HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Mia and Me: @Hartrigel: Madáchnál nem azért van némiképp bagatellizálva az "I" betűn vitstkozás, mert nem jelent semmit, hanem hogy ezért emberek egyik csoportja képes megölni emberek másik csoportját... Miközb... (2024.05.02. 21:45) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: még mindig nem értitek hogy egyik vagy másik oldal, mindegy? A mostani vezetés is eladott kilóra, és még anno mondta is hogy ne azt nézzük mit mond hanem hogy mit tesz. Mindegyik fő glob... (2024.05.02. 21:38) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "Én még az is kinézem, hogy valahogy elválasztják az lelket vagy szellemet a testtől" Erősen hiszek abban, hogy spirituális témákba nem lehetséges így belenyúlni. Hogy kissé banálisan f... (2024.05.02. 08:56) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @zriff: Lezárások: Nem lesz igazi botrány, mert a mainstream sajtó eltussolja a dolgot, ha meg csak pártízezer ember hőzöng az nem jelent semmit. Felelősségrevonás sose lesz. Ráadásul sok oltottnak ... (2024.05.02. 08:34) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • Deansdale: @Hartrigel: "Szerintem, ha létezik is valami erő, ami a háttérből irányit mindent, akkor rendkívül rugalmas, azaz, csak bedobja Erisz aranyalmáját a térbe aztán nézi a többiek hogyan ölik egymást ér... (2024.05.02. 08:17) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • Utolsó 20

Van akinek mindennél fontosabb a mi lelkifurdalásunk

2014.04.10. 11:46 Deansdale

Magyarország területén nem volt haláltábor. Auschwitz, Dachau, Buchenwald mind a határainkon kívül található, és az összes többi hasonló is. Senki nem állítja, hogy a világháború idején minden magyar ember angyalka lett volna, de nem ártana húzni egy határozott vonalat, hogy miért vállalunk felelősséget, és miért nem. Amit németek csináltak, miközben megszállás alatt tartották a hazánkat, azért semmiféle felelősséget nem vállalunk, még akkor sem, ha ez manapság sokak szerint zsidóellenesség. Nincs abban semmi zsidóellenes, hogy forduljon föl minden rosszindulatú tisztességtelen szemétláda, aki a náci németország hadseregének kegyetlenkedéseit a magyarokon akarja számonkérni - különös tekintettel arra, hogy az események óta eltelt 70 év alatt az érintettek (áldozatok és elkövetők) 99%-a elhunyt. Itt ma már senki nem tarthatja a markát "kompenzációért", és senki nem követelhet bűnbánatot, mert bűnösök sem vagyunk és már a németek saráért is bocsánatot kértünk ezerszer.

Másfelől viszont hazánk német megszállása a zsidóktól függetlenül is szomorú pontja a magyar történelemnek, amire joga van a magyaroknak emlékezni, ha úgy tartja kedvük. Éppen ezért egy kicsit nem értem... Illetve tökéletesen értem, csak gyomorforgatónak és elfogadhatatlannak tartom, hogy egyes zsidó közösségek a magyarság szemére vetik, hogy hogyan merészelünk mi erre a témára a zsidóságtól függetlenül emlékezni. Sőt, szerintük ezáltal a magyarok zsidóellenes cselekedeteinek felelősségét akarjuk elhárítitani.

Na elmentek ti a jó büdös leprás picsába.

Elhiszem, hogy a zsidóknak nem tetszett a holokauszt, de elképzelni sem tudom honnan veszik a bátorságot arra, hogy ellenezzék illetve akadályozzák azt, hogy a magyarok a magyar áldozatokra emlékezzenek. Bármennyire is hihetetlen, kedves zsidóság, nekünk sem volt vicces, hogy a németek megszálltak minket, és kurvára fenntartjuk magunknak a jogot, hogy erre úgy emlékezzünk ahogy nekünk tetszik, a ti problémáitoktól függetlenül. A pofátlanságnak valami egészen elképesztő mértékű csúcsteljesítménye, hogy meg akarjátok nekünk tiltani a nemzeti emlékezést, ha az nem koncentrál a zsidóságra.

A német megszállás emlékműve nem a zsidók üldöztetéséről szól (és főleg nem "ünnepli" azt), hanem a magyarságot ért veszteségre emlékeztet. Ehhez a zsidóságnak semmi köze.

Éppen ezért nem kicsit vérlázító a Mazsihisz fröcsögése és háborgása:

Lemond tisztségéről Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének ügyvezető igazgatója – írja a Szombat Folyóirat az ATV hírére hivatkozva. Zoltai egy szűkkörű megbeszélés után döntött úgy, hogy felajánlja lemondását. A megbeszélésen a Mazsihisz átvilágításának eredményeit tárgyalták. A Szombat Folyóirat információi szerint, többek között a temetői visszaélések, egy vitatott liftberuházás és a Nyári Zsidó Fesztivál gazdálkodása képezte a vizsgálódások elsődleges irányát. (...) Heisler András, a Mazsihisz elnöke szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában azonban a Szombat által felsorolt okok közül egyiket sem hozta szóba, és átvilágításról sem beszélt. Azt mondta: Zoltai lemondása szoros összefüggésben van azzal, hogy a kormány építeni kezdte a német megszállási emlékművet. "Őt is, és minden holokauszttúlélőt frusztrálja, ami történik. Ő ebben a közéletben nem akarja tovább csinálni a feladatait" - indokolta Heisler a döntést.

Na egen. A korrupciót söpörjük a szőnyeg alá, a lényeg, hogy a holokauszt-túlélőket zavarja a magyarok magyar emlékműve a magyar tragédiáról. Miféle holokauszt-túlélők??? Hányan élnek ma Magyarországon? És miért frusztrálja őket az az emlékmű, ami a nácik elleni harcra emlékeztet?

Az építés helyszínét kordonokkal vették körbe, és fehér ponyvákkal takarták el. Délután fél hatkor már körülbelül húsz tüntető is volt a helyszínen, tudósítónk szerint egy Liberális Párt feliratú zászlót tartottak, és egy Történelemhamisítás: szellemi kútmérgezés feliratú molinót ragasztottak az építést körülvevő kordonra.

Történelemhamisítás? Talán az a hamisítás, ahogyan minden szart a magyarság nyakába akarnak varrni, és még 70 évvel az események után is képesek fröcsögő nyállal erősködni, hogy például te, aki ezeket a sorokat olvasod, igenis érezd magad szarul, mert egy rohadt tróger magyar vagy. Ennyi a mondandójuk, se több, se kevesebb. Szerintük a németek által deportált zsidók sorsa a magyarság lelkén szárad, ezért nem csak hogy legyen permanens lelkiismeret-furdalásunk, de nekünk immár a saját tragédiáinkra emlékezni is tilos.

A fehér pányvákra már fénymásolt papírokat is ragasztottak, ezeken egy ruhadarabra varrt sárga Dávid-csillag alatt a Made in Hungary 1944 felirat olvasható. A kordon köré történelemkönyveket is tettek, és egy körülbelül A2-es méretű tablót korabeli fényképekkel, amik alá azt írták: magyarok és németek által meggyilkolt magyarok.

Ja bocs, akkor a zsidók által megöletett számtalan magyarra gondolván a zsidó emlékművek körül kellene mocskolódnunk? A holokauszt-megemlékezéseken ordibáljuk a zsidókra a Kohn Béla-féle Tanácsköztársaság magyarirtásait, vagy a Rosenfeld Mátyás vezette vörösterror borzalmait? Történelemkönyv, vazze.

A kritikusok szerint az emlékmű a magyar állam felelősségéről kívánja elterelni a figyelmet, összemossa az áldozatokat és az elkövetőket. A kormányzat szerint a náci megszállás minden áldozatáról megemlékeznek.

A magyar állam összemossa a németek által megölt zsidókat a németek által megölt magyarokkal, micsoda szégyen. Holokauszt emlékév van, tetűládák, a zsidók gondjára már 70 éve rendszeresen emlékezünk, emlékművekkel, felvonulásokkal, múzeumokkal, ésatöbbi. Ennyire böki a csőrötöket, hogy a saját halottainkról is szeretnénk megemlékezni? Miféle tróger emberek vagytok ti? Ezer holokauszt fiszfasz között nem fér meg egyetlen magyar emlékmű sem, mert sérti a szemeteket? Valahol azt képzeltem, hogy ti a zsidóságotok mellett magyar emberek is vagytok, de úgy tűnik kurvára tévedtem. Csak azt nem értem, hogy aki 100% zsidó és 0% magyar, és gyűlöl minket a magyarságunkért, az mi a lófaszt keres itt egyáltalán? Mi a ráció abban, hogy beékelődik azok közé, akiket gyűlöl?

És ezzel azt hiszem abbahagyhatnák az állandó antiszemitázást is, mert egyértelműen és kétségbe vonhatatlanul kiderült, hogy bizonyos zsidó közösségekben olyan élénk magyargyűlölet él, ami mellett szégyenre hajthatja fejét az a soványka zsidóellenesség, amit a média össze tud harácsolni.

a Mazsihisz, majd a hozzá később csatlakozó Mazsike közleménye is arról szólt, hogy „jelen körülmények” között nem hajlandóak részt venni a holokauszt-emlékévben

Le kellene fújni az egészet a picsába. Semmi szükség erre a kamu önostorozásra, főleg úgy, hogy maguk a zsidók sértődötten kivonulnak belőle. Egyébként igen érdekes mentalitás, hogy nekik még az ő tiszteletükre rendezett, sokmilliárdba kerülő emlékév sem elég jó, azért, mert a magyarság nem hajlandó kizárólagosan a zsidókkal foglalkozni...

11 komment

Címkék: címkétlenség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2014.04.10. 15:35:51

Én tkp. azt sem igazán értem, hogy az I. VH kitörésének 100. évfordulóján miért épp holokauszt emlékévet kell tartani.

bALFAszHÍM 2014.04.10. 19:05:20

Na igen, egyszer jó lenne ha azokról is megemlékezhetnénk, akik NEKÜNK fájnak, s nemcsak azokról akik másnak, de amíg ez antiszemitizmusnak minősül, addig marad a csendes gyász magunkban.

aldum · http://aldum.pw 2014.04.11. 02:10:54

Alapvetoen egyetertek, semmi szukseg nincs erre a hiszteriazasra, holokausztemlekevre, egyaltalan nem egeszseges 70 ev tavlatabol meg mindig ezen seggfajni.
Viszont az irasi stilusodbol itt-ott kivilaglik egy horcsogpocsnyi zsidoellenesseg, nem csak itt, hanem pl amikor a vilagot uralo bankardinasztiakrol beszelsz (akik nem csak zsidok, vannak ott olaszok, irek, stb).
Ezt most ne ugy ertsd, hogy csuklobol leantiszemitazlak, de ugy erzem, hogy gyerekkorodban meghatarozo elmeny lehetett a nagyfater egy-ket izesebb "bibsizos" kiszolasa, mindenesetre egy eroteljes jobbos-konzervativ neveltetes vilaglik ki belole. Ha tevednek, szolj, csak erdekesnek tartom.

Go Jóska:
Ha a holokauszt nem faj (marpedig ennyi ev utan mar nem kene), akkor az I. VH-nak sem szabad. Az kettosmerce, ha az egyikre valo emlekezes zavar, a masikat meg kivanatosnak tartod. (Najo, valamennyire ertheto, a csapbol is folyik a holokausztmegemlekezes, mar nekem is elegem van belole.) Ezeken a 20. szazadi traumakon _mindenestul_ es _egyarant_ tul kene lepni, kulonben sosem lesz egeszseges tarsadalmi pszichenk. Konnyen beszelek, mert fiatal vagyok, de azert ha nem vigyazunk, konnyen meg lehet orokolni a csaladi traumakat, vegulis az en korosztalyomban is vannak lelkes holokauszt-seggfajok es teljesen kifejlett "libsi berrettegok".

Go Jóska 2014.04.11. 02:32:48

@aldum: Nem találom kettős mércének a dolgot, mert az egyiknek kerek évfordulója van, a másiknak meg nem.
Mellesleg nem azt mondom, hogy seggfájni kell rajta, de azért érdemes megemlékezni, mert a teljes 20-ik sz-i történelmet meghatározta (holokausztostul), és a jelenre is hatással van.

aldum · http://aldum.pw 2014.04.11. 02:38:48

@Go Jóska: Egyik kicsit kerekebb, de ettol szerintem nem lesz sokkal jogosabb, hogy ezzel mergezzuk vele a tarsadalmi tudatot. Persze nem azt mondom, hogy nem kell megemlekezni rola, de az, hogy ezt aktualpolitikai celokra hasznaljak, a tulelok-leszarmazottak erzekenysegere apellalva, ritka nagy aljassag. Ugyanugy ez a szobor is, ami egy ocska szar gumicsont, amire a "ballib" oldal ra is harapott, ahogy kell.

Deansdale 2014.04.11. 08:57:44

@aldum: Amíg a magyar zsidó szervezetek ilyen tetűládák, addig minden okom megvan, hogy dühös legyek rájuk. Olyan ez mint a melegfelvonulás: néhány idióta szítja az ellentéteket, amit általában a normális emberek szívnak meg.

A családban sosem volt semmiféle antiszemitizmus, sőt, a nagyszüleim a zsidókkal együtt menekültek a háborúban, tőlük csak zsidópozitív sztorikat hallottam. Semmi bajom sem a néppel, sem a vallással en bloc, viszont a rájuk jellemző karakter miatt általában ellenszenvesek az emberiség nagyobbik felének. Nem véletlen, hogy majd' mindenütt üldözték őket. A sors iróniája, hogy az ő "faji jellemzőjük", ami kiváltja mások utálatát, az a magasabb intelligenciájuk, amivel mindig sikerül a munka könnyebb végét megfogniuk, és gyorsan emelkednek a politikában, pénzvilágban, stb. Csakhát a nagy IQ nem mindig társul kellő lelkiismerettel, úgyhogy óhatatlanul is van köztük olyan, aki nem lát kivetnivalót mások kihasználásában, lerablásában, kizsigerelésében. Ennek köszönhető a nemzetközi elit családok közötti dominanciájuk is. (Lehet, hogy vannak ott más nemzetiségbeliek is, de a zsidó többséget tagadni fölösleges lenne.) Viszont a Rócsildokra és Rokkefellerekre nem azért pikkelek, mert zsidók, hanem mert tudatosan rombolják a tömegek életét, durván, elképzelhetetlen méretű károkat okozva. Abból az identitáspolitikai mocsokból meg elegem van, hogy ha valakinek valaki mással baja van, az nyilván csak a faja/neme/színe/stb. miatt lehet - hogy a másik egyénileg tett valami elítélendőt, az kizárt. Vicc a viccben, hogy ezt a neolib/kultúrmarxista cenzúrát is pont a Rócsildok és Rokkefellerek tették ennyire elterjedtté... Pf. Kinevelték a baromállatoknak immár 2-3 generációját, akik az iskolai indoktrinációtól és a média agymosásától elhülyítve lehetetlenné teszik a politika és a nemzetközi elit helyzetének a normális megtárgyalását. Ha nem a mi bőrünkre menne a játszma, azt mondanám zseniálisan nyomják a srácok.

Na most mondd meg nekem, melyik a zsidóellenes: azt állítani, hogy magas az IQ-juk, vagy az, hogy szerintem köztük ugyanúgy vannak jellemhibás példányok, mint bármilyen más népben? A német megszállás emlékműve ellen tüntetők IQ-ja felől ugyan nem vagyok biztos, de hogy emberileg nullák, arról ők maguk tesznek bizonyságot.

Go Jóska 2014.04.11. 09:28:35

@aldum: "mergezzuk vele a tarsadalmi tudatot ... a tulelok-leszarmazottak erzekenysegere apellalva"
Az egy elterjedt jelenség, hogy ezt csinálják a holokauszttal, de, hogy az I. VH-val ezt csinálnák, azt elképzelni sem tudom. És nem is erre gondoltam.
Hanem pl. tavaly volt egy megemlékezés a doni áttörésről, cikksorozat készült pl. a HVG-ben ( hvg.hu/don_kanyar_70_eve ) a II. Magyar Hadsereg sorsáról, Jány Gusztáv szerepéről, stb. A tévében leadták Sára Sándor viszonylag híres dokumentumfilm-sorozatát a II. Magyar Hadseregről (Krónika - A II. Magyar Hadsereg a Donnál, youtubeon: www.youtube.com/user/tavaszi12/videos), történészek írtak és beszéltek a témáról, tehát egy méltó megemlékezés volt.
Ilyesmit nagyon is illene tartani egy ennyire kerek évfordulón az I. Világháborúról is. Van egyébként egy dokumentumfilm-sorozat az I. VH magyar katonáiról is: www.youtube.com/playlist?list=PL6C49CA8324CB87B2

Barbaarb 2014.04.11. 10:22:39

@Deansdale: Érdekes, hogy az én nagyszüleim is segítették a zsidókat a II. világháborúban, én mégis egyre jobban ellenük vagyok. Ebből kifolyólag ez aligha neveltetés kérdése, sokkal inkább tájékozottságé, és értékrendé.
És igen, ennek bizonyítvány, hogy valamiért évezredek óta üldözik őket (Egyiptom, Róma, Arab birodalmak, de még az egymást gyűlölő fasiszták és kommunisták között is egyetértés volt ebben).

aldum · http://aldum.pw 2014.04.11. 21:40:57

@Deansdale:
>zsidó szervezetek ilyen tetűládák
A szervezetek persze, az nekem is boki a csoromet.

>Csakhát a nagy IQ nem mindig társul kellő lelkiismerettel
A szerenyebb IQ sem, teljesen masik tengely.

>Lehet, hogy vannak ott más nemzetiségbeliek is, de a zsidó többséget tagadni fölösleges lenne
Nem akartam tagadni, csak arra akarok ravilagitani, hogy nem etnikai-vallasi alapon szervezodik a dolog, a penzugyi elit nem "zsido vilagosszeeskuves".

>ha valakinek valaki mással baja van, az nyilván csak a faja/neme/színe/stb. miatt lehet
+ha Izraelt kritizalod -> antiszemita vagy. Undorito "erveles". Gyalazatosnak tartom, ha valaki elohuzza a minority kartyat. (legutobb ez idegesitett fel: www.infowars.com/degeneres-12-years-a-slave-wins-or-youre-all-racist/ )

>A német megszállás emlékműve ellen tüntetők
cink.hu/a-nap-amikor-kalman-olga-atombombat-dobott-a-magyar-t-1561217667
Ezt lattad? Elllllkepeszto, mennyire kivetkozott magabol, csak mert Schiffer nem volt hajlando eleg hangosan ajvekolni.
Meg ez se semmi: www.facebook.com/schifferandras/posts/10152090518508668

Barbaarb:
>még az egymást gyűlölő fasiszták és kommunisták között is egyetértés volt ebben
Azt hittem, a zsidok kommunistak pedig. Valaki itt feljebb Rosenfeld es Kohn urakat emlegette :--)
Viccet felreteve, erdekes allitas, mert hagyomanyosan ossze szokas mosni a kommunistakat a zsidokkal.
Az mas kerdes, hogy Sztalin egy ido utan elkezdett modszeresen zsidoirtani is. Ha kicsit tobb ideje van, sorra kerulnek a szemuvegesek is, ez szerintem nem minositi a zsidosagot.

Deansdale 2014.05.23. 20:57:41

@Mdmselle: Nagy sóhaj...
Nem tudok megfelelően reagálni :|
Remélem finoman elküldik őket melegebb éghajlatra.
süti beállítások módosítása