HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A fehérellenes propaganda hatásai a hétköznapokban

2021.06.08. 08:11 Deansdale

Biztos vagyok abban, hogy sokan túlzónak tartanak, vagy egyenesen hülyének néznek amikor a nyugati országokban zajló fehérellenes gyűlöletkeltésről beszélek. Ugyan már... Az oktatási rendszerből, politikából, szórakoztatóiparból, a médiából és közösségi médiából ömlő rengeteg fehérellenes elmélet, sztereotípia és mém csak "véletlen", nem tudják mit cselekszenek, ilyen a korszellem, na - és amúgyis, nincs konkrét hatása semmire.

Na igen.

Amiről mindjárt beszélni fogok, csak egy apróság, nem a világvége, de talán mégis felébreszt pár kétkedőt pontosan azért, mert annyira hétköznapi. Ránézésre tudhatod, hogy ilyesmiből naponta történik ezer, bár talán nem ennyire durvák, de az is lehet hogy csak épp nincs ott kamera ami felvenné őket. Vagy ha van is, akkor a sajtót nem érdekli az eset. Mint pl. Tony Timpa halála, ami durvább volt mint George Floydé, a média mégsem csinált belőle egy éven át tartó mindennapos hisztériát. Rossz bőrszínnel született, hát ez van.

67 éves fehér öregasszony amazonos csomagját várja, látja hogy ott a furgon, de a futár a sofőrrel trécsel. Rákérdez, hogy mi a helyzet, erre a latin-amerikai futár a fehér privilégiumait kezdi emlegetni és türelemre inti, mondván hogy attól hogy fehér még nem kapja meg hamarabb a csomagját. A nő negyed órán keresztül tovább szemléli, hogy amazok egymással dumcsiznak, végül kissé türelmetlenebbül kérdezi, hogy mi van már, amire a latin-amerikai futár néhányszor jól fejbeveri hátulról. Teljesen jogosan, elvégre a retkes fehér ember nem értette meg, hogy ez már egy antirasszista világ, ahol a fehéreknek kuss a neve.

Az eset amúgy eléggé semmitmondó lenne, csak egy mezei hajbakapás, ha nem kerülnek szóba a fehér privilégiumok. Ebből lehet tudni, hogy a 21 éves latin-amerikai futár a felsőoktatásból a mainstreambe tolt fehérellenes propagandán nőtt fel, használja a nyelvezetét, hisz a critical race theory maszlagban, ami szerint a fehér faj megmásíthatatlanul gonosz és elnyomó, mindenki más meg ártatlan áldozat. Ő már nem egyszerű rasszista, aki csak azért utálja a fehéreket mert ezt örökölte a szüleitől. Őt a szórakoztatóipar, a média, az oktatás, a politika szándékosan tette erőszakosan rasszistává az összehangolt és kitartó fehérgyűlölő CRT propagandával.

Be less white, vagyis "légy kevésbé fehér" - ez az amit a nyugati fehér embereknek tanítanak a felsőoktatásban csakúgy, mint az államigazgatásban és a cégvilágban. Csakhogy ez a színesek pidgin angolságával teljesen mást is jelenthet: legyen kevesebb fehér ember. Vannak akik ezt szó szerint értik.

460 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.06.08. 14:08:31

A mindenhonnan ömlő felbujtó propaganda hasonló, mint ami megelőzte a ruandai népirtást is. Eléggé nyilvánvaló módon terelik ebbe az irányba a dolgokat, pl a rendőrség demoralizálása és leépítése is egy fontos állomás ezen az úton, hiszen épp egy többé-kevésbé független rendőrség lenne képes megakadályozni a helyzet eszkalálódását, ha majd arra kerülne a sor.
Abból gondolom, hogy megtervezett történésekről van szó, hogy Európában is ugyanezt a forgatókönyvet látom kibontakozni. Kadhafi megölése és a Közel-Kelet destabilizációja megnyitotta az utat a migránsok tömeges betelepítése előtt, akik majd ugyanúgy felhasználhatóak lesznek a fehér lakosság ellen itt, mint az USÁ-ban. A társadalmi kohézió, a hagyományos struktúrák szisztematikus szétverésével lehetetlenné tesznek mindenféle ellenállási kísérletet. Még az arcodba is mondják: "diversity is our strength", mármint az övüké, amivel majd legyőzik-megsemmisítik a fehéreket.

Bankvezér_ 2021.06.08. 15:10:49

@Merész Vlagyimir: "Kadhafi megölése és a Közel-Kelet destabilizációja"
Szerintem az valósabb forgatókönyv, hogy az ok és okozat fordítva történt. Megölték a diktátorokat, és utána ennek következtében jött a migránsválság. Amiben fontos szerepe volt a wilkommenkultur-nak.
Szerintem a helyzet alakult valahogy és a balosok ebből hozták ki a nekik tetsző fordulatot.
Mindig nagy szkepszissel fordulok a viláösszeesküvések teóriájához, mert senki nem tudja ilyen pontosan kiszámitani mi fog történni hatalmas embertüömegekkel. Még a titkosszolgálatok is rengeteget hibáznak. Nem létezik ilyen ördögi terv ami tökéletesen előre úgy alakul ahogy várták.

csi szi 2021.06.08. 15:13:20

Sajna sok latin-amerikai ellenségesebb a fehérekkel (vagy legalábbis az "anglókkal") szemben a négereknél is. Nekik van latin nyelvük, identitásuk, nem tekintik magukat amerikainak, viszont Kaliforniától Texasig úgy gondolják hogy a tőlük az USA által elrabolt földön vannak (ami igaz is, bár akkor ez szinte lakatlan vidék volt, csak pár spanyol misszionárius és indiánok - akiknek száma a Kolumbusz után behurcolt járványok miatt igencsak lecsökkent addigra - éltek).

csi szi 2021.06.08. 15:18:46

@Murometz köztársasági elnök: Nem, sosem alakul mindig tökéletesen, de ez még nem cáfolja, hogy vannak mestertervek. Természetesen nem úgy, hogy a 19. század végén Bázelben összeültek valakik, és azóta minden pontosan úgy történt, ahogy ott eltervezték. Viszont igen, volt két világháború, megdőltek azok a birodalmak - az utolsó kontinentális monarchiák - amik megdőltek, megdőlt a Brit Birodalom is, de helyét átvette az USA, lezajlott a nagy kommunista kísérlet Oroszországban és Kínában, létrejött Izrael, napjainkban pedig láthatjuk Kalergi, az Európai Unió alapító atyái közé sorolt gróf jövendöléseinek megvalósulását. Lehet persze ez mind puszta véletlen, és semmilyen irányítottság sincs mögötte.

Bankvezér_ 2021.06.08. 16:03:05

@csi szi: Rengeteg ember jövendölt rengeteg dolgot. Evolúciósan az ember a mintázatokat keresi. És nagyon örül, ha valamibe beleláthat mintázatot, okot-okozatot, mert akkor azt érzi, hogy a világ átlátható, kiismerhető és rögtön nem olyan nyomasztó a véletlen szeszélyes sors.
És ez a mintázat kereső ösztönünk azokra a jelenségeket emeli ki ami éppen bejött. A millió egyéb, hibás jóslást kiejti.
Tehát a rengeteg jóslásból egy kettő bejön, ugye?

Tudtad, hogy egy cia szakértő sok sok évvel a 9/11 előtt már leírta, hogy milyen könnyű dolog egy feltankolt repülőgépet bombaként használva toronyházba vezetni? Akkor ő jós volt? Miért nem vette komolyan a cia ezt a tanulmányt és miért nem akadályozták meg a terrorizmust?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.08. 16:04:30

Épp most olvastam:
mandiner.hu/cikk/20210608_gyogyithatatlan_kor_a_parazita_feherseg_david_moss_federalist_kulfold
Nagyon helyes, hogy az usának fal van a déli határán, de ez kevés. Az egészet körbe kéne keríteni és biztosítani, hogy onnan senki ne jöjjön ki, de beleértve ebbe a hollywoodi szemetet is.

GABOR2 2021.06.08. 16:45:59

Aki kíváncsi hogyan nem teljesülnek a kívánságaik Biden alatt, azoknak ajánlom a legújabb részt:

ujtechkor.blog.hu/2021/06/08/egyre_csak_gyulik_a_csalodottsag_a_progressziveknel

GABOR2 2021.06.08. 16:46:54

Ez az egész nyelvezet kivállóan alkalmas a pszichopatáknak, hogy megindokolják miért viselkednek úgy mint egy állat... Remélem legalább kirúgták az illletőt.

GABOR2 2021.06.08. 16:48:09

@GABOR2: Ó... megvágtam.

Ha kiváncsiak vagytok, hogyan nem teljesülnek a progresszívek kívánságai Biden alatt, akkor olvassátok el a legújabb részt:

ujtechkor.blog.hu/2021/06/08/egyre_csak_gyulik_a_csalodottsag_a_progressziveknel

GABOR2 2021.06.08. 16:50:38

@Merész Vlagyimir:
"A mindenhonnan ömlő felbujtó propaganda hasonló, mint ami megelőzte a ruandai népirtást is. Eléggé nyilvánvaló módon terelik ebbe az irányba a dolgokat,"

Így van. És meg kéne vizsgálni a dolgok gyökerét... ki finanszírozza, hogy ilyen dolgokat tanítsanak? Jó, mostmár tán az állam, de ki lobbizta ki? Na ő... ő az ellenség.

Deansdale 2021.06.08. 17:15:20

@Murometz köztársasági elnök: Számomra sokkal kevésbé tűnik valószínűnek, hogy merő véletlenségből alakul minden úgy, ahogy a világbankár dinasztiák fejei akarják, illetve ahogy az általuk pénzelt és felhasznált (kultúr)marxisták megírták már cirka 100 évvel ezelőtt. Az, hogy a Rócsild & Rokkefeller alapítványok a vatikánnal szövetkeznek a szép új világ felépítésére szerintem mindent elmond amit tudni érdemes.
deansdale.blog.hu/2020/12/11/felebarataim_ettol_meg_az_en_fejemrol_is_leszedult_az_alucsako
Nincs már itt semmiféle összeesküvéselmélet, minden teljesen nyíltan zajlik az orrod előtt a covidkamutól a great resetig, csak azt nem kötik az orrodra, hogy kiknek a tervei ezek és mik a céljaik velük. De aki nem vak az látja, hogy merre halad a világ, és hogy előre megszabott sínen vagyunk. Pl. a CNN-től kiszivárgott belső infó, hogy a covid után visszatérnek a klímapánik gerjesztéséhez tökéletesen valóra vált, és most annak a nevében generálják az újabb feszültségeket és válságokat.

Ja, amúgy ki hiszi azt el, hogy orosz rosszarcok meghackelték a legnagyobb amcsi olajvezetéket, majd a marhahúsgyártást is? Baszod, aki ezt így elhiszi annak van egy csodás eladó telkem a holdon. Aki nem hülye látja, hogy a great reset tervet nyomják ezzel a kamuval is - ne autózz, vagy vegyél elektromost, meg hús helyett egyél inkább tücsköt.

Deansdale 2021.06.08. 17:17:17

@Murometz köztársasági elnök: "Miért nem vette komolyan a cia ezt a tanulmányt és miért nem akadályozták meg a terrorizmust?"

Nahát, barátom, milyen csodálatos kérdéseid vannak :) Tényleg, miért?

csi szi 2021.06.08. 17:25:09

@Deansdale: Tanulmányról nem tudok, viszont regény volt:

en.wikipedia.org/wiki/Debt_of_Honor

GABOR2 2021.06.08. 18:26:54

A koronavírusos írásom, amiben igazán talán az az érdekes, hogy a magyar statisztika szerint Izraelhez képest sokkal halálosabbak a vakcinák... pedig elvileg ugyanazok:

ujtechkor.blog.hu/2021/06/08/a_koronavirus_es_a_gazdasag_es_orban_270

Mme.Brioche 2021.06.08. 18:50:28

@GABOR2: már lassan ott tartunk, hogy a nyakukon maradt vakcinákat meg beadják majd babáknak meg ovisoknak :-(
index.hu/kulfold/2021/06/08/hamarosan-a-csecsemokon-is-megkezdik-a-pfizer-teszteleset/

GABOR2 2021.06.08. 18:58:08

@Mme.Brioche: Meg már a világ összes magyarját mi látjuk el, meg a Zöld-foki Köztársaságot-ot is:

"Újabb százezer adag vakcinát ajándékoz el Magyarország"

www.portfolio.hu/gazdasag/20210608/ujabb-szazezer-adag-vakcinat-ajandekoz-el-magyarorszag-486900

Viszont viszályára sülhet el, mert AstraZenecát adunk, amitől ha majd meghal valaki ott, biztos megemlítik majd, hogy magyar ajándék volt.

GABOR2 2021.06.08. 19:14:08

@Deansdale: Szerencsére a CNN-t már nem nézik 1 millióan se.

2021.06.08. 20:09:00

Ami tegnap még elmélet volt, annak mára semmi akadálya:

Az önterjedő vakcina technológia elérhető
cardiffstudentmedia.co.uk/gairrhydd/technology-for-self-spreading-vaccines-now-available/

csi szi 2021.06.08. 20:17:01

@vodkasprite: Ebben nincs semmi újdonság, a poliovakcina is terjesztette emberek között a legyengített vírust. Páran betegek is lettek tőle, netán sérültek lettek egész életükre.

Mme.Brioche 2021.06.08. 21:22:51

@vodkasprite: hát ez sokkoló, teljesen le vagyok döbbenve :-( tudtam, hogy létezik ilyen, de nem gondoltam, hogy ez már ilyen ipari méreteket öltött.

GABOR2 2021.06.08. 21:37:48

Na hi! Pont írtam a sorozatom arról, hogy Bidenék milyen csalódást okoztak a progresszíveknek és ez a gyöngyszem későn jött, de berakom ide:

"Erős üzenetet küldött Amerika alelnöke Latin-Amerika lakosságának: ne jöjjetek! Ne jöjjetek!"

www.portfolio.hu/global/20210608/eros-uzenetet-kuldott-amerika-alelnoke-latin-amerika-lakossaganak-ne-jojjetek-ne-jojjetek-486912

Ennyit a Demokraták nagy mingráns szeretetéről.

Az én anyagom meg ez, sok más storyval, ennek előjelei is benne voltak:

ujtechkor.blog.hu/2021/06/08/egyre_csak_gyulik_a_csalodottsag_a_progressziveknel

Sok "Defund the Police"-szal kapcsolatos történet is van.

GABOR2 2021.06.08. 21:39:18

@GABOR2: "Egyértelművé akarom tenni azoknak a régióban, akik az amerikai-mexikói határra vezető veszélyes utat meg akarják tenni: ne jöjjetek! Ne jöjjetek!

„Az Egyesült Államok be fogja tartatni a törvényeinket és biztosítani fogja a határ védelmét” – fogalmazott Harris."

Kamala Harris, az Egyesült Államok alelnöke, Demokrata üdvöske aki még pár hónapja meg akarta nyitni a határokat

KalmanBlog 2021.06.08. 21:41:46

@vodkasprite: Nagyon súlyosak ezek a történetek, és már a szomszédban van ez. El sem akarom hinni.

2021.06.08. 21:42:24

Kommenteket is érdemes olvasgatni. Persze a legtöbben azt írják, hogy ilyen nem létezik (nyilván.., eddig én sem hallottam erről), de többen írják, hogy a saját családjukban történt ilyen eset.

A jog hatalom nélkül szart se ér, a legtöbb esetben az egyetlen esélye egy családnak ilyenkor, ha a nyilvánossághoz fordul, erre persze ezt megtiltják.

Mme.Brioche 2021.06.08. 22:21:07

@vodkasprite: én azért hiszem el, mert hallottam már ilyenekről, nem is egyről, csak nem ilyen mennyiségben. Főleg skandináv államokból voltak azok, és némelyik elég nagy visszhangot kapott világszerte, és ott is főleg fehér bevándorló családokat szívattak így, bár volt indiai család is, akiknek úgy sikerült visszapiszkálni a gyerekeiket, hogy a nagyszülők indiában valami politikai ngykutyák voltak, és diplomáciai botrányt rendeztek belőle, de hogy ez már Ausztriában is van, és ilyen sok európa-szerte, az elképesztő.

Deansdale 2021.06.09. 07:28:01

@GABOR2: Ebben az az érdekes, hogy a nagyon toleráns, migránsbarát és inkluzív demokraták sokkal durvábban (és rasszistábban) migránsellenesek, mint a xenofób, rasszista Trump volt. Ő azt mondta, hogy minden idők legtöbb bevándorlóját szeretné látni az USA-ban, csak legálisan. Ettől volt ő csúnya gonosz. Hát, mit lehet erre mondani? Talán azt, hogy fejreállt minden, mert Trump a választási "falat építünk" retorikájával végülis konkrétan szart sem csinált a bevándorlással, Bidenék meg pont ellenkezőleg, a migránsnyalogató retorikájukkal ellentétben szigorúbbnak tűnnek. A feje tetejére állt minden, csak egy dolog biztos: ha egy politikusnak mozog a szája, hazudik.

Deansdale 2021.06.09. 07:46:44

@csi szi: A börtön nyilván durva, mivel az illető bűncselekményt nem követett el, és abszolút elítélem ami történt, de ettől teljesen függetlenül(!) meg kell mondanom, nem bírom azokat akik náciskodnak. Lehet, hogy ez a médián keresztüli libsi agymosás utóhatása nálam, de én inkább annak tulajdonítom, hogy a nácik végülis nem értek el semmi pozitívat, sőt, a történelemre való összehatásuk abszolút negatív a magyarság, a németek, Európa, és a fehér faj szempontjából egyaránt. Ha valaki a nácik egyes céljaival szimpatizál is, marhára nem szükséges átvennie sem a teljes ideológiai csomagot, sem a szimbolikát, külsőségeket. Égető szükség lenne egy NORMÁLIS jobbos tömegmozgalomra, amit egyesek náciskodása baromira akadályoz, akkor is ha ezek amúgy kevesen vannak. A baloldal sajnos ügyesen vetíti a normieknak, hogy létezik a valós náciveszély, miközben az ilyen futóbolondokkal még az antifa ellen sem lehetne felvonulni, olyan kevesen vannak.

(Persze ha beindul a várható hepaj nyugaton, akkor lehet hogy lesz tömeges reneszánsza a nácizmusnak, de én ezt inkább kihagynám.)

Frederick2 2021.06.09. 10:41:03

@Merész Vlagyimir: @Deansdale: @GABOR2: @KalmanBlog: @csi szi: @Sipi81:

Gondolom, azzal tisztában vagytok, hogy a Partizán és a Mérce, meg a Gólyafos Presszóban tenyésző szélsőbalos egyetemista szarháziak folyamatosan nyomatják a cigóknak, hogy ami velük történik Magyarországon, az rendszerszintű rasszista elnyomás. Hergelik a cigókat a magyarok ellen.

Borítékolható, mi várható, ha a következő választáson Karácsony Gergely, Doblev Klára, Márky-Zay Péter vagy Jakab Péter lesz a miniszterelnök. Jó dolog lesz akkor fehérnek lenni!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.09. 12:26:09

@Frederick2: Hát én mostanában néztem néhány partizános videót és most már nem vagyok annyira rossz véleménnyel Gulyás Mártonról. Néha kibújik belőle a szélsőbalos de amúgy meg szerintem egész jól csinálja a dolgokat, amit fegyőrrel művelt azt öröm volt nézni. Még lehet belőle valaki ha kikupálódik. Ráadásul néha ő is megtapasztalja hogy milyen is az igazi élet a szélsőbalon (lásd szfe ügy).

GABOR2 2021.06.09. 12:41:06

@Deansdale: Olvasgattam a csalódott kommenteket és olyan magyarázatokat láttam, hogy:

- a guetamalaiak inkább Trump szavazók ( "Trump nyert" táblák is arra utalnak, hogy szerintük ő nyert. - Bár én erre más magyarázatot gondoltam.

- Megy a arc mentés, hogy nem arról volt szó, hogy nem szabad lezárni a határt, hanem arról, hogy Trump tiszteletlen volt velük.

Láttam pár megmondó embert, aki korábban Trumpra támadtak mindenért... Most azt mondják, hogy aki mást gondolna a helyzetről mint Kamala ( és így mint Trump ), az nem felnőtt, és hogy ez az egész teljesen rendben van.

De amúgy rengeteg csalódott komment van, meg ígéret, hogy Demokratákra sohatöbbé nem szavaznak, meg úgy általában kb. mindenki meglátta, hogy mekkora képmutatók.

Kb. mint egy öszödi beszéd.

GABOR2 2021.06.09. 12:59:13

Az is vicces volt, hogy Tucker C.-ék mutattak egy összeállítást, hogy a progresszív balos megmondó emberek, hogy örültek az első külföldi útjának és valóságos csódát vártak...

Mindegyikük elmondta, hogy Kamala Harris is egy "people of color" és akikkel találkozik is egy "people of color" és hogy ettől majd wáó mindenki szeretni fogja egymást és minden jó lesz, úgy szeretnének ott lenni a tárgyalásnál amikor meglátják egymást, hogy mindketten "people of colorok" és hogy mostmár minden rendben van. És hogy ez egy történelmi találkozó lesz.

És végülis az lett... A tüntetők szépen megüzenték, hogy szeretnék, hogy hazamenne, törődjön a saját dolgával, meg hogy Trump nyert.

Az elnök meg elmondta, hogy nyilvánosan, hogy szerite az egész helyzetet köszönjék meg maguknak, hisz ők üzengették szerteszét, hogy annyira szeretik a migránsokat.

Plusz kellemetlenség, hogy hivalatosan az volt az utazás célja, hogy beszéljenek a korrupcióról és hát az elnök amikor kérdezték erről, hogy mennyi szó volt róla baromira nem örült és a kezével mutatta, hogy zéró.

Szóval a nagy történelmi people of color találkozó fő üzenete az volt: Migráns, ne gyere!

2021.06.09. 13:56:10

"Oltás után tapad a mágnes"

Itt egy videó, amiben bemutatnak néhány esetet, és egy orvosszakértő nyilatkozik a témában. A nyilatkozata összecseng azokkal a mellékhatásokkal, amiket eddig az oltással kapcsolatban olvastam.
www.bitchute.com/video/48jAwouam3K5/

Továbbá van egy google doksis gyűjtés, amit több FB csoportban megosztottak, abban eddig több mint 400 oltás utáni halálesetet jegyeztek fel.

docs.google.com/spreadsheets/d/1l34NbmPXvuupA1pec_-POl_ofaPD5dcIgwQQC1143LE/htmlview

Vajon mennyi lehet a valós szám? Nehéz meg tippelni. Amellett, hogy valakit többször is felvihettek a gyűjtésbe, ezek a FB csoportok messze nem fedik le a lakosságot, illetve nem mindenki olyan lelkes, hogy kitöltse az ismerősére. Sokan nem is tudnak oltás mellékhatásokkal foglalkozó FB csoportok létezéséről.

Itthon a hivatalos számok szerint 30 000 ember halt meg koronavírustól. De mint tudjuk, ebbe mindenkit beleszámolnak, akit nem autó ütött el. Benne vannak az oltástól elhunytak is, hisz oltástól itthon még senki nem halt meg a hivatalos narratíva szerint.

Nem lennék meglepve, hogy a valóságban ugyanannyian halnak meg kovidtól mint az oltástól, és hol vannak még a hosszútávú hatások.

Frederick2 2021.06.09. 14:35:38

@Sipi81:

"Még lehet belőle valaki ha kikupálódik."

Gulyásból jobboldali lesz. Vagy tisztességes szociáldemokrata... Nem, nem hiszem. :)

Más is mondta nekem, hogy vannak jó dolgai.

Az a gond, hogy a férfi-női témákban továbbra is a szűklátókörű NANE-propagandát tolja, a haverjaival. Kicsit olyan ezen a téren, mint a Konok Péter. Konoknak is vannak jó megnyilatkozásai, bizonyos témákban. De amint szóba kerül a migráció, a cigányok vagy a nőpolitika, átmegy rohadékba!

2021.06.09. 15:56:06

Itt a nickelodeon legújabb videója:
www.youtube.com/watch?v=Xprabkl1LD4

Természetesen senkit nem kárhoztatnék arra, hogy megnézze magát a videót, de elég csak azt látni, hogy 1.2k like-ra jut 13k dislike. Később persze jó eséllyel ezt korrigálni fogja a youtube, és töröl pár ezer dislike-ot, mint ahogy korábban már megtette számos videónál, de az is lehet, hogy ez már a korrigált szám :).

Nade visszatérve a like-dislike arányra. Ha csak ezt az egy videót ismernénk az egész LMBTQB univerzumból, már ennek az egynek a statisztikájából is látszik, hogy nem egy hálás feladat felvállalni és népszerűsíteni ezt a témát, hisz 10x annyi ember utálatát váltja ki, mint ahányan kedvelik.
Magyarán egy politikus számára ez nem egy olyan dolog, amivel szavazatokat vagy szimpátiát lehet nyerni. Márpedig egy politikus alapesetben nem engedheti meg, hogy olyan témát toljon, ami miatt szavazatot veszíthet.
Mégis tolják az arcunkba egyfolytában. Ebből nálam az következik, hogy csak az vállalja fel egy ilyen ügynek a képviseletét, aki maga is LMBTQB vagy megfizetik. Egy mezei politikus nem vállalhatja ezt be, mert nem lehet vele választást nyerni. Más a helyzet, ha masszívan megfizetnek érte, azért én is sokmindent bevállalok :)

2021.06.09. 16:02:14

Kellene egy adatbázis, ami összegyűjti a filmekről mesékről, hogy mennyire tolják bennük az LMBTQB propagandát, hogy megóvhassam majd a gyerekeimet az efféle agymosástól.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.09. 21:34:32

@Frederick2: "Gulyásból jobboldali lesz."
Azt én se mondtam. :-) De még fiatal, sokat változhat. Nyilván sok mindenben problémás amit most csinál de én látom benne a lehetőséget. :-)
Persze kérdés, hogy aki most már ebben a szélsőségesen feminista és liberális világban nő fel, az honnan fogja azokat a gondolatokat megemészteni amik esetleg elgondolkodtathatják.

KalmanBlog 2021.06.09. 23:03:38

@vodkasprite: > Egy mezei politikus nem vállalhatja ezt be, mert nem lehet vele választást nyerni.

Ahol ezt keményen tolják, ott konkrétan tönkreteszik a karrierjét annak aki ellene lenne. Nincs választása, vagy LMBTQP, vagy vége a karrierjének. Mi már csak azokkal találkozunk, akik megalkudtak.

Addig, hogy ne legyen bűn a homoszexuális kapcsolat, addig még az emberek együttérzésből az ügy mellé tudtak állni, ahol most tart a szekér nyugaton, az már a normiek többségének is ellenszenves.

> Kellene egy adatbázis, ami összegyűjti a filmekről mesékről, hogy mennyire tolják bennük az LMBTQB propagandát, hogy megóvhassam majd a gyerekeimet az efféle agymosástól.

Szerintem ameddig sérülékeny a gyerek, addig a legésszerűbb a teljes filmzárlat. És ezt az időszakot ki kell használni arra, hogy tanítsuk a filmekről, és mire filmeket lát, addigra már tudja, hogy mit lát és milyen céllal. Ez tűnik a legbiztosabb ellenméregnek.

Frederick2 2021.06.10. 06:19:34

@Sipi81: Gulyás lehetne egy tisztességes szociáldemokrata. Én kapásból két érvet is tudok arra, szerintem miért nem fog pozitív irányba változni.

1, Nagyon jól fizetik a politikai aktivizmusát. Gulyás gondtalan középosztálybeli életmódot folytat. Amit a Soros-támogatások biztosítanak. Nem hiszem, hogy le akar mondani erről.

2, Gulyás tipikus mintája annak a fiatalnak, "aki most már ebben a szélsőségesen feminista és liberális világban nő fel". Az ilyen embernek pedig természetes az az emberellenes szar, amit a feminizmus képvisel.

Vagyis: én nem igazán látom esélyét annak, hogy Gulyás változzon. Ha lesz itt egy kormányváltás, és itt is megalakul valami etnicista terrorszervezet, teszem azt, egy Gipsy Lives Matter, inkább fog ennek az élére állni, minthogy szembe menjen vele.

Frederick2 2021.06.10. 06:23:15

@vodkasprite:

"10x annyi ember utálatát váltja ki, mint ahányan kedvelik."

"egy politikus számára ez nem egy olyan dolog, amivel szavazatokat vagy szimpátiát lehet nyerni."

Az ember mit szeressen egy mentális betegségben?

Bankvezér_ 2021.06.10. 08:42:51

@Mme.Brioche: Te elhiszed ezt a videot? Ugye tudod, hogy ezerszámra készülnek az ilyen koncepciózus, hamisításon és a tények ferdítésén, csúsztatásán alapuló, meg frappáns logikai trükkökre épülő agymosó videok? A wtc tökéletes esemény, hogy rengeteg hamis ostobaságot is terjesszenek róla, mert nagy érzelmi töltete van.
De ha te ebben a videoban és a wtc usa kormány általi felrobbantásában hiszel, akkor nem tudlak megingatni, olyan ez mint a megváltó krisztusban hívés.

Mme.Brioche 2021.06.10. 09:38:57

@Murometz köztársasági elnök: Nézd ha csak két opció közül választhatok, amiből

az egyik az egy elmélet, miszerint az amerikai kormány a saját népére robbantott három tornyot,

a másik meg egy hivatalos magyarázat, ami szerint pusztán a tűz és a magas hő okozta azt, hogy két 110 emeletes acéltorony, ami a tetején sérült meg, egy órával később a szabadesés sebességével, függőlegesen saját magába omlott, sőt egy kicsit később egy harmadik acéltoronnyal is ugyanez történt (csak ahhoz még repülő sem kellett), és mindez pár sivatagból szalajtott arabus műve.

Erről nem gondolhatok mást, mint hogy azt, hogy a második opciót nem fogadhatom el, mert egész egyszerűen ellenkezik a fizika törvényeivel, az első opció viszont tapasztalatom szerint sajnos egyáltalán nem ellenkezik az emberi természet törvényeivel.

Nyilván nem tudom ki csinálta pontosan, nem voltam ott, sem benne, de azt megingathatatlanul tudom, hogy semmilyen olyan masszív építmény, mint egy acéltorony nem képes függőlegesen saját magába zuhanni a szabadesés sebességével, kizárólag csak akkor, ha a tartóoszlopait kirúgják alóla valamilyen módon, méghozzá mindet ugyanakkor, egyazon másodpercben. Ennyi, ez tiszta fizika.

Az rettenetesen sokkoló gondolat, hogy kormányok, vagy kormányközeli szervezetek, vagy kormányfölötti csoportok, vagy ki tudja kik, de megtehetnek ilyesmit a saját polgáraikkal, és nem is akartam elhinni nagyon sokáig, nagyon erősen próbáltam úgy dönteni, hogy nem hiszem el, mert ez megingatta az egész világképemet, az emberekben való bizalmamat, a biztonságérzetemet örökre elvette tőlem, de sajnos azt kell mondanom, hogy minden ami azóta történt a világban abszolút alátámasztja ennek a lehetőségét, ami pedig konkrétan most történik, itt, mivelünk, személy szerint velünk, és az egész világon mindenkivel: a lezárások (áldozatai), a vakcinázás (jelenlegi és jövőbeni áldozatai), a green pass rendszere, a kormányfők által lelkesen hangoztatott Great Reset világrendje, ezek a dolgok minden maradék kétségemet eloszlatták (már ha voltak még egyáltalán) arról hogy a kormányaink alapvetően ellenünk dolgoznak, és a tudatos, szisztematikus elpusztításunkra törnek.

De ha te úgy gondolod, hogy boldogabb tudsz lenni, ha nem veszel tudomást ezekről a dolgokról, ha te tudsz úgy dönteni, hogy ez az egész egy alusipkás marhaság és nincs semmi alapja, akkor tedd azt, rettentesen irigyellek érte.

csi szi 2021.06.10. 10:56:37

@Mme.Brioche: Egyrészt logikailag hülyeségnek hangzik ilyen bonyolult összeesküvést szervezni. Lehet, hogy a "háttérhatalom" szervezett egy Pearl Harbor-eseményt, ahogy a PNAC tanulmánya ezt gyakorlatilag ki is mondta korábban, hogy egy ilyen eseményre van szüksége Amerikának, hogy a "helyes cselekvésre" ösztökélje.
De semmi szükség nem volt arra, hogy felrobbantsák a tornyokat, miután beléjük vezettek két repülőt (bár egyes alusapkások szerint a repülők is hologramok voltak, a tornyokat pedig halálsugárral porlasztották szét). Nincs ebben semmi ráció. Ha csak kiég a két torony, az is elég lett volna a nép sokkolására.

Mme.Brioche 2021.06.10. 11:25:50

@csi szi: Azokban a tornyokban sok azbeszt volt, előbb-utóbb le kellett volna bontani őket. Ott a város közepén tervezett robbantásra soha nem kaptak volna engedélyt, szóval csak lassan, szépen sorban felülről lehetett volna lebontani, és elszállítani az elemeket, ami kb milliárdos nagyságrendű dollárpénzbe került volna, így viszont egy füst alatt (szó szerint is) megoldották ezt a kérdést is. Sokkoló repülős támadás, még sokkolóbb toronyösszeomlás, még több áldozat, megspórolt milliárdok stb.

2021.06.10. 12:26:37

rtl.hu/rtlklub/hirek/felerosodott-autoimmun-betegsegek-pajzsmirigyproblemak-es-cikluszavar-tunetek-az-oltas-utan

ezek tutti kamuznak, hisz megmondták, hogy az oltás után senkinek nem lett még semmi baja..

Bankvezér_ 2021.06.10. 14:22:39

@Mme.Brioche: Én egész egyszerűen nem vagyok képes elképzelni békeidőben olyan mértékű rengeteg ember összehangolt gonoszságát ami a felrobbantás megszervezése járna. A 2.világháború légkörében létrejöhetett a holokauszt.
De 2001-ben egy ilyen összeesküvéshez több száz ember konspirációja kellett volna: akik befúrták a robbanószert, meg fedezték volna őket... stb.
1. Aztán egy komoly dolog, amit senki nem tudna megmagyarázzni.
Ugyebár a repülőgépek random emeleten csapódtak be: a gyakorlatlan arab pilótának az is nagy "siker" hogy eltalálta a tornyot.
A robbantást viszont úgy kellett volna megszervezni, hogy csak a becsapódás alatti szinten kezdjen robbanni. Mert ha fölötte robban akkor rögtön lebuktak volna.
2. Ha megnézed akkor a wtc nem alulról lefele zuhant, tehát nem alulról robbantották ki, hanem a becsapódásnál a hőtől megolvadt tartóoszlopok miatt emeletről emeletre, felülről lefele omlott össze. Azért ilyen módon, mert erre lett tervezve, irányított összeomlásra és nem eldőlésre.
Minden toronyházat önmagába omlásra terveznek. Ez nem összeesküvés, hanem mérnöki terv.
Mi a további érved?

Bankvezér_ 2021.06.10. 14:25:26

@Mme.Brioche: "Azokban a tornyokban sok azbeszt volt, előbb-utóbb le kellett volna bontani őket. "

Ez a legnagyobb hülyeség amit eddig hallottam.

Még jöhetsz azzal is hogy a zsidók előző nap kaptak egy sms-t hogy ne menjenek be dolgozni, hogy csak a gójok haljanak meg.

Szivesen meghallgatok még ilyen meredek butaságot, hadd jöjjön.

Bankvezér_ 2021.06.10. 14:28:33

@vodkasprite: "hu.endoftimenews.com"
jaja ez véletlenül sem putyin orosz propaganda oldala.
Nem bizony! Ez egy hiteles híroldal.
A CNN és Fox meg a BBC mellett az ENDOFTIMENEWS egy negyedik világhatalmú híroldal.
Lányom pont egy ilyen álhír oldalra ír naponta cikkeket, SEO miatt.

csi szi 2021.06.10. 14:47:42

@Murometz köztársasági elnök: Odigo messengeren, valakik valamilyen figyelmeztetést küldtek, nem "minden zsidónak", de egy izraeli cég volt.
Fiatal izraeli "költöztetők" pedig táncoltak, szelfizgettek az égő tornyokkal a háttérben, valaki szólt is a rendőröknek, őrizetbe vették őket, de aztán csendben eltussolták az ügyet, és hazazsuppolták őket, még az izraeli tv-ben is szerepeltek, hogy ők csak ártatlan turisták (mint "Petrov és Bosirov" az oroszoknál, csak róluk kiderítették "független oknyomozók" a valóságot, köszönhetően az orosz szervek korruptságának és inkompenteciájának). Aztán mindenki gondolhat, amit akar, azt is, hogy ez meg sem történt.

csi szi 2021.06.10. 14:51:01

@vodkasprite: Legalább az enyingi maffiózók nem ott fognak erődemonstrációt tartani ismét.

Bankvezér_ 2021.06.10. 15:15:40

@csi szi: ez akkor bizonyíték rá, hogy az amcsi/zsidók maguk robbantották fel a tornyokat és ráfogták az arabokra, hogy ezzel ürügyet csináljanak valamire?
Kb ötmillió ilyen "legendát" lehet felhozni pro és kontra erre az elméletre.
A BBC-n meg tudományos kutatások voltak és bebizonyították, hogy igenis a becsapódó gépektől + több ezer liter égő kerozintól omlott le a torony. Akkor azok mint megvezetett buta "tudósok" voltak, az össze tévés, mindenki része az ördögi átverésnek - és a te legendád, meg a fent mutatott, összeollózott video a valóság?

