HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

[Minicikk] Oldjuk a hangulatot

2022.10.12. 08:00 Deansdale

Egy francia cég megkérte alkalmazottait, hogy ha lehet ne a puszta kezükkel töröljék ki a hátsójukat a mellékhelységben, használják nyugodtan az erre a célra odakészített WC-papírt, mire jött a tömeges felháborodás, hogy ez tűrhetetlen iszlamofóbia.

49 komment

Címkék: diverzitás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2022.10.12. 08:35:59

Az iszlám tiltja a WC papírt?

gigabursch 2022.10.12. 08:42:16

@Wildhunt:
Lehet, hogy a szemükben papír alapon csak a korán lehet.
Most mit mondja... Szar egy helyzet...

Hozzá kell tegyem, hogy vannak térségek és népességek, ahol a szar kézzel való falra kenegetése teljesen hétköznapi jelenség.
A néhai www.legalja.hu épp elég képet dobott be erről az elszomorító jelenségről.
Azt is hozzá kell tenni, hogy általában ezek fél kilós fuxszal a nyakukban rohangászó népek, akiknél a leggiccsesebb Jézus és Szűz Mária képek vannak.

Deansdale 2022.10.12. 08:44:42

Ugandai ejtőernyős kommandó bemutatót tart precíziós ugrásból:
twitter.com/daddyhope/status/1579773801667387392

KalmanBlog 2022.10.13. 13:22:40

@Deansdale: Végülis mindegyik a stadionon belül érkezett meg :-). Egyszer láttam ilyet élőben, a mieink kábé egy talpnyi felületet is simán eltaláltak. A kör a biztonság kedvéért volt vagy két méteres de pont a közepén landoltak.

Frederick2 2022.10.13. 14:52:13

@Deansdale: Az amerikai feminista tudósok megint kimutatták, hogy a gamer világban még mindig jelen van a nőkkel szembeni férfidominancia.

leet.hu/2022/07/26/alloy-csak-a-feher-hollo-a-jatekokban-kodbe-vesznek-a-nok-es-a-nemzetisegek/

leet.hu/2022/09/20/kiderult-hany-onallo-noi-foszereplo-jut-37-evnyi-videojatekra/

A gamer újságírók pedig most is derekasan megvédték a gamer társadalmat. Vagyis sehogy. :P

Deansdale 2022.10.13. 14:57:09

@Frederick2: Kommentelni persze nem lehet odaát... Ami végső soron szinte mindegy is, úgyis törölnék amit beírok :)

Frederick2 2022.10.13. 15:05:06

@KalmanBlog: @Deansdale: És ha már gamer újságírás. Kis gondolatfutam, a végére egy kis meglepetéssel.

Ez most GAMESTAR-élmény lesz!

Jelenleg fogyasztani kezdtem a Gamestar tartalmait. Puszta nosztalgiából; anno gimis korszakomban élvezettel olvastam a Gamestar és a PC Guru tartalmait, egy darabig még főiskolás koromban is. Kíváncsi voltam: milyen érzés most, 2022-ben fogyasztani ennek a két magazinnak a tartalmait? És hát nem ugyanolyan! :( Nem csupán azért, mert ez már nem nyomtatott sajtó, hanem online tartalom. Hanem azért is, mert már nincs meg az a rock and roll érzés, mint régen. Az egész mintha ellaposodott volna. Oké, vannak azért jó tartalmaik, korrekt és élvezetes videóik, de valahogy már nincs meg az a plusz, mint régen. Valahogy érződik, hogy a gamer újságírásnak elmúlt az aranykora. :(

Most nem nosztalgiázok tovább a múltról, maradok a jelennél. A jelenlegi tartalmaik vegyes felvágott. Keverednek egymással a jó, a középszerű és a rossz videók. És hát sajnos szembejönnek velem nem egyszer olyanok is, ahol tetten érhetőek politikai vélemények is. Mert hát ugye ez is kell egy geek, gamer és tech típusú magazinba! Ugye, kell? Politika egy gamer magazinba? :P

És akkor a MEGLEPI!

Néhány podcast-ben felemlegetik a Blizzard-on, az Activision-ben és az Ubisoft-ban lévő „mérgező maszkulinitás”-t, ahol nagyon rossz nőnek lenni. Természetesen a szokásos woke körítésben.

Aztán nézegettem videókat a Gamestar nyári táborairól. A „GameStar tábor” listában benn van az összes táborról készült videó. Egyébként figyelemre érdemes, kellemes anyagok, van egyfajta nosztalgia-faktoruk; igazából megadják azt az igazi geek életérzést, legfőképpen a régebbi anyagok, amit mostanában hiányolok a jelenlegi mainstream geek platformokról.

De ami nagyon érdekes, az a táboroztató GS-srácok humora. Ugyanis a GS-srácoktól, legfőképpen az RG nevezetűtől nem áll távol a szexista humor. És ez a humor bizony megtalálható a legutóbbi táboros videóikban is.

Csak egy példa:
www.youtube.com/watch?v=zM_xNv5qgoU

A kamaszlány panaszkodik, hogy a fiúk elvették a kajáját. Mire RG: „Nem ez az egyetlen, amit a fiúk elvettek tőled”. Mire a csaj elpirul, és nevet.

Félreértés ne essék, nekem semmi bajom nincs az ilyenféle humorral. A GS-srácok egymást sem kímélik humor fronton. Ez a humor is élvezetessé teszi ezeket a táboroztatás videókat.

Csakhogy ez valahol mégis kettős mérce! A felszínen megy a videójáték-cégek basztatása, hogy milyen szexista módon állnak hozzá a női alkalmazottakhoz. Őszintébb pillanatokban pedig a GS-fiúk maguk is akármikor élnek a szexista humorral női kollégákkal és a női táborozókkal szemben. Hogy is van ez?

Frederick2 2022.10.13. 15:10:27

Ha valaki esetleg szeretne nosztalgiázni. Gamer, geek dolgok.

www.youtube.com/playlist?list=PLR9BUR6n44rKdn_mc3ck4X1GRPJIVSAHu

Egyetlen táborban sem voltam. De diákkoromban kb. tényleg ezt jelentették a gamer és geek dolgok. Amikor összejöttünk haverokkal, tényleg így éltük meg mi is. (Érdekes, hogy még a 2015-től való videókban is jelen vannak ezek. Amikor ott már tényleg változni kezdett ez a scéna is.)

Ennek lett fokozatosan vége. Az egész geek életérzés meg lett fertőzve a politikai korrektséggel, a kultúrharccal és az identitáspolitikával. A woke antifa szarháziak az acélbetétes bakancsukkal tapossák a gyermekkorom egykori kedves emlékeit. Szomorú!

vodkasprite 2022.10.13. 15:30:07

@Frederick2: "Hogy is van ez?"
Külföldön most woke körökben biztos ez a slágertéma, és gondolták mennek együtt a trenddel, nehogy az legyen, hogy ők nem közvetítenek egy ilyen fontos eseményről. Vagy ne adj isten a kiadójuk kötelezte őket rá. De nyugi, ők leszarják, ahogy rámutattál, simán csinálják azt, amiért kapják a pénzt.

Amúgy azt vettem észre, hogy tiktokon nagyon nagyon sok olyan videó van, amik arról szólnak, hogy elmondják a tuttit bizonyos témákkal kapcsolatban. Hogy nem is úgy van, ahogy azt megtanították/main stream mondta. Beteg egy világ, hogy régen is ez volt. Az információ/tudás hatalom.

valis47 2022.10.13. 16:02:40

@vodkasprite: Amerikában "divat" lett woke körökben a videojátékozás, de a "hardcore gamerek" között is egyre több a pincelakó transzbuzi freak.

vodkasprite 2022.10.13. 16:10:37

@valis47: Egyből az jutott eszembe, amit a WEF-es Yuval Noah Harari mondott, hogy a haszontalan evők számára drogot és a videójátékok/metaverzumot szánják. Érdekes módon egyre inkább legalizálják a drogot, és terelik a népet a videójátékok irányába.

Frederick2 2022.10.13. 16:34:23

@vodkasprite: A Gamestar balra tolódásához két dolognak kellett lezajlania belülről. Szerintem. Tévedhettek is. Az egyik, hogy a főszerkesztő átállítja woke irányba a magazint (stratégiaváltás). A másik, hogy a régi gárda egy jelentős részét lecserélik woke faszfejekre.

Eddigi élményeim a magazinnal:

1, Mazur - Virágh Márton. A Gamestar főszerkesztőjeként átállította a Gamestar-t a woke irányba. Néztem vele pár interjút a Youtube-n , és az egyikben szó esett a gamergate botrányról. Mazur interpretálása: szörnyű, mennyire értelmetlen dolgokon tudnak a fandomban az emberek összerúgni a port; Anita Sarkeesiannak joga van megfogalmazni egy feminista véleményt a videójátékokról és annak közösségéről; akik tiltakoztak, kifejezetten toxikusak viselkedtek. Már ebből is egyértelművé vált nekem, hogy Mazur főszerkesztőként nagy valószínűség szerint tett azért, hogy balra tolódjon ez a magazin.

