HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Az Andrew Tate szitu

2023.01.29. 10:42 Deansdale

Nem szívügyem a fickó, de mindenki foglalkozik vele és mindenki hülyeséget beszél róla, úgyhogy muszáj nekem is megtennem ugyanezt.

Tate egy tenyérbemászó figura, ezen nincs mit szépíteni, az meg már a világegyetem működésének tragédiája, hogy a nők szeretik férfiban ezt a fazont, főleg ha milliárdos. Amúgy a jelentősége, és főleg a "veszélyessége" messze túlértékelt, a dolgok nagy rendjében ő csak 1 influencer (ezt a szót jobban rühellem mint Tate-et) a sokmillióból. A haladár seggarcok azért fújnak rá, mert bokán hugyozta az ideológiájukat azzal, hogy a női természetről meg a modern mátrix világ működéséről beszél - olykor egész értelmesen, máskor inkább szánalmasan -, és ettől a libbantak pánikba estek, hogy mi lesz ha kitermel egy antiwoke réteget a következő generációban. Ez a veszély sosem volt valós, és amúgy a piramis csúcsának környékén mindigis leszarták Andrew barátunkat, csak akkor tapostak rá, amikor a rócsild-származék Grétával került szóváltásba.

Nem kétlem, hogy eleve volt róla dossziéjuk pár ötlettel, hogy mivel lehetne megszorongatni a tökeit szükség esetén, és a pillanat elérkeztével rögvest elő is csapták a legegyszerűbb megoldást - bizonyos értelemben egészen hasonlót, mint amivel Assange-ot kicsinálták. Aki bármiféle szexipari ákombákommal keresi a kenyerét az mindig nevetségesen könnyű célpontja a hatóságoknak, mivel a törvényeket olyan rugalmasan lehet értelmezni amennyire csak akarják, és bármilyen érintetett bármikor el lehet meszelni, akkor is ha a tevékenysége amúgy teljesen legális.

Tate ugye webes kamerás csajokat "futtatott", ami Romániában legális, ezért valószínűleg azt hitte biztonságban van, és egy darabig nem is koppintottak az orrára, így túlságosan elbízta magát. Aki nem teljesen síkhülye, az tisztában van azzal hogy a könnyű pénzkerestre vágyó fiatal cicababák tömegei áradnak az ilyen híres és jóképű multimilliárdosok felé, úgyhogy Tate-nek soha senkit nem kellett semmire kényszerítenie. Az aranytojást tojó csibéket csöcsörészte naponta, szivar és pezsgő körettel, mi a francért veszélyeztette volna ezt az életmódot azzal, hogy tök fölöslegesen csinál valami illegális manővert? Élt mint hal a vízben, csak közben tényleg elgurult a szája és olyan valakinek szólt be akinek nem kellett volna. Mit ad Isten, másnap rátörték az ajtót a román zsandárok.

Amivel meg tudták fogni, az a szexipari szabályozás fentebb emlegetett ambivalenciája. A kényszerítésre és az emberkeresedelemre vonatkozó törvények értelmezésébe simán beleférnek olyan dolgok, mint például ha egy abszolút önkéntes munkavállalót elviszel valahová kocsival, vagy akár fizetsz neki egy metrójegyet, akkor "utaztattad", ami beleesik a human trafficking (emberkereskedelem) bizonyos értelmezésébe, vagy ha megkéred az egyik abszolút önkéntes munkavállalót, hogy prémium cicababaként ne mászkáljon egyedül egy veszélyes nagyvárosban (miután többször is egyedül mászkált, tehát nyilván nincs a világtól elzárva), hanem vigyen magával legalább egy másik cicababát, arra rá lehet húzni, hogy fenyegetés fogvatartási ill. kényszerítési céllal. Tate ilyeneken csúszott el, legalábbis a román csendőrök által kiszivárogtatott anyagok tanúsága szerint.

Mindenféle ellentétes híreszteléssel szemben Tate nem erőszakolt meg senkit, főleg nem gyerekeket, nem kényszerített senkit semmire és nem tartott fogva senkit. Ez persze nem akadályozza se a retardált libsiket, se az egybites jobbos trollokat abban, hogy sikítva követeljék a felnégyelését, mert például "dicsekedett azzal hogy szexelt egy 16 éves alkalmazottjával, tehát gyerekerőszakoló!" A 16 nem gyerek és Romániában tökéletesen legális, arról meg talán inkább ne kezdjünk vitázni, hogy kell-e vagy lehet-e félteni egy olyan szexmunkás erkölcseit, aki önként csapódott egy milliárdos playboy sleppjéhez hogy részesüljön a mannából. Mielőtt bárki előadná a dupla leszúrt rittbergert, nem állítom hogy amit Tate csinált az erkölcsös vagy etikus. Komprende? Csakhogy az igazságszolgáltatást nem a erkölcscsőszök felháborodása vezérli, hanem a törvény, és amit Tate tett az nem törvényellenes. Erkölcsileg elítélni lehet, köpni rá szabad, de hagyjuk az ostoba túlzásokat és ne tegyünk úgy, mintha joggal zargatná a román rendőrség.

Ja, és honnan veszem, hogy nincs Tate ellen semmi komolyabb ütőkártya? Már réges rég nyilvánosságra hozták volna. Afelől viszont nincs kétségem, hogy Andrew aranyásói között biztos akad néhány, aki jó pénzért bármit rámond a bíróságon, elvégre eleve pénzkereseti céllal csapódtak egy milliárdos bankszámlájához, így valószínűleg nincsenek erkölcsi gátlásaik azzal kapcsolatban, hogy ugyanolyan célból átváltsanak egy másik számlára.

Még egy gondolat erejéig az influencer "munkásságára" visszatérve, azért is csak magát okolhatja a progresszív-globalista zombisereg, hogy a mindenhonnan áradó férfigyűlölet tengerében a fiatal srácok végül ilyen példaképeket találnak maguknak. A normális, egészséges, hagyományos maszkulinitást a balos kultúra ott rúgja ahol éri, mocskolja és bünteti, aztán meg lesnek mint egy fazék lecsó hogy a palackba zárt szellem kiutat keres. Egy ideig Jordan Peterson volt az első számú közellenség ezügyben, a rohadt széljobber náci aki azt tanácsolta a fiataloknak, hogy tegyenek rendet a szobájukban, meg ilyenek. Aztán jött Tate, ez a milliárdos lúzer akiről onnan tudhatod hogy nem ért a nőkhöz és gyűlöli őket, hogy százával cirógatja őket és belőlük él. Ne kövesd a példáját, mert mérgező! Egy rendes liberális gondolkodású fiatal férfi Tate ellentéte! ...és tényleg.

Az én végszavam az egész hacacáréról meg annyi, hogy Tate simán megérdemel kb. egy feleakkora börtönbüntetést, mint Epstein kliensei.

21 komment

Címkék: szép új világ Tate Andrew

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vodkasprite 2023.01.29. 11:24:00

Én bírom Tate-et, szerintem semennyi börtönt nem érdemel. Olyan témákban nyitotta fel a szemem, amikre nem volt rálátásom. Végre valaki úgy beszél, hogy nem PC barokkos körmondattal vezette fel a mondandóját. Az meg hogy szexmunkásokból élt, hát és akkor mi van.

vodkasprite 2023.01.29. 11:44:02

Közben itt egy videó, amiben egy randin a Pfizer egyik vezetője elpofázza, hogy házon belül tervezik létrehozni a COVID vírusok új mutáns verzióit, hogy ők adhassák rá az oltást is:

drtrozzi.org/2023/01/27/jordan-lee-walker-admits-pfizer-crimes-to-his-fake-gay-date/

Az is vicces, amikor rájön, hogy levideózták.

Deansdale 2023.01.29. 12:16:58

@vodkasprite: Az "Epstein kliensei" a Jeffrey Epstein-féle politikusos-gyermekprostis nemzetközi kémhálózatos zsarolós témára utalt. Epstein ugye nem lett öngyilkos, a jobbkezét, Ghislaine Maxwellt pedig bűnösnek találta a bíróság mivel gyermekprostikat bocsátott az ügyfelek rendelkezésére. Az ügyfelek listáját titkosították és konkrétan egyetlen emberrel sem történt semmi arról a listáról. Ilyen értelemben mondom, hogy Tate megérdemli az ő büntetésük felét.
twitter.com/ksorbs/status/1558176284383088642

Vicces adalék - bár a netes pletykát nem ellenőriztem vissza -, hogy Bill Gates többtucatszor járt Epstein szigetén és amikor feltették neki a kérdést, hogy minek, aszonta "nem tudja".

GABOR2 2023.01.29. 13:30:35

Bocs ezt, még úgy írom, hogy nem olvastam az írást, de később feltétlenül fogom...

Tegnapi Portfolio cikk: "Frusztrált férfiakon csinált dollármilliókat, most egy román börtönben ül – de mégis kicsoda Andrew Tate, a nőgyűlölő influenszer?"

"Birom" amikor nem híreket hoznak le, hanem már a címben megmondják neked ki az ellenség, kit kell útálni. Miközben az illető úrnak sok-sok nője volt...

GABOR2 2023.01.29. 13:34:37

Amúgy őt kitiltották a közösségi médiából, de aztán elkezdett megjelenni a rendes médiában... az első cancel próbálkozás nem volt elég.

Volt olyan műsorvezető aki tán azzal akarta megmutatni, hogy mennyivel okosabb ő, hogy kihívta nemrég egy sakkpartira... és a műsorvezető saját meglepetésére kikapott...

www.youtube.com/watch?v=86CJfGGuhgw

Mme.Brioche 2023.01.29. 13:52:33

@vodkasprite: affene, a Rumble-t letiltotta a francia kormány, nem tudom megnézni a videót, pedig vicces lehet :-D

GABOR2 2023.01.29. 13:52:49

Amúgy igazából az volt, hogy kitiltották a közösségiből, de aztán berobbant a "normál" médiába azáltal, hogy beszólt hogy a ne játsza már a fejét a Meghan Markli, hogy rasszizmus áldozata és ez a videója nagyon nézett lett és tán onnantól hívták be... Egyre sűrűbben a stúdiókba. Szóval a brit királyi családnak is kezdett lehett kellemetlen lenni, bár amit mondott a család többségi véleménye... de ők akkor se kedvelik ha negatívan kommentálják az életüket.

GABOR2 2023.01.29. 13:53:37

@vodkasprite: Szerintem jelenleg nem él szexmunkásoból.

Madarász Henrik 2023.01.29. 14:03:41

@GABOR2: A Portfolió egy balos szennylap már évek óta, gazdasági hírek helyett előbb a kovid témában tolta túl a félelemkeltést és támogatott minden értelmetlen korlátozást, a háború kitörése óta hazug nyugati háborús propagandát nyomja plusz a kínaiakat is lejáratja ahol tudja, a napi.hu ugyanez a kategória.

Kisgé 2023.01.29. 14:22:57

@GABOR2: Tate szerintem tipikus példája, hogy semmi sem fekete vagy fehér.
1. Mint egykori full contact küzdősportoló maximálisan tisztelem profi kick-box meccseiért, tudva hogy mennyi melót kell beletenni egy olyan recordba, mint neki van.
2. Az apja sakk nagymester volt, ezt a riporter is tudta, "poénból" állt ki vele.
3.Az apja fekete sakknagymester volt-így valódi félvérként kritizálta a nála "világosabb" rasszizmust óbégató Marklit. Akit amúgy a brit királyi család is rühell.
4. Ugyanakkor millióit poresz webcam bizniszből szerezte. Ironikus módon ugyanannal a lúzer férfi közösségnek, akik ezért fizettek egy csomó értelmes tanácsot is adott(pl ne pornózz:))
5. Ami a legantipatikusabb, hogy milliói másik felét egy tipikus hogyan gazdagodj meg lehúzással szerezte(hustler academy), ugyanannak a célcsoportnak eladva.

gigabursch 2023.01.29. 15:26:23

Nem is tudtam, hogy Thuncipunci rócsild származék...
De meg se lepődök...

Deansdale 2023.01.30. 08:41:08

https://odysee.com/@PaulJosephWatson:5/there's-something-strange-about-this.:e

Mme.Brioche 2023.01.30. 16:51:42

Ez totál nem tartozik a témához, de felfigyeltem valami érdekesre, nem tudom hallottatok-e róla, de mindenki a Nagy Amerikai Tojáshiányról beszél, kígyózó sorokban állnak az emberek a boltokban tojásért, ha éppen kapni, és azt is aranyáron adják, "hivatalosan" azért mert rettenetes madárinfluenzia-járvány tombol ott, és rengeteg csirkét le kellett vágni, ehhez képest viszont a youtube meg a tiktok tele van olyan videókkal, amikben gazdák arról beszélnek, hogy a tyúkjaik már fél éve nem tojnak egyáltalán, és az ismerős farmerbarátaiké sem, meg a facebook farmercsoportokban is mindenki erről panaszkodik, és csak mostanában jöttek rá, hogy valami a csirketáppal lehetett, mert aki leállt vele, annak azonnal újra tojni kezdtek a tyúkjai.

Úgy tűnik valami eltussolás folyik odaát megint, lehet hogy nemsokára vége lesz a "madárinfluenzának", most hogy rájöttek mi is az igazi baj.

www.tiktok.com/@universityoftruth/video/7194309524520537390
www.tiktok.com/@kierstengillman24/video/7191549038066552107
www.tiktok.com/@urbanchickenfarmer/video/7190069710854130987
www.tiktok.com/@mr.nintendodog/video/7190802984262061354

vodkasprite 2023.01.30. 17:51:48

- felgyújtják, megmérgezik, vírussal lepermetezik, beoltják.. ezek bármit megcsinálnak, csak ne legyen kaja

gigabursch 2023.01.31. 08:16:18

@Mme.Brioche:
Nem hallottam róla, de a GMO kapcsán bármit elhiszek...

Frederick2 2023.02.02. 18:38:06

@Kisgé:

"4. Ugyanakkor millióit poresz webcam bizniszből szerezte. Ironikus módon ugyanannal a lúzer férfi közösségnek, akik ezért fizettek egy csomó értelmes tanácsot is adott(pl ne pornózz:))
5. Ami a legantipatikusabb, hogy milliói másik felét egy tipikus hogyan gazdagodj meg lehúzással szerezte (hustler academy), ugyanannak a célcsoportnak eladva."

Gondolom, Deansdale ezért undorodik és viszolyog tőle. Mert egy lúzer férfiseregből szedi ki a lóvét.

Kicsit ide tartozik.

A férfiasság válságának vámszedői
www.youtube.com/watch?v=qrTD0skcbU0

Frederick2 2023.02.02. 18:44:26

@Deansdale: Kevin Sorbo politizál? Nem is tudtam...

vodkasprite 2023.02.03. 16:07:13

@Frederick2: Szerintem nem szégyen pénzt csinálni, és sok pénzt keresni emberek kiokosításán. Az a baj, hogy kezdettől fogva azt programozzák belénk, hogy sok pénzt keresni helytelen és erkölcstelen. Meg, hogy teljesen nonszensz, hogy milliókat keresnek noname focisták pl. itthon is. Ehelyett: elégedj meg annyival, amennyit keresel, meg lehet élni belőle, mit szeretnél még?
Elérték azt, hogy társaságban nem illik arról beszélni, hogy hogyan tudunk több pénzt csinálni. Márpedig a jobb boldoguláshoz és a szabadsághoz az kell. Márpedig a vállalkozók erről beszélnek egymással, ott nem tabutéma.

Persze a korrupció, meg emberek lehúzása úgy, hogy eltűnsz a pénzzel, az más tészta. De Andrew Tate sok ember szemét nyitotta fel ingyenes videóival ingyen, és a kurzusán pedig olyan mindsetet ad át, amivel pénzt tudsz majd magadnak keresni. Persze a melót neked kell majd beletenni.
süti beállítások módosítása