2021.06.10. 16:31:26

@Murometz köztársasági elnök:
Én már semelyik weboldalt nem tekintem hitelesebbnek a másiknál, mióta megtapasztaltam, hogy a mainstream média mennyire összehangoltan vezeti félre az olvasóit.

Félrevezetés fajtái:
- Bizonyos információkat elhallgatnak, egyáltalán nem cikkeznek róla, ha érdekük úgy kívánja.
- Ha egy hír publikálása elkerülhetetlenné válik (mert már a csapból is az folyik), akkor azt újracsomagolják, igyekeznek elvenni az élét, adott esetben nevetség tárgyává tenni, hitelteleníteni a forrást, szándékosan félremagyarázni, stb. Ahogy érdekük kívánja.
- Utánajárás, kritika nélkül átveszik azt az anyagot, ami érdekükben áll (hisz egy másik, szintén nagyon megbízható mainsteam is lehozta!)
- "Megrendelésre készült" cikkek világa

Ha a fenti jelenségekkel nem találkoztál még tömegesen, akkor van egy rossz hírem a számodra..

Nem kapcsolódik szorosan, de emellett még azt is jó tudni, hogy a baloldal-jobboldal bizonyos szinteken, üzleti érdekek mentén összefonódott, így az ellenségeskedés sok esetben csak cirkusz a népnek.

Továbbá több híroldal próbálja a semlegesség látszatát kelteni. Van amelyik ügyesebben teszi (index.hu), van amelyik pedig csak próbálja elhitetni (telex.hu).

A mainstream média nem önállóan vagy függetlenül működik.
Függetlenként nem lehet fenntartani egy híroldalt, ami napi 20-100 cikket legyárt, mert sem reklámbevételből, sem előfizetőkből nem jön be elég bevétel, ami akár csak a cikkírók bérét tudná fedezni.
Természetesen, aki finanszírozza, az diktálja a képviselt irányt is.

Vegyük a Facebookot. Ki volt adva a fact checkereknek, hogy aki le meri írni, hogy mesterséges eredetű a koronavírus, azt a posztot töröljék, és többszörös kihágás esetén tiltsák az accountot. Most, hogy a mainstream valamiért irányt váltott, és bevállalta azt, hogy valószínű mesterséges eredetű a vírus, a facebook is engedi már ezeket a posztokat (amikért korábban tiltás járt). Ebből látszik mennyire független objektívek a fact checkerek.

Elolvastam néhány ilyen fact check elemzést tőlük. Azt tapasztaltam, hogy néha igazat írnak, néha mellébeszélnek, néha direkt félreértelmezik, vagy bizonyos részekkel egyáltalán nem foglalkoznak, mert nem tudnak belekötni.
Pl. a fact checkerek annyit tudnak mondani arra, hogy az oltás által (és a vírus által is) legyártott tüskefehérje káros, hogy nincs ilyen kutatás, ami alátámasztaná ezt. Nem zavarja őket, hogy jó pár labor elvégzett ilyen kutatást.

"A CNN és Fox meg a BBC mellett az ENDOFTIMENEWS egy negyedik világhatalmú híroldal."
CNN és BBC mint hiteles oldalak... Ha neked attól hiteles, hogy eléggé ismert, és sok pénz áll mögötte...
Emellett nyugi, természetesen nem gondolom hogy ez az endoftimenews érne két forintot is :D.

Én inkább puzzle darabkákban gondolkodok, és nem szavazok bizalmat egyik híroldalnak sem. Csak elolvasok egy hírt, nyitottan állok hozzá, amennyiben elképzelhetőnek tartom, elraktározom magamban, hogy "aha, ilyet is olvastam, később majd kiderül", néha bemásolom ide. Aztán, ha később találkozok ezzel összecsengő információval, akkor kezd alakulni a puzzle. Ha több oldalról is meg van támogatva az infó, és kiállja az idő próbáját, akkor beépítem, mint alapigazság.

2021.06.10. 16:38:21

@vodkasprite: És sajnos azzal is együtt kell élnem, hogy sokszor akár ufóhívő csatornák :D feliratoznak videókat, amik kulcsfontosságú összefüggésekre világítanak rá. Amiknek egy részéről kiderül, hogy igazság, és a mainstream azóta is kussol róla.

2021.06.10. 17:01:51

"Ha több oldalról is meg van támogatva az infó, és kiállja az idő próbáját, akkor beépítem, mint alapigazság."
Erre egy példa. Kb 2 hónappal ezelőtt kijött jó pár videó azzal kapcsolatban, hogy milyen mellékhatást fog okozni az oltás, és azt is, hogy miért. Nyilván ekkor még nem lehetett tudni, hogy mi az igazság az egészből, de tekintettel arra, hogy évekkel korábban megjósolták a járvány és az oltások érkezését, így alapból nem terveztem elsietni a saját oltásomat.

Aztán beindultak a magyar FB csoportok, ahol olyan mellékhatásokról, halálesetekről számolnak be az emberek oltás után, mintha covidon estek volna át, több százan vannak, akik oltást követően 1-2 napon belül haltak meg. Rájuk azt mondják, hogy elkapták a covidot, és abba haltak bele.
Ezek a beszámolók pontosan egybevágnak a videó által megjósolt tünetekkel, és azóta neves laborok is megerősítették, hogy önmagában a tüskefehérje is patogén, amit amúgy az mRNS alapú oltások következtében a szervezet is legyárt. A mainstream erről egy szó sincs. Szóval nekem az a konklúzióm, hogy nem árt alternatív forrásokból tájékozódni.

F. Szabó 2021.06.10. 17:10:08

@vodkasprite: "a mainstream bevállalta, hogy valószínű mesterséges eredetű a vírus, a facebook is engedi már ezeket a posztokat (amikért korábban tiltás járt).

www.metazin.hu/index.php/item/4075-elitvalsag-mint-a-koronavirus-mellekhatasa : "A Nature magazinban megjelent publikáció szerint az amerikai egyetemekkel együttműködő vuhani intézetben az embert megfertőzni képes mutánst hoztak létre denevérekből származó vírusokból. A KUTATÁSOKAT AZ AMERIKAI KORMÁNY JELENTŐS PÉNZEKKEL TÁMOGATTA, fittyet hányva a kockázatokra vonatkozó figyelmeztetéseknek."

Hogy lehet, hogy az amerikai kormány pénzeli a kínaiakat egy biológiai fegyver előállítására alkalmas kutatásban? Korábban is emlegették ezt, és számomra teljesen ostoba hazugságnak tűnt. Milyen világban élünk, már semmi sem az, aminek látszik?

Bankvezér_ 2021.06.10. 17:14:48

@vodkasprite: igen ezekkel én is egyetértek.

"Csak elolvasok egy hírt, nyitottan állok hozzá"
Erre egyszerűen se ideje, se energiája nincs senkinek, hogy a rengeteg szemétből és zajból kiválogassa amit hitelesnek gondol. És akkor is ottvan a te személyes hited és vonzódásod, hog ymi alapján tudod kiválogatni?.
Sosem tudunk hitelesen tájékozódni - kb ennyi,

2021.06.10. 17:25:42

@F. Szabó: A megtévesztés az ősidők óta velünk van a történelem során. Jelen van az élet minden területén, elég csak a leghétköznapibb dolgokra gondolni. Pl.
- sport: a támadó játékos testcsellel félrevezeti a védőt,
- párkeresés: a férfi gazdagabbnak mutatja magát :D, a nő push-up melltartót hord
Miért lenne az életnek bármely olyan szegmense, ahol a megtévesztés nincs jelen?

Deansdale 2021.06.10. 17:37:51

@Murometz köztársasági elnök: @csi szi: A WTC7 összeomlása szerintem abszolút egyértelművé teszi, hogy a hivatalos magyarázat ostobaság, és hogy olyasmi volt a háttérben amit a hatóságok nem kötnek a plebsz orrára. Aztán hogy konkrétan mit NEM tudunk, az már mindenkinek a fantáziájára van bízva. De aki elhiszi azt, hogy a harmadik torony összeomlására logikus és értelmes magyarázat az amit a hivatalos szervek adtak, az ugyanolyan félkegyelmű mint a legelvadultabb alusapkások, csak fordított előjellel. A tűzzáró ajtókkal felszerelt alagutakon átterjedő tűz miatt összeomló felhőkarcoló akkora baromság, hogy a szakértők csak a fejüket fogták a hallatán, különösen annak a tükrében, hogy hangfelvétel van arról hogy a tulaj azt mondja le kellett rombolniuk (~we had to bring it down), ami ugye robbanószereket feltételez, amit előre oda kellett tenni, mert épelméjű robbantási szakértő nem megy be egy égő toronyházba tölteteket elhelyezni.

Deansdale 2021.06.10. 17:54:36

@Mme.Brioche: "nem is akartam elhinni nagyon sokáig, nagyon erősen próbáltam úgy dönteni, hogy nem hiszem el, mert ez megingatta az egész világképemet"

Szerintem mindenki így van ezzel eleinte. Én is így voltam. Pont ez az egyik fő fegyverük: annyira nehezen veszi be az emberek gyomra amit csinálnak, hogy ezzel már simán vissza lehet élni, és meg is teszik. A többség számára a machiavellista világkép annyira pszichopata és taszító, hogy hiába mutogatsz te rá, inkább elhisznek bármi mást, mint azt. Ha az lenne a hivatalos magyarázat 9/11-re, hogy UFO-k voltak, azt is többen elhinnék, mint hogy belső meló volt. A covid rosszabb mint a pestis volt és a nagy resettel csak a javunkat akarják - mert ha nem, akkor irtózatos szarban vagyunk, és inkább választják a félig tudatos hiszékenységet, mint hogy nyitott szemmel éljenek egy disztópiában.

GABOR2 2021.06.10. 19:14:07

Egy újabb kis adalék a fehér ellenességhez.

A Medical Journalsban megjelent egy kutatás... vagy inkább egy "kutatás", mi szerinte a "fehérség" az egy rosszindulatú és parazita... nem is tudom állapot.

Elég érdekes, hisz pont a a többségében fehér adófizető pénzét szívják le az SJW programokhoz.

"Research Article in Medical Journal Describes Whiteness as 'Malignant, Parasitic-Like Condition'"

www.newsweek.com/research-article-medical-journal-describes-whiteness-malignant-parasitic-like-condition-1599129

Szóval valóban szeretnének olyan hangulatot kellteni, ahol teljesen rendben van fehérekre támadni.

GABOR2 2021.06.10. 19:16:49

@GABOR2: Mármint itt jelent meg:

"Journal of the American Psychoanalytic Association"

Bankvezér_ 2021.06.10. 20:53:58

@Deansdale: jaja én nem tudok semmit a wtc7-ről, bárki bármit is mondhat. Én a nagy tornyokról beszélek.
De neked boldogabb az életed, ha abban hiszel hogy szándékosan maguknak robbantották fel az usákok?
Én nem érzem, hogy a szellemi borzongáson és a beavatottság érzésén túl ez előnyt jelent neked. De te tudod.

F. Szabó 2021.06.10. 22:08:38

@vodkasprite: A magát liberális demokratának mondó (és mindenkitől azt követelő) USA szövetkezik az autoriter kommunista Kínával biológiai fegyverként is használható, potenciálisan világpusztító vírus(ok) mesterséges előállítására. Valljuk be, ez elég meglepő, mivel a gazdasági együttműködés mellett ők egymás legnagyobb gazdasági, politikai, katonai ellenfelei. Ha ez csak egy szimpla megtévesztés, ahogy mondod, akkor is felmerül, kit akarnak ők egymással szövetkezve megtéveszteni? Egymást? Vagy mindkét elit a saját plebszét?

KalmanBlog 2021.06.10. 23:09:01

@Murometz köztársasági elnök: Nincs időm erre a sok szarra... jaja, csak a bőrödre megy a vásár!

Néha én is hülyének érzem magam, hogy mennyi faszságot olvasok és hallgatok végig. Minek csinálom? Aztán rádöbbenek, hogy hogy hogyan változtatták meg az életemet a korábbi kutatásaim eredményei:

Ha nem lenne férfiszféra valószínűleg nem lennék házas, de ha az lennék, akkor tuti max 1-2 gyerekem lenne és válófélben lennék. Így meg van 3 és minden ok.

Ha nem találtam volna rá a paleóra, akkor még mindig szenvednék az asztmától. Így meg köszönöm jól vagyok. A gyerekek meg mintha vasból lennének meg sem betegednek.

Rohadtul sok múlik az információn. Az információ korában nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne keressük éjjel nappal az igazságot a lényeges kérdésekben!

GABOR2 2021.06.11. 00:05:29

Mainstream mondja:

"Kimutatták: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál az mRNS-oltások után"

www.portfolio.hu/gazdasag/20210610/kimutattak-a-vartnal-tobb-a-szivizomgyulladas-a-fiatal-ferfiaknal-az-mrns-oltasok-utan-487554

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.11. 00:22:27

@Frederick2: Fizet itt a kormányoldali aktivizmus is bár biztos nem annyit mint szegényöreggyuribácsi. Lehet, hogy igazad van, a jövőbe senki nem lát. Majd kiderül.

Frederick2 2021.06.11. 06:32:22

@Deansdale: @KalmanBlog:

"A többség számára a machiavellista világkép annyira pszichopata és taszító, hogy hiába mutogatsz te rá, inkább elhisznek bármi mást, mint azt."

Amikor néhány évvel ezelőtt megnéztem a négy Bourne-filmet, kamilláztam a döbbenettől, milyen démoni képet fest a CIA-ról. Körülbelül úgy mutatták be a filmek a CIA-t, mint egy amerikai KGB-t.

Mik is történtek a legutóbb az USA-ban?

Kiderült, hogy az Obama-kormány az amerikai állampolgárok tucatjainak lehallgatására és megfigyelésére használta fel az amerikai titkosszolgálatokat. Volt egy Wikileaks-ügy és egy Snowden-ügy.

Végül is nem is értem, miért nézünk csúnyán az orosz titkosszolgálatra, mikor az amerikai egy fokkal sem különb.

Frederick2 2021.06.11. 06:37:41

@F. Szabó: Nézegettem a múlt hónapban Toroczkai videóit. Vannak érdekes infói.

Az megvan, hogy a Rothschild-klán egyaránt jó kapcsolatokat ápol az Orbánnal és a Gyurcsánnyal? Hogy jó kapcsolatai vannak mind a Balliberális Network-vel, mind a Nersevik Network-vel? Hogy nem csupán az amerikai állammal, de a kínai állammal is gyümölcsöző gazdasági kapcsolatokat ápol? Mindeközben pedig javában pénzeli a nyugati civilizációban zajló neomarxista-neoliberális társadalommérnökösödést?

Mintha mind a hazai, mind a világpolitikában zajló politikai küzdelmek nem lenne más, mint puszta színjáték!

F. Szabó 2021.06.11. 07:38:18

@Frederick2: Egyetértek. Színjáték a tömegek megtévesztésére a gondolkodásuk, de végső soron a viselkedésük befolyásolására. Ahogy ezt már 100 éve leírta Bernays a Public_Relations-ben (A PR ugye, mint a modern kapitalizmus alapköve)

Bankvezér_ 2021.06.11. 07:39:09

@Frederick2: színjáték - ezzel teljesen egyet tudok érteni.

Amúgy torockai honnan tud arról hogy orbángyurcsány mit csinál "titokban"?

Deansdale 2021.06.11. 07:39:56

@Murometz köztársasági elnök: Engem az igazság érdekel, aztán ha az nem túl szép, akkor megtanulom leválasztani a magánéletemről. Ez sem rosszabb megoldás, mint inkább mindig a szebb magyarázatot választani mindenre, akkor is ha hamis. Mindenki igyekszik boldogulni valahogy, csak mások a stratégiáink.

Deansdale 2021.06.11. 07:52:23

@KalmanBlog: "Rohadtul sok múlik az információn. Az információ korában nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne keressük éjjel nappal az igazságot a lényeges kérdésekben!"

Igen, ennek a fontosságát nem lehet túlbecsülni. Az élet szinte minden területén hamis információkkal bombázzák az embert, ami megnehezíti vagy lehetetlenné teszi a normális, boldog, egészséges életet. Ha nem kutatsz és nem használod a saját eszed, könnyen egy rakás szarrá válhat az életed és nem tudod miért, hiszen te pontosan úgy éltél bele a világba ahogy azt elméletileg kell, meg ahogy mindenki más is.

Csak egyetlen körömpiszoknyi példa: a koleszterin-elmélet 20 éve megdőlt, de a mai napig írkálják fel az embereknek a koleszterincsökkentőket, amik amellett hogy káros mellékhatásaik vannak, még az elvileg pozitív fő hatásuk sem használ, hanem árt. Dehát az orvost a gyógyszergyár nyaraltatja, úgyhogy barátom ezt a tablettát mostantól életed végéig szedni kell, 3EFt lesz havonta a nevetséges nyugdíjadból.

A külvilág nem a "barátod", a civilizált máz mögött milliónyi olyan érdek húzódik meg ami téged le akar húzni így vagy úgy, és az sem érdekli ha beledöglesz, a szó legszorosabb értelmében. Persze ha átlátod a szarkavarást akkor lehet normálisan élni, de aki vak és naív az abszolút kiszolgáltatott.

Deansdale 2021.06.11. 07:57:32

@Frederick2: "Végül is nem is értem, miért nézünk csúnyán az orosz titkosszolgálatra, mikor az amerikai egy fokkal sem különb."

Igaz. És tök jó példa ez arra, hogy a kultúra hogyan befolyásolja az ember világlátását, ez pedig tök jól rámutat arra, hogy mekkora égbekiáltó ostobaság volt a konzervatívoktól gyakorlatilag átengedni a kultúra irányítását a progresszíveknek az utóbbi jó 100 évben. Nincs jobbos filmgyártás, aztán csodálkozunk hogy a balos filmeken felnövekvő generációk egyre libsibbek. Sok konzervatív nem érti, hogy mekkora befolyása van pl. annak, hogy minden filmben és sorozatban a cool karakterek haladárok, a jobbosok meg mindig ostobának és rosszindulatúnak vannak bemutatva. Ha egy gyerek ezen nő fel, az értékrendje annyit torzul hogy évtizedek kellhetnek a helyreállításához, ha sikerül egyáltalán.

Deansdale 2021.06.11. 08:09:22

Az amerikai hadseregben is megvan a CRT tréning hatása: egyes tisztek már hirdetgetik a csapatoknak, hogy az "ellenség" valójában a fehér faj.
humanevents.com/2021/06/09/behind-the-beret-battalion-commander-reportedly-tells-troops-white-people-are-part-of-the-problem/

Frederick2 2021.06.11. 08:16:07

@Deansdale:

"És tök jó példa ez arra, hogy a kultúra hogyan befolyásolja az ember világlátását"

Hát, ha ezt a kommentet a Bourne-filmekre írtad, akkor nem értünk egyet. Mert szerintem a Bourne-filmek még az üdítő kivételhez tartoznak. Mondhatni: igazából én megfogalmaztam magamnak egy véleményt a Wikileaks-botrány és a Snowden-ügy után az amerikai titkosszolgálatról, és jöttek a Bourne-filmek, és megerősítettek kulturális vonalon ebben a véleményben. Miszerint a CIA és társai sárosak, nem is kicsit.

Azért tegyük hozzá, hogy a politikai krimik és thrillerek többsége úgy ábrázolta a CIA, mint a Grál-lovagokat. A Bourne-film eléggé szembement ezzel a képpel. Én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán ezek a filmek elkészülhettek.

Azt meg érdemes megfigyelni, hogy a Bourne-filmek után következő politikai thrillerek nem ezen az úton mentek tovább, hanem folytatták a szokásos utat. Jöttek a "Támadás a Fehér Ház ellen" és az egyéb szarságok. Amelyben az amerikai állam és annak erőszakszervei ismét úgy jöttek elénk, mint a Grál-lovagok.

Avagy úgy gondolom, a Bourne-filmek üdítő kivételek voltak. Még ha esztétikai szempontból voltak is hibái.

"minden filmben és sorozatban a cool karakterek haladárok, a jobbosok meg mindig ostobának és rosszindulatúnak vannak bemutatva."

Szerintem a Matt Damon-féle Bourne teljesen azonosulható karakter volt. A jól kiképzett katona, akinek szétcseszte az életét a CIA. Simán elhiszem amúgy, hogy vannak ilyen emberek, csak keveset tudunk róluk.

A rossz arcok, a CIA dögevői pedig szintén reálisak voltak. Simán elhiszem, hogy ilyen szociopatákkal van tele a CIA.

Frederick2 2021.06.11. 08:21:38

@Deansdale: Ha már 4. rész, azért az egy zseniális húzás volt a filmben, hogy a csaj, aki eddig segítette hősünket, és a film végén a CIA vezetője lesz, kiderül, hogy ugyanolyan manipulatív szemétláda, mint az előtte lévő. Ugye, amikor megpróbálja a végén elfogni a CIA-nak Bourne-t, de Bourne kijátssza.

Zseniális csavar. Akárki lesz a CIA vezetője, a szervezet nem lesz jobb.

Kicsit pesszimista film. Talán túlzásba is esik a CIA démonizálása terén. Érződik, hogy Snowden nagy hatást tett a készítők gondolkodására. De én ezt meg tudom nekik bocsátani.

Tartok tőle, hogy Biden győzelme után már nem lesz több ilyen film. :(

Bankvezér_ 2021.06.11. 08:49:49

@Deansdale: Igazad van. Viszont a te egész életed és minden energiád erre az információ bogarászásra megy el. Minden pillanatban ezzel foglalkozol - szerintem.
Én meg nem akarok ennek rabja lenni, mert egy idő után kényszeressé válik a dolog és felfalja az életedet.
Persze ha az egész életedet erre a témára fókuszálod, akkor hajrá.

2021.06.11. 11:15:40

már nincs kint a like & dislike szám ennél a videónál:
www.youtube.com/watch?v=Xprabkl1LD4

2021.06.11. 11:50:58

Arról tud valaki valamit, hogy mit kap Magyarország azért cserébe, hogy kinyalja Izrael seggét?
Csak olyanról hallani, hogy mi finanszírozunk egy elég sok mindent: zsinagóga építés, felújítás milliárdokért, Makkabi játékok, EU vétók, ENSZ vétók, stb.

De mit kapunk cserébe? Az izraeli fejlesztésű választási szoftveren kívül.

_Bubba4400 2021.06.11. 13:34:49

@GABOR2: Most olvasom én is a HVG-n:

hvg.hu/tudomany/20210611_koronavirus_mrns_vakcina_vedooltas_fiatal_ferfiak_cdc

Plusz az Index is lehozta. Áprilisban ez elképzelhetetlen lett volna, akkor még ment az "oLtAsD bE mAgAd" kétpofára, meg a kedvencem volt a két oltott újságíró cikke:

1) Aki a cuki cikk után nem oltatja be magát, az egy érzéketlen senkiházi: index.hu/belfold/2021/04/28/moderna-tapasztalat/

2) "Hihetetlen érzés": index.hu/belfold/2021/04/04/orosz-vakcina-husvet-koronavirus-magyarorszag-oltas-honvedkorhaz-beszamolo/

Teszem azt, ha kiderül pár év múlva, és nyilvánosságra is kerül hogy az oltások valójában mégsem olyan faszák, vajon felelősségre vonhatóak-e a korábban mellettük kőkeményen kampányoló médiumok?

GABOR2 2021.06.11. 14:46:27

@_Bubba4400: "Áprilisban ez elképzelhetetlen lett volna"

Most hogy már sok millió ember beoltotta magát, beszéljünk kicsit a mellékhatásokról...

Glokta 2021.06.11. 16:37:13

@Deansdale: éppenséggel elég nehéz elhinni, hogy a WTC felrobbantása belső meló lett volna.

Ennek az oka egyszerű: ha belső meló lett volna, akkor úgy intézték volna a dolgokat, hogy a nyomok Irak felé mutassanak, és nem kellett volna kitalálniuk a "Weapons of mass destruction" mesét.
Olvastam valahol, volt is arról vallomás, hogy Bushék arra próbáltak rávenni valami "szakértőt", hogy elmondja, Irak áll az ügy mögött.

Az már más kérdés, hogy az amerikai titkosszolgálatok tudtak-e a támadásról és hagyták-e megtörténni. Ez sokkal hihetőbben hangzik, bár még ezt is nehéz titokban tartani.

Deansdale 2021.06.11. 16:58:03

@vodkasprite: Nagyjából az egész nyugati világ a zsidók seggét nyalja és finanszírozza őket, mivel majd' mindenhol ők az igazi elit. A választott politikusok jönnek-mennek, de a bankárok, médiatulajok, stb. nem változnak.

Deansdale 2021.06.11. 17:16:50

@Glokta: Ööööö, 9/11-re hivatkozva lerohanták Irakot (is), úgyhogy nem igazán értem mit akarsz mondani. Jött az al Quadea mese, meg a hirdetmény hogy mindenkit ellenségnek tekintenek akik terroristákat segítenek vagy bújtatnak, aztán heteken belül már Irakban is voltak. Ettől függetlenül:

Én nem tudok azzal mit kezdeni hogy kinek mi tűnik hihetetlennek - szerintem TÉNY hogy a WTC7-et már jóval a repülő-becsapódások előtt előkészítették a felrobbantásra, amit a hivatalos vizsgálat valamiért nem tárt fel... Innen lehet továbbgondolni az egészet. Én abszolút megértem ha valaki nem tartja valószínűnek, hogy belső meló volt, de ettől függetlenül az volt :D Én sem tartom valószínűnek, de semmilyen más normális magyarázat nincs a dologra, ezért kényszerűségből elfogadom a valószínűtlent.

Talán a WTC7-be is szántak egy repülőt, csak az valahol félrement, ezért röptében úgy határoztak hogy felrobbantják a tornyot így is, még akkor is ha elég sánta magyarázatot kellett koholniuk hozzá. Végülis bejött, a politika és a média a hivatalos narratívát megóvta a támadásoktól, a kételkedőket meg szőnyeg alá söpörték mint alusapkásokat.

Glokta 2021.06.11. 19:49:26

@Deansdale: Irakot a WMD-re hivatkozva rohanták le, ami kínosan átlátszó hazugság volt.

Ha 9/11-et ők szervezték volna meg, akkor biztos hagytak volna valami "bizonyítékot", hogy Irak áll az ügy mögött.

Glokta 2021.06.11. 19:50:12

@Deansdale: nem voltak heteken belül Irakban. Amire gondolsz az Afganisztán.

Hartrigel 2021.06.11. 20:31:19

Engem igazából az érdekelne.
Hogy itt van a Covid meg vakcina cuccli. Ha az a tervük, hogy az utolsó kutya is be legyen oltva, akkor mire ez a nagy haddelhadd a "márka körül".
Úgy értem, hogy ha 1 világelit van, és Kína is ugyan úgy rabja, mint Oroszország és az USA, ab ovo lényegi különbség nincs a vakcinák között CSAK legyél beoltva, mindegy hogy melyikkel - ez a céljuk.
Akkor meg tényleg csak színi só ez az egész egymás vakcinája lejáratás műsor, hogy orosz meg kínaival ne oltassál mert szőrős lesz a talpad?

Ezen a fenti jelenségen elgondolkodtam.

Egy "alusapkás" ismerősöm azon a véleményen van, hogy ő nem hisz az "egységes" háttérhatalomban, hanem a "Kína vs. Usa" ellentét valóban létezik, kvázi ezek versenyeznek egymással, de tényleg.
És ezért tesznek különbséget vakcina és vakcina között.

csi szi 2021.06.11. 21:54:13

@Deansdale: A WTC7 összeomlásáról el lehet olvasni a NIST következtetését. Szerintem teljes tévutak a tornyok összedőlését a repülőbecsapódások következményei helyett mindenféle alternatív magyarázatoknak tulajdonító konteók, és csak a figyelemelterelést szolgálják. Erre mutat, hogy az ezekkel foglalkozó alusapkásokat a kutya sem zaklatta. Ahogy az ufóhívőket sem, apropó most úgy tűnik, az USA be akarja hivatalosan jelenteni az ufók létezését, kérdés hogy ez nem újabb kolosszális figyelemelterelés-e, vagy esetleg annál több.
Pl. előállhatnak azzal, hogy az NWO agendát a földönkívüli civilizációk miatt kell végrehajtani.

@Glokta: Irak lerohanását már közvetlenül 9/11 előtt is tervezgették, próbálkoztak kapcsolatba is hozni Szaddámot az alkaidával, az iraki titkosszolgálatot az utóbbival, hogy állítólag találkoztak egy alkaidással iraki titkosszolgálati tisztek. De aztán ez szinte elfelejtődött. Igazából Irakot már 9/11 előtt kiszemelték célpontnak, ifj. Bush és adminisztrációjában sokan úgy gondolták, 1991-ben félmunkát végzett id. Bush, amikor nem szállták meg Irakot.

csi szi 2021.06.11. 22:02:30

@Glokta: Mármint nem előtt, hanem után, bocs. Göncz volt katonai szárnysegédje, P. ezredes, az átkosban valami rádiótechnikai felderítő vagy hírszerző tiszt (és talán - persze csak rosszindulatú feltételezésem - "szajánként" Izraelt is segítette, legalábbis a visszavonulása után, bár ki tudja), az indexfórumon anno elkottyantotta 9/11 után, hogy Irak lesz a célpont, Afganisztán nem az elsődleges cél, nyilván voltak akkor is kapcsolatai, akiktől ilyen jólértesült volt. De ez nem nagy titok, Wesley Clark is elmondta pár évvel később nyilvánosan, hogy melyik 5 muszlim országot akarták megtámadni a washingtoni neoko(h)nok.

GABOR2 2021.06.12. 03:01:18

@Glokta: Olyan szövegek voltak, hogy Szaddam finanszíroz ilyen támadásokat.

GABOR2 2021.06.12. 03:04:36

@Hartrigel: Így a konzervatív a kínaival és az orosszal a haladó meg valaemenyik nyugatival oltja be magát.

Amúgy egyre jönnek a mellékhatás cikkek. Tegnap is raktam be, de már van egy újabb:

"Kapilláris szivárgást okozhat az AstraZeneca vakcinája"

www.portfolio.hu/gazdasag/20210611/kapillaris-szivargast-okozhat-az-astrazeneca-vakcinaja-487744

Most, hogy már beoltottak mindenkit aki hajalnadó rá, lehet beszéni az "árny oldalakról".

GABOR2 2021.06.12. 03:07:58

@Hartrigel: Ami az USA-Kína harcoskodást illeti...

A mai Kína az USA terméke. Annó feszkó alakult ki Kína és Szovjetunió között, odament Kissinger, megállapodtak és Kínába elkezdett ömleni a nyugati pénz és technológia. Ezek nélkül sehol se lennének.

Kínáról nem beszélnének mint szuperhatalom várományos anélkül, hogy a Nyugat befeketet oda és technológiát ad.

De amúgy meg Kínában eléggé megváltoztak a dolgok az utóbbi időben, pl. már az is brutálisan el van adósodva.

GABOR2 2021.06.12. 03:10:06

@csi szi: "az USA be akarja hivatalosan jelenteni az ufók létezését, kérdés hogy ez nem újabb kolosszális figyelemelterelés-e, vagy esetleg annál több."

Döglődik a médianézettség, a CNN egy millió alatt van.

www.msn.com/en-us/tv/news/cnn-slips-further-away-from-1m-viewers-tuesday-fox-news-dominates-key-demo-in-wednesday-ratings/ar-AAKGD4N

Deansdale 2021.06.12. 08:59:53

@Hartrigel: "nem hisz az "egységes" háttérhatalomban, hanem a "Kína vs. Usa" ellentét valóban létezik"

Ebben van valami, bár nem maga az USA a játékos, hanem az erők amik mögötte állnak, és amik nagyjából a teljes nyugatot irányítják. Kína lehet hogy nincs a befolyásuk alatt és versenyezni akar velük, ez abszolút benne van a pakliban. Az oroszok helyzete kérdéses, kicsit a miénkre hasonlít - egyes dolgokban mintha szembemennének a nyugati háttérhatalommal, más dolgokban viszont kiszolgálják. Lehet, hogy teljesen a nyugati háttérhatalom irányítása alatt állnak a ruszkik is, csak nekik kicsit nagyobb mozgástér van hagyva valamilyen okokból (az egyik lehetőség pl. hogy a komcsi múlt miatt a nép nem vevő a libsi ostobaságokra).

Amúgy egyesek azt szokták mondani, hogy ahol nyugati stílusú központi bank létezik, az az ország már a háttérhatalom játékszere. Ez esetben Kína sem kivétel, és talán ők is csak azért viselkednek máshogy, mert más szerep van rájuk osztva. Ez a jó a konteókban, hogy folyamatos fejtörési lehetőséget biztosítanak :D

Deansdale 2021.06.12. 09:11:51

@csi szi: "A WTC7 összeomlásáról el lehet olvasni a NIST következtetését."

El, persze: az alagutakon átterjedő tűz miatt összedőlt a toronyház, bár ilyenre se azelőtt, se azóta semmilyen példa nem létezett a világon, és fizikailag is az abszolút lehetetenség határát súrolja... De ha valaki úgy dönt, hogy hinni AKAR a hivatalos magyarázatban, az megteheti, nekem mindegy. Én egyszerűen nem hiszek el olyan sületlenséget, hogy a sokszáz méternyi alagúton a föld alatt olyan tűz átjuthatott, ami az épület tartógerendáit megolvaszthatta, mégpedig teljesen egyszerre, mert amúgy az épület nem magába roskad, hanem darabokban esik szét, vagy oldalra dől.

Amúgy emlékszel, hogy a BBC 20 perccel azelőtt tájékoztatott a WTC7 (Solomon Brothers building) összedőléséről, mint hogy az megtörtént? Nem baj, a narratívát ez sem érdekelte :D A NIST jelentés biztosan erre is adott valami teljesen hihető magyarázatot...
www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ

Deansdale 2021.06.12. 09:25:10

@Glokta: Igaz, bocs, Irakba másfél évvel 9/11 után mentek. Mondjuk ez 9/11-el kapcsolatban nem bizonyíték semmire. Van logika abban, hogy használhatták volna 9/11-et erősebb Irak elleni propagandára, de ez önmagában kevés.

Kicsit furcsállom azt (és most általánosságban beszélek), mikor egyesek valami mellett vagy ellen egészen kézzelfogható dolgokat sem tartanak bizonyítéknak, ugyanakkor az ellenoldalon egyszerű feltételezéseket is bizonyító erejűnek tekintenek. Biztos én is elfogult vagyok, de számomra az összes "miért csinálták volna" ill. "csinálhatták volna máshogy is" típusú érv egyszerű fikció, a bizonyító ereje közel áll a nullához. Főleg azzal szemben, hogy a konkrét megvalósításban olyan fizikai események történtek amiket a hivatalos narratíva messze nem magyaráz kielégítően. Pl. hogy a Pentagonnál miért nem volt semmilyen repülőroncs és az épületen miért csak egy egyszerű lyuk tátongott, meg ilyenek. Ezek szerintem sokkal nagyobb súllyal esnek a latba, mint az olyan elmélkedések, hogy "csinálhatták volna máshogy is".

De mondom, áldásom arra aki szerint csak én vagyok elfogult :) Nekem ez a vita eléggé jelentktelen, a konteósok és az ellenkonteósok sosem tudják meggyőzni egymást, ez már majdnem olyan mint a vallások közötti hitviták, és épp ezért tök fölösleges indulatoskodni miattuk. Senkinek ne emelkedjen meg a vérnyomása azért, mert mások mást gondolnak egy 20 évvel ezelőtti eseményről... Egyes olvasóim még nem is éltek akkor :)

Deansdale 2021.06.12. 12:47:55

@vodkasprite: Csak az nincs benne a videóban, hogy az USA részéről az előadást nem az elnök vagy a szenátus vezényli, hanem a deep state, és nem az USA érdekei szerint.

csi szi 2021.06.12. 13:18:40

@Deansdale: Nincs szó a hivatalos verziókban alagutakról. A látványos összedőlést annak tulajdonítják, hogy az egyik tartógerenda kimozdult a helyéből.

en.wikipedia.org/wiki/7_World_Trade_Center#9/11_and_collapse

Deansdale 2021.06.12. 14:06:35

@csi szi: Az általad adott linken a NIST jelentésben a tűzről beszélnek, bár azt nem említik hogy hogyan keletkezett, de anno beszéltek a szervizalagutakról.

"NIST determined that diesel fuel did not play an important role..."
"The fires burned out of control during the afternoon, causing floor beams near column 79 to expand and push a key girder off its seat"

Vagyis a sima irodaházi tűz(!) olyan durva volt, hogy kitolta a helyéről az egyik tartóoszlopot, a toronyház pedig úgy volt megépítve, hogy egyetlen gerenda kimozdulása az egészet porrá omlasztotta. Hát, aki akarja elhiszi.

Nem mellesleg utólag még szakértőbb szakértők azt mondták a NIST jelentése hülyeség volt, a tűznek semmi köze nem volt az épület összeomlásához - az volt a gond, hogy a tartóoszlopok tök egyszerre besz*rtak.
ine.uaf.edu/wtc7
Aztán hogy ez az egyszerre besz*rás mitől történt, arról alaszakai egyetem tudorai nem beszéltek.

A wiki leírja azt is, hogy volt a WTC7-ben tűzoltórendszer, csak a tüzet nem oltotta el, mert alacsony volt a víznyomás. Így megy ez :) A környéken minden épület megsérült és tűz is volt több helyen, de csak egy omlott össze, az is eléggé rejtélyes körülmények között, de nem baj, készült hivatalos NIST narratíva 7 évvel az esemény után, az mindent megmagyaráz. Nekem ezt nem veszi be a gyomrom, nevezz nyugodtan alusapksának.

GABOR2 2021.06.12. 15:40:01

@Deansdale: Kína kommunista vezetés alatt áll... oké, hogy gyakorlatilag nem kommunizmus ami megy, de a lényeg, hogy a kommik egy hálozatban vannak az egész világon. Szóval már eleve ezért is meg kell legyen a háttérhatalom kapcsolat az ősidők óta.

Plusz nyugati pénz és technológia építette fel a Kínát, a kínai emberek kemény munkáján kívül természetesen... Vagyis ha feltételezzük, hogy egy háttérhatalom többet akar, mint a pillanatnyi pénzkeresés és van egy hosszútávú terve, akkor ezt a kínai felemelkedést is nyilván megtervezték... és irányítják. Persze időnként kizsúszhat az irányítás, azért nem istenek ezek, de alapvetően a terv része, hogy a fehér ember egyetlen előnyét... a technológiát átjátszák másoknak is.

Viszont az is észrekéne venni, hogy mivel mostmár Kína is szupermód el van adósodva és a népesség öregedés is ott van, nem lesz ő igazi szuperhatalom... India lehet inkább lenne majd.

2021.06.12. 15:46:13

Tegnap nagyon sok híroldalon jött ki oltás mellékhatásos cikk.

+

index.hu/belfold/2021/06/12/szabadteri-strand-szezon-vedettsegi-igazolvany-nelkul/

Lehet, hogy már az utolsó részletet is átutalta a WHO/IMF, így már nem kell annyira tolni az oltást. Bár az, hogy egyszerre jöttek ki a hírek, némi szervezettséget mutat a háttérben.

Plusz Orbán most is elmondta, hogy továbbra sem akarják kötelezővé tenni az oltást, valamelyik "nagytudású" pedig azt, hogy nem lesz nálunk 4. hullám.

Abban bízok, hogy Orbánék elengedik kicsit a sztorit, persze a 4. hullám mindent felboríthat.

Ezzel szemben FB-on több friss kommentet láttam arra, hogy a (állami) munkaadó kvázi kötelezővé teszi (nem tehetné), egyetemi vizsgára kell kártya vagy PCR teszt (egy félévben 5-8 vizsgához megterhelő lehet kifizetni egyesével a PCR tesztet).

Angliában amúgy épp most indul állítólag a 4. hullám.

2021.06.12. 15:47:49

Indexes cikk linkjét csak azért tettem be, mert szerintem némi fordulatot mutat, hogy a védettségi igazolvány nélkülieket kivételesen nem basztatják, hanem lehetőséget mutatnak a számukra.

Hartrigel 2021.06.12. 16:21:33

@GABOR2: Érdekes. Akkor azt mondod, hogy csak azért vannak a vakcinák között különbség téve, hogy a "konzervatív lelkületű" majd az orosz kínaival, a libsi meg a nyugatival oltassa be magát?
Szerintem ha az a céljuk, hogy mindenki mindegy mivel csak be legyen oltva, ez felesleges cirkusz. De inkább csak nem értem.

Lehet, itt nem is a beoltottságon van a hangsúly, hanem a vakcina maga van felhasználva feszültség keltésre Kína meg Oroszország ellen. Gondolom én.

Frederick2 2021.06.12. 16:25:41

@Deansdale:

"Nagyjából az egész nyugati világ a zsidók seggét nyalja és finanszírozza őket, mivel majd' mindenhol ők az igazi elit."

Zsidók... A retorikád még mindig egy primitív kőműves színvonalán áll. De hát mit is várjon az ember egy olyan figurától, aki árnyéka önmagának, kiégett és megfáradt, tele van frusztrációval, brutálisan függ a politikai témáktól (másról nem is képes beszélni) és mára igazából semmi más, mint egy marginális blogger!

Zsidóz még egy kicsit! Jól áll neked, proli!

Hartrigel 2021.06.12. 16:37:02

@Deansdale: Vannak amúgy alusapkások között ilyen fatalista vallási csoportok is, akik ilyen nagyon meta-teológiai oldalról közelítik meg napjaink történéseit.

Röviden, az összes ábrahámi vallásban benne van a végítélet, az apokalipszis. És ez akkor is befog következni, ha X millió ember holnap felébred és nemet mond a bankrendszerre meg a facebookra meg hasonlók.
Tehát, hogy van-e értelme ezen akkor ezen pörögni, ha úgyis megKELL történnie?

A válasz szerintük "igen". De nem kesergéssel meg kicsinyeskedéssel, mert ez az egész jelenlegi helyzet a te lelki megmérettetéséről szól, hogy beállsz-e a sorba, vagy kitartasz-e Jézus mellet stb.
Meg érdemes pl. ilyen tevékenységekkel, mint a blog megkísérelni elérni embereket, de ahogy a Mátrixban Morfeusz is mondta "Én csak az ajtót mutathatom meg neked, de lépned már neked kell rajta."

Akik pedig semmi "belső" késztetés nem éreznek, és annyira bele vannak süppedve a rendszerbe, gondolkodás nélkül falját és semmi sem vesznek észre, hát ők azok akik megmérettek és kivetettek.

( Itt most én nem vallási proklamációt szándékozok tenni, csak elmesélem, hogy van egy ilyen néző pontja is a jelenkori világ eseményeinek.)

Ez nekem azért érdekes, mert tényleg csak, ahogy Deansdale is mondja, tart a "színdarab" az emberek szeme előtt a kíméletlenül a végkifejlet felé.

GABOR2 2021.06.12. 17:18:13

@Hartrigel: Fogalmam sincs, hogy miért van.

Én kockázatot kezelek.

Tudom magamról, hogy az adatok szerinta a vírus valószínű semmit bajt se okoz nekem.

Ami a vakcinát illeti. Én még emlékszem rá, hogy koronavírus előtt azt mondták, hogy ha jön egy új gyógyszer mennyire fontos, hogy sok éven át teszteljék, mert baj lehet belőle és nem szabad csak úgy rászabadítani a világra.

A koronavírus esetében ezt "elfelejtették" és nemcsak a tesztelésre nem volt idő ( közép és hosszútávúra ), hanem a kifejlesztése is hipp-hopp megtörtént... Ami fura.

És ezt a le kell alaposan tesztelni dolgot úgy "felejtették el", hogy folyton mondják, hogy ez egy vadiúj eljárás, tehát nincs hasonló tapasztalat se róla korábbról.

És épp ezért éppenséggel az egészségügyi dolgozók között volt a legtöbb aki nem akarta beoltatni magát... csak amikor agyonbaszogatták-zsarolták őket tették meg... de akkor se mind.

Plusz semmi tisztességes párbeszéd nem folyhatott a médiában a mellékhatásokról, aggodalmakról.

Nekem már ennyi elég, hogy ne kérjek belőle és itt még semmi összeesküvés elmélet nincs, csak a tudás amit mindenkinek tudnia kéne, ha figyelt a vírus előtt is úgy általában a dolgokra...

Erre jöhetnek az összeesküvés elméletek... a celebek, politikusok akik a tv előtt igazából nem oltatják be magukat, a korábbi eset a H5N1-el ahol kiderül, hogy a német elit mással oltatja be magát, mint a lakosság többi része; talán még az előző csoportba kéne kerülnie a sok hazudozást a statisztikával, aztán a rengeteg szöveg arról, hogy ki kell írtani az emberiség jó részét a túlnépesedés miatt és a zombik után a második ilyen eszköz az a vakcina ami sterillé tesz.

De mindegy... mint mondtam elég a mindneki által tudott dolog, hogy vissza utasítsd a vakcinákat. Mindet.

Deansdale 2021.06.12. 17:41:12

@Frederick2: Te, ezt már átbeszéltük húszszor, nem? De igen :)

GABOR2 2021.06.12. 20:12:40

@Frederick2: Deansdale kutakodott és arra jutott, hogy ez áll a háttérben. Ha elutasítod csak úgy ezt az eshetőséget, mert azt önti rád a világ, hogy erre nem gondolhatsz, akkor nem kutakodsz megfelelően.

Nyilvánvaló, hogy a legaktívabb csoportocskákat, meg a legfontosabb politikusokat megveszik, milliárdosok finanszírozzák, hogy mit mondjanak. Ezek közül jó sok zsidó. Nem is olyan régen talált cikkben is pont az volt, hogy a kapitalizmus ellen küzdő woke csoportokat többek között a Rockefeller alapítvány támogatja milliárdos nagyságrendben.

Vagyis ha a dolgok gyökerét nézed bizony milliárdosok adják a pénzt és nyilván az utasításokat is a sok mai bajkeveréshez. Kik ők? Hát sok zsidó állítólag.

És ha megnézed, hogy melyik az az ország akivel mindig kivételeznek? Izrael... nyilván óriási hatalmuk van; hogy annyi, hogy mindent ők irányítanak... talán nem.

Deansdale valóban kiégési pályán van úgy tűnik, ahhoz képest, hogy láttam régebbi Férfihangos cikkeit, ahol még annyira lelkes volt, hogy a cikk mellé még kommentekben is írt mondhatni 6 másik cikket és végtelen türelmet mutatott azzal szemben is akivel szerintem nem kellett volna. Szóval ezt szomorú látni. Kamikazze módon írkál mostanában.

Gondolom szomorú, mert nem látja, hogy már most azonnal tudna alakítani a világon. Erre nem jött rá, hogyan tudná megoldani, hogy megvalósuljanak az ötletei azonnal... Ez sokszor persze olyan, hogy később lesz csak foganatja, amikor is rengeteg embert beolt azzal, amit gondol és eltelik némi idő.

Viszont az is érdekes, hogy mint írja, 20.-szor is előjösz ugyanazzal és úgy végigsérted, hogy csoda, hogy még nem dobott ki végleg.

Raon 2021.06.12. 20:37:17

@Deansdale: Jó látni, hogy kitartasz még, további sok erőt hozzá. :)

Deansdale 2021.06.13. 10:35:53

@GABOR2: Nem vagyok sértődős alkat :)

Deansdale 2021.06.13. 10:36:18

@Raon: Hiányzik, hogy intelligensen kritizáljanak.

GABOR2 2021.06.13. 21:00:22

Egy kis aktuális labdarúgás.

Az angol csapat felszólította a szúrkolóit, hogy ne merjenek fújjolni amikoris letérdelnek majd, mert ez a csapatnak egy fontos üzenet, meg mondták, hogy a térdelést nem úgy kéne felfogniuk, hogy politikai üzenet, hanem ez egy politika felett álló gesztus.

Nos... nem jött jössze, bizony nem fogták vissza magukat a szurkolók, akik nem kérnek a sport politika általi elárasztásából:

"England players booed for taking a knee despite plea by team"

eu.usatoday.com/story/sports/soccer/2021/06/13/england-players-booed-for-taking-a-knee-despite-plea-by-team/45820123/

GABOR2 2021.06.13. 21:01:51

@GABOR2: Júj még Boris Johnsonnak is el kellene ítélnie...

www.youtube.com/watch?v=XAbl3oWGRlU

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.13. 22:40:32

@GABOR2: Pedig niedermüller múltkor még ír akart lenni. Vagy azok nem angolok?

KalmanBlog 2021.06.13. 23:38:50

@GABOR2: Én ma pont néztem az angol meccset, csodálkoztam, hogy a horvátok meg mit térdelnek, aztán rájöttem hogy ja, az angolok vannak fehérben.

A közönség pedig éljenezte őket, a TV-ben úgy hallottam. Hangmérnöki bravúr lehet mögötte :-)

GABOR2 2021.06.14. 02:46:46

@KalmanBlog: 444 szerint:

"Az angol válogatott letérdelt a meccs előtt. A saját szurkolóik egy része pedig, hiába könyörgött előzetesen a szövetség, hogy ne tegyék ezt a sajátjaikkal, kifütyülte őket. A stadion másik felének tapsvihara viszont hatékonyan elnyomta a füttyszót."

Deansdale 2021.06.14. 07:44:32

@GABOR2: Nagyon helyes.

A szó legszorosabb értelmében térdre akarják kényszeríteni a fehér fajt, illetve a kultúráinkat és civilizációnkat, és ebben a normális emberek nem vehetnek részt. A sok agymosott öngyűlölő ill. haszonleső megalázhatja magát, de ez csak őket minősíti, és megérdemlik a fújolást.

GABOR2 2021.06.14. 14:39:40

@Deansdale: Igen, ezek megfizetettek. Kialakult tán egy olyan modell, hogy Kínának, meg részben a Közel-Keletnek minden kívánságát teljesítik, így azokról a helyekről folyó bevétel finanszírozza a nyugati kultúrháborút részben.

Ugye voltak az esetek tömegesen, hogy Pride hónap van, meg nap és a logójukat átváltoztatják szivárványosra... ja, de azért Közel-Keleten nem, ahol valóban bátor dolog lenne... hisz addig működhetne ott a cég.

Vagy nagyon odavannak a diverzitásért, de azért a Star Wars plakátról valahol eltávolítják a néger színészt- ami a nyugatin a második legnagyobb- vagy apróvá teszik, hisz a kínaik nem szeretik a négereket.

Vagy az NBA sztárok ostorozzák az USA-t, hogy milyen borzalmas hely és félnek kitenni a lábukat, mert lelövi őket egy rendőr, de Kínában a demokráciáért tüntetők leverése nemcsak "nem az ő ügyük", hanem kifejezetten megtilják, hogy véleményt nyilvánítsanak róla negatívan.

Szóval képmutatás az egész, amit megfizetnek nekik. A multimilliomos sztár sporotolóknak kell elmondani, hogy mennyire elnyomottak és mennyivel jobb lenne nem kapitalizmusban élni... baromi hiteles.

KalmanBlog 2021.06.14. 18:04:05

Egyébként ezt néztétek? index.hu/belfold/2021/06/14/pedofil-torveny-modositas-melegek-jogok/

"A pedofíliát a homoszexualitással összemosó törvényjavaslat ellen tüntetnek hétfőn"

A cikkből a pontokat kiemeltem ide:

"
* Tilos a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítése és annak megjelenítése.
...
* Nem lehet a gyerekeknek olyan iskolai foglalkozást, előadást tartani, amely a homoszexualitást, vagy a nemváltást népszerűsíti.
...
* Az iskolákban csak nyilvántartásba vett személyek és szervezetek tarthatnának szexuális felvilágosításról előadásokat, a nyilvántartásba nem vett civil szervezetek ilyen típusú tevékenységét korlátoznák, vagy kitiltanák az intézményekből.
...
* A javaslat tiltaná olyan reklámok elérhetővé tételét 18 éven aluliak számára, amelyek öncélúan ábrázolják a szexualitást, népszerűsítik a homoszexualitást és a nemváltást."

Érdekes, nem? A Fidesz mintha a Covidon kívül piros pirulás lenne. Hogy mik vannak...

Végül:

"Az ellenzéki pártok jelezték, hogy vagy részt sem vesznek a pedofilellenes törvény záró szavazásán, vagy nemmel szavaznak. Ugyanakkor az Alfahír kérdésére a Jobbik sajtóosztálya megerősítette, hogy a párt megszavazza a javaslatot."

Mme.Brioche 2021.06.14. 18:05:48

Június 7-én az egyik houstoni kórház 178 dolgozóját felfüggesztette munkavégzés alól, mert nem voltak hajlandóak beoltatni magukat, ők pedig beperelték a kórházat, és már meg is van az elsőfokú ítélet: a bíró valótlannak ítélte azt az állítást, hogy a vakcinák "kísérletiek és veszélyesek", és szerinte a kórház nem kényszerítette a dolgozókat az oltásra, elvégre szabadon választhattak, hogy oltatnak-e vagy elmennek máshova dolgozni.

Hogymiafrászvan?! Ez mégis mióta nem kényszerítés, mióta nem zsarolás? Ez valami újbeszél talán? Na meg az, hogy ezek kísérleti vakcinák, az nem egy bíró döntésétől függ, hanem egyszerűen tény, vészhelyzeti kísérleti engedéllyel rendelkeznek 2023-ig.
Érdekes ez a hír még annak fényében is, hogy Texas volt talán az első állam (vagy Florida után a második?), ami nagy csinnadrattával bejelentette, hogy eltörölnek minden korlátozást, maszkot, megkülönböztetést oltott-oltatlan között stb. Akkor ezek szerint ez is csak egy böszme nagy kamu, egyszerűen csak elkezdtek máshogy kommunikálni a nép felé, de a háttérben továbbra is ott robog az oltásvonat, amire mindenkit előbb-utóbb felkényszerítenek majd.

index.hu/kulfold/2021/06/14/kiszagoljak-a-koronavirust-de-szabalyozni-kell-a-bevetesuket/pert-inditottak-az-oltasellenes-korhazi-dolgozok/

Bankvezér_ 2021.06.14. 19:42:25

@Mme.Brioche: Azért azt a végtelenül egyszerű és a logikussága miatt ma már kutyát sem érdeklő tényt érdemes lenne megfontolni, hogy az oltás véd a fertőzés ellen és a kórházi dolgozók meg sokszorosan veszélyeztetettek.
A munkaadó előírhatja a munkavégzés feltételeit: vadászpilóta nem lehet a 220 cm magas kosárlabdázó, se zsoké a 150 kilós elhízott pacák.

Deansdale 2021.06.14. 19:56:32

@Murometz köztársasági elnök: ...ugyanakkor viszont a kórházi dolgozók többet tudhatnak a nekik felajánlott vakcináról mint a laikusok, tehát ha tömegesen tagadják meg az oltást, annak esetleg lehet valami oka is :)

Az egyik apróság ami engem egy ideje már szórakoztat az oltások kapcsán, hogy az ELVre hivatkozva az emberek bizonyítottnak tartanak bármit ami oltásokkal kapcsolatos. Szóval ha értjük az oltások általános elvi működését, akkor onnantól fölösleges egy-egy új terméket tesztelni, hiszen aki szerint lehetséges bármiféle probléma, az úgyis csak hülye oltás- vagy vírustagadó. Ez már a covid vakcinák előtt is így volt, csak most extra feltűnő. És az már azért kicsit fura, hogy ez a vonat akkor sem siklik ki mikor képzett egészségügyi dolgozókról beszélünk, akiket nehezen lehetne iskolázatlan, babonás tahóknak tekinteni.

Bankvezér_ 2021.06.14. 21:02:23

@Deansdale: ez nekem olyan furcsa mintha kollektiv elmezavar lenne az emberekben... jelen pillanatban nincs időnk húsz évig tesztelni valamit és addig húsz évig karanténban élni mire tökéletesen letesztelt vakcina lenne. Ez a másfél év is rengeteg társadalmi és lelki bajt hozott amik majd most fognak felszinre kerülni.
Számomra evidens, hogy ha valaki nem oltatja be magát, akkor azoknak egy árnyék társadalomban a helyük.

Bankvezér_ 2021.06.14. 21:06:03

@Deansdale: nem tekintem őket tahónak. Simán csak tömeghisztéria, csoportnyomás és a végletekig fokozott mindkét oldali média agymosás és propaganda által megfélemlített, gyanakvó, traumatikusan rettegő emberek.

Neked mit mond ez a dolog amúgy?
Hogy igazuk van, és ők már csak tudják, hogy mennyire veszélyes a vakcina, hisz eü-sök, benfentesek?
Számodra milyen következménye, következtetése van ennek a hírnek?

KalmanBlog 2021.06.14. 22:57:00

@Murometz köztársasági elnök: > nincs időnk húsz évig tesztelni valamit és addig húsz évig karanténban élni mire tökéletesen letesztelt vakcina lenne.

Ezt már ezerszer mondtam, de elismétlem még egyszer: eleve abból indultunk ki, hogy a lezárásokat és karantént sem kellett volna csinálni. Tehát ez nem érv a vakcina mellett :-)

csi szi 2021.06.14. 23:14:12

@KalmanBlog: Kína épp most kezd ismét lezárásokat, mert bejutott a hindu variáns. Bocs, most már delta vagy mi, polkorrekt néven.
Ők csak tudják, az ő laborjukból szabadult ki ez a mesterséges kiméra vírus (ahol az amerikaiak tudtával és pénzügyi támogatásával folytattak ilyen "funkcióbővítős" kísérleteket).
Persze meg lehetett volna csinálni, hogy semmi lezárás, csak a pánik akkor is eluralkodott volna. Afrikában, Latin-Amerikában megcsinálták, utóbbi országokban meg is látszik a túlhalálozáson (Afrikában valószínűleg statisztika sincs), illetve kb. Oroszország is ezt csinálta, bár némi korlátozások voltak. Svédországban, Svájcban meg alapból olyan antiszociálisak, hogy nem is volt szükség súlyos kötelező lezárásokra. :) Meg az olyan ritkán lakott vagy jellemzően kertvárosi elszigeteltségben élő amerikai republikánus államok is jó példa, mint az egyik legkisebb népességű North Dakota, amelynek lezárásmentességével a kormányzó csaj dicsekedett.

csi szi 2021.06.15. 00:08:23

@Frederick2: A zsidók többek között azért tudtak sikeresek lenni a csoportok közötti versenyben, mert jobban tudnak csoportként viselkedni, mint mások. Az oka ennek vallási gyökerű: a vallásuk, amely szerint ők kiválasztottak és felsőbbrendűek, lehetővé tette, hogy önmaguk maradjanak, és ne olvadjanak bele más népekbe, de egyben a gyűlöletet és időszakos üldöztetéseket is előidézte ellenük. Ezekből azonban végül mindig erősebben kerültek ki, mint valaha. Lehet, hogy felháborodsz rajta, de a holokausztnál nagyobb áldás nem is érhette volna őket (mind csoportot, az egyéneket nyilván akkoriban nem éppen áldásként érte), ez olyan erkölcsi győztessé tette őket, az antiszemitizmust pedig olyan általánosan elítélt "legaljasabb gyűlöletnek", ami alighanem páratlan a történelemben, kvázi történelem feletti eseménnyé emelték, a modern "miértékeink"-vallásban centrális helye van. Azóta gyakorlatilag észrevenni sem szabad semmi negatív dolgot velük kapcsolatban. Lásd a fehérellennes uszításban, a bevándorlás előmozdításában vagy a politikai homoszexualizmus propagálásában évtizedek óta játszott központi szerepét különböző zsidó személyeknek és szervezeteknek (egyáltalán az egész kultúrmarxizmus zsidóbb az eredeti marxizmusnál is).

Bayaz 2021.06.15. 00:18:37

@csi szi: Hát igen, Peruban 188 ezren haltak meg 2019-ben és a járvány kezdete óta a többlethalálozás 165 ezer fő volt. Lehet úgy tenni, mint ha a vírus jelentéktelen lenne, de nem érdemes.

Persze az is világosan látszik, hogy a covidot Trump megbuktatására használták ki.
Valahogy a Pfizer egy héttel a választás után jelentte be, hogy elkészült a vakcina, és most már azt is bevallják, hogy Trumpnak igaza volt abban, hogy kínai találmány a vírus.

Mondjuk ezt már sokkal korábban lehetett sejteni... már akkor, amikor Wuhanban az utcán összeeső embereket mutattak:
www.dailymail.co.uk/news/article-7923981/Coronavirus-Disturbing-videos-claim-people-collapsing-Wuhan.html
Vajon elhiszi bárki, hogy ezek a videók - amelyek csak és kizárólag a pánikkeltés célját szolgálták - felkerülhettek volna a kínai vezetés engedélye nélkül?
Az is nagyon érdekes volt, hogy Kínának sikerült megállítania a vírust a határain belül, de az eközben majdnem minden más országba eljutott...

Csak hát nem lehetett igazat adni Trumpnak, nehogy megnyerje a választást... aztán kiderült, hogy ami eddig összeesküvés-elmélet volt, Biden alatt valóság. És ezek csodálkoznak, hogy milyen sokan hisznek "összeesküvés-elméletekben'?

Bayaz 2021.06.15. 00:46:11

@csi szi: Az a baj, hogy számomra ez a "zsidó összeesküvés" nagyon nem hangzik meggyőzően.

Miért lenne a zsidóknak csoportérdeke a fehérellenesség vagy a bevándorlás?
Egyre világosabban látszik, hogy nem az, sőt különösen rossz nekik (mert az arab bevándorlók Izrael miatt is gyűlölik őket).

Azt sem értem, hogy miért lenne érdeke a globalista nagytőkének (vagy nevezhetjük 'háttérhatalomnak' is) a nyugati civilizáció összeomlása (ugye erről szokott Deansdale beszélni)?

A világot a kínaiak dominálnák, és meg lehet nézni, ők hogyan bánnak azokkal a milliárdosokkal, akik nem hűek az államhoz.
Persze lehet mondani, hogy a 'háttérhatalom' valahogy a kezében tartaná őket, de az alapján, amit Kínáról tudok és látok, ez egyáltalán nem biztos, hogy sikerülne.

protoh 2021.06.15. 01:00:03

@Murometz köztársasági elnök: dehat nem ved, csak a tuneteket enyhiti, nem? Utoljara ez volt a vegtelenul egyszeru teny.

csi szi 2021.06.15. 01:00:05

@Bayaz: Azokat a videókat hongkongi ellenzékiek, meg tajvaniak terjesztették, persze ki tudja, lehet hogy a kínai vezetés juttatta el hozzájuk. Bár készülhettek bárhol...

A másik kérdésre: lehet, hogy rá fognak b.szni, igen, ők sem mindig túl okosak, a kereszténységet és a fehér nacionalizmust akarták mindenáron rombolni, a muszlimokat és a színeseket lenézték, nem tartották őket semmilyen szempontból veszélynek. Pontosabban minden nagy birodalom, civilizáció, ahol megjelentek vagy összeomlott, vagy elüldözte őket (ugye a mém szerint 109 ilyen hely volt összesen, ahonnan ki lettek akolbítva).
A "háttérhatalom" nem egyenlő zsidók, bár sok zsidó tagja van, ettől még eltérhetnek az érdekeik egyes kérdésekben. Szerintem a háttérhatalom globális, bolygószintű kormányzást, birodalmat akar. A fehér országok nacionalizmusa pedig ennek egyik akadálya volt. (A zsidók pedig simán csak történelmi tapasztalataikból kiindulva a soketnikumú birodalmakat részesítik előnyben, mert azokban prosperáltak leginkább, az etnikailag homogén társadalmakban pedig a "fasizmus" ütheti fel a fejét bármikor szerintük, lásd az asszimilációjuk végül kudarcot vallott az európai nemzetállami korszakban. Sok zsidó szerző nyíltan elismerte, hogy számukra az olyan társadalom az ideális, ahol mindenki "kisebbség", és ők játszhatjá a döntőbírói szerepet is ezen csoportok között.) De a sima gazdasági érdek is az volt, hogy a bevándorlással törjék le az őshonos munkásosztályok érdekérvényesítő erejét.

GABOR2 2021.06.15. 01:03:14

@Bayaz: Tudod még az is lehet, hogy az egésznek a gyökere nem racionális meggondolás, hanem csak egy elképzelés arról, hogy ők egy kiválasztott nép és övéké kell lennie majd az egész világnak.

Vagyis bár mentesek bizonyos agymosásoktól ( egy részüket ők terjetik maguk ), de ők is igazából agymosottak és ők se azt teszik ami az igazi érdekük lenne, amitől elérnék maguknak a legnagyobb jót.

GABOR2 2021.06.15. 01:06:00

@csi szi: Pedig az első "kiírtás" történetük a Bibliában egy sokszínű Birodalomban volt...

Bár igazából eleve ezek az emberek akiket itt zsidóknak mondunk alighanem nem egyeznek genetikailag a bibliaiakkal... És a régiek kritériuma szerint nem is azok.

Mme.Brioche 2021.06.15. 01:17:38

@Murometz köztársasági elnök: Nem, nekem nem tűnik egyszerűnek és logikusnak ez a verzió, sőt inkább nagyon is aggasztónak találom, hogy olyan emberek, akik az elmúlt évtizedekben folyton a túlnépesedés miatt sipákolnak, most hirtelen áhítatos lelkesedéssel meg akarják menteni minden egyes ember életét egy vakcinával (vakcina-sorozattal) egy olyan borzalmas vírustól, amit a hivatalos adatok szerint elkapott a földbolygó lakosságának 2 teljes százaléka, és amiben meghalt a népesség 0,04%-a. A lezárások károsultjai és halottjai ennél nagyságrendekkel többen vannak.

Arról nem is beszélve, hogy ha mostanra már nyilvánvalóvá vált, hogy a vírus mesterségesen létrehozott, vagy módosított, akkor üdvösnek tartanám, ha még egy picikét vizsgálnák a tudósok, hogy mégis miféle módosításokat eszközöltek benne, mire egyébre lehet számítani tőle, mint ami egy természetes korona-vírusnál jelentkezni szokott, hogy nincs-e valamiféle késleltetett hatás beledolgozva stb. Ha nem is húsz évig, de jó lenne ha azért pár hónapnál hosszabb ideig is elemezgetnék, mielőtt további embermilliárdokat oltogatnának egy kísérleti szerrel, mindenféle jelentős utánkövetés, és mellékhatás-tájékoztatás nélkül.

GABOR2 2021.06.15. 01:35:27

@Mme.Brioche: Igazából Magyarországon nem láttam, hogy szóbakerült-e, de már olyan dolog is kiderült, hogy igazából Anthony Fauci a nagy amerikai vírusmegmondó ember... finanszírozást biztosított a wuhani labornak... újfajta koronavírus kifejlesztéséért.

Mostmár a mainstreamben is lehet írni róla az USA-ban:

"Anthony Fauci and the Wuhan Lab"

"Emails add to the mystery over U.S. funds for risky research."

www.wsj.com/articles/anthony-fauci-and-the-wuhan-lab-11622759752

"Fauci admits ‘modest’ NIH funding of Wuhan lab but denies ‘gain of function’"

nypost.com/2021/05/25/fauci-admits-nih-funding-of-wuhan-lab-denies-gain-of-function/

"The National Institutes of Health earmarked $600,000 for the Wuhan Institute of Virology over a five-year period to study whether bat coronaviruses could be transmitted to humans, White House chief medical adviser Dr. Anthony Fauci told lawmakers Tuesday."

"Fauci, the head of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), told a House Appropriations subcommittee that the money was funneled to the Chinese lab through the non-profit EcoHealth Alliance to fund “a modest collaboration with very respectable Chinese scientists who were world experts on coronavirus.”"

Mme.Brioche 2021.06.15. 02:03:36

@GABOR2: Igen, még valamikor tavaly ilyentájt jelent meg egy cikk a France Soir-on, ami arról szólt, hogy miután Amerikában betiltották az olyan kísérleteket, ami során úgy módosítanak egy vírust, hogy az patogénebb és halálosabb legyen, tehát az ilyen "gain of function" kutatásokat, gyakorlatilag ezt kiszervezték Kínába a wuhani laborba (amit egyébként a franciák építettek fel nekik 4-es szintű laborrá, a Pasteur-intézet pontosan), hogy ott folytassák. És ugyanezt írták, hogy többek között pont egy koronavírus-módosítást rendeltek meg, egy emberek között is terjedőképes vírust, amiben az a durva, hogy gyakorlatilag pont azt a tüskefehérjét kapcsolták hozzá, amivel most rá tud csatlakozni az emberi sejtekre, és a mostani covid-vakcinák (kivéve a kínait) ilyen tüskefehérjék legyártására utasító információt tartalmaznak ugye, amik ráadásul önmagukban is veszélyesek. Állításuk szerint azért rendelték meg ezt a módosított vírust, hogy vakcinát gyártsanak ellene, hogyha netán a természetben is előfordulna egy ilyen koronamutáció, akkor lehessen védekezni ellene.

Szóval ez már szinte a kezdetek óta tudott dolog, persze akkoriban, ha megemlítette ezt bárki is, mindenki azonnal leidióta konteósozta, most meg tessék, minden ezt harsogja. Érdekes időket élünk.

GABOR2 2021.06.15. 03:18:53

@Mme.Brioche: Elég durva, hogy olyan helyre szerveznek ki egy biológiai fegyver kifejlesztését, akit amúgy a jövendő legnagyobb ellenségének állítanak be... Ez is fura, ez se normális.

2021.06.15. 06:37:11

@GABOR2: Üdv a globalizmusban. Bemondásra elhiszed nekik, hogy azok az ellenségeik, akiket azoknak mondanak? Ne azt figyeld amit mondanak, hanem amit csinálnak. Az amerikai kormányban valószínűleg már akkora lehet a kínai befolyás, hogy lassan már csak bábkormányról beszélhetünk. Trumpnak volt néhány erőtlen kísérlete a kínai gazdasági terjeszkedés megállítására, azokat is sürgősen megszüntették, visszaállítva az eredeti állapotot.

Amúgy meg Hitler is a Szovjetunióban képezte ki a hadserege magját, tehát a történet se nem új, se nem meglepő.

2021.06.15. 06:57:38

@Mme.Brioche: Tavalyi év legelején indiai tudósok hozták nyilvánosságra, hogy a tüskefehérje RNS-ben más vírusokból (HIV) származó szekvenciák lehetnek. Természetesen rövid időn belül vissza kellett vonniuk a papírt, és másfél évig alusapkás laposföldhívő volt az ember, ha ezt esetleg meg merte említeni.
Ma meg már ugye a mainstreamban is elfogadott az a nézet, hogy a vírust laborban gyártották. Kíváncsi vagyok, hogy a mainstream mikor meri összekötni a pontokat, hogy a pontosan az a tüskefehérje az ember által alkotott rész, amit az oltásnak csúfolt kísérleti génterápiás kezelés hivatott - megkerülve, meghackelve a szervezet védelmi rendszereit - közvetlenül az ember szervezetében előállítani.
Szóval ha ismét felteszem az alusapkámat, azt is gondolhatnám, hogy a koronavírus, mint a tüskefehérje hordozója nem bizonyult elég hatékonynak annak terjesztésében, ezért meggyőzték az embereket, hogy közvetítő vírust kihagyva, közvetlenül a saját szervezetükben gyártsák le ezt a kedves anyagot. És természetesen nem szükséges semmiféle kutatás, ne foglalkozz azokkal az állításokkal, miszerint az állatkísérlet alanyai a génterápiás kezelés után elpusztultak, stb. Ha kétségeid-kérdéseid vannak, akkor oltástagadó vagy, és ki kell zárni a társadalomból, nehogy megfertőzd az amúgy védett beoltottakat, vagy mi a szösz.
Egyre erősebb bennem az érzés, hogy ez az oltás egyben egy IQ teszt is.

Bankvezér_ 2021.06.15. 08:02:02

@Mme.Brioche: Igen, ez számomra is döbbenet, hogy mesterségesen előállított és a világot megfertőző vírussal ilyesmit lehessen művelni, hogy egy komplett világot térdre lehet kényszeríteni és ebbe mindenki birkaként belemegy és nincsenek forradalmak, hogy a hazug uralkodó osztályokat lámpavasra húzzák.
Ennek egy oka van: hogy végtelenül szerteszét manipulált, hazug hírekkel szkeptikusra agymosott embertömegek élnek már. Senki sem hisz semmit és annak az ellenkezőjét sem.

@csi szi: egyetértünk.

Mme.Brioche 2021.06.15. 10:24:46

@Merész Vlagyimir: "Egyre erősebb bennem az érzés, hogy ez az oltás egyben egy IQ teszt is"
Szerintem is :-D

Én abban reménykedem - bár talán hiába - hogy ha az oltáskárosultak mennyisége átlép egy kritikus tömeget, akkor mint egy vízözön, elárasztja majd a sajtót, és akkor talán végre összekötik azokat a pontokat. nagyon szomorú olvasni azoknak a beszámolóknak a százait, akik már hetek-hónapok óta folyamatos fájdalomban élnek, és renegeteg pénzt költöttek máris olyan gyógyszerekre, amikkel az oltás okozta tüneteiket próbálják enyhíteni.

De addig is robog az oltásvonat, most olvastam az indexen egy cikket, hogy itt az új legtökéletesb vakcina, a Novavax, amiben már nincs adenovírus, sem mrns, semmi, amitől annyira paráznak az oltásvírustagadók, ebbe már csak maga a mesterséges tüskefehérje lesz benne, meg egy kis booster, ami felerősíti a tüskefehérjére adott immunválaszt. Remek.

zriff 2021.06.15. 10:37:19

Érdekes, és dermesztő, hogy a new normal örökké tart: www.bitchute.com/video/FFCb7pFcISVy/

Deansdale 2021.06.15. 17:32:24

@Murometz köztársasági elnök: Nem tudok neked semmi értelmeset mondani, nem egy nyelvet beszélünk. Ez a borzasztó 21. századi pestis az összes csalással és torzítással és hazugsággal együtt is alig vitt el pár embert, ennél többen halnak meg a torkukon akadt gumimaciktól, szóval egy orbitális nagy kamu volt az egész. Az volt a fő cél, hogy a nyugat is szokja a kínai módit, vagyis hogy az állam úgy legózik az alapvető emberi jogaiddal ahogy neki tetszik, lezárások, megfigyelés, kényszerkarantén, istenfasza. Volt még pár egyéb cél is, de azt hiszem kár is beszélni róluk. A média persze 100%-ban tolta a kötelező narratívát, mind meghalunk, van aki kétszer is, rosszabb mint a bubópestis. Közben meg üresen tátongtak a kórházak - persze akik erről tudósítottak azokat elvitte a rendőrség, mert a nyugaton jogállamiság van, vágod. Illetve volt, de már nincs, mert ez a borzasztó járvány felülírta - de nem baj, megértőek vagyunk, ha az influenzáról van szó akkor mindenki szívesen válik meg a legelemibb jogaitól.

Persze, persze, Sumériában meg Wakandában tényleg rengetegen belehaltak, erről a sajtó meg a politika is beszámolt, a két legszavahihetőbb brancs a modern világban, akiket még sosem kaptak hazugságon.

És hát miért is ne akarná kísérletileg oltatni magát az ember egy olyan betegség ellen, aminél 99,9% a túlélési arány? Aki erre nem hajlandó azt ki kell zárni a társadalomból, munkatáborokba küldeni vagy Dachauba, amelyik közelebb van.

Amúgy ti melyik vakcinát válaszottátok? Én azt amelyik után nem képződnek antitestek, most az a trendi. A szakértő megmondta: az antitest nem számít, csak hülye maradi babonaság. A lényeg hogy legyen védettségi igazolvány, azzal visszakaphatod az elvett emberi jogaidnak akár a harmadát is!

Deansdale 2021.06.15. 17:35:57

@Bayaz: "mikor Wuhanban az utcán összeeső embereket mutattak"

Ja, az is mekkora kamu volt, atyaég...

Deansdale 2021.06.15. 17:45:30

@Bayaz: "Miért lenne a zsidóknak csoportérdeke a fehérellenesség vagy a bevándorlás?
Egyre világosabban látszik, hogy nem az, sőt különösen rossz nekik (mert az arab bevándorlók Izrael miatt is gyűlölik őket)."

Sosem értettem egyesek miért hiszik, hogy tudják (vagy akár jobban tudják) más mit tart a saját érdekének.

Na, ezerszer le lett írva, hogy nem "a" zsidókról van szó, csak egy vallásilag és/vagy ideológiailag aktív csoportjukról, akik vallási és/vagy ideológiai alapon nem szégyellenek olyasmit tenni, ami mások ártalmára van. Pl. a Tóra vagy a Talmud, már tudja tököm melyik, de leírja, hogy a zsidók végső győzelme előtt a fehér faj összeolvad az arabbal. Ezzel az információval azt csinálsz amit akarsz :) Ilyen van egymillió, csak az emberek általában nem ismerik, mert a zsidók nem kötik mások orrára, hogy a vallásuk milyen sorsot szán nekik. Van eszük, amit titkolni kell azt titkolják.

Amúgy az orrod előtt zajlik minden, csak ki kell nyitni a szemed: ha pl. a sajtóban olyan cikket látsz ami a fehér fajt ekézi és mocskolja, 10-ből 9-szer zsidó az írója. Elképesztő véletlen, hogy sosem eszkimó vagy filippínó, sosem japán vagy finnugor, hanem mindig zsidó. Persze ezt észrevenni máris antiszemitizmus, úgyhogy inkább én sem veszem észre, a szemem gondosan átsiklik a sok Rosencrantz és Guildenstern fölött. És ez megintcsak a jéghegy csúcsa amúgy.

Bankvezér_ 2021.06.15. 19:50:11

@Deansdale: Ebben egyetértünk, hogy ez egy nagy szopatás az emberiség számára és ragyogó kisérlet mennyire birkák vagyunk.
Nekem azért kellett az oltás hogy kapjak igazolást. Minden másra szarok nagyivben.

2021.06.15. 21:01:27

@Murometz köztársasági elnök: Lehetne egy tetkód is: "Az oltás szabaddá tesz"

2021.06.15. 21:22:00

Szerintem az ismétlődő/egymáshoz szorosan kapcsolódó híreket érdemes olyan aspektusból is megnézni, hogy a konkrét tartalmuk mellett milyen egyéb célt szolgálnak még.

Itt van például az időről időre mindig újra erőkerülő UFO téma.
Ez a téma véleményem szerint azért érdekes és "hálás" a háttérhatalom számára, mert a cikk valódi célja mellett igazából teljesen lényegtelen, hogy léteznek vagy nem léteznek UFO-k. A lényeg, hogy milyen hatást vált ki a téma az olvasóból.
Hát ilyet:
- Félelmet kelt, bizonytalanságot szül, van aki rá is függ a témára
- Eltereli a figyelmet a valódi problémákról
- Megosztja az embereket (van aki hisz benne, van aki nem; a másik tábor természetesen hülye)
Vagyis, ha nem zárod ki az ufó témát az életedből, akkor a háttérhatalom célba ért, mert nem a saját boldogulásoddal foglalkozol.
Az eredmény egy bizonytalan embermassza, ami azt várja, hogy valaki megmondja neki, hogy mi a valóság, hisz nem tarthatják örökké bizonytalanságban.
Erre itt a megmentő, általában az USA kormány (vagy aki mögötte van), aki időről időre mindig újra felhozza a témát, egyre több apróságot csepegtet, egyre inkább fokozza a hangulatot azzal, hogy elárul valamit, megmutat egy videót.
Magyarán az embereket arra kondicionálják, hogy a cikk elolvasása után ki legyenek éhezve arra, hogy a kormány megmondja nekik, hogy mi a "valóság".
Vagyis innentől már nem önálló teljes emberről beszélünk, hanem egy olyanról, aki függő helyzetben van, a világképe függ attól, hogy mit árulnak el neki (hiszen "azt mindenki tudja", hogy a USA kormány többet tud, mint egy egyszerű ember, de nem mond el mindent).

A végeredmény pedig az, hogy az emberek megszokják, hogy rá vannak utalva a kormányra vagy szakértőkre, és ha "helyzet lesz", akkor azt fogják csinálni, amit kérnek tőlük. Hisz az egyszerű ember biztos abban, hogy kevesebb infóval rendelkezik az adott témáról, mint a szakértők, így az tűnik a jó megoldásnak, ha átadjuk a kontrollt a szakértőknek.
Hogy is merülhetne fel, hogy nem a mi érdekeinket akarják szolgálni. Legalábbis ezt próbálják elhitetni velünk.

Vagy röviden: az ufó téma jól szolgálja azt, hogy az emberek lemondjanak a jogaikról, így a világkormány felépítését, ezért időről időre elő kell jönni valami kamu vagy valós sztorival, hogy "szoktassák" a népet.

Mme.Brioche 2021.06.15. 21:27:57

@Murometz köztársasági elnök: és a harmadikat, negyediket, sokadikat is beadatod majd?

2021.06.15. 21:30:30

Nektek mi a véleményetek? Továbbá milyen más téma esetén látjátok, hogy hasonló stratégia mentén kondícionálják a lakosságot?

Mme.Brioche 2021.06.15. 21:47:05

@vodkasprite: Ismered Serge Monast elméletét a Project Blue Beam-et? vannak akik az ő elméletére alapozva gondolják, hogy valami olyan módon fogják felhasználni a technológiát (hologrammokkal, műholdakkal stb) álufó-fenyegetéshez, ami hirtelen egybekovácsolja majd az emberiséget egy külső ellenséggel szemben, és sitty-sutty létre is hozható a világkormány.

Mostanában eléggé gyakorivá vált az ufó-téma csepegtetése a mainstream médiában, Trump elrendeli hogy fél éven belül hozzák nyilvánosságra az ufóaktákat, és ezt a Biden kormány se vonja vissza, Obama is nyilatkozik a témában, Clinton is, katonai vezetők, katonai szemtanúk, titkosszolgálatok stb. szinte minden hétre jut egy ufócikk idén, és nem a bulvárszekcióban (bár ott is nyomatják azért), korábban ez teljesen elképzelhetetlen lett volna, meredeken hangzik, de nem tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy ennél jóval tovább is mennek majd a közeljövőben, és nemcsak homályos felvételeket meg titokzatos megjegyzéseket tesznek majd nagyemberek, hanem... hát nem tudom, majd meglátjuk. Totál eszelősnek hangzik az egész, és nem is foglalkoznék vele, csak mostanában jutott eszembe Serge Monast megint, most hogy így megszaporodtak a témával kapcsolatos hírek.

2021.06.15. 22:10:19

@Mme.Brioche: Nem ismertem, most utánanéztem, ezt a cikket olvastam el:
uzenet.wordpress.com/2010/01/27/hamis-messias-project/

Eléggé scifinek tűnik, jóval elrugaszkodottabb lépésekkel, mint a korábbiak, ezért ezt én nem hiszem el.

GABOR2 2021.06.15. 22:42:12

@Mme.Brioche: Erről is írtam pont az utolsó részben... mostmár úgy tűnik felemelték 950 dollárra a határt... annyit lophatsz anélkül, hogy foglalkozna veled a rendőr.

ujtechkor.blog.hu/2021/06/08/egyre_csak_gyulik_a_csalodottsag_a_progressziveknel

KalmanBlog 2021.06.15. 23:12:41

@vodkasprite: Én is úgy hallottam, hogy az UFO találkozás sztori ugyanúgy ki van dolgozva, mint ahogy a Rockefeller intézet tervezett pándémiát is.

Szerintem még nem 100%, hogy be fogják játszani, de van rá esély. A grooming (felkészítés lelkileg) már elkezdődött, ezért jönnek manapság az UFO hírek rendszersen. Aztán vagy lesz belőle sztori, vagy nem. Gondold el, hogy sertésinfluenza és madárinfluenza is volt, a pándémia sztori is meg volt előre "szagoltatva".

A vicc az lesz, hogy teljesen hihetetlen lesz a sztori, teljesen értelmetlen lesz, hogy mit akarnak tőlünk, honnan jöttek, satöbbi. De mindenki el fogja hinni. Mármint az oltottak tuti, LOL. Aki meg nem, annak a többi majd beveri a fejét. Ott tartunk, hogy ha szűzlány áldozatot kérnek majd az UFÓk, akkor a szűzlányos házaknak jajj lesz! Mert nem lesz értelmes hang, aki azt mondja majd, hogy gyerekek, álljunk már meg egy pillanatra!

KalmanBlog 2021.06.15. 23:15:30

@vodkasprite: Amúgy meg mekkora poén már, hogy csak a hadsereg látja mindig az UFÓkat? Nyilván azért, mert az UFÓk csak nekik mutatják meg magukat. Nem ám azért, mert CIA kitalálmány az egész.

Beszélgessük ki magunkat a témában, mert amikor már behozták majd az UFÓ krízist, akkor késő lesz: be lesz tiltva az ufótagadás, rémhír lesz aki szerint nem is léteznek. LOL

KalmanBlog 2021.06.15. 23:23:29

Két érdekes témát találtam Roosh fórumán:

www.rooshvforum.com/threads/blackrock-is-buying-every-single-family-house-they-can-find-paying-20-50-above-asking-price-and-outbidding-normal-home-buyers.40152/

A Blackrock nevű cég (ingatlan befektető hihetetlen vagyonnal, állítólag a FED is tett bele pénzt, tehát lényegében ingyen nyomtatott pénzzel "versenyez" a piacon) felvásárolja a családi házakat az USA-ban.

Másik pedig a sztormeren: dailystormer.su/you-will-own-nothing-the-feds-are-already-in-a-war-with-farmers/

"You Will Own Nothing: The Feds are Already in a War with Farmers"

Mindenféle mondvacsinált indokokkal elzárnak farmokat a saját vizüktől. Közben Bill Gates jóideje termőföldek felvásárlásába kezdett, mára ő a legnagyobb földtulajdonos.

Mme.Brioche 2021.06.15. 23:36:06

@KalmanBlog: "be lesz tiltva az ufótagadás,"
:-DDD Még az ufókban se hiszel vazze? biztos azt se hiszed el hogy a föld kerek, höhö... A facebook letiltja majd az ufó-hezitálók posztjait, és rémhírterjesztésért beviszik a zsaruk a kétségeiket a youtube-on nyilvánosságra hozó csillagászokat, asztrofizikusokat és volt nasa-tudósokat :-D

KalmanBlog 2021.06.15. 23:50:59

Na, és a homoszexuális témához is hozok anyagot, itt van ez a cikk:

index.hu/kultur/2021/06/15/tiltolistan-a-homoszexualis-szerzok-/

"Tiltólistán a homoszexuális szerzők?"

Amin megakadt a szemem, az Szapphó volt, akit mivel alapvetően bunkkó vagyok csak névről ismertem eddig, meg hallottam, hogy leszbikus volt. Illetve gondolom gimiben elolvastam egy versét és el is felejtettem örökre.

Na, itt van ez a vers, amit példaként hozott a cikk szerzője:

ÉDESANYÁM! NEM PERDÜL A ROKKA...

Édesanyám! nem perdül a rokka, olyan
szakadós ma a szál -
vágy nehezül rám:
mert a sudár, szép Aphrodité letepert!
Szerető, szerető
kell ma nekem már!

Radnóti Miklós fordítása

Na most a háttérsztori nélkül (miszerint Szapphó leszbikus volt), ebből egyáltalán nem derül ki számomra, hogy leszbikus szerelemről volna szó. Azt, hogy Aphrodité leteperte nem úgy kell érteni, hogy szó szerint megjelent földi nő formában és leteperte, hanem Varg Vikernes óta tudjuk, hogy az ókor istenei a fogalmak allegóriája voltak. Tehát Aphrodité ha leteperte, akkor a szerelem teperte le, de a szerelem tárgya lehetett egy férfiú is. A versből nem derül ki, és én azt gondolom, hogy a gyerekek 99%-a arra fog gondolni, hogy a hölgy szívét egy férfi dobogtatta meg. Tehát nem a mű a leszbikus, hanem bizony a tankönyv teszi azzá. Nem a művel van baj tehát, hanem a tankönyvekkel.

Azon melegében meg is néztem pár Szapphó verset, és egyikben sem találtal leszbikusságra utalást. Mi a bizonyíték, hogy leszbikus volt? És azon belül, hogy nem volt biszex? Mossuk tisztára Szapphót! :-)

Ettől még lehet valamelyikben leszbulás - mint említettem bunkkó vagyok. De éppen ezt a rokkásat nem kell emiatt betiltani.

Vagy ott van ez a mondat is: "Hány és hány nemváltás, átöltözés, ezzel kapcsolatos játék van a vígjátékokban és az operairodalomban?"

Most komolyan, a másik nemnek öltözés mint humor forrása tényleg ugyanaz a szerző szerint, mint a homoszexualitás propagálása, vagy pláne a transz-neműség, ami tudvalevőleg hormonkezeléssel és műtéttel is jár? Tehát messze nem arról szól, hogy női ruhába öltözik valaki mint Jáger Jóska.

KalmanBlog 2021.06.15. 23:55:29

@Mme.Brioche: Az UFÓ magazinban is megírták! Te meg tagadni merészeled? Miattad fogják felperzselni a Földet! Azt akarod, hogy a nagymamádat megerőszakolja egy UFÓ?

Deansdale 2021.06.16. 07:38:02

@KalmanBlog: Na igen, egy lehetséges lépés a great reset irányába, ha a semmiből teremtett pénzzel felvásárolnak mindent amit bírnak, lehetőleg már akkor amikor megépül valami, mert akkor ugye nem a lakosságot gazdagítják. Egész lakóparkokat megvenni a legjobb befektetés a great resetbe :)

Bankvezér_ 2021.06.16. 07:57:06

@Deansdale: Nem-e lehet-e hogy ez a great reset is ilyen, a háttérhatalom által kitalált kamu, aminek a gumicsontjával szépen elvannak a népek?

@Mme.Brioche: Nem! Egyszer volt budán kutyavásár.

Deansdale 2021.06.16. 08:09:10

@Murometz köztársasági elnök: Elméletileg bármi lehetséges, de a great reset túl jól hangzik az elit szempontjából ahhoz, hogy ne akarnák megvalósítani. Ki ne akarna olyan alattvalókat, akik abszolút engedelmességre vannak kényszerítve és lehetetlen számukra fellázadni? Régóta téma a sci-fikben az olyan disztópia ahol az engedetlen állampolgárt a hatalom egy gombnyomással kvázi kitörli a létezésből (az angol ige erre az unperson), kirúgatja a munkájából, elveszi az otthonát, az összes pénzét és úgy általában a pénzhez való hozzáférését, elveszi a jogát ill. lehetőségét az állami és közösségi szolgáltatások igénybe vételére, utazásra, EÜre, stb. A great reset erről szól, és nem hiszem hogy ne akarnák megvalósítani, ha amúgy lehetségesnek látják.

Bankvezér_ 2021.06.16. 08:40:50

@Deansdale: az emberi faj történelme azt mutatta, hogy az elnyomás totálisan kontraproduktiv. Ezért haladta meg a társ-gazd viszonyok fejlődése a rabszolgatartást.
Annak több értelme lenne, hogy kiirtják a sok milliárd embert és csak kevés kiszolgáló személyzetet hagynak meg és robotizálnak mindent.
Sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módszer, nem kell kerülgetni a sok büdős prolit, az elnyomással meg mindig csak gond van. A tömegek előbb utóbb kitalálják, hogy ők vannak többen és fellázadnak. Az elit nem hiszem hogy egy háborús világban akarna élni.
Amúgy ha az uralkodó elit egy zárt közösséget hozna létra akkor ott is megindul a genetikai degradáció, egyre hülyébb és lustább utódok születnek majd.
De hisz ezt már milliószor láttuk az emberiség történelmében.
Te nem veszed észre ezt a mintázatot?

Deansdale 2021.06.16. 08:42:33

@Murometz köztársasági elnök: Ja, egyébként most beugrott egy gondolat amit eddig annyira magától értetődőnek vettem, hogy azért nem öntődött szavakba:

Csak az foglalkozzon ezekkel a dolgokkal akit érdekel. Akinek vannak jó érdeklődési körei ezeken a témákon kívül, az foglalkozzon inkább azokkal, nyilván. Én senkire nem próbálom ráerőltetni ezeket a témákat, csak azért foglalkozok velük, mert engem érdekel. Akinek a politika és a világesemények kitárgyalása nyűg, az öntözze a virágjait vagy üsse a CoD-ot, ne idegesítse magát fölöslegesen olyan dolgokkal amik nem érdeklik és amikkel nem tud mit kezdeni. Ugyanakkor viszont ne akarjon engem hülyének nézni vagy hibáztatni amiért engem érdekel ez a sok hülyeség.

Deansdale 2021.06.16. 08:52:21

@Murometz köztársasági elnök: "Annak több értelme lenne, hogy kiirtják a sok milliárd embert és csak kevés kiszolgáló személyzetet hagynak meg és robotizálnak mindent."

Ez is benne van a pakliban, és érintjük is a gondolatot időnként. A konteózásban az a szép, hogy kevés a biztos pont, ezért elmélet van millió, lehet jókat morfondírozni.

Az elit szerintem már rég a világtól elzárt helyeken él, vagy minimum megvannak az ilyen lehetőségeik ha el akarnak vonulni. Privát szigetek, óriási jól védett földbirtokok, vagy akár yachtok, stb. A tömegtől nem félnek, és ugyanezen okokból az sem érdekli őket ha pl. kihagy a víz, gáz vagy áramszolgáltatás a nagyvárosokban. Emiatt pedig az sem érdekli őket, hogy mi lesz a pórnép jövőjével, ha a migráció és degeneráció miatt csökkenő IQ miatt befullad a nyugati civilizáció és visszazuhanunk egy afrikai szintre, ők azon is csak röhögni fognak.

Én amúgy egy hibrid megoldást tartok a részükről a legvalószínűbbnek: lesz a közeljövőben drasztikus népességfogyás is meg great reset is, a plebsz pedig végül egy kínai jellegű globális rendőrvilágban fog élni, ahol hiába is akarna lázadni, mert az első huncut gondolatra lenullázák az életét, és úgysem fog tudni senkivel összefogni, mert egyrészt mindenki más is félteni fogja az egzisztenciáját, másrészt annyira atomizált lesz a társadalom hogy nem fognak bízni egymásban az emberek.

Tanyára kell költözni és locsolni a virágokat, ütni a CoD-ot :)

Mme.Brioche 2021.06.16. 09:08:21

@Murometz köztársasági elnök: ez egy érdekes gondolatkísérlet lehet: hogyan lehet kiírtani kb 7 milliárd embert úgy, hogy közben ne legyen a föld teljesen tönkretéve (tehát tömegpusztító atomfegyverek nem játszanak, sem a háború), vagy ne legyen teljes társadalomösszeomlás a rengeteg halott miatt (tehát nem lehet olyan világjárvány, vagy más dolog, ami túl gyorsan öli az embereket, annyira gyorsan, hogy ne lehessen eltakarítani a halottakat az utcákról, hogy fenntartható legyen a bürokrácia, a kormányzat, meg hát valamiféle társadalmi rend, és ne menjen át a világ az anarchia káoszába és a végén valami madmaxes állapotba.

Szerintem ez nem olyan könnyű, valójában csak azzal lehet elérni, ha a tömegek meddővé válnak, és pár évtized alatt mindenki kihalna, de ezt sem lehet túl gyorsan elintézni, mert ha teszem azt valamitől hirtelen midenkit meddővé tennének, az max 2 éven belül mindenki számára teljesen nyilvánvalóvá válna, az emberek elveszítenék az életkedvüket, az életcéljaikat, és úgy is eljönne a madmax-világ, mert minek bármit felépíteni, megtartani, ha nincs aki majd éljen benne.

Ezt szép hosszú aknamunkával lehet csak megvalósítani, olyan állapotba hozni az emberiséget egy totális technológiai kontroll által, hogy a pattogókat azonnal likvidálni lehessen, akár egy gombnyomással, és persze ezzel tisztában is legyenek, és emellett szisztematikusan tenni meddővé az embereket, hogy elhúzódó folyamat legyen a kihalás.

Ez tényleg csak egy gondolatkísérlet, természetesen nem szoktam azon agyalni, hogy hogy lehetne kiírtani az emberiséget, csak olyan könnyen dobálóznak ezzel a kifejezéssel, miközben ez egyáltalán nem olyan opció, ami gyorsan elintézhető, ezért nem nagyon hiszem, hogy egy járványnak vagy akár egy harmadik világháborúnak lenne ez a végső célja. Esetleg valami star trekes sugárfegyverrel csak, ami egy másodperc alatt vaporizálja a testeket :-D

Bankvezér_ 2021.06.16. 10:35:44

@Deansdale: A tanyával az a baj, hogy tele van a környék lecsúszott alkeszokkal akik éjjel baltával fejbevernek és ellpják a stihl fűrészedet. Ott az a legnagyobb érték.
Szóval tanyán neked kell megvédeni magad, az már a vadnyugat.

2021.06.16. 11:38:05

@Murometz köztársasági elnök: Körbe kell keríteni a tanyát, kutyákat kell tartani, kamerás rendszer. Mozgásérzékelő kapcsolja fel a lámpát. A ház csak a bejárat felől legyen megközelíthető, amit biztonsági zár véd. Ennél gyengébben vagyok védve Bp-en.

2021.06.16. 11:38:20

@Mme.Brioche: A megoldás az oltás :).

2021.06.16. 11:47:57

@Deansdale: Szerintem is a kettő együtt lesz.
De azt hogy fogják lenyomni az emberek torkán, minden második lakás és ház üresen áll, de te mégsem költözhetsz be, mert inkább álljon üresen 100 évig, minthogy valaki csak úgy beköltözzön kevés pénzért?

Oh wait, ez már most is így van. Bár csak egy fórum hozzászólás szintjén olvastam néhány éve, de valaki azt súgta, hogy a svájci banki hitel bukó után bank által visszavett ingatlanok legnagyobb részét nem is dobták piacra újra, mert a túlkínálat "feleslegesen" levinné az ingatlanok árát..

Magyarán jön egy válság, emberek egy része elveszíti az ingatlanját, a bank ingyen pénzből (pl. FED) megveszi töredékért, és vége, ennyi, egy részét többet nem dobja piacra. :)

Visszasírjuk még a hagyományos kapitalizmust.

2021.06.16. 12:16:58

Vagy nézzük, hogy tud boldogulni egy mai fiatal nettó 300eFtból Bp-en, ami egyesek szerint jó fizunak számít.

- kivesz egy közepes állapotú lakást -> 130eFt
- 15eFt közös költség
- 10eFt rezsi
- napi 2e Ft kajára -> 60eFt
- 10eFt ruhára
- 5eFt mobil előfizu
- 10eFt egyéb költségek (tisztálkodás, takarítószerek, stb.)

Marad havi 60e, ebből nagy kegyesen 10e-t szórakozásra költesz, hisz engedtessék meg már, hogy magadra is költs egy kicsit, ne csak az életben maradásra.

Tegyük fel marad havi 50eFt-od, amit félre is teszel, ez akkor tud megtörténni, nem megy otthon semmi tönkre, az egészség is szuper, stb. Egy év alatt össze tudsz spórolni 600eFt-ot, és egy lakás ma kerül 30 millió Ft-ba.
A szükséges önerő 30% = 9 millió Ft. Ezt 15 év alatt össze is tudod spórolni :D, hogy aztán újabb 20 évre eladósítsd magad. Ha voltál közben nyaralni párszor, akkor az évekre visszaveti a lakáshoz jutás lehetőségét. :).

Ezért van az, hogy több ismerősöm nem gyűjt ilyen spártaian, hanem kb. azt várja, hogy mikor hal meg a nagymamája, meg mennyi pénzt tud beleadni fater, mert más lehetősége nincs, hogy lakáshoz jusson.

2021.06.16. 12:22:14

@vodkasprite: és akkor a tiptop csajokról nem is beszéltem, akik biztos, hogy nem fogják félretenni azt az 50eFt-t, hanem inkább azt választják, hogy nem egy csöves albérletbe költöznek, és fodrászhoz, körmöshöz mennek gyakrabban, továbbá inkább beülnek valami menő kávézóba (hogy ki lehessen tenni instára), aztán, ha ez után marad ne adj isten egy kis pénz, azt a köv hónapban verik el. Ők arra játszanak, hogy összeszedi őket egy gazdag pali, amihez muszáj instagramon prezentálnod magad. :)

2021.06.16. 12:25:03

Magyarán véleményem szerint kijelenthetjük, hogy a rendszerbe van kódolva, hogy rabszolga maradsz életed végéig.

promo921 2021.06.16. 12:53:30

Az UFO azért elég érdekes téma szerintem, mert a legtöbb ember a földönkivüliekkel köti össze, közben meg a szó szerinti jelentése az azonositatlan repülő objektum. Thunderfoot csinált a témában egy busted videót, ami érdekes lehet: youtu.be/mfhAC2YiYHs

valis47 2021.06.16. 12:56:40

@vodkasprite: Te az instán csajozol? :) (jó, gondolom te sem vagy "gazdag pali", szólva 20-25 éves insta-ribik nem elérhetőek, kivéve persze, amelyik esetleg 10-25 ezerért elérhető fél-egy órára, csak azok inkább az ilyen-olyan "lányok" oldalakon vannak)

Wildhunt 2021.06.16. 13:10:42

@vodkasprite: Amitől hosszó távon tönkremennek ők is, meg a környezetük is. Az embert nem arra teremtették hogy áru legyen, még ha könnyebbnek is látszik azzá válni.

Bankvezér_ 2021.06.16. 13:22:18

@vodkasprite: Lakáshoz jutni mindig minden rendszerben nehéz volt, jellemzően egy élet munkája. Vagy a nagyszülők spórolták ezt össze és örökli az unoka, vagy egész életes kölcsöntörlesztés.
Miért egyszemélyes albérletet számolsz? Párosan kell lakni, a konzervatívok szerint egy nő és egy férfi alkot egy párt.
Egyedül, családi segitség nélkül összespórolni egy lakást kb mindig is lehetetlenség volt, ezen nincs semmi meglepő.

Deansdale 2021.06.16. 13:28:10

@Mme.Brioche: @vodkasprite: Na igen, az oltások tökéletesek a meddőség kialakítására, és szerintem ez már rég szerves része a tervüknek, csak az nem látható tisztán hogy a megvalósítási folyamat melyik állomásán tartunk. Simán lehetséges, hogy akár a mostani covid-vakcinák némelyikéről is ki fog derülni, hogy meddőséget okoz, vagy minimum kockázati tényező rá. Persze a Big Pharma és a politika a kezét fogja tördelni, ők nem tudhatták, és hát a politika aláírta a papírokat miszerint a gyógyszeripar nem vonható felelősségre, szóval lehet menni reklamálni a sóhivatalba.

Deansdale 2021.06.16. 13:33:33

@vodkasprite: Két fiatal azért már elég jól boldogulhat, főleg ha CSOKoznak. A régi világban ez is normálisabb volt, szerintem senkinek eszébe nem jutott volna olyasmi, hogy egy fiatal egyedül hogyan boldogulhat... Plusz ugye a lakás sem volt olyan probléma mint manapság, legalábbis falun, mert kaptak telket ingyen, a rokonság és a haverok meg jöttek segíteni építkezni, úgyhogy töredékéből megvolt az egész mint manapság (nyilván inflációt meg minden szart is hozzáértve). Lehet, hogy a ház nem forgott kacsalábon, de szerintem nem nagyon panaszkodtak emiatt.

Persze a modernitás ezt az egészet agyonverte, egy mai fiatal talán már nem is érti miről beszélek, nincs élő fogalomkészlete ezekre a dolgokra.

KalmanBlog 2021.06.16. 13:49:55

@Deansdale: Az építkezést az építési szabályok folyamatos szigorodása is nehezíti:

* Faszerkezetet az újabb tűzvédelmi szabályok miatt 2-4x annyi fából lehet csak építeni, mint régen.
* Kötelező majdnem passzív házat építeni, annyi hőszigetelés kell rá. Pedig egy szint felett már a megtérülése nagyon kicsi a plusz hőszigetelésnek. A nyílászárók is iszonyú drágává válnak így.
* Minden szakmunkát szakembernek kell csinálni. Nem húzhatod be magadnak a villanyt, mert akkor nem kapsz rá engedélyt.

Persze ezeknek némi értelme van is, de annyira megdrágítja az egészet, hogy csak emiatt is elérhetetlenné válhat a saját építés.

Nem tudom például mekkora valós probléma volt eddig, hogy a leégő tető rádőlt emberekre akiknek nem volt idejük kimenekülni? Hányan haltak meg így? Konkrétan emiatt a probléma miatt kell többszörösen túlméretezni minden fa tetőszerkezetet.

Deansdale 2021.06.16. 13:51:07

@promo921: Thunderfoot még él? Évek óta nem láttam még emlegetni sem. Na mindegy.

Belenéztem a videóba, pár percet bírtam belőle, engem nagyon fáraszt a stílusa. Sajnálattal kell kijelentenem: az, hogy ő az infravörös kameráján repkedő madarakat nézeget az USA hadseregének videóival kapcsolatban nem bizonyít semmit se pro, se kontra. Az nem igazi debunking, hogy ő képes viszonylag hasonló videókat gyártani, ugyanis attól az eredeti még lehet valódi.

Az Amazing Atheist gyerek is él még? Ő is eltűnt a süllyesztő(m)ben, megyek megnézem mit csinált az utóbbi időben :)

Deansdale 2021.06.16. 13:55:19

@KalmanBlog: Igen, tudom, az állam szigorúan a saját érdekünkben tette lehetetlenné, hogy olcsó földhöz és házhoz jussunk :D A régi falusi módi tarthatatlanná vált, milliószám hullottak az emberek az összedőlő házak alatt, úgyhogy égető szükség volt állam bácsi bölcs közbelépésére.

Deansdale 2021.06.16. 14:05:37

@Deansdale: AA teljesen megzakkant, ezek szerint nem véletlenül iratkoztam le róla hosszú évekkel ezelőtt :\

2021.06.16. 14:10:23

Na de jól lenyugodtunk, mi is bakker. Azt lehet tudni, hogy most, hogy már kb. alig hal meg valaki koronavírusban, miért nem lehet legalább ideiglenesen eltörölni a védettségi igazolványhoz kötött korlátozásokat saját felelősségre? Hisz látszólag legyőztük a vírust. "Fura", hogy a médiában még csak napirenden sincs ez a téma, még elmélkedés sincs róla. A cél teljesült, a nép 40%-a elfogadta, hogy lekorlátozták. Ha lesz 4. hullám, attól függetlenül 2 hónapig fel lehetne függeszteni a kártya használatát.

promo921 2021.06.16. 14:10:34

@Deansdale: ez mind igaz, de az UFO akkor sem egyenlő földönkívüli. Lehet, hogy van földönkívüli élet, sőt értelmes is. Viszont az, hogy el tudnak-e ide jutni az megint kérdéses, ha el, akkor valószinűleg egyéb technológiák szempontjából is fejlettebbek nálunk, továbbá miért lennének ugyan olyan beszűkült gondolati sémáik, mint nekünk embereknek?

2021.06.16. 14:12:00

Vagy akkor lehet úgy megkötbérezne minket az WHO/IMF, hogy vége lenne a gazdaságnak 1 napon belül :D

promo921 2021.06.16. 14:13:36

feltéve pesze, ha nem szimulációban élünk eleve, ami szintén nem kizárható

Deansdale 2021.06.16. 14:32:22

@vodkasprite: Háborognának az oltottak, hogy miért jár másoknak az amiért ők oltattak... Az emberi irigységnél csak a hülyeség nagyobb erő az univerzumban :)

Deansdale 2021.06.16. 14:34:53

@promo921: Persze, és én sem hiszem el bemondásra hogy nyakunkon vannak a marslakók. Ez a téma most túlságosan gumicsont-szagú, elővették hogy legyen mivel elterelni az emberek figyelmét. A valóságot pedig szerintem nem fogjuk addig megismerni, míg maguk a marslakók elő nem állnak vele :)

Deansdale 2021.06.16. 14:37:38

@promo921: A szimulációs dolog számomra mindig orbitális hülyeségnek tűnt. A mátrix óta felkapták a gondolatot, de szerintem semmiféle realitása nincs. Ha ez a valóság "nem valódi", az spirituális jellegű dolog, csak a sok posztmodernségbe taszított ember ebben már nem hihet, ezért kitalálták ezt a hülye szimuláció-elméletet pótléknak.

Deansdale 2021.06.17. 14:30:37

@Wildhunt: Ez a Gödel-kártyás hülyeség borzasztóan túlkomplikált ahhoz, hogy aztán bevezessen egy faék egyszerűségű paradox állítást, ami nagyjából annyit tesz hogy "erre az állításra nincs bizonyíték". Mivel a G kártya önmagában nem egy matematikai jellegű állítás, hanem tisztán logikai, így a matematikára gyakorolt bizonyító ereje zéró, legalábbis szerintem.

Ettől az alapfelvetés még lehet igaz, hogy vannak igaz állítások amiket nem lehet matematikailag bizonyítani, de Gödel kártyái szerintem ezt nem bizonyítják érdemben azon felül, hogy megmutatják amit amúgyis mindig tudtunk, hogy léteznek logikai paradoxonok.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.06.17. 14:46:00

Vén fasznak tetszik lenni Deansdale bá', Isten éltesse!

KalmanBlog 2021.06.17. 16:23:07

@vodkasprite: Teljesen igaza van ebben a kérdésben is!

Remélem, hogy az MH Toroczkai irányát fogja képviselni! Végre egy politikus aki igazán tökösen viselkedik.

csi szi 2021.06.17. 16:47:52

Egy két éves magyar dal, ami az "ellenség" himnusza is lehetne, persze rajtunk gúnyolódik:

youtu.be/-c5_D6wFFbI

Igen, jönnek a magasak, a szelídek és mindenki engedelmeskedjen nekik, mert aki nem, az gonosz. Aki disznóhúst akar továbbra is, az is.

GABOR2 2021.06.18. 00:24:38

"Egyre erősebb bennem az érzés, hogy ez az oltás egyben egy IQ teszt is."

Átmész rajta, aztán majd mikör körülötted már kb. mindenki halott megdícsérnek, adnak egy halom földet és kincset, hogy élj szépen tovább...

Vagy inkább jön az újabb és újabb "teszt" amikkel ki akarnak nyirni, mert talán inkább az a fő cél, nem pedig holmi tesztelés.

Wildhunt 2021.06.18. 07:35:32

@Deansdale:lehet hogy így van, de a videó is elmondja hogy ez egyik bizonyítása annak, hogy van bizonyíthatatlan állítás. A másik videó meg azt magyarázta, hogy szimulációban miért nem lehet bizonyíthatatlan állítás.

Bankvezér_ 2021.06.18. 08:30:35

@GABOR2: Ti tényleg azt hiszitek, hogy a koronavirus oltás megöli az embereket?
Ugye aki okos, van iq-ja az nem oltatja be magát. Mert a beoltottakal mi is történik???
Ez a sejtetés meg drámai homály tökéletesen jól áll egy ötéves gyerek érvelésében.

csi szi 2021.06.18. 10:25:42

@Murometz köztársasági elnök: Ha a háttérhetalom ki akar irtani minkét, azt gondolná az ember, hogy először a potenciális ellenzéket akarná, vagyis aki pl. elutasítja az oltást, az nagyobb eséllyel ilyen.

2021.06.18. 12:30:55

@Murometz köztársasági elnök: Nem megöli, hanem a hosszútávú hatások nem ismertek. Akkor sem ismertek, ha nyunyóka néni, a geci, meg egyéb perc-celebek húszmilliárdodjára is elbégetik a tévében, hogy minden szuper és biztonságos. Majd oltatok, ha az önkéntes bétatesztereken úgy tíz-tizenöt év múlva sem lesz igazolható mellékhatás, addig nem. Addig meg vállalom a kínaimegfázás kockázatát, amit személyes mérlegelés alapján sokkal veszélytelenebbnek ítélek, mint egy kísérleti génterápiás kezelést. Tudod: az én testem, az én döntésem.

2021.06.18. 13:13:44

itt is vannak "érdekes" megállapítások
www.bitchute.com/video/iuQAgAbuDYaL/

KalmanBlog 2021.06.18. 14:07:21

@-JzK-: Hehe, ezt én is akartam linkelni, mint egy nagyon fontos társadalmi mérföldkőről írt nagyon jó írást :-) Based.

Mme.Brioche 2021.06.18. 15:33:03

@vodkasprite: ez egy nagyon-nagyon fontos videó, én is akartam linkelni, nagyon súlyos, hogy ennyire nem akarnak semmiféle kezelést elismerni vaby akár csak vizsgálni, beszélni róla, megemlíteni, az oltáson kívül, és éppen ez teszi rendkívül gyanússá ezt az egész oltásmizériát.
Nálunk Fr.o.-ban, is ugyanez van, egy marseilles-i mikrobiológis-infektológus professzor, a Dr. Raoult már a kezdetektől kezelt a klinikáján hidroxi-klorokinnal, azaz kininnel betegeket, mert annak idején a SARS-1-nél együtt dolgozott kínai orvosokkal, és akkor már egy csomó tanulmányt publikáltak, hogy erre a fajta betegségre remekül bevált, és a klinikáján is így volt, nem veszített el egy beteget sem, vagy csak minimálisat, és azok is olyan idősek voltak, akiknek sok krónikus betegségük volt, és amikor nyilvánosságra akarta hozni az ereményei hónapokon át meghurcolták az egész sajtóban, majdnem elvették a működési engedélyét, és nevetség tárgyává tették.

Aztán végül itt nem az lett, mint ausztráliában, hogy azokat az orvosokat, akik kininnel kezelnek beteget, börtönbe zárják, hanem majdnem egy évre betiltották (szerencsére még sikerült elcsípnünk két dobozzal a gyógyszertárban gyakorlatilag napokkal a betiltás előtt). Most elvileg lehet kapni, de az orvosi kamara leírta, hogy ha egy orvos, akár csak kimondja a nevét azoknak a gyógyszereknek interjúban vagy nyilvánosság előtt, amik segíthetnének, tehát a kinin, az ivermectin, az azithromycine, stb. akkor eljárást indítanak ellene.

Nekem senki ne mondja erre, hogy nem gyanús, hogy nem az egész csak arra megy ki, hogy a végén mindenkit kényszeroltsanak. És ezek nem kísérleti szerek, hanem hosszú évtizedek óta biztonsággal használt gyógyszerek, ellenben az oltással, ami egy éve még nem is létezett. És akkor óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy mi a frászért nyomatják annyira? és innentől már konteók ingoványos talajára értünk, akármi miatt lehet, de hogy nem lesz jó nekünk hosszútávon, hogy nem azért csinálják, hogy végre túljussunk a járványon, az olyan biztos, mint az hogy a Nap keleten kel fel.

GABOR2 2021.06.18. 15:45:20

@Mme.Brioche: A migránsokkal másként bánnak oltás ügyben Franciaországban? Amerikában volt olyan, hogy elsőre őket kéne beoltani, nem a fehéreket, de aztán hirtelen volt váltás, hogy ők- a kisebbségeiek- jogosan félnek a fehérek segítségétől úgyhogy nekik végül nem lett kötelező, még olyan pozicíókban is ahol kötelező volt. Meg tán iskoláknál is így volt az USA-ban...

GABOR2 2021.06.18. 15:51:03

@Murometz köztársasági elnök: Nem tudjuk mit csinál. Valószínű annyit, hogy könnyebben elkapsz majd betegségeket és végül előbb halsz meg, de nem azonnal. Az utódaid is immunrendszere is gyengébb lesz. A mainstream is megírta, hogy az immumválaszok egyéb vírusokra gyöngültek, valakiknek szívizomgyulladása lett... amit egyéb vírusok okoztak.

De nem tudjuk mi lesz... nagy meglepi ez. Ahogy Mme.Brioche is elírta előbb jól nagyon bűzlik ennek az egésznek a kezelése. És nem is kell hozzá kotentő, csak emlékezni rá mit mondtak korábban a vakcinákkal kapcsolatban... Épp ezért volt az egészségügysek között a a legnagyobb az elutasíottsága az oltásnak, ők nagyis emlékznek ezekre és tudják, hogy nem logikus amik történnek... Csak ők nem juthatnak szóhoz.

Mme.Brioche 2021.06.18. 15:51:36

@GABOR2: nincs erről semmi infóm sajnos. Talán majd később lesz erről hír, egyelőre nem láttam semmit róla. Itt még csak 1-2 hete nyitották meg regisztrációt minden korcsoport számára, eddig az 50 felülieket oltották. Most viszont komolyan rákapcsoltak, bár az emberek továbbra se nagyon akarnak oltakozni, az eü dolgozóknak az 50%-a elutasítja pl.

Deansdale 2021.06.18. 15:55:22

@Murometz köztársasági elnök: Néha úgy tűnik mintha valamiféle automatikus fordítón át olvasnád amit itt egyesek írkálnak, egy-egy kijelentést lesarkítasz valami szélsőséges hülyeségre, aminek semmi köze az eredeti állításhoz. Senki nem hiszi, hogy mindenki meghal akit beoltanak. Az viszont tény, hogy páran meghaltak a covid oltásoktól, nem is kevesen - bár nyilván szubjektív hogy kinek mi a kevés.

A hivatalos alusapkás álláspont jelenleg a covid oltásokkal kapcsolatban az, hogy ez csak a szoktatási/beetetési fázis, itt még nem történik semmi durva, csak trenírozzák az embereket az évenként többszöri oltás elfogadására. Ha ez lezajlik, utána bármikor baszakodhatnak az oltásokkal ahogy kedvük tartja, lehet benne chiptől ebolán át kürtőskalácsig bármi, még matyóhímzés is. Persze a legvalószínűbb az, hogy a termékenységi rátát fogják tovább rontani vele, és csak évek-évtizedek múltán derül majd ki utólag, hogy hát ja bocs, "nem tudtunk ezekről a mellékhatásokról". De legalább az influenzától megvédték az emberiséget :) ...többé-kevésbé még azoktól a törzsektől is amiket ők maguk hegesztettek laborokban.

Borathan 2021.06.18. 20:51:12

A biológiai fegyverek működési elve az, hogy megfertőzzük vele az ellenséget úgy, hogy mi viszont védettek vagyunk ellene. (Akár természetesen, lásd az amerikai őslakosok és az európaiak betegségei.)
A logikus az, hogy kifejlesztenek egy veszélyes vírust, ami ellen van hatékony védőoltás vagy gyógymód. Aztán elindítják a járványt, és csak az kapja meg az oltást (vagy gyógyszert), akit meg akarnak tartani.
Ehhez kiválóan passzol az utóbbi húsz évben megjelent oltásellenes mozgalmak, hogy még véletlenül se nyígjon a birka nép, hogy de neki kell a védőoltás. Még ott lázonganának, meg elrabolnák a drága készítményeket azok elől, akikre szüksége van a Háttérhatalomnak

KalmanBlog 2021.06.18. 22:19:23

@Borathan: Olyat is lehet csinálni, hogy előkészíted a terepet valami szerrel, hogy fogékony legyen a páciens a betegségre. Utána engeded ki a betegséget, és aki fogékony rá, az lesz az áldozat.

Mind a két irányba el lehet képzelni ilyen sztorit.

Borathan 2021.06.18. 22:59:31

@KalmanBlog:
de azt nem oltásba teszik, hanem ivóvízbe, élelmiszer-adaléknak
Ha le akarod vinni az emberiség létszámát 500 millióra, akkor mindenképpen meg kell oldanod, hogy irányított legyen a dolog. Méghozzá úgy, hogy ne derüljön ki.
Mivel az nem kivitelezhető, hogy ne derüljön rá fény, hasonló, de mégis eltérő elméleteket kell elhinteni előtte, hogy a sok (hamis) állítás között elvesszen az igazság.
Ha hinnék ebben az elméletben, hogy Háttérhatalom ki akar irtani többmilliárd embert, akkor Andrew Wakefieldet egyértelműen az ő emberüknek tartanám.

Borathan 2021.06.18. 23:06:19

@Borathan:
Nem szeretem az "alusapkás" szót, és nem szeretem az összeesküvés-elméletesdit negatív színben beállítani, mert a dolog ennél sokkal összetettebb.
Én két külön csoportra osztom az úgynevezett összeesküvés-elméleteket:
1. olyan elméletek, amelyek megtörtént eseményeket, létező jelenségeket magyaráznak másként, mint a hivatalos verzió.
2. olyan elméletek, amelyeknek maga tárgya is még bizonyításra szorul
Az első csoportba tartozik például a Kennedy-merénylet, Lady Diana halála, de például a Gyatlov-esemény, vagy az Operation: High Jump is. Ezen kettőre bármennyire is meredek válaszokat lehet adni, maguk az események dokumentáltan megtörténtek
A második csoport a klasszikus "alusapkás" halmaz. Ide tartozik a chemtrail, az oltásokba chipek dugdosása, stb. Ezek olyan dolgok, amelyeknek a léte sem igazolt, sőt inkább erős kétely övezi őket
Na, ez utóbbi második csoportot szeretik ráhúzni az összeesküvés-elméletekben hívőkre, hogy ellehetetlenítsék őket.

Bankvezér_ 2021.06.19. 07:50:31

@Borathan: Igen, ez egyértelmű, hogy össze akarják zavarni az embereket a sok zajjal.
Ettől függetlenül tényszerűen tesznek chipet az oltásokba szerinted?

GABOR2 2021.06.19. 12:55:37

FEljött nekem egy Stargate rész... amiben az Aschenek jönnek "segíteni" vakcinákkal az emberiségnek, hogy ne legyenek betegek és ne öregedjenek meg. Persze kiderül, hogy kiírtják igazából vele az embereket. Hát a komment szekció észrevesz némi hasonlóságot a mai dolgokkal és azt állítják, hogy a Facebook cenzúrázza az episódot:

www.youtube.com/watch?v=cVDf5nWMrfs

Wildhunt 2021.06.19. 13:08:01

@GABOR2: És pont most jelentik be a földönkívülieket is. Amúgy kedvenc sorozatom evör.

GABOR2 2021.06.19. 13:22:41

@Wildhunt: Állítólag újraindul hamarosan...

Borathan 2021.06.19. 16:25:36

@Murometz köztársasági elnök:
igen erősen meglepődnék, ha tennének. Tudtommal még senki sem állt elő egy chippel a kezében, hogy ez egy oltásban volt
Ez a második típusú összeesküvés, amelynek a a valóságalapja is erősen kérdéses, de leginkább a 0,001%-hoz áll közelebb

Deansdale 2021.06.19. 17:19:56

@GABOR2: Úgy érted csinálnak remake-et? Inkább ne... Sőt, ha az eredeti szereplőkkel akarnának valamit, már az sem lenne olyan.

GABOR2 2021.06.19. 18:33:06

@Deansdale: Folytatás lenne... Az eredeti szereplők talán Daniel kivételével már elég öregek lennének.

GABOR2 2021.06.19. 22:36:43

Nem tudom hallottatok-e a falcon and the winter soldier storyról. Ugye annak fekete színésze elég undorító SJW dumákat nyomott le és ezért, meg persze azért, mert ő fekete ment érte az SJW rajongás.

Pár napja viszont volt valami, hogy tán valami riporter megkérdezte, hogy a karaktere és a társa karaktere... ugye melegek.

Mire kb. azt válaszolta, hogy nem... ez simán csak férfiak közötti haverség, barátság, harcos társák és hogy sajnos ma már nem lehet normál férfi barátságokat bemutatni Hollywoodban... persze próbálta úgy mondani, hogy azért a progresszív nyelvezetet használja és a férfi barátságok bemutatását a "melegség" kizsákmányolásának beállítani, de ez nem hatotta meg az SJW Twitter bandát, rátámadtak egyből, hogy homofób, hogy ki mer olyat jelenteni, hogy a karaktere nem meleg, hanem csak férfi barátság van... megkezdődött a nemrég még ünnepelt diversz karakter kicsinálása.

"Anthony Mackie Under Fire For Saying ‘The Falcon and the Winter Soldier’ ‘Shipping Was an “Exploitation of Homosexuality”"

decider.com/2021/06/17/anthony-mackie-falcon-and-winter-soldier-romance-controversy/

GABOR2 2021.06.19. 22:41:09

"“The idea of two guys being friends and loving each other in 2021 is a problem because of the exploitation of homosexuality,” Mackie continued. “It used to be guys can be friends, we can hang out, and it was cool. You would always meet your friends at the bar, you know. You can’t do that anymore, because something as pure and beautiful as homosexuality has been exploited by people who are trying to rationalize themselves.”"

Szóval a klasszikus férfi barátság gonosz dolog, mert igazából a homoszexuális kapcsolatokat "zsákmányolja ki", ami olyan tiszta és gyönyörű dolog; ja és bocs akkor se melegek a karaktereink...

SJW-k kiadták a kilövési parancsot ezért.

KalmanBlog 2021.06.19. 23:12:31

@GABOR2:
"Homofób vagy?
Buzi-e vagy?"

Ezen gondolkodnom kellett, hogy WUT???? A férfiak közötti barátság kizsákmányolja a homoszexuálisokat? Idáig már nem tudok felnőni, hogy ezt megértsem.

GABOR2 2021.06.19. 23:49:57

@KalmanBlog: Azon nyerészkednek egyes gonoszos filmkészítők, hogy férfi barátságokat mutatnak be,de közben meg a "tiszta és gyönyörű" homoszexnek gondolják ma már egyesek ezt és így fölöslegesen érzelmileg belefektetnek a történetbe és ez gonoszos kihasználása a homoszexualitásnak... mind 0,002% nézőnél és ez durva.

Szóval ő próbálta most is hősnek mutatni magát, hogy ő elárulja előre, hogy nem homók a karaktereik, hogy nehogy gonoszosan valakik érzelmileg emiatt "fektessenek be" a filmnézésbe, de az SJW-k nem hatódtak meg ettől, hanem csak annyit mondanak rá, hogy azzal, hogy előre kijelentette, hogy a karaktereik nem melegek kiderült, hogy ő egy homofób. Ilyet nem szabad kijelenteni, hogy nem meleg egy népszerűnek mondott karakter... Úgyis azzá tudják tenni bármikor.

KalmanBlog 2021.06.19. 23:57:25

@GABOR2: Azt hiszem kezdem kapisgálni. Szóval ez egy amolyan inverz spoiler warning volt, hogy vigyázzatok, nem meleg, ne éljétek nagyon bele magatokat! :-)

> azzal, hogy előre kijelentette, hogy a karaktereik nem melegek kiderült, hogy ő egy homofób. Ilyet nem szabad kijelenteni, hogy nem meleg egy népszerűnek mondott karakter... Úgyis azzá tudják tenni bármikor.

Ugye attól még, hogy _eddig_ nem volt meleg, és nem is csinált úgy és nem is gondolt rá, még bármikor lehet az később. És ez nem csak filmbéli karakterekre vonatkozik, hanem az életre is!

GABOR2 2021.06.20. 00:05:28

@KalmanBlog: Tudod, mert hollywood szerint a tömegek azért nézik őket, mert azt várják, hogy gyerünk... legyenek melegek, csak ezért nézik... és szemetek azok akik végül "csak" valamiféle felháborító férfiak közötti barátsággal állnak elő... fúj a szemetek; akik barátságot mutatnak be azok kihasználják azon "tömegeket" akik azt várják, hogy egy "tiszta és gyönyörűséges" homo kapcsolat kibontokozását lássák.

Ezzel próbált védekezni, a szemét, hogy ő nem meleg karakter, de az SJW-k átláttak a szitán és rájöttek, hogy az eddig kedvenc karakterük egy szar homofób és ezért szétszedik.

csi szi 2021.06.20. 07:55:50

@GABOR2: Az összes szuperhős sz.rság zsidók által kitalált pótmitológia, a gyökértelen és infantilis amerikaiak számára, persze már kezdettől belecsempészték az aktuális propagandát.
Elég szomorú, hogy ma már ezt kultúrának tekintik.

GABOR2 2021.06.20. 16:44:12

@csi szi: Igen, de azokban még volt morzsákban talán valami érték... Hazaszeretet, bűnözés leitélése... Az újakban nincs. Az újakban a szuperhős pl. a főiskolákban vadászik... a nem polkorrekt hallgatótársaira, egyéb szuperhős utálja amit csinál és elitéli a többségi társadalmat. Mint a pl. a fekete amerika kapitány vagy mi, de csak egyszer szólt rosszat és őt is kicsinálják.

GABOR2 2021.06.20. 16:45:00

Most kapott George Flyod egy szobrot... Mit szólnak hozzá a jelen feministái és a jövő progresszívjei, hogy egy nőre támadó alakból csinálnak hőst?

Bankvezér_ 2021.06.21. 07:17:06

@GABOR2: Ráadásul egy fehér színű szobrot!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.21. 16:31:23

@GABOR2: Valószínűleg kussolnak, ahogy minden hasonló esetben.

KalmanBlog 2021.06.21. 18:03:44

@GABOR2: Hihetetlen, hogy ez az ember egy terhes nőnek a hasára fogta a fegyvert rablás közben (úgy hallotam), és szentet csináltak belőle ennek ellenére.

Roosh V. "inversion agenda"-nak hívja ezt, hogy tényleg mindent kifordítanak magából. A terhes anyát fenyegető fegyveres rablónak állítanak szobrot.

Nem tudom hová fogják fokozni ezt, de eddig mindig mindent tudtak fokozni. Mi jön még?

csi szi 2021.06.21. 20:44:59

@KalmanBlog: Azt már mások is megállapították, hogy a progresszívek mindig a lehető legaljább emberekből csinálnak hőst, csak azért is. A Harvard pl egy gyerekgyilkos feka nőt, Michelle Jones-t (saját kisfiát ölte meg), aki 20 év börtönre ítéltek, Ph. D. ösztöndíjban részesített, bár a felhbóáborodás miatt végül visszavonták, de számos más egyetem megkereste, hogy szívesen látják. Ez 2017-ben volt, ma már nyilván nem mernék visszavonni.
Vagy másik példa erre, hogy az amerikai jótét lelkek az egész világról pont Szomáliából hoztak be a legtöbb "szegény megfáradt menekültet", kb. akkortól kezdődően, hogy az amerikai hadsereg a Black Hawk Down című filmből ismert incidensbe keveredett Mogadishuban. Az északi, fagyos Minnesota, Minneapolis/St. Paul ikerváros lett a szomálik amerikai fővárosa, ahol egy bizonyos Ilhan Omart kongresszusi képviselővé is választottak. Itt történt ugye az a bizonyos térdelésre ürügyet adó "Floyd-gyilkosság", bár a szomálikhoz ennek pont nem volt köze. Nos, a szomáli a Föld egyik legkellemetlenebb népsége, fekete bőrű szemiták (mint az etiópok, de azokkal ellentétben ráadásul muszlimok), bár egy-két híres modellcsajt is adtak a világnak, meg Ayaan Hirsi Ali-t is.

GABOR2 2021.06.22. 01:53:40

@KalmanBlog: A progresszívek nem kettős mércét alkalmaznak, hanem teljesen elvtelenek...

Mme.Brioche 2021.06.22. 09:00:14

Azt mondja a cikk, hogy a 110 millió lakosú Fülöp-szigeteken most börtön fenyeget 108 millió ön- és közveszélyes bűnözőt, akik nem akarják beoltatni magukat egy nem kötelező oltással egy olyan pusztító vírus ellen, amiben odaveszett a lakosságuk 0,0209%-a. Logikus és életszerű. A következő a rögtönítélő bíróság és azonnali kivégzés lesz?

index.hu/kulfold/2021/06/22/rodrigo-duterte-fulop-szigetek-koronavirus-bortonnel-fenyegette-meg-az-elnok-azokat-akik-nem-oltatjak-be-magukat/

Frederick2 2021.06.22. 10:21:19

@GABOR2:

"Most kapott George Flyod egy szobrot..."

Nálunk meg Ambrus Attila egy népi hős! :D

A posztmodern kultúrába belefér, nem?

KalmanBlog 2021.06.22. 11:57:10

Ezt is nézzétek meg: www.youtube.com/watch?v=AQmmO95thxI 1:36 American Psycho jelenet tuningolva :-)

KalmanBlog 2021.06.22. 12:17:20

@Mme.Brioche: Kőkemény. És nemrég még Red Pill hősnek gondoltam Dutertét. Mivé lett a világ?

2021.06.22. 15:52:26

Itt egy videó, ami bár lassan indul, de bemutatja, hogy 1999-től kezdve folyamatosan dolgoznak szerte a világban laborokban vírusok módosításán, fertőzőképesebbé vagy, ha esetleg embert nem képes fertőzni, akkor fertőzővé tételén. A hivatalos ok az, hogy fertőzőképesebb vírusokat megismerve jobban meg tudunk előzni egy világjárványt, és hatékonyabb kezelésekkel tudunk előállni. Említés szintjén szóbakerülnek laborokból korábban kiszabadult vírusok is. Érdemes megnézni, eléggé kiszélesíti az ember látókörét:
www.bitchute.com/video/oRGIMWDIo60X/

2021.06.22. 16:10:14

"A hivatalos ok az, hogy fertőzőképesebb vírusokat megismerve jobban meg tudunk előzni egy világjárványt, és hatékonyabb kezelésekkel tudunk előállni." Ami persze totális kamu, erről meg az eggyel korábbi videó szól
www.bitchute.com/video/iuQAgAbuDYaL/

GABOR2 2021.06.22. 19:18:22

@KalmanBlog: Orbán se a régi már. A mostani válságnál a bankok popoját úgy kinyalta, hogy csak no. Ha nézted a sorozatom láthattad, hogy az első évben a "gazdaságivédelmi intézkedések" 95%-ának semmi köze se volt a gazdaságvédelemhez. Most meg Matolcsy intézkedései tesznek majd keresztbe a növekedésnek. Lesz... csak lassabb mint ami lenne. Persze, hogy lesz, hisz a tavalyi bázis évben leállítottak egy csomó üzemet, így könnyű nagy növekedést elérni. Aztán amit még senki se vesz kb. észre, hogy a digitális állam mániájával sebezhetővé teszi az országot.

A lényeg... Orbán se harcol már igazán, mások is megkötötték tán a saját alkujukat. Bidenék amúgy megdöntenék őket.

GABOR2 2021.06.22. 21:17:20

@GABOR2: Plusz persze van az is, hogy " Csak a vakcina nyújt védelmet".

csi szi 2021.06.23. 07:51:14

Hogy legyen kicsit szó másról is, mondjuk az antifeminizmusról, érdemes elolvasni Anglin új cikkét a Stormeren. Nem akarom linkelni, ki tudja mikor lesz bűncselekmény a bloghun is hivatkozni rá, vagy hogy kik figyelik, hogy hol linkelik, de ezzel kapcsolatos a címe:
westernstandardonline.com/2021/06/one-third-of-canadians-think-they-live-in-a-racist-country/
"Three-quarters of Canadians over the age of 55 disagree that Canada is a racist country, while 54% of women between the ages of 18 and 34 say that it is."

csi szi 2021.06.23. 07:53:38

@GABOR2: Alaposan elnézte ezt a Fudan ügyet is, az ellenzék jól tudta tematizálni, ráadásul most már itt van az autópályák koncesszióba adásának terve is... ugynaz, amit régen a szocik csináltak. Mintha direkt már a jövő évi vereségre játszana Orbán.

csi szi 2021.06.23. 07:55:02

Persze a pedofiltörvénnyel részben sikerült ezeket elfednie egyelőre, illetve remény szerint megosztani az ellenzéket, bár az igazi globohomo-rajongó ellenzéki tábort ez is aktivizálta, viszont ők önmagukban még Magyarországon nem a többség.

2021.06.23. 19:27:04

@csi szi: Ekkora hazai LMBQTB átfertőződöttség mellett véleményem szerint nagy hiba volt a fidesz részéről, hogy nem készítette elő jobban a melegekről szóló részét a pedo törvénynek. Pontosan tudták, hogy a baloldali hálózat slágertémájához nyúlnak hozzá, amit a hálózatba tartozó szervezetek (EU vezetés, alapítványok, baloldal, cégek) is tolnak, és ragaszkodnak hozzá. De a fidesznél leszarták, azt hitték, hogy majd szép csendben átmegy a törvény. Kispórolták az előkészítő munkát, így nem lehet a hálozat ellen 2021-ben fellépni, ráadásul a választások előtt.

Első lépésként fel kellett volna építeni történetet, hogy mi indokolja ezt a lépést. A híradóban és az index.hu-n már hetekkel ezelőtt cikkezni kellett volna arról explicit tartalmakkal, hogy mennyire túltolják külföldön az LMBTQB témát, és hogy ezzel a melegek nagy része sem ért egyet (ami, ha jól tudom, így is van). Kelleni fog a kormánynak egy reprezentatív meleg figura, aki tudja hitelesen tájékoztatni a népet arról, hogy ez már nem csak az elfogadásról szól, hanem a gyermekek agymosásáról. Szerintem a legtöbb szivárványos ember kicsit elhatárolódna a lobbitól, ha megismerne néhány húzóssabb sztorit. Kurucon volt 1-2 éve hír arról, hogy a főfő LMBTQB szónok jóember coming outolt, és megbánta az egész nemváltását, mert rájött, hogy ettől nem javult meg az élete, sőt. Az orvosokat hibáztatta, hogy csont nélkül elfogadták a nemváltását, mert ugye ellenkezni nem mernek.

2021.06.23. 19:35:26

Én szimpatizálok a törvénnyel, az egészséges határ meghúzásával, amiről talán a törvény is szól (eddig, és ne tovább), de mivel ezt nem nevesítették, nem volt róla megfelelő tájékoztatás, ezért az 1 bites szivárványpárti nyilván csak annyit lát belőle, hogy korlátozzák a melegek jogait, így jogosan van kiakadva szerintem, nyilván a baloldali média pedig úgy tálalta, ahogy neki szimpi.
Na de ha megkérdeznék az embereket, hogy akkor holnaptól rendben van-e hogy drag queenek váltják az óvónéniket (nyugaton már félúton járnak ehhez), akkor azért elgondolkodnának.

csi szi 2021.06.23. 19:45:06

@vodkasprite: Nem tudom nem pont ez volt-e a cél, hogy beleálljanak egy ilyen identitáspolitikai összecsapásba.
A látható, nem rejtőzködő melegek sajna nagyrészt nem ítélik el a túltolást ma már. Sőt DK-s nyuggerbanyák magyaráznak szeretetről és változtatják szivárványosra a hátterüket a fb-n. Az átfertőzöttséget talán alábecsülték, ebben igazad van. Van sok honfitársunk, aki nem csak a magyar fociválogatott ellen kész szurkolni, hanem az LGBTQSTB-agendát is kész teljesen magáévá tenni, semmi sem érdekli, csak hogy bukjon a zorbán. A disztingválóbb hangok senkit sem érdekelnek.

Bayaz 2021.06.23. 19:56:10

@vodkasprite: @csi szi: szerintem se volt jól tálalva ez az egész.
Egyáltalán nem beszéltek arról hogy az USA-ban az 'érzékenyítés' odáig jutott, hogy már a fiatalok 30%-a tartozik valamilyen 'szexuális kisebbséghez', és egyáltalán nem mutattak videókat ovisok előtt parádézó draq queenekről.

Nagyon meglepődtem, mennyi ismerősöm vette fel a szivárványos profilképet, nem hittem volna, hogy ennyire megosztó a téma.
A többség mondjuk még mindig a kormány mögött áll az ügyben, de azzal, hogy Jobbik megszavazta, kihúzták a téma 'méregfogát'.

csi szi 2021.06.23. 20:26:55

@Bayaz: Beszélnek azért benne a kormánypárti médiában, Pesti Tv-n stb. mutattak is videókat, más kérdés kihez jut ez el, nyilván az ellenzékiek nagy része elvből sem fogyasztja ezeket.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.24. 22:40:52

A legtöbb ember szerint ezek az esetek (ovisok előtt parádézás, 10 éves drag queen, hasonlók) ezek csak kirívó esetek és egyáltalán nem általános és csak a propaganda hozza elő mindig ezeket, valójában nyugaton is tök normális minden szerintük. Több emberrel beszéltem már akik szerint ez az egész kérdéskör marginális, kevés embert érint (de bezzeg lopazorbán).
A Fair Right kint volt a tüntetésen, a videójukon például a Németh Eszter nevű illető képviseli erősen ezt az álláspontot.
www.youtube.com/watch?v=_vY4QyJ1lS8
(a videón 50. perctől)

csi szi 2021.06.25. 02:33:34

Valóban kirívó esetek, ahogy a legtöbb muszlim bevándorló is tök normális, igen.

2021.06.25. 08:07:48

www.origo.hu/tudomany/20210623-megis-tudnak-az-emlos-sejtek-rnsrol-dnst-masolni.html
Érdekes történet kezd kirajzolódni. Tehát a legfőbb érv, miszerint az "oltás" nem módosíthatja az emberi DNS-t, legalábbis meginogni látszik.

2021.06.25. 13:35:42

Lett egy kis időm, és megnéztem a Dr. Fleminges videók újabb részeit, írok egy kis összefoglalót, hogy mik hangzanak el, csak ömlesztve:
- 1800 ember részvételével, több kórházzal együttműködve, a tiltások, fenyítések ellenére kidolgoztak terápiát kovid kezelésre, amivel nagyon jó eredményeket, egyes (kis méretű) csoportokban 100%-os gyógyulást értek el. Az egyes terápiák letölthetőek a weboldaláról PDF-ben.
- Mélyebben kifejti a vakcina szóródás jelenségét, amit már a 1995-től élesben tesztelnek állatokon (nagyon sokféle állatkíréslet), és teszteltek már embereken is. Így a korábban felröppent tüskefehérje szóródás jelenség innentől már nem csak elmélet.
A saját terápiáján kívül minden, amit mond publikusan hozzáférhető infók, tanulmányok alapján teszi, sok kutatást a DARPA, Gates, NIH finanszírozta.

2021.06.25. 16:37:18

www.nature.com/articles/d41586-021-01731-3
A matéria kavarása, nyomok eltüntetése karosszékből nézve: valaki, valamikor kitörölte az amerikai kormányzati adatbázisból a SARS-CoV-2 legkorábbi, Wuhanból származó génszekvenciáit. Szerencsére egy kutatónak sikerült előásnia a mentésekből a korábbi adatokat, amik - micsoda meglepetés - szintén abba az irányba mutatnak, hogy a vírus nem a helyi halpiacról ered, az csak az első szuperterjesztő hely lehetett. A vírus már az egész történet legelején nagy biodiverzitást mutatott, és akkor genetikailag még távolabb állt a denevérekben megtalálható feltételezett őstől, mint a későbbi-jelenlegi variánsok.

Mindenki gondoljon, amit akar arról, hogy ki és miért törölte az adatokat :)

KalmanBlog 2021.06.25. 17:13:17

@vodkasprite: Link? Főleg a weboldal érdekelne a terápiákkal. Mondjuk őszig nem hiszem hogy szükség lesz rá, de ősztől jöhet akármi. Arra számítok, hogy akármi jön :-)

2021.06.26. 21:21:45

Itt egy régebbi Agenda 21-es összefoglaló videó, sokmindenre rávilágít:

www.facebook.com/erzsebet.szabo.129/videos/6054859441194504

2021.06.27. 18:06:09

Újra kell gondolni az oltások alkalmazását.
A kutatók szerint a jelenlegi adatok alapján az oltások halálos áldozatainak száma körülbelül ugyanabban a tartományban van, mint amennyi embert meg lehet velük menteni.
res.mdpi.com/d_attachment/vaccines/vaccines-09-00693/article_dep loy/vaccines-09-00693-v2.pdf

2021.06.27. 18:07:32

Valamiért rakott egy szóközt a linkbe, megpróbálom még egyszer beilleszteni.
res.mdpi.com/d_attachment/vaccines/vaccines-09-00693/article_deploy/vaccines-09-00693-v2.pdf

2021.06.27. 18:11:13

Erre a tweet-re most akadtam rá, eddig elkerülte a figyelmemet. Dr. Robert W Malone az mRNS kezelés valódi feltalálója írta:
"I just listened to the NY times podcast about mRNA as a drug and vaccines with Kariko. One lie after another told by Kariko...she is a fraud. it was shocking."

Frederick2 2021.06.28. 13:13:12

@csi szi: @Sipi81: @GABOR2: @F. Szabó: Egy újabb Lukács György-apologetika. Mert nincs belőle elég! :P

moly.hu/konyvek/fekete-eva-lukacs-gyorgy

Nem is az bosszant az egészben, hogy a baloldal kiad a keze alól egy ilyet. Miért tagadná meg önmagát? Az idegesít, hogy a jobboldal nem ír meg és nem ad ki egy saját könyvet L. Gy.-ről, ahol leírja, mekkora féreg is volt ez az ember!

Bosszantó ilyenekkel találkozni a könyvesboltokban. De az még bosszantóbb, hogy a jobboldal nem reagál megfelelően az ilyen kiadványokra.

Frederick2 2021.06.28. 13:27:03

@GABOR2: @csi szi:

"Deansdale valóban kiégési pályán van úgy tűnik, ahhoz képest, hogy láttam régebbi Férfihangos cikkeit, ahol még annyira lelkes volt, hogy a cikk mellé még kommentekben is írt mondhatni 6 másik cikket és végtelen türelmet mutatott azzal szemben is akivel szerintem nem kellett volna. Szóval ezt szomorú látni. Kamikazze módon irkál mostanában."

Pontosan meg lehet nevezni, kik a szarkeverők a zsidóságon belül. Izrael, a Soros-klán, a Rotchild-klán, sok-sok más klán, bizonyos zsidó politikai körök, bizonyos zsidó gazdasági körök, bizonyos zsidó civil szervezetek. Beazonosíthatóak.

Azzal sincs gond, hogy az ember megnevezi a származásukat.

De miért kell soviniszta módon minden zsidót beazonosítani ellenségnek? Mi a fasznak kell az általánosítás a konkretizálás helyett? Ez már, bocs, de Hitler-szint! Mi meg állítólag különbek vagyunk, mint egy agyhalott náci. Nem?

Az sem probléma, hogy Deansdale a retekszar retorikájával lehetetlenné teszi a normális rendszerkritikát, ahol lehetne beszélni a KONKRÉT felelősökről. De nincs új a nap alatt! TomCat és a KurucInfó dettó ezt csinálta az antiszemitizmusával; tettek róla, hogy ne lehessen folytatni tisztességes rendszerkritikát. Kösz szépen, srácok!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.28. 13:34:14

@Frederick2: "tettek róla, hogy ne lehessen folytatni tisztességes rendszerkritikát"
De miért is? Ha valaki "tiszteséges rendszerkritikát" akar csinálni az továbbra is megteheti, ki akadályozza benne?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.28. 13:35:31

@Frederick2: Valószínúleg nincs annyi íróképes ember és annyi pénz a jobboldalon hogy erre lenne lehetőség.

Frederick2 2021.06.28. 13:40:02

@GABOR2: Még valami a kiégésről. Aki ennyit foglalkozik egy olyan beteg területtel, mint a politika, nem csoda, ha kiég. Időnként témát is lehet váltani, nem? Nem csak a politika van, amiről beszélni lehet.

Frederick2 2021.06.28. 13:45:39

@Sipi81: Szerinted ma lehet rendes kritikát megfogalmazni a közéletben akár Izraelről, akár a Rotschild-családról, akár a Soros-családról stb.?

Egyébként tényleg undorító az, hogy ha az ember kritikát fogalmaz meg a Rotschild-család gazdasági és politikai tevékenységéről, akkor rásütik a "zsidó" bélyeget.

A szélsőjobboldal által generált antiszemitizmusnak az lett az eredménye, hogy ma iszonyat nehéz bírálatot megfogalmazni akár Izraelről, akár a Rotschildokról.

Frederick2 2021.06.28. 13:46:41

JAV.

Egyébként tényleg undorító az, hogy ha az ember kritikát fogalmaz meg a Rotschild-család gazdasági és politikai tevékenységéről, akkor rásütik az "ANTISZEMITA" bélyeget.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.28. 15:45:44

@Frederick2: Megelőztél, pedig már rá akartam csapni erre az elírásra. :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.28. 15:51:42

@Frederick2: De hát nem a szélsőjobb fogja rádsütni az antiszemita bélyegzőt, hanem a mainstream. Akkor inkább őket kellene okolni ezért. Persze ha visszamegyünk a nemzeti szocialistákig, akkor lehet erről beszélni hogy sok minden onnan eredeztethető és most tekintsünk el attól, hogy ők balosok vagy jobbosok voltak-e. De az egész antiszemitizmus kérdést nem a szélsőjobb hanem a mainstream/baloldal használja ma ellehetetlenítő érvként minden kényes dologra. És ez nem most kezdődött, hanem már a rendszerváltás után is így volt.

csi szi 2021.06.28. 17:05:14

@Frederick2: A progresszívek egyik jelszava: a személyes politikai. Mindenbe belenyomják a politikát, mint látható.

F. Szabó 2021.06.28. 20:42:38

Most olvasom, hogy az Index saját aktuális mérése szerint az ellenzéki előválasztás jelöltjei közül Jakab Péter a legnépszerűbb. Jót nevettem. Vajon mit csinálnának, ha végül Jakab nyerné az előválasztást? Ő lenne a baloldali összefogás miniszterelnöke? A balos választókat jól összezavarná.

Ezt az előválasztást eszerint simán meg lehet hekkelni. Lehet, hogy én is elmegyek előválasztani.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.28. 21:19:47

@F. Szabó: Ezt még nem hallottam, de nekem az a legszebb az egészben, hogy miközben ezt a demokrácia ünnepeként adják el, a jelöltek nagy része már menet közben háttéralkukkal dől el. Ezeknek a híveik ezt az egészet még képesek komolyan venni?

Frederick2 2021.06.29. 08:21:12

@F. Szabó: @Sipi81: @csi szi: Puzsér a Magyar Hang májusi vagy júniusi számában (valamelyikben a kettő közül) Márky-Zay Péterre való szavazásra buzdítja az embereket. Ő a személyes kedvence. Az ATV-ben DK-s és Momentumos képviselőkkel kedélyesen csevegő Márky-Zay.

Igazából nem oly mindegy, a Balliberális Network melyik ügynöke nyeri az előválasztásokat? Dehogynem!

Frederick2 2021.06.29. 08:21:25

Az új játszóterem:
forditott-tukor.blog.hu

MÉG KÍSÉRLETI FÁZISBAN!

csi szi 2021.06.29. 08:41:17

@F. Szabó: Már felmerült, hogy próbálják majd kiszűrni a "fideszes ügynököket".

_Bubba4400 2021.06.29. 08:55:39

@Merész Vlagyimir: Elég komoly ez hogy újra kell gondolni az oltások alkalmazását, meg az is hogy mostmár elkezdtek a mainstreambe is beszivágrogni az ilyen hírek - hozzáteszem, úgy, hogy még mindig "elenyésző mértékben", "ritka esetekben" szerepel a szívizomgyulladás és társai mellett.

A minap sefteltem a Jófogásról valamit egy fickóval, házhoz mentem, beszélgettünk. Mesélte hogy kezelésekre jár mert ahogy megkapta a második ModeRNA oltását, a bal kezén két ujja lebénult pár napon belül, a jobbon pedig tele a körme bevérzésekkel. A beadott oltás a jó oltás, ugyebár.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.29. 09:58:54

@Frederick2: Nekik nem mindegy. Mert aki most kiesik azt valószínűleg kiírják a történelemből. Ezért megy az öldöklés.

F. Szabó 2021.06.29. 10:43:10

@csi szi: Milyen demokrácia lenne az, ahol szűrik, hogy ki szavazhat és ki nem?

Persze naiv ostobaság lenne ezektől liberalizmust és demokráciát várni csak azért, mert annak nevezik magukat. Pont az a baja a tőlünk nyugatabbra élőknek, hogy ők nem élték át fél évszázadig azt, amit mi igen.

Frederick2 2021.06.29. 11:49:59

@csi szi:

"Már felmerült, hogy próbálják majd kiszűrni a "fideszes ügynököket"."

Mesterházy Attila?

csi szi 2021.06.29. 13:30:04

@Frederick2: Arra gondolsz, hogy őt is annak tartják egyesek? Mert csak erről tudok.

csi szi 2021.06.29. 13:31:49

@F. Szabó: Nemtom, úgy gondolják, hogy nyilvánossá kellene tenni a szavazóik listáját, kiváló ötlet. :)
Egyébként USA-ban úgy működik, hogy regisztrált demokrata, republikánus stb. szavazók vannak, és az államok egy részében csak ők szavazhatnak az előválasztásokon a pártjaik leendő jelöltjeire. De van ahol nincs ilyen korlátozás.

KalmanBlog 2021.06.29. 14:09:28

@_Bubba4400: Érdemes volna ezeket az embereket meggyőzni arról, hogy jelentsék a mellékhatásaikat! Különben sosem fog kiderülni a számuk, és a többség abban a hitben marad, hogy semmi veszély nincsen. Ő jelentette?

KalmanBlog 2021.06.29. 15:00:46

Upszie, ezt láttátok? A francia csapat edzője mit nyilatkozott?

index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/29/francia-valogatott-kieses-problemak-alvaszavar/

"A játékosok folyamatosan játszanak online, nem lehet kezelni őket. Nem lehet állandóan szobáról szobára járni, hogy ellenőrizzék, alszanak-e már. Korábban csak annyit kellett mondani a szállodának, hogy este tíz óra után már ne engedjék, hogy bárki telefonhívást fogadjon, és biztosak lehettünk benne, hogy a játékosok alszanak. Most viszont semmit sem lehet kezdeni a helyzettel. Mindenkinek van egy vagy két telefonja, tabletje, számítógépe, miközben a bár éjjel-nappal nyitva van"

Mint egy iskolás kiránduláson, járkálnak az edzők, hogy lecsitítsák a játékosokat alváshoz :-) És az egész mögött nem is bandázás meg kurvázás áll, hanem a tellájukat nyomkodják, gondolom full függők lettek.

Abban tutibiztos vagyok, hogy C Ronaldó viszont úgy alszik mint a tej legkésőbb 10-től. Állandóan kirobbanó formában van. Sajnos kiestek mégis ők is.

_Bubba4400 2021.06.29. 15:36:11

@KalmanBlog: Nem kérdeztem, de gyanúsan nem jelentette, elég rezignáltan, beletörődően mesélte el az egészet. Pl az Orvosok A Tisztánlátásért oldalon ott a rengeteg sztori, mégsem kapnak nagy teret.

KalmanBlog 2021.06.29. 15:39:45

@_Bubba4400: Igen, egy rendszerezett adatbázisra volna szükség, ahol egyben lehet látni, hogy mennyi és mennyi ilyen és olyan történt. Jó esetben a számokat a baseline-nal összehasonlítható módon megjelenítve.

Például mennyi az esélye annak, hogy valakinek csak úgy lebénul két ujja a bal kezén? És hányan jártak így az oltás után?

2021.06.30. 16:02:16

444.hu/2021/06/30/nagyszabasu-kibertamadas-erte-nemetorszagot-oroszorszagbol

Egy amerikai geopolitikai szakértő szerint USA fő érdeke, hogy Németország és Oroszország ne szövetkezzen egymással, mert egyedül ez jelenthetne veszélyt az USA hegemóniára (közben persze feljött/beelőzött Kína), szóval ennek fényében érdemes olvasni a fenti cikket.

másik érdekes:
index.hu/techtud/2021/06/30/john-mcafee-halala-titokzatos-visszaszamlalo-weboldal-whackd-kritpovaluta-etherum-token/
Az jutott eszembe, hogy kellene csinálni egy olyan szolgáltatást, amiből le lehetne kérdezni azt, hogy egy ember még él vagy már meghalt. Erre a szolgáltatásra építve kellene egy másik szolgáltatás, amiben titkosítva el tudná tárolni az adott ember a leleplező videóját, biztosítva, hogy csak halála után fedik azt fel (mert pl. ha hamarabb kikerülne, akkor megölnék érte).

valis47 2021.06.30. 16:14:35

index.hu/velemeny/2021/06/30/sport-politika-konfrontacio-blm-terdeles/

Ezt a demagóg, hazug kommunista szart. Elképesztő, hogy az "Orbáni diktatúra", amely egyesek szerint "szélsőjobboldali" 12. évében az ELTE-n ilyen kultúrmarxista nyomoroncok oktathatnak.

2021.06.30. 16:53:00

@valis47: Nagyon okosan, ügyesen rejtik el a jelzőket a cikkben (csak beleolvastam), hogy szépen formálják a gyanútlan olvasó tudatát.

Ez a poszt is érdekes. A nagy szivárnypárti lap olvasóinak is sok lett már, hogy egy férfi nyerte a női szépségversenyt. De hát mi a faszt gondoltak? Lassan sztem le fog esni a hobbi LMBTQB pártolóknak (akik nem kapnak érte pénzt) is, hogy nem olyan jó buli, ha drag queenek kerülnek gyerekek közelébe, vagy ha transzokádékok nyerik az euroviziós dalfesztivált.

www.facebook.com/444.hu/posts/4424465744281816

promo921 2021.06.30. 17:43:41

Láttam egy ilyen mémet a Müncheni stadion szivárvány kivilágítása kapcsán, hogy miért nem egy mecsetet világítanak ki, persze csak az elfogadás nevében, aztán 1 nap múlva beszélünk

Frederick2 2021.06.30. 18:41:40

@csi szi:

"Az összes szuperhős sz.rság zsidók által kitalált pótmitológia, a gyökértelen és infantilis amerikaiak számára, persze már kezdettől belecsempészték az aktuális propagandát."

Akkor Stan Lee egy zsidó gazember volt, aki a tiszta árja kultúra ellenségeként, elzsidóisitotta a fehér angolszász kultúrát az USA-ban. A rohadék kampósorrú, ezt a gazságot! :P

Te már orvosi eset vagy, havernyák! Hülye vagy, csak nem forogsz! Ilyen az, amikor valakinek az agyára megy az antiszemitizmus. Pörögj még!

valis47 2021.06.30. 20:55:17

@Frederick2: Hát neked ártott inkább meg a nagy meleg. Amerikának a bevándorolt zsidók adtak tömegkultúrát, Hollywood és a képregények útján, jók voltak ebben, meg abban is, hogyan tolják és sztárolják egymást. De ezt aligha kellm magyarázni.
Igen, ezzel fokozatosan el is zsidósították sok szempontból, az eredetileg angolszász majd angolszász-germán amerikai kultúrát egyre inkább a zsidók formálták a maguk képére is. A két kulturális főváros a Los Angeles melletti Hollywood és New York (itt a "komoly" művészek tömörültek, valamint pl. a képregényesek is) lett, mindkettő erős zsidó jelenléttel. Kezdetben persze az általuk gyártott popkultúra nem mehetett szembe élesen a közízléssel, így ahhoz igazodott, de szép lassan elkezdte formálni is azt. Nem kellett ehhez semmi hátsó szobás összeesküvés meg ilyesmi, ez magától végbemenő folyamat volt. A zsidók egyik törekvése volt például a keresztény vallás és jelképeinek, az általuk gyűlölt Jézusnak az eltüntetése, hiszen bennük ezek rossz érzést keltettek. Gondold el, az a Galíciából jött (vagy legalább a szülei onnan jöttek) csávó, akinek azt tanították a felekezeti iskolában (de legalábbis a szüleinek), hogy keresztény templom előtt elmenve mindig el kell morognia egy átkot, vagy ki kell köpnie stb. annak milyen érzés volt az akkor igen vallásos keresztény Amerikával szembesülni. Nem érezte ott magát otthon, még ha nem is üldözték, sőt más csoportokhoz hasonlóan az ígéret földje volt számára (ettől még akkoriban simán voltak "antiszemita incidensek", meg verekedések a keresztény és zsidó fiúbandák között (ahogy más eltérő etnikai-faji csoportok között is)). Természetes volt, hogy ezen "előítéletek" ellen harcolni akart az általa gyártott kulturális termékeken keresztül is. A zsidók ma a zsidók által kitalált szuperhősöket zsidó hősnek tekintik, a kitalálójukra hivatkozva.

yotta 2021.07.01. 09:14:30

@Merész Vlagyimir: "Dr. Robert W Malone az mRNS kezelés valódi feltalálója írta:"

Most nem tudom, hogy a "valódi feltaláló" kijelentés a te véleményed vagy Melone-é, de akárkié, nem igaz! Karikó soha nem állította, hogy az mRNS kezelést ő találta volna fel! (Egyébként az mRNS-el való trükközésről az influenza vírus elleni harcban már olyan magyarul is megjelent könyvben is szó van, amelyiket 1990-ben írtak!)

yotta 2021.07.01. 09:21:16

@_Bubba4400: " kezelésekre jár mert ahogy megkapta a második ModeRNA oltását"

Már ne is haragudj, de honnan a fészkes fenéből lehet az összefüggést ilyen határozottan felállítani az oltás és az ujjbénulás között? Ráadásul pont a második után...

Deansdale 2021.07.01. 10:20:46

@yotta: Azért az ilyen szintű tagadás sem egészséges. Teljesen egyértelmű, hogy a legvalószínűbb összefüggés az oltással van, ha utána pár napon belül valami váratlan egészségügyi probléma keletkezik a semmiből. Szerinted talán fronthatástól bénul le valaki pár ujja, vagy túl sok kovászos uborkát evett? Nem véletlenül létezik az oltás utáni mellékhatásokat jelentő rendszer, többmillió már jelentett esettel, ugyanis az oltásoknak kurvára vannak mellékhatásai, akkor is ha valaki nagyon fél a covidtól.

Deansdale 2021.07.01. 10:33:20

@valis47: Az antiszemitázós duma olyan mélyen van egyes emberekbe kódolva, hogy szervileg képtelenek helyén kezelni a dolgot. Időnként elismergetik, hogy van valami különös a zsidókkal kapcsolatban, de azért inkább mégse beszéljünk erről, mert hitler.

@Frederick2: Negyvenmilliószor kitárgyaltuk, hogy az ember hely- és időtakarékosságból beszél arról, hogy zsidók így meg úgy, de MINDENKI tudja, hogy ez nem az összes zsidó embert jelenti, csak azokat akik a háttérhatalmi piramis részei. Mindenki tudja, még te is, csak olykor tetteted az értetlenséget. Tök fölöslegesen tolod a háttérhatalom szekerét azzal, hogy a narratívájukkal támadsz olyan embereket akiknek semmi köze a kretén nácizós baromságokhoz. Térj már napirendre afölött, hogy a háttérhatalom egy zsidó jellegű dolog: zömében zsidókból áll, zsidó vallási elemeket tartalmaz, a zsidóságot sokszor kivételként ill. kivételesként kezeli, sőt, sokszor fegyverként is használja (pl. az agyhalott nácis narratívával). A háttérhatalom és a zsidó faj/vallás olyan szorosan összefügg, hogy nem lehet szétválasztani őket, úgyhogy fogadd már el, hogy ezt így kell nyíltan kibeszélni, különben a saját farkunkba harapva fogunk körbeforogni a világ végéig. És ne gyere ezredszer is azzal, hogy minden egyes zsidókat érintő mondat mellé 5 mondat magyarázkodást kellene írni, hogy "de nem minden zsidó emberre gondolunk", ez ugyanis ALAP minden épelméjű embernél. ÉRTSD HOZZÁ a fölösleges magyarázkodást magadtól, ahogy mindenki más is teszi.

Deansdale 2021.07.01. 10:50:18

Gondolom azt már mindenki hallotta, hogy Miss Nevada egy férfi lett...
bennfentes.net/2021/06/30/a-miss-nevada-gyoztese-egy-ferfi

yotta 2021.07.01. 15:43:39

@Deansdale: "Azért az ilyen szintű tagadás sem egészséges".

Nagyon nem elfogadható az érvelésed, mert az igazság ennek pont az ellenkezője: nagyonis egészséges, sőt, kívánatos az ilyen jellegű tagadás/kétkedés, ha másért nem, hát a valószínűség és a logika okán: egy ilyen bénulásos nyavalyának a lehetséges számos kiváltó ok közül legfeljebb egy az oltás, a többi száz az smafu?

OK, de akkor fordítsunk egyet a történeten: az én IgG-m (egyszerűen: a Covid elleni immunválasz mérőszáma) 1513,5 AU/ml a második vakcina felvétele utáni második hónap végén. Ugyanez a mérőszám a második oltást követő második héten 1,4 volt.

Most akkor ezt olvasván az újjbénulás "hívők" azt kiáltják, hogy én vagyok a kivétel és az agymosott, vagy inkább óvatosabbak lesznek minden nyűgöt a vakcinázásra terelni?

yotta 2021.07.01. 15:48:57

@Merész Vlagyimir: Rendben, nekem csak az szúrt szemet, hogy Karikót csalónak nevezik egy fentebb látható linken és úgy állítják be, mintha ő magát az mRNS módszer kitalálójának hazudná, holott ez nem igaz.

yotta 2021.07.01. 15:54:30

@Deansdale: "Gondolom azt már mindenki hallotta, hogy Miss Nevada egy férfi lett..."

És még ráadásul szép is...
és még ráadásul a képből kivehető egyetlen tesrésze sem hordoz férfias íveket/vonásokat/méreteket/benyomást...

Tudom, a photoshop sokmindenre képes...:-)

Mme.Brioche 2021.07.01. 16:49:04

@Deansdale: "Gondolom azt már mindenki hallotta, hogy Miss Nevada egy férfi lett..."

Hát igen... egy picit frusztráló ránk nőkre nézve, amikor egy 100%-ban (feltehetően nem csak meleg) férfiakból álló zsűri ítélete szerint egy férfi sokkal szebb nő lehet, mint bármelyikünk.
Meg halál ciki is. :-D

Deansdale 2021.07.01. 17:41:32

Nahát, bakker, a zsidók a pedofília és a gyermekek LMBTP agymosása mellett foglalnak állást, a normalitással szemben:
mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/mazsihisz-hirek/mazsihisz-emberek-csoportjat-nem-helyes-tisztatalannak-minositeni
Soha nem hittem volna...

Ugyanakkor viszont deja vu-m van. Olvassátok a 22-es csapdáját.

KalmanBlog 2021.07.01. 21:34:02

@Deansdale: > Ugyanakkor viszont deja vu-m van. Olvassátok a 22-es csapdáját.
Valamikor régen olvastam, de nem esik le, hogy hogy jön ide?

Deansdale 2021.07.01. 22:09:59

@KalmanBlog: Az csak a deja vu miatt, a zsidókhoz semmi köze :)

csi szi 2021.07.01. 22:52:31

@Deansdale: Mármint a szerzőjén kívül? :)

Wildhunt 2021.07.01. 23:38:08

@Deansdale: a szindikátus mindenki. Lehet hogy most kicsit le lettél bombázva, de ez volt a szindikátus érdeke, tehát végül is a te érdeked.

Deansdale 2021.07.02. 07:45:02

@csi szi: Nem tudtam, hogy Heller zsidó volt, és a könyvre visszagondolva nem emlékszem kifejezett zsidó propagandára benne, már ha a háborúellenességet nem vesszük annak. Viszont Clevinger karaktere a modern libsik és egyben a neurotikus zsidók tökéletes leírása, kezdve azzal, hogy rettentő okosak, csak egy csepp eszük sincs.
dijo.ro/kedvencek/heller.htm

Szerintem a 22-es csapdája a legjobb 3 könyv között van a világirodalomban, bár lehet hogy csak én vagyok elvakult fanatikusa... Többször olvastam magyarul és angolul is.

Mme.Brioche 2021.07.02. 08:29:37

@Deansdale: és mi a másik kettő legjobb?

Deansdale 2021.07.02. 10:21:54

@Mme.Brioche: Az az igazság, hogy a "súlyos" könyveket sosem bírtam, annak ellenére sem hogy hamar megszerettem az olvasást, így a véleményem a világirodalomról kissé egyoldalú, hogy úgy mondjam. Többre értékelem az olyan ponyvával határos írókat, mint Defoe vagy Dumas, mint a veretes nagy neveket. Gondolom ezzel a tradíciókat őrző szalonokból és páholyokból egy életre kiírom magam, dehát ez van :)

Nálam dobogós még Szolzsenyicintől az Ivan Gyenyiszovics egy napja, illetve ha egy ifjúságibb is belefér akkor Vernétől A rejtelmes sziget. Tudom, hogy ez nem igazán "felnőttes", de nem tudnék tiszta szívvel valami Tolsztojt vagy Homéroszt ajánlani :) Szóba jöhetne még az 1984, a Szép új világ, vagy akár az Atlasz vállat von, de ezek a mondanivalójuk miatt jelentősek, irodalmilag nem nagy számok szerintem. A 22-es csapdája irodalmilag is üt, Heller olyan egyedi módon használja a nyelvet, hogy élmény olvasni. Mondjuk kell hozzá egy bizonyos mentalitás, az tény, tudom hogy nem jön be mindenkinek.

Az igazi szerelmem amúgy a fantasy, a sci-fi, illetve a spirituális dolgok, de ezeket nem tekintem a szó általános értelmében világirodalomnak, az olyanokat sem mint Tolkien vagy Asimov. Most kell rájönnöm, hogy minden mást sokkal többet olvastam, mint klasszikus világirodalmat :)

Nálad?

KalmanBlog 2021.07.02. 11:11:11

@VT 135: > És akkor máris érhetjük azt is, hogy miért 20as éveikben járó csinibabákkal ismerkednek a jómódú 50-esek. Mert nekik a pénz még elég. Mert előttük érezheted férfinak magad a házaddal, holott kurvára nem vagy az

Következtetés: a 30-as negyvenes nőknek nem elég jók a befutott, vagyonnal rendelkező férfiak sem!!! Nekik ezen felül még valami plusz is jár! LOL

Majdnem írtam, hogy tutti, hogy ez egy nő. De nem, mert Joós István a neve.

Elvileg valami én-akadémia, vagy mi amit csinál. És közben konkrétan férfiaknak azt mondja, hogy nem is férfiak. Ott van az idézett mondatban. Mi a szar ez? Menjen a kurva anyjába az ilyen!

Mme.Brioche 2021.07.02. 12:09:58

@Deansdale: Hú, nem nagyon tudnék három legjobb könyvet kiválasztani, mert mindegyik kedvencem más miatt jó, nem összehasonlíthatóak semmilyen mércével, inkább csak kategóriánként tartom számon őket, az alapjn, hogy mit adnak nekem. Vannak persze azok, amiknek fontos a mondanivalója, mint a Szép új világ meg az Orwell könyvek, de ahogy mondod, irodalmilag nem annyira minőségiek, míg amik meg irodalmilag toppon vannak, azok meg nem mindig annyira adnak vezérfonalat az élethez, inkább csak minőségi szórakozást jelentenek. Bár Mark Twain Önéletrajza átfedésben van, az irodalmiag remekbeszabott, és a mondanivalója is nagyon-nagyon fontos, nem hiába rendelkezett úgy, hogy csak a halála után adhatják ki.

De általában véve, megmondom őszintén, főként csak a szórakozásért olvasok, és ez alapján súlyozom őket.
Leginkább sci-fi rajongó vagyok, és azok közül a három örök kedvencem az

- Alex Benedict-sorozat Jack McDevittől, [egy szerintem zseniális ötleten alapuló kaland-scifi sorozat. Nem tudom ismered-e, kb 13ezer évvel a korunk után játszódik, amikor az ember már kolonizálta a galaxis jókora részét, de amúgy meglepően emberi léptékű maradt minden a különbpző bolygókon, és a főszereplő egy régész/régiséggyűjtő, afféle jövőbeli Indiana Jones, csak éppen nem a mi múltunkat régészkedi ki, hanem az ő régmúltjukat, ami a mi korunkhoz képest még mindig a távoli jövő, és letűnt emberi civilizációkat kutat távoli bolygókon, elfeledett űrállomásokon, mindenféle kalandba keveredik, ááá imádom, fantasztikus, zseniális, már vagy ezerszer olvastam, meg az író többi könyvét is szeretem]

a Pandóra csillaga (és folytatásai) Peter F. Hamiltontól, az is egy remek nagyívű űropera, odavagyok érte.

a harmadik helyen pedig fej-fej mellett van
Hugh Howey Siló-sorozata: annak az első kötete gyakorlatilag csak egy novella, de olyan ütős, hogy wow, és talán inkább negatív utópia kategória, mint sci-fi, de az előzménysorozatból kiderül, hogy nagyon is sci-fi,

és Raana Raas Csodaidők sorozata, egy remekül megírt sci-fi családregény, egy magyar irónőtől. Eleinte van egy kis holokausztos mellékzöngéje, ami miatt először nem is akartam elolvasni, de annyira jól van megírva a történet, hogy túl kell ezen lépni, megéri.

Kedvelem még a Vének háborúját is, de az csak színtiszta izgalom és szórakozás, nem egy minsőgéi scif-fi, meg a Térség-sorozat is az első négy kötetig, addig nagyon tetszett, tisztára Firefly-érzésem volt, hasonlóak a főszereplők karakterei, meg a hangulata is kicsit, de a későbbi kötetek már nem váltották ki ugyanazt a lekesedést, mint korábban. Így is elolvastam többsször is, mert tetszik, mint megnézni egy jó filmet újra és újra, de a dobogóról lecsúszott.

Mme.Brioche 2021.07.02. 12:10:48

@Deansdale: A sci-fin kívűl szeretem még a régi, feminizmus előtti nő- és lányregényeket is, meg az olyan visszaemlékezéseket, memoárokat, mint pl. James Herriot könyvei, aki egy állatorvos volt a 30-60-as évek vidéki Angliájában, és olyan megható alázattal és empátiával teli könyveket írt a munkájáról, az állatokról és az emberekről a környezetéből, hogy az szívmelengető, vagy például Lénárd Sándor naplói, aki egy zseniális orvos és polihisztor volt, bejárta a világot, és írt is róla, nagy szerencsénkre. :-)

A jó családregényeket is nagyon szeretem, amilyen például a Clifton-krónikák. Amúgy szerintem ez a sorozat több itt kommentelő úriembernek nagyon tetszene, mert a főhős az a fajta legnemesebb értelemben vett férfias férfi, az a fehér-heteró, higgadt-értelmes civilizációépítő kultúrember-fajta, akinek a típusát nagy igyekezettel próbálják kipusztítani a mai társadalomból.

A klasszikus fantasy műfaj nekem nem igazán jött be, csak az urban fantasy meg a mágikus realizmus, talán azért mert a sárkányos-törpös sztorik helyett jobban szeretem a valódi középköri történelmet (eredetileg régésznek készültem és töriszakra jártam, nekem az a szívem csücske), és a történelmi regények nekem ilyen guilty pleasure- kategória, főleg a Benzoni-könyvek :-D

Régebben nagy krimirajongó is voltam, de az utóbbi években az írók, mintha azon versenyeznének, hohgy ki tudja kitalálni a legelmebetegebb, borzalmasabb gyilkosságokat, és már nem is a nyomozáson meg az agymunkán van a hangsúly, hanem bestiális gyilkosságok brutális nyíltságú részletezésén, és ezt már nem veszi be a gyomrom, és emiatt nem bírom a horrort se, azt soha nem is olvastam, csak egy-kettőt mutatóba.

Amikor meg kiköltöztem külföldre, még nem igazán voltak megvásárolható vagy letölthető ekönyvek, a postaköltség meg túl drága volt, úgyhogy az első kb 5 évben szinte kizárólag a MEK-ről olvastam, ami azt jelenti, hogy csak klasszikus magyar és világirodalommal palléroztam az elmémet, és imádtam amúgy mindet, felfedeztem és örökre megszerettem egy csomó elfeledett klasszikus szerzőt, mint Szomaházy István, Thury Zoltán, Tömörkény István, Vas Gereben stb, olyan gyönyörű ízes-veretes magyar nyelven mesélnek el történeteket az magyar múltból, hogy öröm olvasni :-)

-----
Én megmondtam, hogy nem tudnék csak három könyvet kiválasztani :-DD és kb könyvet tudnék írni a kedvenc könyveimről :-D

2021.07.02. 14:36:37

#magnetchallenge

újabb "tapad a mágnes" videó:
www.bitchute.com/video/12htLxFk2FsC/

Ebben már annyi videó részlet van, hogy nincs kétségem afelől, hogy valóban létezik a jelenség. Nem csak oltottak, hanem bolti húsra is tapad (nyilván az állatokat is oltják).

Instagramon a #magnetchallenge hashtagre keresve lehet találni pár ezer találatot

www.instagram.com/explore/tags/magnetchallenge/

twitter.com/EmeraldRobinson/status/1408101867121414147

Én attól tartok, hogy megfelelő elektromágneses hullámmal ezek rezgésbe hozhatóak, vagy már most is ez történik, és megbetegíti az embereket. A távvezetékek közelében lakók is nagyobb eséllyel lesznek rákosak, hát akkor egy testünkbe fecskendezett célhardvertől se várhatjuk azt, hogy jót tesz.

csi szi 2021.07.02. 14:52:25

Ha már konteók, prediktív programozás?

youtu.be/df5oD2IS0O0

Na persze a tényellenőrzők szerint nem az. Valóban létezik egy Kovid Kapoor nevű divattervező. És valamiért a maszkot is felvonultatta még jóval a járvány előtt.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.02. 17:23:01

@Mme.Brioche: "egy 100%-ban (feltehetően nem csak meleg) férfiakból álló zsűri ítélete szerint egy férfi sokkal szebb nő lehet, mint bármelyikünk."
Ugyan! Mertek volna mást mondani! :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.02. 17:36:46

@Deansdale: Előbb az Egri Csillagok volt nálam a nagy favorit, aztán jött a Rejtelmes sziget, gyerekkoromban nagyon szerettem. :-)

Mme.Brioche 2021.07.02. 18:09:37

@Sipi81: "Ugyan! Mertek volna mást mondani! :-) "

Hát éppen ez az, merniük kellett volna! Egy női szépségverseny zsűrijében alapkövetelmény kellene lennie, hogy a férfiak legyenek annyira tökösek, hogy egy nőt válasszanak meg világszépének (mert ez a kreatúra nem fog megállni a Miss Nevada címnél, az tuti), ne egy férfit. Az, hogy a divatmodelleket meleg tervezők öltöztetik és ott ők határozzák meg a szépségideált, az teljesen más tészta.

A feminizmussal kapcsolatban is az az elméletem egyébként, hogy talán az elejétől kezdve nem fajult volna el ennyire, ha az akkori döntéshozói helyzetben lévő férfivezetők nem engedtek volna teret a nők minden hülyeségének az elmúlt száz évben, nem biztos, de lehet. De oké, ezt még értem is valahol, a férfiak mindig is olyan kis jó lelkűek voltak, hogy folyton kedvezni akartak a nőknek, vagy azért mert szerették őket, vagy azért mert már nem bírták elviselni a rinyálásukat, és főleg azért mert a feminista doktrinákkal ellentétben nem lelketlen erőszaktevő vadállatok, de ebben a szépségversenyes esetben nem látom hol az a bizonyos nő, akinek kedveznek? Itt most döntéshelyzetben lévő férfiak egy csoportja egy másik férfit választott meg legszebb nőnek. Ez annyira bizarr, hogy nem is érem fel ésszel. Cherchez La Femme - keresem én a nőt, de nem találom sehol.
(És bármibe lefogadnám, hogy akármilyen dekoratívra is plasztikázták őt, az egészséges lelkű heteró férfiak 99.99%-a zsigerből undorodik tőle, még akkor is ha nem mondja ki és bottal se piszkálná meg, míg a többi szépségversenyeken, ahol minden lány eleve lányból van, legfeljebb annyi történik, hogy akkor épp egy bizonyos típust részesítenek előnyben a többiekkel szemben, de attól még mind csinos, gusztusos kis csajszi, és egyik férfi se rúgná ki az ágyából őket.)

Deansdale 2021.07.02. 18:59:50

@Mme.Brioche: Ez 100% libsi politika volt, mindehol az agybajukat kell nyomniuk, egyrészt mivel élvezik hogy a normális embereket szivatják (hiszen ők annyira jó emberek), másrészt ha nem tennék akkor a saját elvtársaik marcangolnák szét őket. Ahogy a szakállas idióta megnyerte az eurovíziót anno, ugyanúgy mindenhol ilyenek fognak nyerni, nem azért mert bárki is azt gondolná hogy megérdemlik, hanem mert ezt diktálja az ideológia.

És igen, undorító, a jelenség is meg az identitásukban sérült emberek is akiket így sztárolnak.

Wildhunt 2021.07.02. 19:05:00

@Sipi81: én Cyrus Smith miatt lettem mérnök.

Deansdale 2021.07.02. 19:43:21

@Mme.Brioche: Amiket írtál annak a nagyrészét nem ismertem, ami meglep, mert én is sci-rajongó vagyok :) Letöltöttem párat, beleolvasok. Nálam a nagy favoritok Asimovtól az Én, a robot, a Star Warsos Thrawn-trilógia, a Galaxis útikalauz, Orson Scott Card, Heinlein... És az utóbbi idők nagy meglepetése John C. Wright, de neki szerintem egyetlen művét sem fordították még le magyarra.

Az utóbbi időben szerintem minden műfajnak esett a színvonala, bár csak felületesen szemlélgetem a dolgokat egy ideje, de így is ez a benyomásom.

A magyar irodalomra vonatkozó ajánlásaidnak is utánanézek alkalomadtán...

Mme.Brioche 2021.07.02. 20:10:53

@Deansdale: jó szórakozást hozzájuk :-)

Ha esetleg az űrrégészes Alex Benedict sorozatot választanád, akkor azt tanácsolom, hogy kezdd a második kötettel. Az első és a második kötet megírása között 15 év telt el, és nagyon érezni azt a 15 évet az írói tehetsége kibontakozásában és stílus csiszolódásán. Annyira nem függenek össze a kötetek, hogy ne lehessen élvezni, csak a főszereplők ugyanazok, és nem rossz az első sem, és mindenképp érdemes visszatérni hozzá, ha beszippant a sorozat, de tény, hogy nagyságrendi minőségi különbség van az első és a többi kötet között.

bomberhopper 2021.07.02. 21:49:45

Ha már scifi-ajánló: Andreas Esbach: Hajszőnyegszövők

Az egyik utolsó scifim.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.02. 22:15:49

@Mme.Brioche: "Hát éppen ez az, merniük kellett volna!"
Sajnos szerintem ez a dolog már nem ilyen egyszerű. Gondolom egzisztenciák múlnak már rajta. Aki nem áll be a kórusba azt még ha közülük való is, a progresszív sajtó egykettőre kicsinálja. Ez a lap előre le volt már osztva. A progresszív propaganda egy pillanatra sem állhat le.

Jó kérdés, hogy a feminizmus hogyan fajult idáig, lehet ebből kéne mondjuk Szilvaynak legközelebb könyvet írnia, bár nem nézem ki belőle, mert az egyébként jó genderes könyvében is többször mentegetőzik olyan dolgok miatt ami miatt szerintem nem kéne a feminizmussal kapcsolatban.
Bizonyára benne van az is, hogy a férfiak alapjában véve a femináci propagandával ellentétben általában kedvezni akarnak a nőknek, de szerintem ez még önmagában kevés. Az elmúlt sokezer évben ez a helyzet nem állt elő ennek ellenére sem. Ezzel kapcsolatban a férfiahgon volt egy kitiltott illető aki bár sokszor provokatív volt, pont ezt mondta, hogy épp a férfiak voltak (és ma is ők azok) akik ezt az egészet hagyják. Ebben van valami de szerintem nem ad teljes magyarázatot a folyamatra. Az okokat én valahol részben a nagy XIX. századi forradalmak és az ipari forradalom idején kezdeném felgöngyölíteni. Viszont én hívő emberként egyértelműnek látom, hogy az egész mögött lévő értelem a sátántól jön és hogy ez az egész folyamat nem véletlenül történik (a feminizmust nem lehet teljesen függetleníteni a progresszivizmustól). Biztos, hogy ennek lesz valami kifutása. Hogy mi és mi lesz a vége, hát az meg már a jövendölések témaköre. :-)

"még akkor is ha nem mondja ki és bottal se piszkálná meg"
Ez rendben van addig míg rá nem fogják, hogy transzfób.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.02. 22:20:52

@Wildhunt: Nekem nagy kedvencem még Zsoldos Pétertől a Gregor Man-trilógia, az abban hasonlít Vernére, hogy ott is erős természettudományos vonala van a történet alátámasztásának. (Meg az Ellenpont zseniális még, de az más jellegű.)

Wildhunt 2021.07.02. 23:19:06

@Sipi81: Ez mind...IS. A Rejtelmes Szigetet viszont rongyosra olvastam és természettudományos jegyzeteket készítettem belőle, annyira megfogott 11 évesen. Azóta arra jutottam, hogy Verne, Dumas, Jókai (és társaik) zsenialitása abban volt, hogy bár már bőven benne voltak a realizmusba, tudtak olyan idealizmust adni, amire az ifjúságnak minden korban szüksége volt, van és lesz - és ami a mai irodalomból fájdalmasan hiányzik.
Jelenleg az én top 3 könyvem a Háború és béke, Ben Hur, Kereszteslovagok. Ebből Tolsztoj 20 éve állandó, a többi változik.

Mme.Brioche 2021.07.02. 23:42:45

@Sipi81: "Viszont én hívő emberként egyértelműnek látom..."

Igen, igazad van, én is ebben hiszek, és akárhányszor nekiállok agyalni ezen a ki/hogyan/miért kezdte-kérdéseken, végsősoron mindig arra lyukadok ki, hogy igazából mindegy is, mert ennek valamilyen formában mindenképp meg kellett történnie, és hogy pont ott és akkor történt/kezdődött, az nem pár ember rossz döntésének a következménye volt, hanem egy öröktől visszafordíthatatlan folyamat egyik állomása csak, egy végkifejlet felé, ami felé egyre gyorsabban robogunk mostmár. Néha kicsikét elfelejtem ezt, aztán ha már belefáradok az aggodalomba, meg a bizonytalanság miatti félelembe, hirtelen újra eszembe jut, és akkor elönt a fatalizmus édes érzése, és megnyugszom :-D (mármint úgy egészében a világ jövőjével kapcsolatban vagyok fatalista, amikor épp nem felejtek el annak lenni, de egyéni szinten nem hiszek benne)

2021.07.03. 11:57:49

Amúgy, ami még érdekes, hogy a szomszédos Ukrajnában 1.7% a 2x beoltottak száma, és ott is szabadságra ment a kovid.

www.google.com/search?q=ukraine+covid+vaccination+rate

2021.07.03. 18:11:08

#konteo #érdekesség

Ebben a videóban arról beszél a jóember 1995ben, hogy oltásokkal olyan nanokristályokat terveznek bejuttatni az emberi agyba, amiket majd alacsony frekvenciás elektromágneses hullámokkal lehet gerjeszteni, így akadályozva az egyén gondolkodását.

www.bitchute.com/video/g2UOYbt5D62H/

Természetesen sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a dolgot, továbbá sem magamat, sem mást nem akarok meggyőzni semmiről, mert azért ez már ugye elég meredek téma.

Mindenesetre érdekes annak a fényében, hogy azt már tudjuk, hogy az elmúlt évek során során többféle vírust alkalmassá tették már az agy-ér gáton való áthaladásra (dr. Fleming videójában rámutat az ezzel kapcsolatos publikus infókra), továbbá sok idegrendszeri megbetegedésről jött hír, azoktól akik elkapták a kovidot, vagy az oltást (ritkán rángatózás, agyvérzés, a konstans fejfájás pedig nagyon gyakori).

Ha összetesszük azt, hogy valószínű mesterséges a kovid, plusz a #tapadamágnes storyt, akkor talán kijelenthetjük, hogy technikailag nincs akadálya a fenti konteónak. De hát miért is akarna nekünk bárki rosszat..

Bankvezér_ 2021.07.03. 20:01:35

@csi szi: "maszkot is felvonultatta még jóval a járvány előtt"

Az nem nagy truváj, hogy a jelenkor biztos tudásának fedezetéből visszanyúlsz a múlt rengeteg eseményéhez és kimazsolázod azt az egyet, ami igazolja az összeesküvés teóriádat!
Akkor miért nem 2019 őszén írtad ezt le?
Mert csak utólag okoskodsz te is, azért.

A világ összes jövőbeli eseményét már leírták. Csak épp azt nem tudni mikor melyik fog bekövetkezni. Szóval semmivel sem vagyunk okosabbak ezen leírásokat elolvasva.

Bankvezér_ 2021.07.03. 20:03:59

@vodkasprite: igen, a bitchute tökéletes fóruma a legmeredekebb baromságoknak.

Nézzél ilyet is, tetszeni fog:
www.youtube.com/watch?v=l7BuP_f2aRc

Deansdale 2021.07.03. 20:07:26

@Murometz köztársasági elnök: Te mitől vagy ennyire dühös? Általában nem szoktam ezt felhozni vitákban, de most kifejezetten indokolatlannak tartom az indulatot.

Mme.Brioche 2021.07.03. 20:18:29

Az index szerint Tádzskisztánban bevezették a kötelező oltást minden felnőttnek. Én mondjuk megértem, borzalmas állapotok uralkodnak abban az országban, abban a 9,7 millió lakosú országban, ahol csak az elmúlt másfél évben 92 - igen kilencvenkettő darab ember veszett oda a dühöngő járványtól, azaz a teljes lakosság 0,00094%-a! Hát az már tényleg csak egy köpésre van a 94%-tól!

A worldometer statisztikája szerint ugyan az utolsó bejelentett tadzsikisztáni haláleset 2020 dec. 26-án volt... de persze, halaszthatatlanul fontos mindenkit azonnal beoltani, mert ha így megy tovább még a végén elhullanak az utolsó szálig. Mégis mennyire nézik már hülyének az embereket?

2021.07.03. 20:57:11

@Murometz köztársasági elnök: Köszi az "oltást". Betudom annak, hogy bár bevetted a piros pirulát, csak félrenyelted. :)

2021.07.03. 21:10:19

Na egyébként most találtam egy videót, amiben ugyenezen a témán végigmegy egy ember, csak jóval több infóval, forrással.

Valamelyik laborban megvizsgálták a pfizert oltást, és azt találták, hogy grafén oxidot tartalmaz jelentős mennyiségben. Erről az anyagról annyit tudunk, hogy állatkísérletekben lenyugtatta az állatokat ideiglenesen.

www.bitchute.com/video/CD77EJrCNJRm/

Bankvezér_ 2021.07.03. 21:18:02

@vodkasprite: Én múlt héten beraktam a sinopharm vakcinából egy adagot és lézerspektrométerbe itt a cégnél és megfuttattam béta bomlás szimulációra és egész elképesztő eredmény jött ki. Ez csak úgy lehetséges a tudomány mai állása szerint, ha nanocsöves dilattációval gerjesztik még a tachion kiválás előtt.
Ez az anyag a szervezetbe jutva (mert odajut az oltás) információkat tud transzformálni a 24 GHz-es hullámhosszon.
Na és hol működik az 5G? Pont a 24 GHz-es tartományban! Véletlen? aligha....
Holnapra lesz kész a butchute videom erről.

@Deansdale: dehogy vagyok dühös! Jól szórakozom, ahogy látod :-)

2021.07.03. 21:44:00

@Murometz köztársasági elnök: Miután felköhögted a piros pirulát, nem szabadott volna szétrágcsálni :)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.03. 23:08:32

@Mme.Brioche: Szerintem is így van, hogy ennek meg kell történnie.

"mármint úgy egészében a világ jövőjével kapcsolatban vagyok fatalista, amikor épp nem felejtek el annak lenni"
Én viszont nagyon sajnálnám, ha a mi kultúránk értékei eltűnnének, mégpedig olyan becstelen módon, hogy eltörlik a múltat.

Wildhunt 2021.07.04. 09:17:13

@vodkasprite: ezzel megint az a bajom, hogy alap fizikát nem vesz figyelembe. Ahhoz hogy valami antennaként tudjon viselkedni a mérete meg kell feleljen az őt gerjesztő hullám hullámhossza fele egész számú többszörösének. Tehát a nanokristályt legfeljebb infravörös sugárzással gerjesztheted, ami annál nagyobb hullámhosszú arra nem tud reagálni.

Wildhunt 2021.07.04. 09:19:21

@vodkasprite: mert szénmonoxidra bomlik.

2021.07.04. 18:39:15

@Wildhunt: köszi az infót, és a korrekt hozzászólást is

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.04. 22:44:49

@Wildhunt: Igen, ez így valószínűleg igaz is. Egyébként az Utazás a Holdba még durvább, már ami a természettudományos alapokat illeti, nekem az már több helyen túl száraz volt amikor belement a konkrét számítgatásokba.
Mondjuk most hogy belegondolok, nem nagyon tudnék olyan meghatározó szépirodalmat mondani ami top 3, de én nem vagyok egy nagy irodalmi ember, inkább ismeretterjesztő meg életrajzi könyveket olvasok. Mondjuk Asimov azért nálam is eléggé a csúcson van. Meg Rejtő. :-) Amikor jópár éve elolvastam Jókai meg más hazai klasszikusok regényeit (amik anno kötelező olvasmányként nem mentek. :-) most már tetszettek.
Esetleg scifiből még a kortárs magyar Markovics Botondot érdemes figyelembe venni, bár az újabb könyveit már nem olvastam, de nekem a régebbi könyvei tényleg világszínvonalúaknak számítanak.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.04. 22:46:15

Bréking!
Megjelent a 99 mozgalom programja!
kilencvenkilenc.hu/gazdasagpolitika/

Már az is vicces, hogy egy 1 százalékos párt 99-nek hívja magát.

Deansdale 2021.07.05. 13:07:12

@Sipi81: Úgy érezték szükség van még egy SZDSZ-re? Mi értelme van ennek?

csi szi 2021.07.05. 14:16:58

@Deansdale: Az SZDSZ programja neoliberális volt, ez meg egy erősen újbalos ízű szöveg, persze nem fognak szocializmust csinálni, csak kifosztják majd azokat, akik szerintük a Fidesz által igazságtalanul kedvezményezettek voltak (pl. gyerekes középosztálybeliek), és növelik majd az improduktív rétegek pl. a cigányok, a nyugdíjasok) állami támogatását, a mélyszegény gyerekgyártás állami támogatását stb. (utóbbi a régi SZDSZ programja is volt mondjuk).
De az SZDSZ 2002-ben pl. 18%-os egykulcsos SZJA-val kampányolt.

Deansdale 2021.07.05. 14:46:35

@csi szi: Túl sok kultúrmarxi jelszót puffogtatnak az én ízlésemhez, pl.:

"Itt az ideje tehát, hogy Magyarországon is hozzákezdjünk az igazságtalanság felszámolásához és az igazságosság, az emberség, a szolidaritás megvalósításához a gazdaságpolitikában is!"

Persze ez értelmezhető klasszikus marxista dumának is, de a szolidaritás meg a (társadalmi) igazságosság emlegetése manapság egyértelmű libsi jellemző.

Amúgy egy populista rakás szarnak tűnik az egész, ugyanazt írták le pepitában amivel 150 éve hülyíti a forradalmár közösség a potenciális kaszakiegyenesítőket (akik majd hatalomra juttatják őket, ugye) az egész világon.

Szomorú az, ha azon kell töprengeni, a legújabb magyar politikai erő klasszikus marxista, vagy kultúr :D

glinolid 2021.07.05. 16:28:11

@Sipi81: A 2009-es bérkalkulátor nem merték berakni a végére.
A "zöld-adóval" bármit meg lehet, majd adóztatni: költségvetési jolly joker.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.05. 23:24:15

@Deansdale: Nekem ez tetszett legjobban, azt hittem kiköpöm a vacsorát mikor olvastam:
"Az IMF, a Világbank, a Világgazdasági Fórum új szellemű, az igazságosság elveit szem előtt tartó javaslatokkal bombázza a döntéshozókat."
Tehát az IMF, a Világbank meg a WEF mint az emberbaráti igazságosság élharcosai. :-)
De az is jó, hogy lejjebb a fenntarthatóság jegyében hosszú használati idejű fogyasztási cikkek érdekében kampányolnak, majd két bekezdéssel alatta gépjárműcsereprogramot hirdetnek. :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.05. 23:27:19

@glinolid: De egyébként szépen virágnyelven fogalmazzák meg: "Progresszív jövedelemadóra van szükség: az alacsonyabb jövedelműek helyzetét javítjuk, és nagyobb hozzájárulást kérünk azoktól, akik havi 1 millió forintnál jobban keresnek."
De aranyosak, ők csak "kérnek"...

_Bubba4400 2021.07.06. 09:48:34

A múlt héten lebetegedtem, klasszik influenzás-arcüreggyulladásos tünetek, orrdugulás, hőemelkedés, fejfájás, aztán ez átment köhögésbe, az az igazi felszakadozós. Mivel azt mind tudjuk már, hogy a PCR-tesztek egy árva náthára is pozitívat jeleznek, gondoltam elmegyek a háziorvoshoz (nem akarok kifizetni 15ezret ezért a hülyeségét), elmesélem a bajom és akkor megcsinálják. Ha pozitív, akkor jöhet a védettségi kártya (tudom, hogy dobták a korlátozásokat, de ősztől ki tudja mi lesz, oltást változatlanul nem akarok, így ezt az idióta rendszert a haszontalan PCR teszttel és egy náthával meg kellene úszni).

A pénteki látogatáskor háziorvos azonnal elzárkózott a teszttől, mondván hogy ez nem COVID, ez valami megfázás, ugyan már. Számomra ez amiatt volt furcsa mert február-március körül a "harmadik" hullámban ugyebár boldogot-boldogtalant teszteltek, egy árva fejfájással is koronagyanús voltál és mondjuk nem kaptál ellátást a kórházban a negatív tesztedig, az aktív esetszámok pedig az egekben voltak (az influenza meg eltűnt a maszkok miatt, megmondta Rusvai is, LOL). Ráfeküdtem a dologra, mondtam a háziorvosnak hogy márpedig ragaszkodom a teszthez, mire azt mondta hogy hétfőn lesz bent az asszisztens, jöjjek vissza ha rosszul leszek és akkor nagy kegyesen megcsinálják. Hétfőn már kutya bajom nem volt, de mondtam hogy akkor jövök, csináljuk, mire el lettem hajtva. "A protokoll az, hogy súlyos köhögés, vagy láz esetén csinálunk tesztet, magának egyik sincsen. Menjen el a vérvételes antigén-vizsgálatra." BUMM.

Nyár van, nincs vírus, csak súlyos esetben mennek utána. Ha szeptember és május között estem volna bele ugyanebbe, valószínűleg házhoz jönnek a szkafanderes emberek, aztán a köhögős náthámra kijön hogy ez bizony az indiai-delta-brit-délafrikai-brazil mutánsok valamelyike.

valis47 2021.07.06. 10:54:21

@_Bubba4400: A háziorvosnál február-márciusban is ez volt. Szó sem volt arról, hogy boldog-boldogtalant teszteltek volna csak bemondásra. Ha betelefonáltál azt mondták, ha nagyon szarul vagy, hívd a mentőket stb. Exemen kétszer is átment a kovid feltehetően, tavaly év végén és februárban (köhögött, ment a hasa, de mivel láza sem volt szó sem volt róla, hogy tesztet küld hozzá a háziorvos, csak annyi utasítást kapott, hogy telefonáljon minden nap, hogy nem romlott-e az állapota esetleg).

KalmanBlog 2021.07.06. 11:35:25

@_Bubba4400: Én csak annyit mondok, hogy szerintem szerencséd volt, PCR-t az orbba agyig felnyúlós mintavétel miatt ne csináltasson senki, akinek kedves az élete!

A vérvétel sokkal biztonságosabb megoldás ami az antigén teszthez kell.

2021.07.06. 11:59:14

@KalmanBlog: Nekem a torkomat masszírozták addig, míg kétszer nem öklendeztem (lehet ezért nem szabad előtte enni, hogy ne hányjuk le a jóembert :D). Nem csak az én torkom ilyen érzékeny, mindenki így reagált.

2021.07.06. 12:11:32

"Állítólag egymillió vállalatot támadtak meg orosz hekkerek, Bidennek fogalma sincs, mi történik"
kuruc.info/r/4/230652/

Klaus Schwab dörzsöli a tenyerét, de szerintem mé gelégedetlen a volumennel, ezért legközelebb már legalább 1 milliárd céget kell megtámadni :D.

valis47 2021.07.06. 12:53:35

@vodkasprite: A CIA pedig nemsokára előáll a jelentéssel, hogy Putyin személyesen hagyta jóvá stb.

2021.07.06. 12:55:15

@valis47:
Itt az alsó videót érdemes megnézni, már zavaróan sokan dumálnak arról, hogy jön a nagy kibertámadás.
ujvilagtudat.blogspot.com/2021/06/cyber-polygon-kiberjarvany-szimulacio.html

2021.07.06. 13:08:23

A fenti videóban elég durva dolgokat mondanak, könnyen lehet, h a fele sem igaz, úgyhogy megtekintését csak saját felelősségre ajánlom.

Mme.Brioche 2021.07.06. 13:34:30

@vodkasprite: milyen különös fényjelenségeket említ a cikk? erről én teljesen lemaradtam :-O

2021.07.06. 14:09:25

@Mme.Brioche: Valószínű nem maradtál le semmiről, egy létező vagy nem létező fényjelenségtől nem kell beszarni. Kb. az egész videóból ami megfontolandó, hogy továbbra is keményen tolják a kibertámadás sztorit, mivel a kovid nem jött be. Vagy lesz érzékelhető hatása, vagy nem. Én egyelőre nem szartam be, de azon elgondolkozom, hogy miben tartsam a pénzem, ha esetleg masszív infláció lesz. Ti mit ajánlanátok?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.06. 22:26:27

@vodkasprite: Ahogy most elnézem a helyzetet, építőanyagot. :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.06. 22:28:20

@_Bubba4400: Nálunk a családban volt betegség tavasszal, a háziorvos egy telefonra simán kiküldte a szkafandereseket tesztelni. (Én máshol lakom, nem voltam ott.)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.06. 22:29:30

@KalmanBlog: Nekem a munkám miatt kellett csinálni. Nem kellemes de azért nem a világ vége egy PCR teszt.

2021.07.07. 11:28:32

@Wildhunt: eléggé rápörögtek kutatók a grafén oxid témára
www.bitchute.com/video/AAADozL2SAlU/
Neked mi a véleményed?

Wildhunt 2021.07.07. 19:43:11

@vodkasprite: először is nem vagyok orvos. Ami biztos hogy előnye, főleg oltásokban, hogy a makromolekulákat úgy lehet tölteni mint a derelyét. Ezzel kB. Bármilyen anyagot el lehet juttatni a szervezeten belül bárhova. A grafén (meg úgy általában a szén) a májnak azt hiszem semleges, maximum a vese dobja ki, de akkorra megtesz egy teljes kört a szervezetben. Ami engem zavar benne az a menet közben eldobált, félig oxidált maradékok, más néven szabad gyökök. Az is csak azért, mert régebben azok igazi ősellenségnek voltak kikiáltva. De erről akár Dean többet tud mondani, ő ért valamit az ilyesmihez.

Deansdale 2021.07.07. 21:21:04

@Wildhunt: Szerintem elmondtad amennyit én konkrétan erről a részterületről tudok :)

Ha véletlenül van az olvasóim között, aki elég penge szabad gyökök ill. antioxidánsok témájában, az jelentkezhetne, mert lenne pár (nem covidra vonatkozó) kérdésem...

2021.07.07. 21:22:52

@Wildhunt: én poénból rákerestem a "graphene oxide radio frequency" szavakra (ugye ez akadt be most nálam, hogy elektromágneses hullámmal vajon lehetséges-e gerjeszteni a beszúrt részecskéket), és elég sok kutatást kidob a témában.
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy a szervezetben található többi anyag mennyire gerjeszthető ugyanígy. Simán lehet a szervezetben sokkal nagyobb mennyiségben olyan anyag, ami alapból jobban gerjeszthető, ezért a grafénoxid gerjeszthetősége lehet hogy eltörpül ezek mellett, ezért irreleváns ettől tartani. Továbbá az a frekvencia tartomány, amivel a grafénoxidot lehet gerjeszteni, egyáltalán át tud-e hatolni a bőrön. Ezeket jó lenne tudni.

Wildhunt 2021.07.07. 22:42:43

@vodkasprite: a gerjeszthetőség itt szerintem vakvágány. Maxwell/Faraday óta tudjuk a feltételét (lásd fent). Mindent lehet gerjeszteni ami polarizálható, a kérdés a hullámhossz. A grafénmolekuláké eléggé a mikrohullámú tartományba esik, amihez egyrészt eszement mennyiségű energia kell, másrészt előbb ég le a bőröd mint hogy a grafén molekulái érdemleges hálózatba rendeződhetnének (rezonálhatnának). Az a tény hogy valamit laborban sikerült megmutatni nagyon nem jelenti azt, hogy IRL is ugyanúgy fog működni.

Wildhunt 2021.07.07. 22:50:22

@vodkasprite: egy példa: valamikor nagy divatja volt a mágneses karkötőknek. A laborban csináltunk egy kísérletet amivel lemértük egy ilyen kölcsönhatását az emberi test mágneses terével. Az eredmény az lett hogy kölcsönhatás van, de hogy az milyen élettani hatással van ahhoz 160-240 évig kellene egy ilyet hordani hogy kiderüljön.

Wildhunt 2021.07.07. 22:56:17

@vodkasprite: amúgy (de belejöttem...) a hullámhosszot egyszerű kideríteni: fogod a molekula legnagyobb méretét és
megszorzod kettővel. Ennél csak rövidebb lehet. Az infravörös fény ami még viszonylag átlát a bőrön 800nm-ig tart. Tehát ha a molekula legnagyobb mérete kevesebb mint 400nm akkor legalábbis nehézkes börön át gerjeszteni.

Frederick2 2021.07.08. 13:06:49

@Sipi81: @Deansdale: Máig használt, népszerű szakirodalom a szociológiában.

moly.hu/konyvek/kende-anna-vajda-roza-szerk-rasszizmus-a-tudomanyban

Alant egy "szokásos" értékelés:
moly.hu/konyvek/kende-anna-vajda-roza-szerk-rasszizmus-a-tudomanyban

Egy tipikus idézet:

" Az pedig, hogy Magyarországon ez az egész iskola teljességgel ismeretlen, lehetővé teszi, hogy a gendert valami áltudományos, félezoterikus elméletként interpretálják azok, akik amúgy egy komoly szaktudományos munkát sokszor nem is tudnak megkülönböztetni a saját himbilimbijüktől. (Mellesleg ezek az urak érdekes módon gyakran mutatnak hajlamot olyan veretes marhaságok kinyilatkoztatására, mint amilyen a rák Tízparancsolattal való gyógyítása.)"

Frederick2 2021.07.08. 13:09:02

Javítás:

Alant egy "szokásos" értékelés:
moly.hu/ertekelesek/2877951

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.08. 13:11:50

@Frederick2: Azt gondolod, nagyon le van ülve a blog, hogy ilyeneket dobsz az állóvízbe? :-)

Frederick2 2021.07.08. 13:24:07

@Sipi81: Szerinted mikor bukik meg az Orbán-kormány? 2022 vagy 2026?

Előre tartok attól a sok szartól, ami majd a kormányváltás után a társadalom nyakába zúdul. Munkahelyi kirúgások, rendőri feljelentések, bírósági tárgyalások tömkelege - vagyis terror.

Semmi esélyünk az elkerülésére, sajnos.

Deansdale 2021.07.08. 13:30:41

@Frederick2: Érdekes módon a "haladók" sosem fejlődnek, 15 évvel ezelőtt is pontosan ugyanezeket a ostobaságokat és hazugságokat sütögették el.

Frederick2 2021.07.08. 13:41:31

@valis47: @Deansdale: @csi szi: Akkor én most megkísérlem rekonstruálni a saját szavaimmal, amit ti gondoltok a modern kultúráról.

A nyugati civilizációra a legnagyobb csapást a kultúrán keresztül lehet mérni. Ezért a szabadkőművesek, akik egytől-egyig zsidók, és a háttérhatalom, ami maga a zsidóság, vagyis a ZSIDÓK különféle kulturális termékeket gyártanak és terjesztenek, amivel megfertőzik a nyugati civilizációt, elsősorban Európát és az USA-t. A ZSIDÓK kezükben tartják a filmgyártást, a könyvkiadást, a videójáték-ipart… úgy a teljes szórakoztatóipart. Igen, a ZSIDÓK uralják a szórakoztatóipart, és a termékeikkel fertőzik a nyugati civilizációt. A ZSIDÓ TERMÉK alá behelyettesíthető sok minden: Esterházy Péter, a STAR WARS, a STAR TREK, a WITCHER, a MY LITTLE PONY, a WORLD OF WARTCRAFT, a hollywoodi filmek és a videójátékok többsége, a DC és a MARVEL stb. A lista tetszés szerint tágítható. A cél, hogy a kultúrán keresztül morális alászállást, egyfajta dekadenciát érjenek el a társadalmakban.

Vagyis, amikor valaki MARVEL-t és WOW-t fogyaszt, akkor ZSIDÓ TERMÉK-et fogyaszt, áldozatul esik a ZSIDÓK manipulációs technikáinak, sőt, talán maguk is ZSIDÓKKÁ válnak.

Az amúgy megvan nektek, hogy az újbaloldalnak dettó ugyanez az elmélete. Csak ott a "zsidó" helyett "fehér férfi" van. Az újbaloldal szerint a FEHÉR FÉRFI uralja a kultúrát és a tudományt, a társadalmat és a gazdaságot, az újjobboldal szerint a ZSIDÓ.

Nem vagyunk különbek, mint az ellenség. Remek! Megnyugtató ezt tudni! :P

Frederick2 2021.07.08. 13:44:01

2021.07.08. 13:41:31 komment

Azt még a korrektség kedvéért hozzáteszem: nekem ez jött le!!!

Akkor én azért ne játsszak egy WOW-val, és azért ne olvasgassak Pókember képregényt, mert így áldozatul esek a zsidó szellemi kútmérgezésnek.

2021.07.08. 14:33:49

@Frederick2: uhh, sajnos, ha az eddig olvasottak alapján ez jött le neked, akkor rendben van, úgysem akar itt senki meggyőzni semmiről

Deansdale 2021.07.08. 14:39:17

@Frederick2: Haver, oké, beszéljük át hetvenedjére is, végülis miért ne. Már talán 5 nap is eltelt mióta legutoljára írtam le, hogy soha senki nem beszél "a" zsidókról, egyedül te. Mi egyszerűen csak nem vagyunk hajlandóak úgy csinálni, mintha a nyugati civilizáció ellenségei között pont ugyanolyan arányban lennének koreaiak és eszkimók, bantuk és polákok, filippínók és tatárok, és a sor végén kullogva még a létszámarányuknak megfelelő 2% zsidó is. Aki nem egészen értelmi fogyatékos, az tisztában van azzal, hogy a zsidók bizonyos területeken erősen felülreprezentáltak, és ezen területek egyike a nyugati civilizációt elpusztítani vágyók tábora is. Arról nem mi tehetünk, hogy te ezt a tényt képtelen vagy feldolgozni.

A kultúráról: az csak az egyik front a nyugati civilizáció megerőszakolásában, és teljesen rajtad áll hogy ebből mennyit látsz át, illetve mennyire tudod élvezni azt amiben van még bármi élvezhető. Ha téged a modern kultúrszenny szórakoztat, az a te dolgod, nem fogja rádtörni az ajtót a konzervkommandó hogy kiüsse a kezedből a távirányítót. Ha szerinted nincs semmi baj a fehér-, férfi- ill. keresztényellenes szeméttel, vagy az ordenáré LMBTP propagandával, az a te dolgod, de mi a fasznak támadsz nekünk azért, mert megtesszük azt a 100%-ban tényszerű észrevételt, hogy ezt a szartengert túlnyomó többségében zsidó "alkotóknak" köszönhetjük?

Ezt az "ugyanolyanok vagytok" hülyeséget meg felejtsük már el egy életre, főleg ha egy olyan dologra akarod felépíteni amit immár hetvenegyszer magyaráztam el, hogy csak a te fejedben létezik, azon kívül sehol. Egyedül te beszélsz "a" zsidókról, senki más még csak meg sem említette őket. Szóba sem kerültek. Ha itt valaki náci, az egyedül te lehetsz. Hetvenkettedjére: amikor mi a háttérhatalmi zsidókról beszélünk, az a háttérhatalmi zsidókra vonatkozik, ami nem egyenlő "a" zsidókkal. Ha szeretnéd elmagyarázom még 10-12 alkalommal ugyanezt, bár nem garantálom hogy nem lesz közte pár ctrl+c/ctrl-v.

Frederick2 2021.07.08. 15:04:05

@Deansdale:

"Haver, oké, beszéljük át hetvenedjére is, végül is miért ne."

Itt a legújabb téma a COVID - az is jelentősen túlbeszélve. Az összes többi hetvenszer megbeszélt téma. Belefér. :)

"te ezt a tényt képtelen vagy feldolgozni."

Nem. Tisztában vagyok azzal, hogy van egy masszív zsidó réteg, ami destruktív a nyugati civilizációban. Amit nem tudok elviselni, az, hogy a hazai alt-right egyre lejjebb kerül a béka segge alá. Aminek egyik okozója a borzasztóan szar retorikája.

(Meg az sem tesz jót neki, hogy az egészhez nem tartozik semmiféle cselekvés, akció. Az egész hazai alt-right kimerül az internetes jelenlétben, azon belül pedig a pofázásban. Sok beszéd, 0 cselekedet. Folyamatos idegeskedés, de semmi erőfeszítés a veszély elhárítására.)

"Ha téged a modern kultúrszenny szórakoztat, az a te dolgod"

Ketté választom a dolgot.
1, Amit a saját szórakoztatásomra és okulásomra szánok, az mentes az újbalos dekadenciától. Igyekszem törekedni a minőségi kultúra élvezetére - az meg az esetek többségében kizárja az újbalos szemetet.
2, Fontosnak tartom, hogy időnként szülessenek ellenanyagok az újbalos mérgezésre. Leginkább, hogy sajnos sok újbalos kultúrtermékre és szakirodalomra nem születnek a magyar jobboldalról megfelelő válaszok, kritikák. Így aztán néhányat időnként elfogyasztok, majd kiírom magamból kritikaként. Mások okulására.

(A Moskát-regényeknek még mindig nem estem neki.)

"Ha szerinted nincs semmi baj a fehér-, férfi- ill. keresztényellenes szeméttel, vagy az ordenáré LMBTP propagandával, az a te dolgod"

Sosem mondtam ilyet. Rosszindulatú geciség, hogy ilyet adsz a számba. Szerintem igenis probléma ez a sok méreg a társadalomban.

Ugyanakkor én is mondhatnám neked, hogy szarsz bele az egészbe. Hiszen már jó ideje nem írsz kritikákat az újbalos művekről, nem készítesz ellen-anyagokat a mérgekre. Ezt a múltkor AlterEgo is a szemedre vetette, jogosan.

"Ha itt valaki náci, az egyedül te lehetsz."

Na, még náczi is vagyok! Jól nyomod, Dean! Ehhez mennyi pálinka kell? :P

"Ha szeretnéd elmagyarázom még 10-12 alkalommal ugyanezt"

Felőlem hagyhatjuk. Igazából amíg az alt-right megmarad a virtuális térben való szócséplésnél, oly mindegy, miről is vitázunk itt sokadjára. Nincs se tüntetés, se lobbizás, se kritikagyártás, semmiféle szervezkedés, de még egy közös grillezés sem. Csak a virtuális térben való trécselés és idegeskedés.

2021.07.08. 17:06:18

@Frederick2: Olyan dolgokat kérsz számon rajtunk, ami nincs összhangban a lehetőségeinkkel, és te is tudod ezt. Minket nem finanszíroz senki, ezért örülünk annak, hogy valamennyire képben vagyunk, néhány dologra rávilágítunk, és a tudás birtokában jobban boldogulunk (pl nálam ez csajozás, és pénz keresés szempontjából jelentkezett). Lehet, hogy valaki korábban minőségi munkát végzett, de nem várhatjuk el senkitől, hogy személyes meggyőződésből évekig űzze azt, amiért nem kap pénzt. Bakker valamiből kenyeret kell venni, ha meg van szabadideje az embernek, akkor meg jobb, ha nem politikával foglalkozik.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.08. 22:14:12

@Frederick2: Én jövőre bizakodó vagyok, bár kétharmad szerintem már kizárt, de talán a nyerés még esélyes lehet.
2026... olyan messzire szerintem senki se lát.

Frederick2 2021.07.09. 12:46:20

@Sipi81:

"2026... olyan messzire szerintem senki se lát."

Valahol elkeserítő, hogy minden szavazási évben azon kell izgulni és rettegni, vajon sikerül-e elkerülni a baloldal jelentette fenyegetést.

2014-ben elkerültük a baloldali veszélyt.

2018-ban elkerültük a baloldali veszélyt.

Vajon 2022-ben elkerüljük? És 2026-ban? És 2030-ban? És utána?

Ez a gond a demokráciával. Lehetőséget ad az ellenségnek, hogy megszerezze a hatalmas. Lásd USA.

Egyszer és mindenkorra le kellene számolni a baloldallal. Ehelyett a permanens csatározás helyett.

Frederick2 2021.07.09. 12:47:14

@Deansdale: Ha már kultúra, milyen lett "A fekete özvegy"?

Deansdale 2021.07.09. 13:42:51

@Frederick2: Még nem láttam, de eddig nem sok jót hallottam róla.

A baloldallal való leszámolásról... Alapvetően demokrata jellem vagyok, meg kissé libertárius, ezért zsigerből ellenszenves egy ilyen "leszámolásos" gondolat, de a világ helyzete sajnos bizonyítja, hogy valami nem stimmel. Az igazság kurvára nehezen tetten érhető és megérthető, mert az egész rendszer legfontosabb központi eleme a félrevezetés, a terelés, sumákolás. A háttérhatalom nyilván nem jelenti ki nyíltan hogy mit akar és hogyan fogja azt végrehatjani, sőt, a világon létező összes technikát beveti hogy leplezze a dolgait, és már több mint egy évszázada pénzelnek pszichológusokat, szociológusokat, médiaszakértőket és egyebeket, hogy mindig ők legyenek a piacvezetők manipulációban. Náluk az Alinsky-féle taktikázás alap, hát természetes hogy mindennel amit csinálnak az ellenfeleiket vádolják meg, hogy az ellenfeleiken számon kérik a szabályokat amiket magukra nézve nem tartanak kötelezőnek, ésatöbbi, ésatöbbi. Ha ki akarnánk elemezni a stratégiáikat itt lennénk holnap reggelig.

A lényeg annyi, hogy a demokrácia nem alkalmas egy ilyen típusú ártó szándékú beszivárgás kezelésére. És ez amúgy nem is része semmilyen hagyományos politikának, ez egy 20. századi mesterséges fejlesztés ami kifejezetten a demokratikus rendszerek tönkretételére lett kidolgozva. Csak persze mivel az első dolguk az volt, hogy befoglalták a "hagyományos" baloldalt, és beszálltak a politikai ringbe mint melldöngető demokraták, így az emberek előtt gyakorlatilag lehetetlen rájuk bizonyítani, hogy csak szabotálni szeretnék a nyugati világot. Ugyan már, miféle konteó ez, hát ők a legliberálisabb legdemokratábbak, és pont az ellenfeleik a demokrácia ellenségei, vágod... Pfffffffffffff. Közben tönkretesznek mindent amihez hozzáférnek, lehetőleg örökre, hogy soha ne lehessen visszaépíteni.

Na és igen, ezt a rákos daganatot ki kell vágni a nyugat testéből, különben nekónk annyi. Nekem személy szerint semmilyen "valódi" politikai irányzattal nincs bajom, a Thürmer-féle őskomcsikkal is megférek békében, szóval a szó hagyományos értelmében értett "baloldal" maradhat. Aminek mennie kell, az a civilizációromboló erő ami a politizálást álcának használva kizárólag abban utazik, hogy tönkretegyen mindent ami a nyugati kultúrákban érték vagy összetartó erő. Ezzel viszont tényleg örökre le kell számolni, nem lehet őket kis bünti után visszaengedni, vagy hagyni csökkentett üzemmódban károkozni. Persze mivel jelenleg náluk van a globális hatalom, kurvanehéz fellépni ellenük, de más választásunk nem nagyon van.

Frederick2 2021.07.09. 15:26:11

@Sipi81: @Deansdale: @vodkasprite: Olvasgatom a Szilvay cikket.

"Így szorulnak ki a konzervatívok a társadalomtudományokból"

„Az első interjúalanyunkkal találkozunk egy levelekkel teli parkban, egy mérföldre a tekintélyes kutatóegyetemtől, ahol dolgozik. Ugyan találtunk egy félreeső helyet, interjúalanyunk ideges volt és halkan beszélt. Mikor lépések hallatszottak a közelből, elhallgatott, szemei kutatve kerestek. Amint a lépések hangja eltávolodott, folytatódott a beszélgetés. Tekintve a helyzetet, valaki azt hihetné, hogy az illető valami botrányos dologról beszélt. Valójában az illető professzor csak azt nem akarja, hogy kitudódjon, hogy republikánus. E titkát gondosan óvja”

"Az említett professzor szociológiát tanított és kutatott, és ekkor már sok éve, hogy rejtegette politikai meggyőződését a munkahelyén. Mint mondta: egy 2004-es vacsorán George W. Bush újraválasztását kollégái a felvilágosodás elleni szavazásként értékelték. „Mosolyogtam és bólontottam. Hét éve ezt csinálom.”"

"Számára a helyzet, hogy ő titkos konzervatív, nem frusztráló, hanem vicces, és inkább általában azt kell megállnia, hogy elröhögje magát egyes, politikailag kényes helyzetekben.
Így aztán óvatos és rafinált technikák alakulnak ki arra, hogy az egymást felismerő konzervatív egyetemi tanárok politikai barátokat találjanak. Egyikük például elmeséli, hogy egy kollégája megtudta, hogy egyszer Ayn Rand orosz emigráns libertárius szerző egyik regényét említette, amiből már sejtett valamit. Elmentek kávézni egyet, s hosszú beszélgetés után megkérdezte tőle: milyenek a politikai nézetei? Ő azt válaszolta: sokkal inkább középen áll, mint a legtöbb akadémikus. Aztán visszakérdezett, végül bevallották egymásnak, hogy konzervatívok. A beszélgetés végén mindketten leszögezték, hogy a magánbeszélgetés titokban marad, és erről soha sem beszélnek az egyetemükön."

"A Passing the Right című kötetben nyilatkozó professzorok szerint már a tanszéki állásokra való felvételinél is figyelik a politikai nézeteket, melyek kikövetkeztethetőek az illető közösségi médián tett kommentjeiből, fotóiból, az öltözékéből, a kutatási témáiból és akár a folyóiratokból is, amelyekben publikál."

"Az egyetemi élet, akadémiai világ, professzora munka fontos velejárója a publikálás. Bizonyos gyakorisággal publikálni illik minél magasabb presztízsű folyóiratokba, lehetőleg lektorált folyóiratokba. Egyes közegekben kizárólag az olyan folyóiratok számítanak tudományosnak, amelyekben két szaklektor nézi át a szövegeket anélkül, hogy tudnák, ki a szerző, és a szerző tudná, hogy kik ők (double blind peer review). Számos tudományszociológiai tanulmány szól arról ugyanakkor, hogy a fent leírt jellemzők miatt a legkörültekintőbb lektorálási folyamat is könnyen politikai elfogultságok áldozatául eshet.

Inbar és Lammers szerint a pszichológusok különösen is hajlamosak diszkriminálni a konzervatívokkal szemben. Lammers azt írja: „tekintve, hogy az akadémikusok nagyban függnek kollégáik véleményétől – ki lektorálja a tanulmányaikat, ösztöndíjak, munkainterjúk –, és tekintve, hogy az ilyesfajta döntést több bíráló hoz (akiknek túlnyomó többsége liberális), a nyíltan konzervatívok nagyon súlyos problémákkal nézhetnek szembe.” Azok a kutatók például, akik a nemek közti különbségeket kutatják, nehezebben kapnak támogatást, és nehezebben fogják tudni publikálni eredményeiket."

Frederick2 2021.07.09. 15:43:41

@Deansdale:

"ez egy 20. századi mesterséges fejlesztés, ami kifejezetten a demokratikus rendszerek tönkretételére lett kidolgozva"

A 20. századi gyakorlat az a sztálini, hitleri és maoi totalitarizmus. A 21. században más politikai gyakorlatot követnek. A szabadság illúzióját adják el a társadalom tagjainak, miközben elszívják előle a szabadságot. A MeToo és a Gender Studies, az Isztambuli Egyezmény, a Pride és az LMBT stb. - ezek nem a hagyományos sztálini, hitleri és maoi eszközök. Szerintem alattomosabb a 21. századi jakobinizmus, mint a 20. századi.

A 20. században a szélsőbaloldal meg sem próbálta liberálisnak álcázni magát. A 20. században a szélsőbaloldal nyíltan felvállalta, hogy anti-liberális. A 21. században az újbaloldal liberalizmusnak álcázza magát, miközben felszámolja a valódi liberalizmust. Lásd a Jordan Peterson elleni boszorkányüldözést.

Deansdale 2021.07.09. 15:55:50

@Frederick2: A 20. században más is volt, nem csak az a 3 totalitárius rendszer :) Amiről én beszélek, a - nevezzük most így az egyszerűség kedvéért: - libsizmus kifejlesztése egyfelől olyan helyeken ment mint a Frankfurti iskola, másfelől szociológiai, pszichológiai és egyéb hasonszőrű (pl. reklámipari) műhelyekben, olyanok pénzén mint a Rockefeller alapítvány. Sokkal csendesebb dolog volt ez mint mondjuk Mao uralma, de az ostor még csak most csattan rajtunk.

Deansdale 2021.07.09. 18:51:38

@Frederick2: Megnéztem, erős közepes. Mondjuk a Marvel átlaghoz képest inkább gyenge közepes. A férfiellenes vonal elég hangsúlyos, de erre valahol számítottunk. Ami meglepőbb, hogy túl sok az akció, fölösleges és helyenként szürreális. Viszont érdekes látni ahogy Pesten mászkálnak :) Rachel Weisz meg kétszer szexibb mint a két "lánya" együtt... Nem értem miért sztárolják annyira ScarJo-t, végülis nem mondom hogy csúnya, de a klasszikus hollywoodi szépségektől szerintem messze van.

Egyszer nézhető átlagos Marvel-akció, elsősorban csak rajongóknak.

A végén belengettek egy folytatási lehetőséget immár Black Widow nélkül, hát nem igazán keltette fel az érdeklődésem.

Frederick2 2021.07.10. 08:36:50

@Deansdale: Köszi az értékelést! Nem tudom, hogy megnézem-e. Engem sosem érdekelt különösen a Fekete Özvegy, mint karakter. Ilyen szokásos kemény picsa karakterként jött le számomra a Vasember és a Bosszúálló filmekben is. Ami engem ásításra késztet. Lehet, hogy egyszer időt szánok rá, talán.

Itt egy kis bemutató a női Thorról.
www.youtube.com/watch?v=x2n50tolt7c
Ugye, milyen kreatív?

Női Deadpool, női Supermen, női Spiderman, női Thor, női Hulk, női Han Solo. Ha jól tudom, régen még női Batman-nel is volt egy kísérlet, a képregény-világban.

Én már jó ideje gondolkodok egy női Kinizsi Pálban és egy női Toldi Miklósban.

Meg az Egri csillagok feminista változatában, ahol a várat ostromló törökök is nők, meg a várat védő magyarok is nők. Szerintem nagyon nem is lenne benne férfi. A romantikus részek leszbikus nők között zajlana. Kicsit olyasmi stílusban készülne el a film, mint a "Főnix, az amazon".

Deansdale 2021.07.10. 08:55:53

@Frederick2: Nem az a fő baj, hogy a feministák a férfiakkal zsembeni kisebbrendűségi komplexusuk miatt el akarnak tüntetni minden pozitív férfiábrázolást a világból, hanem hogy hozzájuk került a hatalom és meg is tehetik.

Frederick2 2021.07.11. 08:17:47

@Deansdale: Otherworld-nek nagyon tetszett a Fekete Özvegy. Amivel semmi baj, hiszen ízlések és pofonok különböznek.

De Zoly valamiért fontosnak érezte, hogy a kritika közben megszólítsa az antifeministákat is. Mondhatni: üzent nekik!(6.20)

www.youtube.com/watch?v=TL3TwBwvNUM

Nagyon vicces. Leginkább annak tükrében, hogy én hazai szinten semmi háborgást nem tapasztaltam a jobboldali sajtótól.

Bankvezér_ 2021.07.11. 11:50:39

@Frederick2: Lefogadom hogy neked is csak addig tetszik az orbáni autokratikus önkényuralom amig te vagy a nyerő oldalon. A polgárháborus retorikád meg undoritó jellemre vall.

Frederick2 2021.07.11. 12:14:03

@Murometz köztársasági elnök: Hát ezzel nagyon mellélőttél, elvtárs!

Sosem rajongtam a FIDESZ-ért. Azzal, hogy a FIDESZ Fudani Egyetemet emel Budapesten annak a kínai államnak, akinek a COVID-ot és az amúgy több szempontból problémás Xenofarm vakcinákat köszönheti a Földbolygó (beleértve, a magyarság), azzal végképp leírta magát nálam. A fideszes értelmiség úgy játssza meg az antimarxistát, hogy közben kínai marxistákat telepít az országba. Mert hát a marxista állatfajból amúgy is kevés van idehaza!

Szomorú belegondolni, hogy mind a Balliberális Network, mind a Nersevik Network fertőzött a marxizmussal, valamilyen formában. Nem véletlen, hogy a Rotschild család egyaránt jó "üzleti" kapcsolatokat ápol mindkét hazai politikai törzzsel. MINDKETTŐVEL! A Rotschildok emellett nagyon jó diplomáciai kapcsolatokat ápol a kínai állammal.

Oly mindegy, hogy a balliberálisok vagy a nersevikek uralják a magyar társadalmat. Így is, úgy is ugyanoda jutunk ki.

kuruc.info/r/2/224141/

promo921 2021.07.11. 12:17:14

@Murometz köztársasági elnök: Hallod te tényleg álomvilágban élsz, szerintem 25x lett elmondva, hogy nem tetszik, de a kisebbik rossz. Ha választahtsz, hogy le kell vágni a kisujjad és az egész karod között, akkor a kisebb rosszat váalsztod, hiába volna a referencia a nem-levágás.

Deansdale 2021.07.11. 13:54:03

@Murometz köztársasági elnök: Nekem tetszene az orbáni autokratikus önkényuralom, csak sajnos semmi jele hogy valaha is megvalósulna ilyesmi, hiába minden remény. A balos sajtó agymosottjai persze már az előző, a '98-as Orbán-kormány idején is tobzódó nácizmust vízionáltak, meg most is arról süketelnek 2010 óta, bár semmi objektív jelet vagy bizonyítékot nem tudnak felmutatni semmiről. Ugyanezt csinálták/csinálják amúgy Boris Johnsontól Trumpon és Salvinin át Bolsonaroig - ahol egy kicsit is nem teljesen szélbalos a kormány, ott rögvest "autokratikus önkényuralom" van. Arról meg nagy a csönd, hogy a Merkel- vagy Biden-féle felvilágosult liberális demokráciákban amúgy sokkal könnyebb megtalálni a diktatúra és az elnyomás jeleit, mint mondjuk hazánkban.

Deansdale 2021.07.11. 14:14:48

@Frederick2: Az Otherworld csapat jó nevet választott, tényleg egy másik világban élnek. 2 percet bírtam megnézni a kritikából, annyira tré hogy többre nem volt türelmem. Nem tudom fizetnek-e Zolinak ezért, nem tartom valószínűnek, de annak hiányában viszont nem értem miért esett ennyire hasra ettől a közepes akciófilmtől. Az meg külön gyomorforgató, hogy a kritikába beleszövi, akinek nem tetszett annyira mint neki az nyilván hülye. B+.

Amúgy a filmben nem volt semmiféle nagy "üzenet" amire ő folyton utalgat, nem volt semmi bátor felvállalás, semmi szellemi, spirituális vagy a szó teljesebb értelmében emberi téma. Mondjuk az X-Men-féle Logannek a seggét nem nyalhatná ki ilyen téren. Annyi volt az akció mellett a "tartalom", hogy a gonosz férfi gonosz volt, ezért jól megölték, plusz nagyon halványan pedzegették, hogy a család fontos és jó dolog, de ezzel kapcsolatban is inkább több volt a cinizmus, mint az őszinte igenlés. Abból meg szerintem már rég kinőttünk, hogy leesett állal bámuljuk ha egy filmnek az az üzenete, hogy a szegény elnyomott nőket felszabadítják a gonosz férfiak igájából. Broáf. Az ilyesmi 30 évvel ezelőtt volt újszerű (bár már akkor sem volt teljesen őszinte), az utóbbi 10 évben meg dögunalmas lett ahogy a csapból is ez folyik, sőt, a politikai hátteret ismerve kifejezetten undorító.

valis47 2021.07.11. 23:05:52

@Murometz köztársasági elnök:

Szíved joga a másik oldalra szavazni, de akkor ne panaszkodj majd az adóemelések meg a háromszoros energiaárak miatt. Főleg a zöld áram lesz vicces Paks2 nélkül, benzines autók nélkül.
Meg orosz gáz nélkül, mert ugye majd azzal leckéztetjük az orosz autokráciát, hogy nem veszünk tőlük több gázt.
De lehet 1918-ban is ez volt, mint most. Bár akkor nem csak holmi pandémia, hanem 4 év háború, amit vesztesként fejeztünk be, volt az előzmény. A népnek elege volt a földbirtokosokból, gyárosokból, a háborúskodásból. Lelkesedtek azokért, akik nem akartak több katonát látni, üdvözölték a Vörös Istent. Az értelmiség nagy része részt vett mindenféle bolsevik vircsaftban (nem csak a zsidó skriblerek és lumpenértelmiségiek), tagja volt valamilyen direktóriumnak, olyanok is szép számmal, akik később persze elhazudták ezt, meg beálltak a komcsikat szidni utólag, lásd Kosztolányi. Vagy Márai Sándor is 18 évesen.

Bankvezér_ 2021.07.12. 10:59:28

@valis47: nem volt szó szavazásról, ne csúsztass és ne menj bele abba a hamis dilemmába,
@promo921: hogy "a kisebbik rosszra kell szavazni". Ez pont a fidesz (aktuális hatalom) agymosásának eredménye.

A gáz vétel egy csere üzlet, minek hozol vele érzelmi szálakat?

@Deansdale: igen, a balosok is szélsőséges véleményterroristák, én ezzel egyetértek. Viszont ha Magyarországot nézed, akkor kb a lakosság fele szavaz a fideszre, a másik fele ellene. Te akkor az önkényuralmaddal leszarnád az országod lakosainak felét. Rossz vezető lennél. Szerencse hogy egy noname blogon szájkaratézol csak súlytalanul.

Frederick2 2021.07.12. 11:37:51

@valis47: Te is szépen leegyszerűsíted az egész magyar történelmet.

grafomanpali.blog.hu/2019/10/13/az_oszirozsas_forradalom

Márai kigyógyult, és később elvetett minden jakobinus faszságot (fasizmus, kommunizmus). És ez így van jól.

Kosztolányi később Bangha Béla irányzatával is próbálkozott. Majd lépett tovább. Sok dolgot kipróbált a politikában.

Deansdale 2021.07.12. 13:05:12

@valis47: "olyanok is szép számmal, akik később persze elhazudták ezt, meg beálltak a komcsikat szidni utólag, lásd Kosztolányi. Vagy Márai Sándor is 18 évesen."

Fiatalon bocsánatos bűn hülyének lenni, ha később benő az ember feje lágya. Annál fontosabb lenne viszont a romboló erőket kizárni a fiatalok neveléséből, oktatásából, aminek a fityiszes pedo-törvény egy jó kezdete.

Deansdale 2021.07.12. 13:10:31

@Murometz köztársasági elnök: Úgy tűnik nem ment át, hogy a komment lényege az önkényuralom hiánya volt - az hogy én szeretnék ilyesmit csak egy csipetnyi gúny volt.

A szavazásról meg, na ja, Hitlerre is szavaztak jó sokan, úgyhogy a demokrácia kétélű fegyver. Most Mo-n is kapna Mao 10-20% szavazatot ha a sokak által gyűlölt O1G ellen indulna, de bocs, ebből én nem tudom azt a következtetést levonni hogy a fidesz rossz. Vannak akik ellen az "önkényuralom" is indokolt lenne, csak mint mondtam, sajnos nincs az, ezért ők is hatalomra juthatnak. És akkor ne félj, lesz majd igazi önkényuralom, csak persze ők azt liberális demokráciának fogják hívni. Ahhoz képest Orbán a kismiska lópikulája lesz, visszasírod majd félrészegen, önostorozva.

promo921 2021.07.12. 13:17:21

@Murometz köztársasági elnök:
1. Gázról én semmit nem írtam
2. Igen agymostak, O1G személyesen
3. Common sense

Bankvezér_ 2021.07.12. 13:48:40

@promo921:
1. nem te írtál a gázról, összevontam a kommenteket.
2. Már nincs szükség hogy személyesen csinálja, olyan hűbéresi rendszert alakított ki, hogy elég a szemöldökét felvonni. De már azt se kell, mert az alattvalói a médiában már túl is teljesítik a pártvonalat.
3. igen, erre szükség lenne nagyon.

Bankvezér_ 2021.07.12. 13:52:52

@Deansdale: autokrácia azt jelenti hogy egyetlen - magát tévedhetetlennek gondoló ember - elborult agya irányít egy teljes országot. Olyan hogy fidesz vagy kdnp vagy párt vagy párttagság nem létezik, mindent orbán irányít közvetve vagy közvetlenül egyszemélyben.
Ez a rendszer most épp tetszik neked, mert baloldal ellenes.
De ha ebből származna haszna akkor magasról szarna az elvekre és vérbalos is tudna lenni. Egy másodperc alatt.
Te ott veszted el a valóság érzékelésedet, hogy orbánt egyáltalán nem érdekel semmiféle elv, vagy értékrend. De nem fárasztom magam ezzel, neked csak a barikád a lényeg.

Deansdale 2021.07.12. 15:18:35

@Murometz köztársasági elnök: Nyugodtan helyettesítsd be a helyemre a saját szalmabábjaidat, és intézz hozzájuk lekezelő monológokat, nem sértődöm meg :) Talán csak vagy hetvenmilliószor magyaráztam el itt a blogon, hogy nem vagyok fideszes, dehát elkerülte a figyelmed, ez van.

Bankvezér_ 2021.07.12. 15:35:21

@Deansdale: tudom, hogy milliószor leírtad. De az én szememben meg te a jelenlegi rendszer ideológiai támasza vagy.
Tudod: úgy jár mint egy kacsa, úszik a vizen, hápog == kacsa.

Deansdale 2021.07.12. 15:53:24

@Murometz köztársasági elnök: Igen, létezik ilyen egybites gondolkodás is, ami nem képes különbséget tenni az "elvakult hívő" és a "kisebbik rosszként rájuk fanyalodtam, bár szerintem ezt meg ezt meg ezt szarul csinálják" között.

Bankvezér_ 2021.07.12. 16:18:59

@Deansdale: a "szarul csinálja" nálad azt jelenti hogy nem tapossa le még jobban azt akit ellenségnek kiáltott ki.
Pont NEM én vagyok az egybites, hanem az, aki nem látja, hogy ez a jobb meg baloldal meg kultúrharc meg agymosás ebbe pont orbán is beletartozik meg trump és angel amerkel is. meg biden is. mindenki akinek a saját népe felett hatalma van.
Ez egy látszat megosztás és a buta népnek szóló torzsi alapon szervezett figyelem elterelő baromság.
Mindenki aki belemegy az utcájukba és az életét egyik vagy másik oldal szerinti acsarkodásnak szenteli, az mind részese a rendszernek. Pont azzal, hogy azt hiszi ő mindenkinél okosabban átlátja. Pont ezzel válik a részévé, mert az életét, energiáit ez köti le. És máris rabságban van.

Deansdale 2021.07.12. 17:48:12

@Murometz köztársasági elnök: Sokan sokszor kérdezték, hogy akkor szerinted, meg a hozzád hasonlóan gondolkodók szerint mit kellene csinálni, és a válasz eddig mindig mély kussolás volt. Hát persze hogy a fityisz is része a színjátéknak, de a legalitás keretein belül te akkor is csak szavazni tudsz, a rendszert lerombolni nem, tehát hiába lenne jobb lerombolni a rendszert, az kvázi lehetetlen. Illetve vannak persze Anders Breivik-ek, akik kilépnek a rendszer keretein kívülre, csakhát én nem kívánok börtönben megrohadni. Úgyhogy igen, igazad van, maradok inkább a noname blogon szájkaratézásnál. (Bárcsak tudnám, hogy a szájkaratéval vádaskodók amúgy mit csinálnak ami túlmutat a szájkaratén... Pfff.)

Amit a megosztásról írtál az alapszinten tök igaz, csak sajnos a sztori van tovább is, amit te úgy tűnik még nem olvastál. Hiába akarsz te a megosztáson kívül maradni - ha valakiket ráduszítanak, akik aktívan ártani akarnak neked, akkor védekezned kell, mert ők leszarják a te semlegességed. A háttérhatalom, ami az oszd meg és uralkodj játékot játssza az emberiséggel, létrehozott egy betanított hülyecsordát amit ráuszított az emberiség másik felére, és ha te ettől a kreténseregtől nem véded meg magad (mert nem akarsz beszállni a megoszottságba), ATTÓL MÉG SZÉTBASSZÁK A VILÁGOT ALATTAD, MEG TÉGED IS BENNE. Ezt kellene felfogni. Sürgősen. Attól, hogy amúgy a jobboldalon is vannak politikai vezetők akik a háttérhatalom szekerét tolják, rád és rám a kultúrmarxisták jelentik a legnagyobb közvetlen veszélyt, nem a Zorbánok. Magyarázhatsz napestig arról, hogy Orbán opportunista, attól még valamit csinálni kell az észveszejtett libsikkel.

A következő félreértésed az, hogy itt bárki is ennek szentelné az életét, vagy akár hogy bárki is acsarog. Ez gyermeteg hülyeség. Én speciel talán havi átlag egy cikket írok mostanában, meg átlag napi 10 perc megy el kommentelésre a szabadidőmből. Ez fényévekre van attól amit te képzelsz, hogy napi 8-10 órában az orbános oltár előtt imádkoznék :)

Az erre következő félreértésed pedig az, hogy ha a homokba dugod a fejed, az megvéd. Képzeld, attól hogy te nem foglalkozol azzal amivel mi, attól még téged vagy a családodat simán elérheti a hülyeség. Nem ismerem a körülményeidet, nem is akarom, úgyhogy csak általános értelemben mondom: K*U*R*V*Á*R*A nem mindegy, hogy a gyereked azzal jön haza a suliból, hogy töriórán valami nacionalista szentbeszédet hallott arról hogy a középkori magyarok mekkora faszagyerekek voltak, vagy hogy a tanárja tanácsára nemváltó műtétet tervez, és ha ez neked nem tetszik akkor az ügy megy a családvédelemhez. Ez a különbség a fityisz meg az ellenzék világai között, és aki szerint ezek a dolgok egyformák, az nem egészen épelméjű.

Az elit által nyomatott oszd meg és uralkodj játékban az egyik oldal 10-es skálán 3-as szinten szar, a másik meg 9-esen, és mivel fizikai képtelenség a rendszeren kívül maradni, szerintem minden noremális ember leszavaz a 3-asra, akkor is ha be kell fognia az orrát hozzá. És aki ezt összemossa a rajongással, hát...

Frederick2 2021.07.12. 18:59:38

@Deansdale: Én nagyon remélem, Deansdale, hogy helyén van a szíved és az eszed. Reménykedem benne, hogy felismered a köztünk élő Szálasi Ferenceket. És nem csupán felismered őket, hanem harcolsz is ellenük, az utolsó leheleteddel. Nem szeretnék benned csalódni.

forditott-tukor.blog.hu/2021/07/12/a_koztunk_elo_szalasi_ferenc

Frederick2 2021.07.12. 19:10:33

@Deansdale: Itt most nem vitázni akarok veled, de...

"Bárcsak tudnám, hogy a szájkaratéval vádaskodók amúgy mit csinálnak ami túlmutat a szájkaratén... Pfff."

AlterEgo társasága, a Férfihang Civil Társaság. Lobbiznak, időnként tüntetnek, felveszik a kapcsolatot újságírókkal és politikusokkal. Tudom, nem óriási erő, de legalább próbálkoznak. Ez a próbálkozás pedig, még annak ellenére, hogy nem hibátlan, tiszteletre méltóbb, mint a virtuális szájkarate.

Deansdale 2021.07.12. 21:53:18

Fekete Özvegy ügyében egy kis humorvideó, amit kritikának is lehet értelmezni, angolul:
www.youtube.com/watch?v=VVxocz5bCms

Bankvezér_ 2021.07.12. 22:25:51

@Deansdale: "létrehozott egy betanított hülyecsordát amit ráuszított az emberiség másik felére"
Ez sajnos helyes megállapítás. De még csak létre se kellett hozni, hülyék azok maguktól is.

Én nem szájkaratézok, véleményem szerint a világ pont a pusztulásba tart és ezt semmi nem térítheti el.

Nem érdekel már az ifjúság nevelése, gyerekeim felnőttek és ők meg pont nem akarnak már gyereket erre a világra. A most gyerekek zöme már nem fogja megérni a nyugdíjas korát... Nem viccelek.

Bankvezér_ 2021.07.13. 08:24:09

@Wildhunt: nem, és még csak azt sem tudom, hogy ez mi. Néztem a google-n, látom, hogy a magyar kormány felkarolta ezt és önmagát mint a kereszténység megmentőjeként élteti a könyv kapcsán. Nem tudom mióta keresztény erény a cinikus lopás, mások legázolása a pénzért, nyers erőszak a társadalmi csoportok ellen - amit a kormány művel.

vasarnap.hu/2021/06/28/szent-benedek-valaszutjan/

Wildhunt 2021.07.13. 09:54:01

@Murometz köztársasági elnök: szerintem húzd ki a fejed a kormány seggéből. Én a könyvről beszéltem.

Bankvezér_ 2021.07.13. 11:07:59

@Wildhunt: Pont nem beszéltél a könyvről csak kérdezted, hogy olvastam-e. Nem olvastam.
Mesélj a könyvről!

Deansdale 2021.07.13. 12:35:53

@Murometz köztársasági elnök: "nyers erőszak a társadalmi csoportok ellen - amit a kormány művel"

Mint például...? Mo-n utoljára állami erőszak 2006-ban volt. Remélem nem azt akarod mondani, hogy az óvodai buzipropaganda betiltása a melegekkel szembeni "nyers erőszak".

Wildhunt 2021.07.13. 14:48:03

@Murometz köztársasági elnök: nagyjából arról szól amit az egyén is megtehet a kulturális összeomlás mérséklésére. Őrizd meg a családodban az európai/keresztény értékeket, gyűjts lehetőleg papír könyveket, hagyd a gyarmekeidre a gondolkodás szeretetét.

Wildhunt 2021.07.13. 14:51:21

@Deansdale: ez is egy ballenzéki toposz. Hazudnak valamit két szóban, aminek a cáfolata elviszi a figyelmet az érdemi beszélgetésről. Lásd a kolléga fent még orbánozott egy öblöset, de két sor után nemminkvótunk.

Frederick2 2021.07.16. 07:36:32

@don Fefinho: Kis gamer téma.

Ez volt az a Final Fantasy VII, amitől a rosszullét kerülgetett?

www.youtube.com/watch?v=yD2NkxnbbYs&t=210s

Belenéztem ebbe a gameplay-be. Érződik a játékon, hogy promózza ezt a metroszexuális férfiideált. Oké, ez játék, virtuális valóság - de ha a valóságban egy férfi már ennyire babásan nőies, az szerintem pszichés szempontból nem normális.

VT 135 2021.09.02. 08:30:44

@Frederick2: A Férfihang már nem több mint egy gittegylet. Nem véletlenül. AlterEgo egy despotaként kezeli az oldalt, ami neki nem tetszik, azt törli, kitiltja. Kíváncsi lennék, mennyien olvassák még (bár a régi, elsősorban Deansdale-es red pill írások aranyat érnek). Szóval ez a fajta vezetés, vezető kőkeményen a régi világ, nem fenntartható, nem működő, nem hatékony mintázata. Tisztelet a kivételnek, de az ottani hozzászólók szellemi-lelki színvonala is érzékelteti, miért tart ott az oldal, ahol.

A férfijogi harc meg látszólag szép feladat, de igazából önámítás. Ugyanaz, mint a környezetvédelem: vizet merni a Titanic egyik kajütjéből. Másrészt a rendszer működtetőitől várni, h majd létrehoznak egy új rendszert. Nem ez az út.

Frederick2 2021.09.02. 09:19:46

@VT 135: Azt azért én is érzem, hogy megakadt egy szinten, és nem képes továbblépni a megkezdett úton. Bár ez szerintem nem csupán a Férfihangot jellemzi, hanem az egész MRA-t és alt right-ot.

A Férfihangra ritkán nézek rá. A cikkek tematikája folyamatosan ugyanaz, ismétlődő. A cikkek alatti diskurzus szintjén.

Mondjuk az ismétlődő tematika és diskurzus, meg a panaszkultúrában való megrekedés a Deansdale blogot is jellemzi, sajnos.

A Férfihangra visszatérve, feltűnő ez a semmirekellő nőszidó attitűd. Nem értem, miért kellett ezen megrekedni.

AlterEgo-ra meg jellemző, hogy míg Puzsérnak kirakta a " Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők" videóját kirakta, a férfiakra vonatkozó külön adást már nem. Gondolom, nehogy megsértődjenek az odajáró nőszidók.

"az ottani hozzászólók szellemi-lelki színvonala is érzékelteti, miért tart ott az oldal, ahol."

Hunn a kedvencem. Az "akasszuk fel a feministákat" meg a "nőknek neveléséhez jó eszköz a stricipofon" féle kommentek. Akinek AlterEgo felajánlotta, hogy legyen szerző az oldalon. Az se értem, hogy olyan emberek miképpen kaphattak szerzőségi jogot, mint az egykori valóvilágos Nagy Alekosz és az egykori paxhungaricás Domonkos Endre János. Komolyan, már csak a Berki Krisztián hiányzik oda... :P

"a rendszer működtetőitől várni, h majd létrehoznak egy új rendszert. Nem ez az út."

Továbbra is amondó vagyok: kisközösségeket kell létrehozni. De nem a virtualitásban, hanem a valóságban.

Agyfaszt kapok, amikor élő közösségként reklámozzák az influenszerek körül kialakult twitch gamer közösségeket. Oké, ezeknek is megvan a maga haszna, de azok nem igazi élő közösségek. Szórakozás köré épített közösség a virtualitásban - nem több.

Élő, reális közösségekre van szükség, amik a szolidaritásra épülnek. Jó példák Kassai Lajos közössége, Böjte Csaba közössége és a hazai krisnás közösség.

Ha összeomlik az állam és a társadalom, ezek az IGAZI és ÉLŐ közösségek szilárdan megmaradnak a viharban.

VT 135 2021.09.02. 11:02:45

@Frederick2:
"Mondjuk az ismétlődő tematika és diskurzus, meg a panaszkultúrában való megrekedés a Deansdale blogot is jellemzi, sajnos."

Abszolút egyetértek. A reakció pedig női energia - az akció a férfi. De teljesen érteni is vélem ennek az okát: a legtöbb ember nem látja, merre van a kivezető út, ezért gyakorlatilag megreked ebben a tehetetlen, egyre dühösebb állapotban.

...de majd ha megírom a tanulmányomat, akkor minden jóra fordul! ;)

Amúgy most voltam egy hetes táborban/nyári egyetemen. Volt egy kevés előadás is, de a lényeg a napi sok órás, kis csoportban, közösségalkotási "szimuláció" volt. Mármint azért szimuláció, pontosabban gyakorlás, mert nem valódi, közös célért dolgoztunk, hanem a közösséggé formálódás gyakorlása, tanulása volt a cél.

Nos...

Elképesztő tapasztalatokat szereztem! Önmagamról is. Mert ez egyben egy masszív önismereti szembesülés is.
Nyolc emberből állt a mi csapatunk (volt még egy 8 fős csapat is). Mindenki már elérte a tudatosság egy bizonyos fokát. Önismeretet. Felismerte az irányt, h csak új típusú, valódi közösségek mentén van esélyünk a továbbhaladásra, túlélésre. Folyamatosan mentorált minket egy szakember (nagyrészt csak háttérből, csak az egyes faladatok végén mondta el a megfigyeléseit, javaslatait - és ez így volt jó).

És...!

Mégis mekkora feladat, kihívás volt, egy nem valós téttel rendelkező helyzetben, megtalálni egymással a közös hangot, létrehozni a kereteket, egymás meghallgatására, a javaslatok elfogadására, szavazásra, moderátor/facilitátor kijelölésére! A feladatot ezek után viszont már legtöbbször igen olajozottan tudtuk megcsinálni és öröm-sikerérzéssel járt.

És nagyon érdekes volt a helyi kiköltözős-öko-közösség egyik csomóponti tagjának (szándékosan nem írok vezetőt, h ezzel jelezzem - ez nem a régi típusú vezető)az elmondott felismerése: h persze lehet azt csinálni, h nem beszélünk, nem "lelkizünk", hanem csak csináljuk a dolgokat, haladjunk. Csak akkor ne csodálkozzunk, h ugyan kifut a hajó, de hamarosan elsüllyed, mert tele van lyukakkal...

Mit akartam mindezzel mondani? H ez egy nagyon komoly feladat, valódi közösségeket létrehozni! Kell hozzá tudás, szakember és elkötelezett, tudatos résztvevők. És még ez is csak lehetővé teszi a sikert, nem pedig garantálja! De ez már csak így megy, minden korszakváltásnál. :) És most, ha sikerül lassan elhagyni 10.000+ ezer év mintázatait, akkor tényleg nagyot lépünk!

Amúgy nagyon tetszett az egyik szakember mondása, amit a régebbi korok mintázatairól mondott: "A régi tűzből vigyük tovább a parazsat, de a hamut hagyjuk ott."

Még tudnék és talán majd még fogok is írni többet, most ennyire tellett..

VT 135 2021.09.02. 11:14:51

@Frederick2:
"A Férfihangra visszatérve, feltűnő ez a semmirekellő nőszidó attitűd. Nem értem, miért kellett ezen megrekedni."

A hasonló a hasonlót vonzza. Hasonló energiaszinten vannak. És mennyivel kényelmesebb, más hasonszőrű társaságában, magunkat szegény, tehetetlen áldozatnak beállítva, másokat hibáztatni és másoktól várni a saját boldogságunkat. Jó kis meleg, barna fürdő ez, kicsit büdös, de sokkal biztonságosabb és kényelmesebb, mint kimászni belőle és megnézni a félelmetes ismeretlent, hátha lenne ennél jobb is...

Ma még a népesség nagyobb része ezen a szinten vegetál (ezért tud még mindig működni ez a demokráciának nevezett bohózat is). Csak ebből nem lesz változás, se náluk, sem másoknál. Annyi a különbség, h az MRA jelenleg a fasz rosszabbik végén van. De a mintázat majdnem ugyanaz, mint a feministáké. De a lényeg, h sehová sem vezet, mert érdemi változás, új rendszer építése helyett, a régi, fenntarthatatlantól várja a változást.

VT 135 2021.09.02. 11:27:06

@Frederick2:

Örülök ezeknek a felismeréseidnek! :)

Igen, "közösség" és valódi, élő közösség között ég és föld a különbség. No persze, amiből hiány van, arról beszélnek a legtöbbet... :)

Van a valódi közösségnek nagyon pontos meghatározása, majd igyekszem előbányászni, bemásolni. Amúgy nem kell mindenkinek letakarodnia vidékre, városokban is éppen olyan fontos, h kialakuljanak (mondjuk a megapoliszok szerintem zsákutca, rák, de a kisebb méretű élhető városoknak van létjogosultsága.

A Krisnavölgy érdekes kérdés. Én voltam velük kapcsolatban, anno tartottak az akkori ökofalus érdeklődésű csoportunknak elméleti-munkacsoportos képzést, h miképpen lehet elindítani egy ilyen kezdeményezést. Amit látni kell:

- Volt egy főszervező, aki üzleti szemlélettel kezdte építeni, szervezni az egészet. Ilyen önkéntes-hippi-aki bújt, aki nem szemlélettel nem lehet építkezni...

- volt 4 olyan elkötelezett alapító, aki a vállán vitte a létrehozást.

- Nagyon pontosan meg van határozva, h valaki h kerülhet be és h kerülhet ki egy közösségből. Teljes jogú tag a völgyben azt hiszem 7 év után lehet valaki. Ennek rengeteg előnye van, mind az egyén (család), mind a közösség részére.

- Nagyon pontosan szabályozva vannak az emberi együttélés keretei. És most nem a "furcsa", szektás szabályokra gondolok, hanem a normális, hétköznapi dolgokra.

- A konfliktusokat megoldják, foglalkoznak vele, ha kell, mediátorral. Attól, h valaki Krisnás, ugyanúgy ember, nem lesz belőle szent. :)

- Bár van bio termelés, azért (ezt egy önkéntéstől tudom) még így is előfordul időnként, h Krisnának a Tesco-ból vett paradicsom jut áldozatra. Ez van.

- A völgy elsősorban szerzetesi közösség, nem dedikált ökofalu. De ettől még azon kevés magyarországi, vidéki (nagyrészt) öko-közösség egyike, amelyik valóban működik.

Tanulság számomra: a szektás részeket félretéve, amit közösségi tapasztalatot, tudást már létrehoztak, azt nem szégyen megtanulni tőlük!

"Továbbra is amondó vagyok: kisközösségeket kell létrehozni. De nem a virtualitásban, hanem a valóságban.

Agyfaszt kapok, amikor élő közösségként reklámozzák az influenszerek körül kialakult twitch gamer közösségeket. Oké, ezeknek is megvan a maga haszna, de azok nem igazi élő közösségek. Szórakozás köré épített közösség a virtualitásban - nem több.

Élő, reális közösségekre van szükség, amik a szolidaritásra épülnek. Jó példák Kassai Lajos közössége, Böjte Csaba közössége és a hazai krisnás közösség."

VT 135 2021.09.02. 12:51:05

@VT 135: Elég jó összefoglaló a rendszer szintű változás lehetőségéről (ez persze csak a rendszerszintű, a gyakorlati külön téma):

www.youtube.com/watch?v=zxBQl4jWix0

GABOR2 2021.09.02. 13:39:03

@VT 135: A nagy rendszereket nem azért nem tudják újjászervezni, mert "élnek", hanem mert akik újra akarják szervezni, nem tudják hogyan kapcsoljanak össze elég különböző és megfelelő embert úgy hogy együtt cselekedjenek ennek érdekében és bevállaljanak kemény harcokat is akár.

A rendszer megtartóit összeköti, hogy kapnak jó sok lóvét, hogy ne akarják, hogy eltünjön a rendszer. Ennek ellenére, párszor megtörtént több dolog együtteseként.
süti beállítások módosítása