Amúgy ez volt a Gamestar megnyilvánulása gamergate-ügyben, még anno:
www.gamestar.hu/hir/gamergate-twitter-botrany-zoe-quinn-kotaku-anita-sarkeesian-nathan-grayson-153836.html

A két szerző maga is woke aktivista. Így ne csodálkozz azon, hogy csesztek kiállni a gamer társadalom mellett. Igyekezett úgy beállítani magát a GS az ügyben, hogy középen van, “szeressük egymást gyerekek” és “minek ez a nagy gyűlölködés?” típusú üzenetekkel. Valahogy mégis a gamer szubkultúrát kritizáló és bíráló balosokkal értett egyet. Hiszen ők jót akarnak, és azért be kell látnunk, elvtársak, hogy van mit söprögetnünk a saját portánkon! A napnál is világosabb volt, hogy Anita és elvbarátai politikai megrendelésre támadták be a gaming és a gamer világot. Ami pedig nem történt meg a Gamestar részéről (sem), az, hogy mint a gaming világ hazai képviselői, nem védték be a hazai gamereket. Ehelyett olyan hülyeségekkel jöttek, hogy nézzünk magunkba!

Mazur azóta felfelé bukott. A Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. egyik igazgatója. Ami valószínűleg azt jelenti, hogy a cég által futatott többi lap, mint a Computer World, a PC World és a Puliwood is ebbe a neobalos / neoliberális irányba mozdul el. Vagy hát már el is mozdult...

2, Talán @Deansdale: is örömmel fogadja a hírt, hogy a Watch Dogs 3 akkorát bukott a piacon, hogy az Ubisoft végleg a kukába dobta a franchise-t. :D A Gamestar woke sajtómunkásai egy podcast videóban sípitoztak, hogy nem értik az embereket, miért nem tudták szeretni ezt a kreatív küldetésekkel teli videójátékot? Talán mert az egyre nagyobb seggfej Ubi lefasisztázta a game-ben a Brexit-hivőket! Remélem, elő sem ássák a WD, és ott rohad meg, ahol van! Pfúj!

3, Néha beleolvasok az új GYU-sorozatról szóló videók komment-beszélgetéseibe a GS Face-oldalán, és látom, hogy egy kritizálóra jut 3 vagy 4 woke kommenthuszár, aki nem éppen finoman elküldi a francba. “Toxikus” meg egyéb ilyen kioktató jelzőkkel. Ami mutatja, hogy melyik az a réteg, akit igazából kiszolgál mostanában a GS.

"Remek" magazin lett belőle. :P

Frederick2 2022.10.13. 17:03:10

@vodkasprite: @valis47:

"Egyből az jutott eszembe, amit a WEF-es Yuval Noah Harari mondott, hogy a haszontalan evők számára drogot és a videójátékok/metaverzumot szánják. Érdekes módon egyre inkább legalizálják a drogot, és terelik a népet a videójátékok irányába."

Nana! American Krogan és TheFairRight is gamer! :D
Meg azért számos jobbos is az!

De amúgy...

A Gamestar, a PC Guru és az IGN Hungary sajtómunkásai sokat videójátékoznak, és azt üzenik a fiatalságnak, hogy videójátékozzanak sokat.

A (Youtube-n és Twitch-en is megtalálható) népszerű hazai gamer influencerek, mint a TheVR, a Nessaj, a Paplovag, a Yeahunter, a Senshi, a Moakaash, az Otherworld stb. (kurva sok van belőlük) sokat videójátékoznak, és azt üzenik a fiatalságnak, hpgy videójátékozzanak sokat.

Nem akarok átmenni videójáték-ellenességbe. Nem a videójátékkal van a baj. Az igazi probléma a mértéktelenség. Az, hogy már napi szinten követeli az emberi szervezet a maga videójáték-adagját. És már nem elég nekik 1 évre 3-4 videójáték, hanem mohón gyüjtik be az újabb és újabb game-ket. Végigviszi az egyik játékot, és már kezd neki az újnak. Nincs mérték, csak mohóság.

És egy kicsit hadd javítsak a mondataitokon. Mert szerintem így helyes.

*** Amerikában "divat" lett woke körökben a GEEK, de a "hardcore GEEKEK" között is egyre több a pincelakó transzbuzi freak. Egyből az jutott eszembe, amit a WEF-es Yuval Noah Harari mondott, hogy a haszontalan evők számára drogot és a GEEKSÉGET/metaverzumot szánják. Érdekes módon egyre inkább legalizálják a drogot, és terelik a népet a GEEK irányába. ***

Mert milyen érdekes, hogy a geek körébe tartozó fantasy, sci-fi, RPG, gaming, anime, képregény kezd elcsúszni ebbe a woke irányba. Miközben fiatalok tömegei számára jelent menekülést a valóságtól. Egyszerre virtuális menedék és újbaloldali agymosás. Nem véletlen, hogy én magam sosem nevezem magamat geek-nek. A woke fertőzés óta ez egy szitokszó számomra. Még véletlenül sem szeretnék egy platformra kerülni olyan arcokkal, mint Virágh Márton és Moskát Anita, meg az olyan woke kommandókkal, mint a Gamestar, az IGN és a Roboraptor.

Emellett törekedni kellene arra is, hogy nem infantilis Pán Péter-szindrómásként, hanem érett felnőttként kellene megélni a fantasy, sci-fi, RPG, gaming, anime, képregény iránti szeretetet is. (Erre egyébként tökéletes példa a Retroshock-ot jegyző KenytheOne.)

valis47 2022.10.13. 17:37:36

@vodkasprite: Így van, már most meg lehet figyelni őket, pl. a reddit felhasználók között szép számmal vannak már ilyenek. Mint például a hivatásos kutyasétáltató 30 éves antiwork tranyó.
Igen, szinte mindegyik drogozik, szinte kizárólag online éli a társadalmi életét (de azt napi 16 órában, "terminally online"), 30-40%-uk "nem heteroszexuális", szinte mindegyiknek van tetoválása és piercingje, kék, zöld, lila stb. haja ("férfiak" közül is soknak, azok esetleg az arcszőrzetüket is - amit a legtöbb növeszt - is "színesítik")
A "pandémia" alatt (a nagy részük igazi kovidtálib) sokan kiestek a "munka világából" azok közül is akik dolgoztak, és nem sok nem ment még vissza, talán soha nem is fog. Valami segélyt, "kovidpénzt" kapnak még mindig, úgy tűnik. Életük a fű vagy haska körül forog elsősorban (ez a választott drogjuk, keményebbel vagy pörgető szerekkel nem igazán élnek).

Frederick2 2022.10.13. 18:10:05

Mazur egy interjújában azt is büszkén ecsetelte, hogy megnyerte a videók kommentátorának Kacit.

Ki az a Kaci?
Ő itten:
twitter.com/kacicsal

A GameStar újságírója és a Fun With Geeks társasjáték szerkesztője. Woke geek man.

A Fun With Geeks egy társas- és kártyajátékokkal foglalkozó YT-csatorna, ami később beemelt a témái közé gamer és geek témákat is. És sajnos politikai témákat is.

A Fun With Geeks gazdái Daev és Kaci, mindkettő woke balos. Sőt, Daev asszem momentumos is. Daev kicsit hasonló elborult szinten nyomja, mint egykor az LMP-s Member (valakinek mond valamit a neve?). A “Fun With Geeks Streamek” VOD címeiből néhány: “Van internet, de nincs többé Trump!”, “Az LMBTQ közösség helyzete itthon”, “Libsikedd Alexszel”. Nem érdemes hallgatni őket. Bár perverzek tehetnek vele egy próbát...

Mekkora fasz ez a Daevci?
Itt megtudhatod:
twitter.com/daev_FWG?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Kaci szerencsére nem annyira elborult, mint Daev. De azért időnként érződik a Gamestar-on belüli munkásságán a woke mentalitás. Watch Dogs 3 a kedvenc vesszőparipám, ugyanis ez az első olyan game, amit leginkább a woke közösségnek készítettek. A “London elesett” c. videójában viszonylag korrekt a kritika. Annyiban korrekt, hogy elmondja, gameplay tekintetében mennyire középszerű az eredmény. De semmi szót nem ejt a game-ben lévő politikai agymosásról. Egy későbbi videójában (“10 remek, nyílt világú AKCIÓJÁTÉK, ami nem GTA”) már játszásra érdemesnek tartja. Amiből az jön le, hogy woke-ként akarja szeretni a játékot, csak gamerként nem megy neki. De azért promózza...

Frederick2 2022.10.13. 18:12:42

És itt most be is fejezem a Gamestar-perceket!

Ha lesz egy kis időm rá, talán összeáll a blogomon egy cikké. Ha lesz egy kis időm... (Kibaszott kevés!)

Ha valakinek van kérdése, észrevétele, azért ne kíméljen!

vodkasprite 2022.10.13. 19:49:39

@Frederick2: Az a megoldás, hogy el kell engedni ezt a mérgező társaságot. Felébredtél ebben a témában, látod, hogy mi megy. Saját magad szembeköpése lenne, ha továbbra is "velük lógsz". Nem érdemes többet foglalkozni velük. Amit meg kellett tudnod, azt már tudod. Ideje tovább állni, és valami olyannak szentelni az energiád, ami előremutató. Legyen az új hobbi, új képesség kifejlesztése, pénzcsinálás, család, barátok, amiben örömödet leled.

Frederick2 2022.10.15. 09:05:11

@Deansdale: A Gamestar kigúnyolja azokat, akiknek nem tetszett az “Amazon: Ügyvéd”. “Csípőből ellőtt köpködés”. És ez még a legenyhébb beszólás.
www.youtube.com/watch?v=tXS9QWyUJfc

Kigúnyolja! Beszól nekik! Visszataszító ez az arrogancia!

Zombimókus 2022.10.15. 21:06:06

Kijöttek az Eurostat adatok az augusztusi többlethalálozásról, és bár jobban néznek ki, mint a megelőző hónapiak, mégis eléggé tragikus képet festenek. Járvány után az ember negatív értékeket várna, ehhez képest még mindig jóval 10% fölött az EU átlag.
ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/demo_mexrt/default/table?lang=en

A napi.hu cikkében a magas többlethalálozás okaként a nyári hőhullámot jelölte meg. Az országok közül kiemelik Görögországot, ahol a legrosszabb ez az adat, majd a második helyen Írországot. No, nálam itt - az ír hőhullámnál - dobta le a láncot a gép.
Rövid keresés után megtaláltam a historikus adatokat, ami szerint Dublinban idén akkora hőhullám volt, hogy a napi maximum hőmérséklet időnként megközelítette az észveszejtő 29°C-t is. Nyilván érthető, hogy ilyen embertelen hőségben meghalnak a szegény írek.

Link az adatokhoz: weatherspark.com/h/s/33845/2022/1/Historical-Weather-Summer-2022-in-Dublin-Ireland#Figures-ColorTemperature

napi.hu cikk: www.napi.hu/magyar-gazdasag/vegre-egy-mutato-amiben-jok-vagyunk.761600.html

Kisgé 2022.10.16. 17:58:13

@Zombimókus: Írországban a nyári maximumok 18-19 fok körül mozognak, úgyhogy a 29 kb olyan volt, mintha Mo-on 39-40 fok lenne. És igen, hőhullámok idején jelentősen nő a halálozás.

Deansdale 2022.10.16. 18:23:27

@Kisgé: Azért ez nem ilyen matekosan működik, nem mondhatod hogy a szibériaiak már a 15 fokban is megdöglenek mert ott az átlag 5 fok. 29 fokot egy eszkimó is kibír, az nem hőhullám.

Zombimókus 2022.10.16. 19:34:37

@Kisgé: Az írek gondolom akkor nyaralni sem járnak. lol

GABOR2 2022.10.17. 15:08:49

@Deansdale: Mostmár az USA fegyverei is kezdenek elfogyni, legalábbis az amit Ukrajnának adnának. Fizikailag nem lesz nagyon fegyver. Úgyhogy remélhetőleg hamarosan vége lesz.

vodkasprite 2022.10.17. 17:00:47

@GABOR2: Meg lennék lepve, ha ilyen indokkal állna le a háború.

Deansdale 2022.10.17. 19:36:12

@Frederick2: Itt tartunk:
www.youtube.com/watch?v=_GBMKVrLbUg

A disney megteheti, hogy egy vödör szart mutat a nézőknek egy óráig, és kifizeti a "kritikusokat" és a bérkommentelőket a jó publicitásért.

Kedvenc kommentem a gamestar videó alól:
"jó kritika (...) nincs tele a manapság divatos "szakmaiságokkal"

Hja, a "szakmaiság", mint például azt nézni, hogy milyen a sztori, a karakterek, a párbeszédek, stb. Ilyennel csak a hülyék foglalkoznak, a gamestar kritika azért jó mert abban nincs ilyesmi :)

vodkasprite 2022.10.17. 19:50:16

Kanadában szabadon választhatóan kérhetsz magadra eutanáziát.
Hívd a 811-et, nyomd meg az 5-ös gombot, máris az asszisztált öngyilkosság menüben találod magad, ahol a kollégák segítenek.

bradsalzberg.substack.com/p/trudeaus-canada-offers-toll-free

Ilyenkor hol vannak a segélyszervezetek, orvosok, pszichológusok társasága, alapítványok, meg még másik ezer szervezet, aminek ÁLLÍTÓLAG az a dolga, hogy a nehéz helyzetben lévő embereken segítsenek. Még egy kérdést, vitát sem ér a sztori?

Madarász Henrik 2022.10.18. 05:01:47

Megint csak ehhez a kártékony milliárdos kaszthoz jutunk vissza, akik át akarják alakítani a társadalmat. Miután egy dolog népszerű lesz, mint a számítógépes játékok, egyre nagyobb vállalatok jönnek létre akik a szükséges tőkét ezektől a milliárdosoktól kapják, ők először csak több hasznot akarnak, aztán kihasználva hogy sok fiatalt tudnak így elérni, elkezdik tudatilag manipulálni őket a céljaik érdekében.

Frederick2 2022.10.18. 08:36:57

@Deansdale: Elég sok ilyen ügye volt a Gamestar-nak. Írtam is róla egy cikket.

grafomanpali.blog.hu/2022/10/15/woke_geek_wo_man

Beletekintettem a videók alatti kommentmezőkbe, a Gamestar Face- és YT-oldalán. A "Hatalom Gyűrűi" és a She-Hulk témájú videóknál jön néhány kommentelő, aki elmondja, miért problémás az adott woke produktum, mire jön az illetőre 4-5 woke kommentelő, aki elmagyarázza, miért jó a cucc. Innen is látszik, hogy melyik réteget szolgálja ki a GS.

Vodkasprite tanácsa jól hangzana, miszerint hagyni kell az ilyen társaságot a fenébe. A probléma ott kezdődik, hogy ha én ignorálom is az ilyen SG féle társaságokat, ismerősi körből lesz olyan, aki előhozza egy-egy videóját vagy cikkét, a szokásos woke baromsággal.

Egyre inkább azon gondolkodom, hogy össze kellene állni pár haverral, és a geek területén ki kellene alakítani egy hazai ellenkultúrát. Egy amolyan jobboldali geek közösséget. Egy jobber geek közösség ellen tudna állni a woke geek áradatnak.

Frederick2 2022.10.18. 08:39:28

@Madarász Henrik:

"egy dolog népszerű lesz, mint a számítógépes játékok"

Megborzongok, ha belegondolok, hogy az olyan woke videójátékok, mint a Last up Us 2, a Bioshock Infinite és az Assassin's Creed Valhalla, mekkora népszerűségnek örvendenek a hazai gamer közösségben.

Madarász Henrik 2022.10.18. 12:27:41

@Frederick2: Elolvastam egy hosszú cikket egy ilyen cég, a Blizzard történetéről. A dolog azzal indult hogy néhány lelkes fiatal a saját pénzéből jó játékokat akart csinálni, teljesen politikamentesen. Ahogy kezdtek sikeresek lenni, egyre több embert kellett felvenni a játékok fejlesztésére, először egy szakmai befektető jött, de aztán még több pénz kellett a fejlesztésekre, átvette a helyét egy pénzügyi befektető, utána pedig egyik tulajdonos jött a másik után. Az eredeti fejlesztők már nincsenek is ott, a befektetők emberei vezetik a céget, akik persze nyomják a woke dolgokat.

Frederick2 2022.10.18. 18:52:55

@Madarász Henrik: Ritkán van ilyen, de zsidózni fogok! :D A Naughty Dog-on és a Irrational Games-en látszik, hogy baloldali (woke) zsidók működtetik. A maga sötét módján zseniális, ahogy a dekadens, torz értékrendjükkel megfertőzték gamerek tömegeit. A Last up Us és a Bioshock Infinite a legrosszabb értelemben sikertörténet.

Frederick2 2022.10.20. 07:10:41

@Deansdale: 2 évvel ezelőtt Gulyás Marci a Partizánban egy külön podcast-et szentelt a “The Last of Us Part II”-nek. Gulyás Marci pironkodik is a videó elején, hogy nem igazán szokott ő gamer témákkal foglalkozni. Hát látszik… :P

(www.youtube.com/watch?v=UlWsCKSUFks)

A 23. percben megállapították, hogy nőgyűlölő, szexista és homofób a gamer társadalom!

A kommentek között is dúl a hülyeség. A podcast-ben is szereplő Tóth Ridovics Máté kommentjéből egy részlet:

“Ettől függetlenül igazad van abban, hogy lehettünk volna sokkal pontosabbak is ezzel kapcsolatban. De az igazság az, hogy a valóság még annál is rémisztőbb, mint ahogyan elsőre látszik. Már megbántam, hogy nem említettem meg (azért nem említettem, mert nem értek hozzá és már így is sok olyan dologról kellett beszélnem, amihez nem értek eléggé), de az amerikai játékiparnak egyébként is van egy erős, történeti összefonódása a hadiiparral és más módon, de az amerikai szélsőjobbal is. A Bannonék, ha minden igaz, komoly energiákat toltak az amerikai játékosok körében való mozgalom- és fórumépítésre és a kampányban is targetáltak kifejezetten gamerekre. Szóval az van, hogy az amerikai gamer közösség egy része eleve kondicionálva van a szélsőjobbal való azonosulásra.”

Hmm, az amerikai szélsőjobboldal átmossa a gamerek agyát! Érdekes! Kár, hogy nem hozott példát. Vajon melyek azok a videójátékok, amik mossák az agyunkat? A Duke Nukem megtanít minket az idegengyűlöletre? :P Lehet, hogy azért vagyunk túl kritikusak a cigánysággal kapcsolatban, mert túl sokat játszottunk a Warcraft 2-vel, és minden cigányt orknak látunk? :P A Bayonetta vajon mennyiben járult hozzá a nemi erőszakok számához? :P

Nem lehet, hogy mi is azért vagyunk elutasítóak a geek és a gamer területen megjelenő woke áldással kapcsolatban, mert mossa az agyunkat a FIDESZ és a MI HAZÁNK, a Fair Right, a Médiavadász, az American Krogan meg a Toroczkai László? Ki vagyunk szolgáltatva a szélsőjobbos agymosásnak! :P

Frederick2 2022.10.20. 07:18:28

@Deansdale: Két folyamat történik a gamer társadalommal, mind az USA-ban, mind Európában.

1, A baloldali woke értelmiség évente gyalázza és mocskolja a gamereket, hogy nőgyűlölők, szexisták, homofóbok, rasszisták!

2, A baloldali woke értelmiség ugyanezeknek a gamereknek gyártja a woke tartalmú videójátékokat!

Miért nem termelődIK ki a gamer világon belül az ellenállás? Miért nem csapnak az asztalra a gamerek, és küldik el a picsába azokat, akik mocskolják őket? Miért nem ordítják bele a woke értelmiség arcába: "Az anyád büdös fasza a szexista, te görcs!"? Miért hagyják a gamerek, hogy évente így beleszarjanak az arcukba?

Ennyire hogy lehet védtelen egy szubkultúra? A woke értelmiség fát vághat a gamerek hátán?

Deansdale 2022.10.20. 08:27:50

@Frederick2: "Miért nem csapnak az asztalra a gamerek"

A legalapvetőbb válasz az, hogy minden jelentős kommunikációs csatorna a woke oldalon van, nekünk legföljebb néhány youtube csatorna jut, amíg be nem tiltják. Nekik dolgozik a sajtó, a szocmédia, a játékgyártás jelentős része, ésatöbbi. Egy gamer otthon ül egyedül és ha véletlenül egy ízesebb kommentet ír valahová máris megy a kitiltás. Egyszerűen nincs hangunk amivel a woke arcokba ordíthatnánk.

A második válasz az, hogy a woke ideológia ellen felszólalók ilyenistázása meg olyanfóbozása elég hatékony módszer a kussban tartásukra. Ez elsősorban a (relatíve) idősebb korosztályra vonatkozik, ami inkább csendben marad és a pénztárcájával szavaz.

A fiatalabbak viszont már olyan kultúrába nőnek bele, ami telítve van a woke szarsággal, ezért a legtöbbjük nem is érti miről beszélsz, ha megpróbálsz rámutatni hogy ez nem normális. Ők sem feltétlenül fogyasztják a kifejezetten woke játékokat, mivel azok annyira gagyik hogy nem kellenek még az elkötelezett aktivistáknak sem, de a normálisnak kinéző tartalmakba csomagolt woke üzenetek náluk simán célba találnak.

És nem csak ez a szubkultúra ilyen védtelen, hanem mindegyik. Sőt, a gamerek még ki is emelkednek a többi közül azzal, hogy volt a gamergate, de aztán sajnos az is elhalt. Az pont az az asztalra csapás volt, hogy a gerinctelen woke szararcok szálljanak le a gamer kultúráról, de végülis a mainstream addig rasszistázta meg szexistázta őket amíg a lázadók belefáradtak a hülyeségbe és hazamentek. Megnézheted a wikipédiát például, az tökéletesen mutatja hogy milyen a woke mainstream hatalma az alulról szerveződő felkelő mozgalmak ellen.

Frederick2 2022.10.30. 06:29:40

@KalmanBlog: @Deansdale: Na, így kell igazi lejárató videót készíteni a gamer és geek szubkultúráról!

MEGHATÓ TWITCH PILLANATOK
www.youtube.com/watch?v=nDxzH6mznMQ

"Ez után a videó után szem nem marad szárazon! Az élő közvetítések a boldog pillanatok mellett mindig tartogatnak szomorú vagy megható eseteket is - ilyenkor pedig maguk a streamerek maguk is elérzékenyülhetnek. Ma összeszedtünk nektek néhány olyan esetet, amik biztosan számotokra is szívet melengetően hatnak majd! Következzenek a megható twitch pillanatok!"

Hogy mi van valójában a videóban? 20 fölötti felnőtt férfiak és nők, akik elbőgik magukat teljesen hétköznapi dolgokon. (Még a születésnapi köszöntéssel is úgy voltam, hogy azt is miért kellett stream-ben, miért nem lehetett ez privátban?) Már a bőgő csajok is idegesítőek, de amikor fiatal férfiak sírják el magukat élő adásban, az kifejezetten szánalmas.

Körülbelül ezért nem is nevezem magamat sem geek-nek, sem gamer-nek, mert valahogy nem szeretnék egy közösségbe tartozni ezekkel. Ez a Twitch is tele van érzelmileg labilis, infantilis, képernyőfüggő, szeretetéhes emberekkel, akik a legdurvább depresszióba képesek esni, ha egy hónapra bannolják őket.

Az ilyen videók láttán nem csodálom, hogy a geek és gamer szubkultúra is tele van ilyen nebántsvirág SJW és LMBT emberekkel. Szánalom!

Frederick2 2022.11.01. 12:46:01

Egy gamer magazin arra használ fel egy gyilkosságot, hogy rajta keresztül megbélyegezze a gamer férfiakat.

grafomanpali.blog.hu/2022/11/01/kegyeletsertes_uszitas_gaming

Az eszem megáll!

vodkasprite 2022.11.02. 21:26:10

Mostanában minden második videóklipp végén öngyilkos lesz a főszereplő. Tutti ez sem véletlen.

Tiktokon nagyon nyomatják a dagadt nők elfogadását, meg hogy a régi egészséges táplálkozás baromság, legyél olyan dagadt, amilyen csak szeretnél. Lásd ezt a videót 7:10-től: rumble.com/v1p9lmy-evil-wef-leader-caught-planning-mass-extinction-event-to-inner-circle.html

KalmanBlog 2022.11.08. 17:03:26

@amjamdaynA: Csak annyi kifogásom van, hogy hogy képzeli, hogy a jobb kezét használja erre a célra???

amjamdaynA 2022.11.09. 20:21:19

@KalmanBlog: Ez engem is meglepett, ha jól tudom, ezért kézlevágás a bünti.....

Frederick2 2022.11.10. 20:31:21

@Deansdale: Úgy látom, mostanában az Otherworld is nekimegy a woke-nak:

Marvel-téma
www.youtube.com/watch?v=FH7WzcwaK2w

Deansdale 2022.11.10. 21:58:00

@Frederick2: Na, ez teljesen jó volt, csak a végkövetkeztetésig nem jut el a srác. Úgy érzi ez a sorozat a nőknek sem szól meg a férifaknak sem - hát ja, mert a gyerekeknek szól, nekik mutat a disney szándékosan ilyen aberrált szerepmintákat, hogy a felnövekvő lányok arrogáns ribancok legyenek, a fiúk meg a létezésüket is szégyellő lelki roncsok. A disney nem arra költ ezermilliárdokat, hogy a már megszilárdult értékrenddel rendelkező felnőtteknek gyártson olyan tartalmat ami azokat nem érdekli, hanem a formálható elméjű gyerekek agymosására.
süti beállítások módosítása