HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: A Federal Reserve Bank of San Francisco (a továbbiakban FRBSF) 2024. január 16-án publikált egy távmunkával foglalkozó tanulmányt. A FRBSF azon véleményének ad hangot, miszerint nem sok értelme volt... (2024.04.28. 14:55) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Wildhunt: "Az egész leginkább ugyanaz a parttalan vita, amit Frederickkel folytatsz, hogy mit értesz zsidók alatt." Természetesen Deansdale most is úgy fogalmaz, hogy "zsidók". Vagyis a teljes z... (2024.04.28. 14:54) Mi is az a fasizmus
  • Frederick2: @Deansdale: „Általában nem jellemző rám, hogy definíciókon lovagoljak” Nekem sem szokásom, hogy definíciókon lovagoljak. Én nőkön szoktam lovagolni. Meg időnként engem is meglovagolnak a nők. A def... (2024.04.28. 14:47) Mi is az a fasizmus
  • Deansdale: @GABOR2: Ezek az áldott zsidók már csak ilyen filmeket szeretnek csinálni, egyem a zuzájukat... (2024.04.28. 14:23) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Ponyvaíró néger: Pedig írhatnál bővebben is. (2024.04.28. 14:20) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Rövid elmélkedés még cenzúra előtt

2011.10.05. 08:54 Deansdale

A nőkertben általában még a nevem említését is kipurgálják, de most valaki megint szóba hozott. Addig reagálok rá, amíg el nem viszi az illető nyelvét a cica.

"és a végére egy igazi hímsovén/antifeminista blogger írása a témáról:
http://deansdale.freeblog.huhttp://deansdale.blog.hu/media/image/201110/
"... feministáékat csak a saját maguk által kitalált mumus, a láthatatlan 'patriarchális társadalom' üldözi, ezért örök kétségbeesésre vannak ítélve."
az sztem nagyon jó, hogy pl egy ilyen vélemény láthatóvá válik a kiállítás apropóján (az értelmezéseinktől függetlenül). és hogy az ehhez hasonló agymenéseket megcáfoljuk, az már a mi dolgunk."

Ennyi vonatkozik rám, de egyvalamit már rögtön nem értek.

Hímsovén/antifeminista? Mi a lótúró köze van egymáshoz a kettőnek? Miért kell ezt egybemosni?

A feminizmus egy politikai mozgalom; olyasmi mint egy parlamenten kívüli párt. Igyekszenek bekerülni, hogy a saját hülyeségeiket erőltessék az országra.

Ha valakinek ez a politikai mozgalom nem tetszik, az egy politikai vélemény.

Semmi köze a hímsovinizmushoz. Én akkor lennék hímsoviniszta, ha arról írnék blogot, hogy a nők alacsonyabbrendűek vagy értéktelenebbek mint a férfiak. Csakhogy én ilyet sose mondtam, ugyanis nem süllyedek a feministák szintjére, akik egyfolytában a férfiak alacsonyabbrendűségéről papolnak.

Az én véleményem (amit sosem szoktam véka alá rejteni) az, hogy a férfi és a nő emberi értelemben egyenrangú, egyenlő értékű. Az, hogy a képességeik különbözőek, ebből semmit nem von le. Sőt, a két nemet összehasonlítani idiótaság, hiszen két különböző nemről beszélünk, aminek különböző feladatai vannak. Egy nő mindig jobb nő lesz, mint egy férfi - de ugyanaz a nő mindig rosszabb férfi lesz, mint egy férfi. Éppen ezért, ha "átkényszerülünk" a másik nem szerepébe, akkor hátrányban leszünk velük szemben, de saját pályán viszont előnnyel indulunk.

Egyenlő értékű, de nem egyforma. Egymást nem helyettesítő, hanem kiegészítő.

Mi ebben a hímsovinizmus?

 

...na ezért van nekem bajom a feminizmussal. Mert nincs bennük semmi tisztesség, logika vagy igazságérzet. Összemosnak mindent mindennel, csak hogy sározhassák politikai ellenfeleiket. Amit csinálnak, az a legrosszabb, legmocskosabb választási kampányhoz hasonlít, amikor az ellenfélről olyan hazugságokat nyilatkoznak, hogy már nehezen bírja a nyomdafesték. Csakhogy a választási hajcihővel szemben a feministák sárdobálása permanens. A "nemek harca", ami a lételemük, ilyen mocskolódássá változtatja a közéletet. Kell ez nekünk?

Mintegy mellesleg, amit tőlem idézett, az tökéletesen megállja a helyét. Ki üldözi a feministákat? Mutassanak rá valakire, aki üldözi őket, a saját rémképzeteiken kívül. Van talán 2-3 magyar blogger a neten, akik feministaellenesek, de hogy - mondjuk - én "üldözném" a feministákat? LOL

Na ne komolytalankodjunk.

Az, hogy odakint a nagyvilágban sokan nem értenek egyet a céljaikkal, az nem "üldözés". Egy politikai mozgalomnak tudnia kellene megérteni és elfogadni, hogy vannak emberek akik másban hisznek. Ez nem bug, hanem feature. Az a gond a feministákkal, hogy totális hatalomra törekszenek, és nem tűrik el, hogy valaki ne értsen egyet velük. Az ellenállást el akarják taposni, mert a feminizmus mint eszmerendszer a normális világgal összeférhetetlen. Kábé mint a muzulmánok: aki nem csatlakozik, az halál fia.

 

Eddig 3 komment érkezett

  • 1.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 10. 05. 10:14

    "Hímsovén/antifeminista? Mi a lótúró köze van egymáshoz a kettőnek? Miért kell ezt egybemosni?"

    Ugyanmár! Ne kelljen már ezt elmagyarázni.

  • 2.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 10. 05. 12:23

    Egyszer kerekíthetnél egy cikket a "hímsoviniszta" szó etimológiájáról, használatáról és létjogosultságáról... Szerintem ez is megérne egy misét.

  • 3.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 10. 05. 13:11

    Szerintem megírhatnád te, valószínűleg lenne olyan jó mint az én elmélkedéseim :) Meg hát az én hangomat már úgyis unhatják páran :D

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista tereskova antifeminista antifeminizmus nőkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása