HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Világvége 04

2012.04.03. 15:46 Deansdale

Önmagam szórakoztatására fantáziálgatok már megint a krachról. Hogy mi lesz akkor, ha nem lesz rend, közbiztonság, kaja a boltok polcain. Hogy hogyan fog tudni megélni az, akinek nincsen földje, és nem elég szimpatikus a kormánynak ahhoz, hogy ételosztáskor odaengedjék a sorba - mondjuk mert elkövette azt a megbocsáthatatlan bűnt, hogy férfinak született. (Nem, nem vagyok hülye, tessék elolvasni a linket, már aki tud angolul. Aki nem: arról szól, hogy a haiti árvíz után kizárólag nőknek osztottak segélyt.)

Egy ház körüli kert nem rossz, de közel sem elegendő ahhoz, hogy az ember annyi kaját termeljen, amiből a család megél. Vagy ha valami véletlen folytán mégis, valószínűleg bökni fogja a környék szemét, és sokan "bejelentkeznek" majd az élelem elfogyasztására, amiért az ember véres verítékkel dolgozott. Hogyan lehetne ezt a (két) problémát áthidalni?

Nem, a krumpli sorköz felezésével nem fog kétszer annyi krumpli teremni, csak a bokrok lesznek satnyábbak egymás nyomása alatt. A megoldás a modern kertészeti módszerekben rejlik, amiket már emlegettem itt-ott.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása