HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: A posthoz: Az eleve fura volt nekem annakidején, hogy a templomba ugye csak a fejen lévő kis fejfedővel mehetnek be - állítólag azt is azért hordják, hogy az isten ne lásson be a fejükbe. (alusipka... (2024.04.18. 15:25) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

[Minicikk] Ésszerű, tudományos covid-lezárások

2021.07.09. 15:26 Deansdale

A kanadai tisztifőorvos élő műsorban feltett kérdésre válaszul elmondta, az összejövetelek tilalmának egyik oka az, hogy ha emberek összegyűlnek akkor könnyen terjed mindenféle covid-tévhír és konteó.

Nem tudom értjük-e: a kanadai kormány aggódik, hogy az emberek olyanról fognak beszélgetni amiről nem szabadna, és ezért betiltották a személyes találkozást. És úgy gondolják erre joguk van. Bár annyi eszük azért volt, hogy nem kötötték a plebs orrára, csak figyelmetlenségből kiszivárgott...

504 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2021.09.17. 07:43:01

@F. Szabó: Nem árt, ha a kommentek a cikkek témáihoz igazodnak :)

F. Szabó 2021.09.17. 11:09:55

@Deansdale: Mindegy miről írsz, mindig ugyanarról beszél itt mindenki, ha Fredericknek igaza van.

(legújabb a legujjabb, fáradt lehettem)

2021.09.21. 10:22:09

Dr. Zelenko, aki kezelte Trumpot, meg még pár híres embert.

www.bitchute.com/video/bglL7wo9w6Bt/

2021.09.21. 12:37:45

"Az FDA vakcina-bizottságában többen a halálos mellékhatások ellen szólaltak fel és az ártalmakra hívták fel a figyelmet."

Na még a végén a józan ész nyomokban fellelhető, és mégsem a pénz ural mindent? Vajon mikor hozza ezt le a mainstream media? Az FDA az a hivatalos narratíva része, nem? Tehát, amit ott döntenek, az elég hiteles az index.hu-nak is, nem?

www.alternativhirek.com/2021/09/bomba-fordulat-az-fda-vakcina.html

2021.09.21. 17:40:32

Néhány hír még az ébredés csoportból:
- Egy ausztrál nővér elmondja, hogy csak az oltottak kaphatnak ivermectint, amitől meggyógyulnak, és úgy mennek haza, hogy azt hiszik, hogy a vakcina megmentette őket
- Dr. Ryan Cole: Az oltás legyengíti az immunrendszert, egyes betegségek gyakorisága 20x-ra emelkedett az oltottak körében. Ezt már, ha jól emlékszem, másik dokitól is láttam videóban, úgyhogy megerősíteni látszik az 1 évvel ezelőtti próféciát.
- Ausztrál karanténtáborban szopatják az embereket, random lázmérést és PCR tesztet végeznek. Rendőrök, katonák járőröznek. Nem kapnak enni, ha megszegik a kisebb szabályokat.
- Bitchute/Pléjádok: a magasabb társadalmi rangon lévő emberek "másfajta" oltást kaphatnak

Mme.Brioche 2021.09.21. 19:47:39

@vodkasprite: a plejádoknál az Alexis Bugnolo-videót láttad? elég brutális jövőképet fest le.

2021.09.21. 20:07:59

@Mme.Brioche: Láttam, igen.

Amúgy most elég durván terjednek a hírek. Itt a project veritas, (ismerős a neve, de nem emlékszem rá, hogy milyen kontextusban találkoztam vele), 500e telegram, 1.12M youtube követővel, és kiraktak egy érdekes videót, amiben egy kormányalkalmazott, elmondja, hogy egy rakás szar a vakcina :). A videót törölték FB/Instagramról, youtuberól még nem, 2.5M megtekintésnél jár:
www.youtube.com/watch?v=obdI7tgKLtA

2021.09.22. 11:53:19

Amúgy az a durva, hogy az oltás hívők olyan szinten be lettek oltva, hogy egyik ismerősnél már olyan kommenteket látok, hogy miért nem mutatják meg, hogy a kórházban csak oltatlanok vannak, mert akkor mindenki beoltatná magát, meg hogy nem szabadna oltatlanoknak kórházi kezelést biztosítani. Ilyen szintű szektásodásból szerintem nincs vissza út. Ha megnéznék az FDA 8 órás ülését, ahol ugye 16-2 arányban leszavazták az oltást, akkor szerintem az agyuk felülbírálná amit látnak.
Költői kérdés: Miért van az, hogy mi nem ítéljük el az oltottakat, csak próbálunk rávilágítani neten elérhető információkat, és csak annyit akarunk, ha legalább minket ne oltsanak be, de az oltottak egy része szívesen kikaparná a szemünket?

KalmanBlog 2021.09.22. 14:33:33

@vodkasprite: Én ismerek olyat is, aki alig várja, hogy a Alexis Bugnolo féle alternatíva bekövetkezzen. Hipotetikusan érdemes belegondolni, hogy mi lenne akkor:

Onnantól kezdve nem volna aki betartassa a Covid szabályokat és újra szabadok lennénk. Oké, az "elit" rétegben sokat placebót kaptak (úgy sejtjük), de a végrehajtó rétegben már nem. Rendőrök, rosszindulatú szomszédok, a digitális infrastruktúra karbantartói, orvosok nélkül mire mennének? Ki oltana, ha csak a kilépő és a "csaló" valójában oltatlan orvosok maradnának életben?

A halottakat muszáj eltemetni? Egy idő után a természet megoldja a problémát magától is, nem? Úgy értem, hogy ha egyszerre van annyira sok, akkor ésszerűbb lehet kivárni inkább, mint annyit dolgozni...

Az mondjuk durva lenne, hogy ha belegondolsz kik maradnának életben... Lásd: www.youtube.com/watch?v=-akc0dAJKCE&t=138s Nehéz lesz együttműködnünk a fennmaradásunk érdekében. De talán nem lehetetlen.

Szóval ezen az antivaxer oldalon is van aki dühös lett a normikra. Valamennyire érthető is, mert a normik kollaborációja nélkül nem lehetne a mi jogainkat sem megnyírbálni.

Mindkét oldal úgy érzi a saját gondolatai keretében, hogy a másik oldal az életére tör.

2021.09.22. 15:32:04

@KalmanBlog: Nekem az a sejtésem, hogy a világ minden pontján rendőrállamot fognak bevezetni, azzal az indokkal, hogy a járványokat csírájában el kell fojtani, hiszen láttuk milyen durva volt a kovid. Pont most van arról szó, hogy EU szintű csendőrséget készítenek elő. Szóval, ha "kihal a rendőrség", akkor helyére fog lépni a hálózat katonasága. Tehát attól nem tartok, hogy nem lesz aki betartassa a kovid szabályokat.

Úgyhogy számomra marad a vidéki élet.

2021.09.22. 15:32:55

@vodkasprite: és ez annyira nem is scifi, ha megnézed, hogy Ausztráliában már a katonaságot is bevetették, és táborok vannak.

KalmanBlog 2021.09.22. 16:03:10

@vodkasprite: Jó, de ezeket a katonákat nem fogják oltani akkor? Vagy ők placebót kapnak a tudtuk nélkül?

Ezért nem hiszem ezt az Alexis Bugnolo szcenáriót, mert önmagába összedőlne a rendszer, ha az jönne be.

Mme.Brioche 2021.09.22. 16:08:33

@KalmanBlog: de hát pont arról beszél, hogy önmagába össze fog dőlni a rendszer, nem? (viszont annyira azért nem, hogy egy madmax-szerű világ legyen a vége, szóval a romjain azért még fel lehet építeni valamit) Én azért nagyon remélem, hogy nincs igaza.

Deansdale 2021.09.22. 16:37:35

@KalmanBlog: "Szóval ezen az antivaxer oldalon is van aki dühös lett a normikra."

Senki nem dühös a normikra, a düh azokra irányul akik kényszeríteni akarnak minket erre-arra, meg a jogainkat tiporják. Amúgy ki nem szarja le, hogy a szomszéd önként szaladt oltatni magát? Egészségére.

2021.09.22. 17:33:47

@KalmanBlog: Ha az emberek elszegényednek, akkor az életben maradásért bármit elvállalnak. Katonákat mindig lehet toborozni.

KalmanBlog 2021.09.22. 18:49:22

@Deansdale: Bocsánat, ebbe a mondatba az "ezen" szócska véletlen került bele: "ezen az antivaxer oldalon is van aki dühös lett a normikra."

Úgy értettem, hogy én konkrétan ismerek olyat, aki dühös a normikra. De ez egy harmadik személy, akit máshonnan ismerek. És ez egyáltalán nem általános az antivaxerek között sem, például én sem haragszom a normikra.

2021.10.02. 20:06:06

Az ICS figyelmeztet: a globális ellátási láncok teljes "rendszerösszeomlás" előtt állnak

Nemzetközi intézmények és munkavállalók a globális ellátási lánc közelgő összeomlására figyelmeztettek, ha a nemzeti kormányok nem tesznek azonnali lépéseket.

Az ENSZ Közgyűléséhez szerdán intézett nyílt levélben a Nemzetközi Hajózási Kamara (ICS) - a teherautó-vezetők, a tengerészek és a légiközlekedési dolgozók koalíciója - és más iparági csoportok "a globális közlekedési rendszer összeomlására" figyelmeztettek, ha a kormányok nem állítják vissza a közlekedési dolgozók szabad mozgását, és a közlekedési dolgozókat nem látják el prioritásként az Egészségügyi Világszervezet által jóváhagyott vakcinákkal.

de.rt.com/international/125088-ics-warnt-globale-lieferketten-stehen/

Nekem az a véleményem, hogy ezzel zsarolják a kormányokat a komolyabb oltóprogramok irányába. Ha nem oltatja be magát mindenki, akkor további ellátási nehézségek lesznek. Ha beoltatják magukat, akkor is. #greatreset

valis47 2021.10.02. 23:08:47

@vodkasprite: "az oltás legyengíti az immunrendszert"

Mit csinál szerinted a vektor, illetve mRNS vakcina? (a kínai vakcina inaktivált koronavírust tartalmaz, az csak kiváltja az immunreakciót, megismertetve az immunrendszert a cuccal.) Legyártat egy nagy csomó tüskefehérjét a sejtekkel, ugyanazzal a mechanizmussal, amivel vírus is legyártatja a saját másolatait. Ezáltal elpusztul viszonylag korlátozott, könnyen pótolható számú sejt és lesz egy csomó tüskefehérje a szervezetben, ami riasztja az immunrendszert, ami antitesteket termel, illetve "megjegyzik" az erre specializálódott sejtek. Az allergiás reakción kívül minden más mellékhatást vagy a tüskefehérje "gyártási folyamata" és a feláldozott sejtek pusztulása, vagy a legyártott tüskefehérjék okoznak. A vakcina elenyészően kis mennyiségű, 0,3-0,5 ml adagonként, aminek a túlnyomó része víz. Az oltóanyag nem aktív összetevői abban a mennyiségben túl sok dolgot nem tudnak okozni. (Még ha lenne is benne grafén-oxid, akkor sem tudna... ahhoz komoly méreg kellene, hogy legyen benne... higany pl. van egyes oltásokban, sok korábbi "kovid előtt" antivaxxer erre is hivatkozott, hogy a higany miatt nem oltat)
Ezzel szemben a vírus legyártatja önmaga másolatait gyártatja le a megfertőzött sejtekkel, exponenciálisan növekvő számban. A legyártott rengeteg vírus felületén ott lesz a tüskefehérje.
Az allergiás reakciókon (a segédanyagok okozta tüneteken) kívül a többi oltási mellékhatás a betegség során is jelentkezik, csak sokkal gyakrabban és súlyosabb mértékben. Így szívizomgyulladást, vérrögöt és a többi nagyon ritka, vagy még nem is igazolt, csak feltételezett oltási mellékhatást a covid fertőzés messze nagyobb esetszámban és súlyossággal okozza.
Az immunrendszert az oltás max. annyira gyengíti le, mint más vakcina vagy fertőzés. Gyanítom, hogy a sok karantén, távolságtartás, fertőtlenítési mánia nem tett jót az emberek immunrendszerének "tréningben tartásának" viszont. Ahogy az allergiákért is többek között a "túlzott higiéniát" hibáztatják egyesek, ami egy részüknél igaz lehet.

2021.10.03. 10:51:21

@valis47: Lényegtelen, hogy szerintem mit csinál. A "legyengíti az immunrendszert" dolgot természetesen nem én találtam ki, hanem több orvostól származó videóban láttam. Ők sem a hasukra ütöttek, hanem lemérték az mRNS oltással oltottak vérében lévő, az immunrendszer működésében szerepet játszó, rákos sejteket pusztító sejtek számát. Azt tapasztalták, hogy masszívan visszaesett ezeknek a számuk, és azt még nem tudni, hogy idővel visszaáll-e ez a szám normálisra. Mindenesetre hónapok alatt ez nem történt meg. Egy másik orvos pedig azt nyilatkozta, hogy a rákos megbetegedések száma az ő praxisában 20x-osra emelkedett.

Az a baj valis47, hogy szépen fel tudod mondani a leckét, hogy hogy működik az oltás, de a biztos csak az lesz, ha egy laborvizsgálaton megnézeted ezeket a számokat.

valis47 2021.10.03. 13:50:32

@vodkasprite: Hm, és ez a kovidon átesetteknél is így van?
Mert ha észleltek ilyet, az is a tüskefehérje miatt lehet valószínűleg.

Mia and Me 2021.10.03. 20:34:24

@valis47: Nyilván köze van ahhoz is hogy voltak lezárások meg sok munkahelyen távmunka hetek-hónapok, de az első hullám óta lényegében egy nátha se bírt elkapni szerencsére. (az első hullámnak nevezett fertőzés-sorozatban estünk bele.) Ellenben az azóta oltást is kapott családtagok feszt betegeskednek. (nátha jellegő tünetegyüttes, arcüreg-gyulladásos tünetek, szív -dobogás éjjelente, vese gondok, köhögés..)

Az is igaz, hogy vagyonokat költök c-d -e- k- b vitaminra :).

Ez persze csak saját tapasztalat. Nem tudományos érv vagy ilyesmi.

2021.10.04. 10:19:12

@valis47: Ha jól emlékszem, csak bizonyos oltásokkal hozta kapcsolatba, sima kovid megbetegedésről nem esett szó.

KalmanBlog 2021.10.05. 00:30:40

RooshV jobban van: gab.com/rooshv/posts/107044855263031074

Komolyan beteg volt, és utána kb 5 napig nem jelentkezett online: gab.com/rooshv/posts/107016059387852122

Wildhunt 2021.10.05. 00:39:52

@vodkasprite: Minden létező oltás legyengíti az immunrendszert, ezért volt eddig tilos járvány alatt oltani. Járvány idején ún. szérumot adtak be, ami a kész ellenanyagot jelenti. @Mme.Brioche: valószínűleg jobban el tudja ezt magyarázni. Mármint itt olyan jelentéktelen járványokra gondolok, mint feketehimlő, lépfene, etc. Erről rengeteget lehetett olvasni kb. 20 éve, mikor kb. minden hülye fehér porral telt levelekkel terrorizálta a világot. Csak azóta megváltozott a biológia, úgy látszik.

2021.10.17. 10:56:04

A korábbi FDA szakértői ülés kivonata (rájuk nem lehet azt mondani, hogy konteósok, a mainstream mégsem hozta le):
www.bitchute.com/video/5ovH89OmKrVX/

Mme.Brioche 2021.10.24. 10:46:05

Oroszországban is megy a propaganda ezerrel, ezt a videót egy orosz-magyar barátnőm küldte, lent van hozzá a fordítás:
(az első videón az van, ami lement a tévében, a másodikon meg a vágatlan felvétel, amit az operatőr rekkentett el és tett közzé a közösségi médiában)

www.facebook.com/marina.gribanova/posts/4884146024931422

"Az első videó az, ami lement a tévében, hogy milyen egészséges, erős sportos volt ez a férfi, de mióta van már kórházban, mert a tüdeje tönkrement, stb. A második videó a vágatlan verzió, a nő megkérdezi okoskodó hangon, hogy miért nem oltott, meggyőződés, félelem, nem volt rá ideje? A pasi meg kinyögi, hogy be van oltva. A nőnek meg a reakciója, hogy eeeee.... mi az, hogy be van oltva? Na jó, ezt a részt kihagyjuk és majd azt mondjuk, hogy oltatni kell, meg egyebek és gyorsan elmennek."

Mia and Me 2021.10.25. 18:28:57

@icipicicsipa: emlekszem erre, akkoriban nem volt tevenk, es nem vittem túlzásba a netezést sem. Tenyleg gaz volt, mindenki 3-4 napig 40 fokos lazzal amit gyógyszer nem vitt le. Hűteni kellett meg itattunk folyamatosan erőszakosan.. valtottuk egymást, így olyan ket hetes projekt volt :)

Deansdale 2021.11.02. 08:22:41

Új-zélandról repülővel szállítják az oltatlanokat karanténtáborokba?

www.bitchute.com/video/EQwMNg5hgJfT/

Deansdale 2021.11.02. 20:37:58

A VAERS rendszer szerint a nyugati oltások bizonyos gyártási tételeinél az átlagos számú mellékhatások/halálesetek sokszorosa lépett fel:
market-ticker.org/post=244109

188 országból származó adatok szerint ott a legtöbb a fertőzött, ahol a legnagyobb az oltottság:
theexpose.uk/2021/11/02/worldwide-data-proves-the-highest-covid-19-case-rates-are-in-the-most-vaccinated-countries/

Az mRNS oltás megváltoztatja a DNSt:
rightsfreedoms.wordpress.com/2021/08/13/mit-harvard-study-suggests-mrna-vaccine-might-permanently-alter-dna-after-all/

Borathan 2021.11.02. 23:19:56

@Deansdale:
"A VAERS rendszer szerint a nyugati oltások bizonyos gyártási tételeinél az átlagos számú mellékhatások/halálesetek sokszorosa lépett fel"
Nekem ez az oldal egyáltalán nem tűnik hitelesnek (el sem tudom olvasni, a szemem kifolyik tőle), de számokat nem találtam rajta. Mennyivel lett sokkal több haláleset?

"188 országból származó adatok szerint ott a legtöbb a fertőzött, ahol a legnagyobb az oltottság"
Érdekes, a lista élén igen szegény országok találhatóak, valószínűleg azok, ahol a legkevesebb tesztet végezték. ÚGy valóban kevés a fertőzött

GABOR2 2021.11.02. 23:52:21

@Deansdale: Én is találkoztam a VAERS adatokkal... durva nagyon.

Azért nagyon durva, mert a hivatalos statisztikákból kikerült pl. halálesetek is benne vannak.

Mert pl. ha beadták neked a vakcinát, de meghalsz másnap, akkor úgy kerülsz be a statisztikába mint aki nem vakcinázottként halt meg... meg még vannak ilyenek.

A VAERS viszont megírja, hogy beoltottak... és utánna meghaltál.

Sőt ami a kezdőoldalon van grafikon egyből mutatja... a legtöbb ember az oltás utánni napon halt meg.

vaxpain.us/

Megvan az oldal aztán mondjuk rákattintasz, hogy az összes haláleset, vagy ha horrort akasz egyből, akkor halál egy napon belülre rákattintasz aztán olvashatod a rengeteg esetet ami történt. A legtöbbet orvosok írák meg... a halál okának gyors összegzése. Plusz beállíthatsz dolgokat, korosztályt, férfi/nő.

Nagyon-nagyon durva... de angol.

Kommentcsárdás 2021.11.03. 13:26:16

@Borathan: a phizernel 395 tetelbol 350-nel kevesebb mint 10 halaleset tortent, egy specifikus tetelnel viszont 117, az odabasz

moderna 547 tetelbol 467-nel kevesebb mint 10 halal, a gyoztesnel egy teteleben 87

vagy durva gyartasi hiba, vagy valami rosszbb

sot, a vaersbe csak az esetek kb tizede kerul be, szoval lehet hummogni

arrol sem beszel sokat a sajto, hogy a vaers tobb evtizedes torteneteben osszesen nem volt anyi halaleset regisztralvc mint most havonta a covid vakcinakkal

Mme.Brioche 2021.11.15. 10:46:49

Ez már tényleg a legocsmányabb és legszükségtelenebb szivatás kategória... majd a pénztáros dönti el, hogy kinek mi az alapvető szükséglete, és mit kegyeskednek szíveskedni eladni az embereknek a pénzükért?!
t.me/uncutnewshungary/5698

békaapu 2021.11.15. 13:27:39

@Mme.Brioche:
Aki esetleg nem veszi föl ezt az arcába vágott kesztyűt - az azt írja a karácsonyi ajándék -ként becsomagolt kenyérre meg zacskóstejre, hogy idén ezt engedte hozni Jézuskának a Háttérhatalom.

..vagy a Sátán..

JusztinaEufrozina 2021.11.15. 13:42:32

@békaapu: a kereskedőknek is "ünnep" ez, hiszen ennyivel kevesebb árut tudnak eladni, ami főleg a Karácsonyi nagy vásárlásokat tekintve nem kevés bevétel.
Viszont valóban ünnep ez a webshopoknak, kérdés, hogy bírják-e majd emberrel, áruval, akár alkoholról, akár ajándékról lesz szó.
Érdekes gondolatok ezek a kormányoktól. Úgy gondolják, ezzel majd megoldják a helyzetet? És mi lesz, ha ennek ellenére sem lesz jobb a helyzet, ha a kétszer oltottak szavatossága is lejár, és oltottan, kártyával is terjesztik a vírust ilyen nagy számban?
Viszont, mint néhány országban már jelen lévő tény, hogy oltottak még benzinkútra sem mehetnek, nem használhatják a közösségi közlekedést, működik, kisebb zavargások, de nem akkorák, hogy megváltoztassák ezeket a szabályokat.

békaapu 2021.11.15. 13:55:21

@JusztinaEufrozina:
A valóság nem számít.
A valós vírushelyzet nem számít.
Az oltatlanok kirekeszthetősége és gyűlölhetősége nem számít.

Az számít, hogy a gazdaságok nem dőlhetnek be, mert hátulról öntik beléjük a szükséges pénzt. Az számít, hogy minden kormánynak hátulról parancsolnak.

És a kormányoknak a pénz parancsol, nem a valóság.
A valóság nekünk parancsol.

Az a kérdés, hogy mi hogyan tudjuk összeegyeztetni a valóságot az oltáskényszerrel.

JusztinaEufrozina 2021.11.15. 14:09:11

@békaapu: ismerve a gyógyszergyárak lobbis tehetségét és akaratát, félő hogy jó ideig ez így marad. Ha esetleg betegek lesznek az oltástól, akkor egy olyan tömeg szorul gyógyszerekre, ami szintén az ő zsebüket növeli.
Amit én tapasztalok, az az, hogy az oltottak többsége még tünetek mellett is foggal-körömmel ragaszkodik a hitéhez, hogy az oltás működik, hogy kell és mennek akárhanyadik oltás felvételére is.
Egy nőt ismerek személyesen, akinek komolyabb következményei lettek, ő azt mondta, hogy neki a harmadik oltást be nem adják, és ha újra az első előtt állna, nem oltakozna.
A két oltás ellenére betegek lettek, nem kicsit, ami növelte a nem tetsző tüneteit. Valamelyest csökkentek az oltás utániak, ezek után kapták el.
Persze nem tudni, hogy milyen lett volna a lefolyása az oltás nélkül. Talán ezért is nehéz az, amikor az oltott beteg lesz, akár nagyon is, mert ugye ismerjük a mantrát, ha nem lett volna oltva, akkor meg is halt volna és ezt akarják hinni.
Nemcsak az oltásban hisznek, hanem abban is akarnak hinni, hogy ők ezért úszták meg halál és intenzív és lélegeztetőgép nélkül. Aki ennek ellenére is odajutott, az volt a szabály kivétele, aki erősíti a szabályt.
Hogy az oltottak mikor jutnak nagy számban el oda, hogy az oltás nem jó hatással volt az életükre, nem lehet tudni, mert a különböző tünetekre ismét azt mondják a "szakemberek", hogy anélkül is lett volna.
Barátnőm egyik ismerőse rákos. Egészen jól volt (bőrrák), a körzeti orvosa szívesen adta neki az oltást, a második után rosszabbul lett, ismét műtétre került, majd mikor kicsit jobban lett, ismét a háziorvosa adta neki a harmadikat, a betegsége romlott. Persze simán lehet ez véletlen is. Ki-ki hogy gondolja...
Az, hogy nem teszik kötelezővé, csak megszorítások vannak, bennem szintén azt az érzetet kelti, hogy nem akarják vállalni a felelősséget az oltásért, aki élni akar, az oltassa be magát, saját döntésként.
kepkuldes.com/image/uwk2K3
:)

békaapu 2021.11.15. 14:26:40

@JusztinaEufrozina:

Akik gyűlölhetők és kirekeszthetők - azokat fogják is.
Most éppen ezt a játszóteret.. hm.. ebben a témában nyitották meg a régi játszóteret.

Majd bezár.. hm.. juk.

Kommentcsárdás 2021.11.15. 15:13:08

@Mme.Brioche: ugyan mar csak az egszseged vedik /s

Deansdale 2021.11.15. 16:58:57

@JusztinaEufrozina: "Érdekes gondolatok ezek a kormányoktól. Úgy gondolják, ezzel majd megoldják a helyzetet?"

Nem céljuk megoldani azt a szitut amit szándékosan hoztak létre. Régóta mondogatják már sokan, többek között pl. amerikai elnökök is, hogy a politikában semmi nem véletlen, és ami egy intézkedés eredménye, AZT AKARTÁK ELÉRNI, akkor is ha ezt a lakosság nem éri fel ésszel, vagy nem veszi be a gyomra. Jelen esetben az van, hogy elégedetlenséget és zavarodottságot gerjesztenek, pánikot, káoszt és dühöt, élelmiszerhiányt, közműkiesést, nyomort, és persze készülnek a következményként jelentkező tömeges erőszakra. Ez nem bug, hanem feature, ahogy a kockák mondanák, vagyis ez nem tévedés / hiba, hanem pontosan ezt akarják.
www.brainyquote.com/quotes/franklin_d_roosevelt_164126

JusztinaEufrozina 2021.11.15. 18:54:17

@Deansdale: ez a változat rosszabb bárminél...

Deansdale 2021.11.15. 19:08:52

@JusztinaEufrozina: Igen, de ez van, és nekünk eközben kell boldognak lenni, a minden szar ellenére.

JusztinaEufrozina 2021.11.15. 19:32:11

@Deansdale: a káosz és társai megteremtésére nincs egyszerűbb és gyorsabb módjuk?

Deansdale 2021.11.15. 20:18:14

@JusztinaEufrozina: Most érett meg a tervük erre a fázisra, úgyhogy eddig nem kapkodtak. Mostanára lettek meg a technológiai kellékek egy olyan globális rendőrállam kiépítéséhez, mint a kínai, és amit épp Ausztráliában kezdenek tesztelni a nyugati lakosságon.

Emellett úgy kell haladniuk, hogy a dolog ne üssön vissza rájuk, tehát látszatra 'organikusan' kell a problémáknak jönnie illetve egymásra hatnia. Covid, gazdasági problémák, EÜ összeomlás, ellátási gondok, energiaválság, közműkiesések, hiány, infláció, nyomor, ésatöbbi. Persze aki odafigyel az látja, hogy egyidőben és szándékosan hozzák létre ezeket, de amíg a TV be nem mondja, a birkák addig bármilyen hülyeséget benyelnek. Hát persze, hogy azért állnak konténerhajók ezrei az amcsi kikötőknél bebocsátásra várva már hónapok óta, mert kamionsofőr-hiány van, és nem azért, mert így generálnak mesterségesen hiányt és inflációt... Különben is, a fact checkerek megmondták hogy kamu az egész, aludjatok vissza nyugodtan. Pfff. Közben a hackerek meghackelik az olajvezetéket és ezért nincs benzin, meg a vádóhidakat és ezért nincs hús - totál világos, nem?

Hülye széljobb konteó, hogy a Klaus Schwab-féle világmérnökök elképzelései szerint zajlik minden, aki pl. személy szerint kijelentette ugye, hogy a covid jó lehetőség a terveik előmozdítására. Csak a kezemet figyeljék, mert csalok :)

Ja, még annyit, hogy a lassú kivéreztetéssel végig precízen kézben tarthatják a folyamatot és a középosztály teljes vagyona átmegy az ő zsebükbe (lásd a covid-éra gazdasági fejleményeit), így eszük ágában sincs a szerencsére bízni a dolgot gyors és kiszámíthatatlan lépésekkel. Káosz csak a lakosság fejében és életében van, a gazdaság és a politika olajozottan működik az ő érdekeiknek megfelelően.

békaapu 2021.11.15. 20:51:07

@Deansdale:
..azztakrrva.. talán jobb is nekem itt az isten háta mögött balra.

nem is tudom : ha jönnek értem (nem ellenem), akkor meneküljek-e, vagy fejszével a kezemben daráljanak le.. hm-hm.

A túlélők utólag már megmagyarázhatják, hogy én belülről bomlasztottam a rendszert - én meg kívülről harcoltam ellene

..de amikor megszólal a gong, akkor mindenkinek döntenie kell.

2021.11.15. 22:18:35

@békaapu: Vagy megpróbálhatod átgondolni, hogyan tudsz életben maradni úgy, hogy függetlenné teszed magad a rendszertől valamilyen szinten.

Amúgy Oroszország és a Világgazdasági Fórum közösen bejelentették, hogy 2022-től kínai típusú QR-kódos beléptetési rendszerre váltanak. Putin is Klaus Schwab tanítvány.

Szóval aki eddig azzal volt elfoglalva, hogy EU vs Oroszország, vagy baloldal vs jobboldal, annak van egy olyan rossz hírem, hogy csak cirkusz a népnek.

Egyedül a Mi Hazánk játszik nálam, ők ugye nem akarnak oltatlanokra vonatkozó korlátozásokat, de egy pártra nem építheti az ember a sorsát.

Deansdale 2021.11.16. 08:21:29

@vodkasprite: Politikai megoldás nincs. Én az MH-ra fogok szavazni, de nem azért mintha azt hinném hogy ők megmenthetik az országot, még akkor sem ha kétharmaddal vagy öthatoddal nyernének, hanem szimbolikus értelemben szeretnék a tömegnek üzenni, hogy az eszme amit az MH jelenleg képvisel az egyetlen ami amúgy megoldhatná ezt a szituációt.

Hah, lol, most ébredtem rá, hogy tökugyanaz a szitu mint a 2. VH idején: az internacionalista megnyomorítók ellen csak a helyi erőforrások autoriter összpontosításával lehetne felvenni a harcot, vagyis a bolsevizmus ellen fasizmussal. Amíg a saját erőforrásaink is a globalisták kezén vannak és a vezetőink az ő szolgáik, addig játszi könnyedséggel kényszerítik ránk az akaratukat - lásd pl. a covidhülyeséget. Szabadság addig létezik, amíg a marxisták nem támadnak.

békaapu 2021.11.16. 09:52:52

@Deansdale:
Nincs egy hónapja hogy egy magánlevélben azt olvashattam hogy a politikai oldalak jelenlegi felosztása teljesen értelmét veszítette.

A nemzetben gondolkozó világszemlélet áll szemben a nemzetek feletti felfogással.

És amíg nincsen ez a helyére téve az emberek fejében, addíg varázsolhatnak a határkerítések rémképével (a zöldhatáron beáramló ezreket én nemcsak láttam hanem szállítottam is Hh felé)
Nem marxisták, hanem nemzetköziek..

..hazátlanok.

valis47 2021.11.16. 13:44:11

@Deansdale: Hát végül is vityáék igyekeznek a helyi erőforrásokat összpontosítani.
@békaapu: A modern nemzeteszme kb. 230 éves, addig volt nemesi nemzet (nálunk vagy a lengyeleknél például), volt a hűbérúrhoz, koronához való hűség, meg persze a törzsi összetartás mindig is létezett. A marxizmus ezt mind le akarta cserélni osztálytudatra és nemzetköziségre. Az újmarxizmus meg a modern identitáspolitikára, azaz munkások helyett a nők, négerek, buzik stb. érdekeit állíják, hogy képviselik, mint elnyomottakét.
Szerintem az egész mögött nem áll más, mint hogy a zsidók rájöttek, hogy csak globális nyitott társadalomban élhetnek és uralkodhatnak... ezt tutdta ösztönösen Marx is anno.

valis47 2021.11.16. 13:45:09

Na de mindjárt jön Frederick2 leszidni, hogy mit zsidózok. :)

Deansdale 2021.11.16. 16:21:30

@valis47: "a zsidók rájöttek, hogy csak globális nyitott társadalomban élhetnek és uralkodhatnak... ezt tudta ösztönösen Marx is anno."

Hallottam olyan hangokat, hogy a nyugatra zúduló hülyeségcunami zöme tényleg nem összeesküvés a szó szoros értelmében, egyszerűen csak a zsidó néplélek/kultúra szép lassan felülírja a fehéret, és az alapból ilyen. Rengeteg zsidó művész és entellektüell neurotikus meg aberrált - ez annyira közhely, hogy ők maguk is beismerik, elég csak Woody Allenre gondolni, aki feleségül vette a nevelt lányát, meg a még rosszabbakra, a Weinsteinekre és Epsteinekre. Az aktivista természetű zsidók pedig ezt egyenesen vezérlő ideológiává emelik, támogatnak mindent ami abnormális, ami a szemükben "elnyomott" vagy tabu. Pl. a pedofíliát mentegetők között is a többség zsidó. És ők ezt nem csak a nyugatra akarják ráerőszakolni, hanem a zsidóságra is, aminek amúgy a normális része szintén nem kívánja ezt. Csak persze bánná a fene, hogy a saját hülyéik tönkrebombázzák a saját társadalmukat, csak a mieinket hagynák békén... De ránk dupla erővel nyomják, és megtehetik, mert az oligarcháik ehhez minden támogatást megadnak, és mivel övék a média, a civilszféra, a szórakoztatóipar, a politika, meg minden más releváns szar, így ezerrel tolják ránk az aberrált neurózisukat minden irányból, mi meg még védekezni sem tudunk.

Deansdale 2021.11.16. 16:28:28

@valis47: Az összetartozás-tudat viszont szerintem sokkal régebbi és teljesen természetes, amit a modern nemzeteszméről írtál az meg olyan mintha egy DK-s olvasókönyvből másoltad volna. Még ha van is benne valami féligazság, akkor is láthatóan támadásként van felállítva a modern európai nemzetállamok önvédelme ellen, szóval a helyedben újragondolnám a dolgot. Tökre nem számít, hogy pár kétes ideológiai hovatartozású történész szerint anno ez meg az volt, tehát a nemzet mint elképzelés hülyeség és nácizmus, ez csak a szokásos haladár agymosás. A nemzet a legoptimálisabb egység a magyarság érdekeinek képviseletére ill. kultúrájának megtartására, úgyhogy mindent meg kell tenni a megőrzésére és támogatására. Aki meg ellene tevékenykedik, azt el kell taposni.

Mia and Me 2021.11.16. 17:33:13

Nem tudom most hol a mind meghalunk téma. Két erdekes cikk
Van akik negatív tesztet produkálnak totalisan körbe veve fertőzöttekkel

hang.hu/belfold/kiderult-miert-lehet-negativ-a-tesztje-azoknak-is-akik-napokig-ossze-vannak-zarva-covidos-csaladtagjaikkal-133213?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Termeszetesen mar jön a tapasz vakcina.. hogy mikorra tervezik a megváltást, az erdekes datum az összeesküvés elméletek menetrendje szerint, hiszen 2025 eleje...

hang.hu/kulfold/uton-az-evtizedes-vedettseget-ado-vakcina-133369

GABOR2 2021.11.16. 21:50:13

Párat berakok, remélem nem esik szét:

@Deansdale: Szolzsenyicin nagy anyagot rakott össze zsidók és oroszok együttéléséről...

A Szojvetunió előtt a legtöbb zsidó Lengyelország egy részének oroszokhoz való csatolásával került.

Sok-sok-sok száz oldal néhány dolgát próbálom összefoglalni.

- a zsidók kb. úgy éltek mint a cigányok, higénia és mondjuk a ház rendbentartása terén
- sok szegény volt és lesz@rta, hogy ennél neki legyen jobb
- viszont relatíve voltak szupergazdagok
- egyik csoport ami hagyományosan felügyelte a többi zsidót és visszatekintve... visszatartotta őket, hogy rászabaduljanak totál a társadalomra. Ezek a vezetők a többi zsidót is nyomorgatták, de bizonyos szinten el is látták őket. Volt közösségi vagyon.
- A másik csoport meg aki gazgag volt először jellemzően kocsmákat nyitott a falun és a leírtak szerint totál tönkretette a jobbágyok életét, odáig, hogy nemcsak az általuk megtermelt ételt vette el tőlük, hanem a szerszámokat is amivel dolgozhatna. Ez pedig egy általános jelenség volt, rengeteg helyen ahol zsidók voltak
- Az orosz uralkodók fejükbe vették, hogy rendes embert csinálnak a zsidókból és majd a jövőben nem másokon élősködnek majd hanem maguk is földetművelnek.
- Volt egy terület ahol élhettek, megkapták a legjobb földeket, mindent ami kell ahhoz, hogy műveljék a földet, de évtizedekig hiába nyomtak bele bármennyi pénzt kb. zéró eredménnyel járt.
- Nem művelték a földet, ették az állatokat, hanem általában rögtön leölték az állatokat amikkel művelni kéne a földet, aztán eladták az eszközöket és leléptek
- Folyamatosan nem fizettek adót, függetlenül attól, hogy nagyon gazdagok voltak, vagy szegények. Rengetegszer elengedték nekik, de utánna se kezdtek adót fizetni.
- Amivel el tudtak érni valamit, az az, hogy ha megcsináltak valamit, amit amúgy mindenki más csinál, akkor nem kell katonai szolgálatot teljesíteniük. Ez hatott valamennyire, akkor fizettek adót, meg immitálták, hogy földet művelnek kicsit.
- Sz. egyébként elmondja, hogy amikor kikerültek Izraelbe, hirtelen sokkkal rosszabb körülmények között megtanultak földetművelni... vagyis szándékosan szivattak mindeknkit korábban, hogy ők olyan népség, hogy erre elve képtelen.
- Sokkal több joguk volt mint az orosz jobbágyoknak és rengeteg kedvezényt kaptak, pénzt, mentességet a katonai szolgálat alól, ingyen házat, földet... de továbbra se voltak hasznára az országnak.
- Az uralkodók inkább jutalmakkal próbálták őket mindig rávenni valamire, minthogy erővel, de kb. zéró hatékonysága volt.
- Az orosz uralkodókat minthacsak Brüsszeli jogvédők látogatták volna egy idő után... mert jöttek nyugatról, ahol sokkal előrrébb jártak a poziciófoglalással, elmondani, hogy de sz@rok az oroszok a zsidókkal, miközben több joguk volt amint az orosz

GABOR2 2021.11.16. 22:04:34

... orosz jobbágyok millióinak.
- Rengeteget panaszkodtak állandóan, kiakasztva az orosz hivatali rendszert, mert nem bírták kapacitással
- Az orosz uralkodók egy idő után szerettek volna látni eredményeket és amikor jött volna az a rész, hogy valamit valamiért, a zsidók mindig elérték, hogy ne érje őket retorzió.
- Rengeteg törvényt, amit meghoztak az uralkodók amik kellemetlenek lettek volna a zsidóknak sohase hajtottak végre.
- És az a durva, hogy volt olyan uralkodó, akinek elfogyott a türelme és keményen követelte, hogy teljesüljenek az elvárásai, de még annál jobban nem teljesültek... A zsidók a közösségi vagyonukkal lefizették az uralkodó után a legnagyobb valakit és az elérte megint, hogy ne történjen meg amit a zsidók nem akarnak, hogy megtörténjen.
- Arról is rengeteg elemzés, bizottság írt, hogy tönkrevágják a kocsmákkal a jobbágyok életét teljesen, de azzal is az volt, hogy olykor ha meg is tiltották, nagyon gyorsan elérték a zsidók, hogy visszakapják a jogokat.
- A zsidók a földesuraktól megvették a kocsmázás, az adóbeszedés stb. jogát és sz@rrá adóztatták a jobbágyokat és... a földesurak ezt lesz@rták.
- A zsidó kereskedők tönrkevágták a konkurenciát, mert a határ mentén voltak telkeik és non-stop csempésztek és elkerülték a vámot
- Az orosz uralkodók mégis maguk alatt vágták a fát amikoris rendes embert akartak faragni belőlük. Szétverték a hagyományos hiearhiájukat, ami sok zsidót visszatartott, aztán berakták őket pl. népi iskolába, főiskolába.

- Az orosz uralkodók első csoportja úgy gondolta, hogy előbb át kell alakítani a zsidók belső gondolkozását, aztán kapjanak jogokat (mert le is írták... így kapnának jogokat életveszélyes lenne a Birodalomra)
- De aztán egy ponton túl mivel semmit se értek el kb. az újabb uralkodók már azt mondták, b@ssza meg, adjunk meg nekik minden jogot és tuti attól lesznek jó emberek.
- Szóval nem kis erőszakkal elérték, hogy a zsidók menjenek normális iskolákba, végezzenek felsőoktatást ( mentesség a katonai szolgálat alól, de csak zsidóknak ).
- Aztán kb. ezek az emberek elpusztították az orosz uralkodó réteget. Ezt utólag is lehet látni, hogy azok a gyerekek akik az orosz uralkodók miatt mentek iskolába és nem a régi rendszer szerint éltek voltak akik elpusztították az orosz birodalmi rendszert. De már korábban is pl. egy zsidó orvos végzet az egyik orosz uralkodóval, mert félrekezelte... korábban nem is lett volna orvos.

Szóval az orosz uralkodók vágya, hogy ne úgy éljenek mint a cigányok, kicsinálta őket, mert hipp-hopp elfoglalták a fontos poziciókat, kocsmák helyett megszerezték a bányákat stb. ( mert volt egy jobbágyfelszabítás és nem volt már olyan jó business ).

Deansdale 2021.11.17. 07:54:52

@GABOR2: Ez - többek között - azt a kretén városi legendát juttatta eszembe, hogy a zsidók azért lettek kocsmárosok meg uzsorások, mert "megtiltották nekik a földművelést". Baszod, miféle naivitás kell ilyesmit elhinni, hogy bármely nép az idegen betolakodóktól pont a legkeményebb munkát tagadná meg, és ezzel a könnyű, gyors pénzszerzésre kényszeríti őket?! Ilyen förmedvényekkel van tele a fehér emberek feje a zsidókról, nekünk reszeltek bakker.

Arról is időszerű lenne végre elbeszélgetni, hány országban esett meg hogy amikor a zsidók lehetőséget kaptak rá, akkor azonnal lemészároltak a helyi elitből akit csak bírtak, a pénzügyi, gazdasági és tudományos elitből éppúgy, mint az arisztokráciából. Nálunk is megesett, kétszer is, de még szóba hozni is tilos. És igen, pont azok a zsidók csinálták akiket ez az ország emelt fel, a Rosenfeld Mátyások és Kohn Bélák. A diverzitás már akkor is az erősségünk volt...

Bankvezér_ 2021.11.17. 08:06:25

@Deansdale: Tévedsz!
A föld birtoklását tiltották meg nekik és ez nem legenda.
Földet kapálni lehetett volna nekik.
Birtokolni nem.
Akkoriban a föld, mint az élet eredője, volt a legértékesebb vagyontárgy. A földbirtokos élet halál ura volt.

Egyébként manapság is a föld ami a kaját termeli és nem véletlen hogy a mostani urak is vásárolják fel a földeket.

Deansdale 2021.11.17. 08:22:07

@Murometz köztársasági elnök: Ja, akkoriban baromira komolyan vették a földet, tisztára szent volt - pl. a jobbágyok a falvakban úgy osztogatták maguknak ahogy éppen tetszett, a friss házasok tökingyen kaptak telket a kalákában házépítéshez. De zsidóknak nem adtak, mert csak...

Vagy úgy érted nem lehettek nagybirtokos földesurak? Hát az érdekes is lett volna mindenféle jöttment bevándorlóktól, de ez a 99%-ukat úgysem érintette semmilyen formában. Amelyik akart az művelhetett földet, csak nem akartak.

Egyébként érdekelne, hogy honnan vetted az infót és miért ragaszkodsz hozzá ilyen erőszakosan :D

Bankvezér_ 2021.11.17. 08:43:48

@Deansdale: erőszakosan ragaszkodok a véleményemhez???
Te meg itt fojtogatod a torkomat egy szöges korbáccsal :-))

"Vagy úgy érted nem lehettek nagybirtokos földesurak?" Igen

2021.11.17. 10:37:35

Kis látókör tágító:

t.me/uncutnewshungary/5739?single

"Csak hogy lásd, a gyógyszeripar irányítja a politikát!

Horst Seehofer jelenlegi német belügyminiszter, aki 1992-1998 közt volt egészségügyi-miniszter, egy 2003-as interjúban vallotta be, hogy olyan erős a lobbi a gyógyszergyárak oldaláról, hogy nem tudott bizonyos reformokat végig vinni. Ráadásul ez már 30(!) éve így van - mondja. Azaz a gyógyszerlobbi azóta uralja a politikát! (2003-at írunk!)
A második videóban egy másik interjúban azt mondja, hogy azok, akiknek döntési joguk van, nincsnek megválasztva. Akiket pedig választanak, azok nem dönthetnek. Ezzel utalt a politika mögötti hatalmas gyógyszeripari komplexumok óriási befolyására.

Nos akkor el lehet képzelni, hogy mi a helyzet most. A politikusok csupán a gyógyszerlobbi kötélen rángatott figurái. Azt csinálnak, amit mondanak nekik. Ha azt mondják járvány van, akkor járvány van."

2021.11.17. 10:54:08

Post covid szindrómára nem engedélyezett gyógyszer:
www.facebook.com/cpeptid.videok/posts/377367424176454

Arról tudtok esetleg valamit, hogy ez a készítmény hasonló okokból van betiltva, mint az Ivermektin vagy valóban veszélyes lehet?

Mia and Me 2021.11.17. 11:48:37

fidesz-eu.hu/hu/a_h1n1_panik_tanulsagai/

:D
Ma meg szembe jött hogy mondja hogy legyen eszünk és oltassunk.

JusztinaEufrozina 2021.11.17. 14:19:06

@Mia and Me: elrabolták a földönkívüliek és visszaadták átmosva.

Ma már ez is retro :)
metropol.hu/aktualis/aki-beoltatja-magat-elete-vegeig-vedettseget-elvezhet-151829/?fbclid=IwAR3mtUyA7jgSytOWw-7MgWkBJKl9oC7DnG96s5lDBNiaPwArwCO9n9Iqehs

merkely béla válaszai 2020.12.28.:

"Csak három hónapig, vagy akár egy életre védettséget ad a koronavírus elleni oltás?

„Közelebb áll az igazsághoz, ha azt mondom, hogy örök életre, mint az, hogy újra kell ismételni” – mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora az M1-en. Hozzátette: ha oltással közvetlenül a szervezetbe juttatjuk a jellegzetes antigéneket, azt a fehérjét, amit a vírus is hordoz, akkor sokkal erősebb és tartósabb védettséget lehet elérni, mint akkor, ha valaki megfertőződik.

Hány magyar embernek kell oltást kapnia ahhoz, hogy kialakuljon a nyájimmunitás és ne tudjon terjedni a járvány?

– Körülbelül négymilliónak. A lakosság 20 százaléka eshetett át a fertőzésen, és összesen 60 százaléknak kell védettnek lennie ahhoz, hogy a vírus ne tudjon tovább terjedni. Aki beadatja az oltást, nemcsak önmagát, másokat is véd."

Deansdale 2021.11.17. 15:49:34

@Murometz köztársasági elnök: Csak a "Tévedsz!" rámcsattanás tűnt fel, hogy az átlag dumcsizásnál kicsit pattogósabb :)

Bankvezér_ 2021.11.17. 16:19:02

@Deansdale: elnézést, de épp a lengyel-belarusz határon kardlapozom a tömeget és kicsit elragadott a HÉV.

Mme.Brioche 2021.11.17. 16:32:00

@JusztinaEufrozina: én meg pont tegnap láttam egy tavalyi felvételt, amiben Fauci fejtegeti ellentmondást nem tűrő hangon, hogy olyan hogy tünetmentes fertőzés soha a világtörténelemben nem létezett, sőt amióta tudomány a tudomány, minden hülye tudja, hogy csak azok fertőznek, csak azok okoznak járványt, akiknek tüneteik is vannak, tünetmentesen fertőző egyedek márpedig nem léteznek. Mármint légúti betegségek esetében.

Hát ettől is elég távolra jutottunk mostanra. Most simán kirúgnak a munkahelyéről egy teljesen egészséges oltatlan tanárt, mert járványügyi kockázatot jelent, miközben a 2-3-szor oltott kollégák maszk nélkül, betegen taknyuk-nyáluk egybefolyva, nyugodtan szambázhatnak a gyerekek között...

GABOR2 2021.11.17. 21:06:51

@Murometz köztársasági elnök: "A föld birtoklását tiltották meg nekik és ez nem legenda."

Egészen addig amíg eleget nem nyavajogtak és megkapták ezt is az oroszoknál... Aztán rögtön el is adták a földeket, vagy - igazából már akkor is amikor csak használták - szépen befogták az orosz jobbágyokat, hogy dolgozzanak ők... előtte adóssá tették őket.

Az oroszok adtak nekik legjobb minőségű földeket, új háziat ( amit le is laktak gyorsan ), eszközöket, állatokat amik segítenek a munkában, oktatókat és pénzt... De mint írták sokszor egyből leölték az állatokat és megették, pedig azok nem arra valók voltak, az eszközöket eladták, aztán kértek az államtól ingyen újat, és sokszor nem művelték a földet, hanem inkább az egész környékről leléptek.

GABOR2 2021.11.17. 21:12:34

Na ezt sasoljátok... az egyik legnagyobb koronavírus fertőzöttség tesztelő, úgy van vele, hogy a tesztelések miatt hozzá került DNS adatokat szépen el fogja adni "harmadik feleknek" akár akarják ezt az emberek, akár nem... benne volt az apró betűkben, hogy a DNS-ek mostmár az övék... pedig nem ingyen volt a tesz, 35 font.

"Covid testing firm ‘selling swabs carrying customers’ DNA’ to third parties"

www.thelondoneconomic.com/news/covid-testing-firm-selling-swabs-carrying-customers-dna-to-third-parties-301236/

Gondolom a titkosszolgálatok első vevők között lesznek. Úgyis a biometrikus "azonosításé a jövő".

KalmanBlog 2021.11.17. 21:28:35

@GABOR2: Nahát, nahát, éppen emiatt gondoltam, hogy okosabb nem tesztelni. Nálunk is volt valami hasonló kacsa, hogy valakit Covid teszt alapján kaptak el, de nem emlékszem hol.

2021.11.18. 11:03:46

@KalmanBlog: M1 hírekben lement kacsa volt.

JusztinaEufrozina 2021.11.18. 11:19:05

@Mme.Brioche: számtalan ma már megdőlt "tény" elhangzott ezzel a vírussal kapcsolatban.
Kíváncsi lennék, hány nagyokos szakértő kezdte úgy a friss gondolatait, hogy hülyeséget beszéltem eddig, és ma már máshogy gondolom.
Persze lehet arra hivatkozni, hogy nem ismerték akkoriban, de igazából a közelmúltban is mondtak mást, mint tegnap, volt olyan észlény szakértő aki nyáron még azt mondta, hogy nem lesz negyedik hullám, miközben a vírus jelen volt a világban.
Vagy azt, hogy a meleg időben eltűnik, miközben olyan országokban, ahol éppen meleg volt a vírus élt és virult.
De ha arra hivatkoznak, hogy nem ismerték, akkor miért erőltették olyan vehemensen a véleményüket? Nem tudták, hogy még nem ismerik? Vagy szerencsejáték volt, eltalálják, vagy nem?
Éppen ez a baj az oltással is -szerintem-, hogy egy aránylag ismeretlen betegségre oltást dobtak össze, ismeretlen jövőbeni hatással sem számolva, illetve figyelmen kívül hagyva, amiről lehet, hogy egy év múlva legalább annyira mást fognak mondani, mint erről a vírusról, a terjedéséről, a testre gyakorolt hatásáról.
Vajon változtatnak valamit az új gyártású vakcináknál, vagy tök ugyanaz, mint az elején?
Tisztelem a kort -általában-, de van egy határ nálam, ami után nem kéne országok életét befolyásoló pozíciókat betölteni.
Biden, és Fauci ebbe a kategóriába tartozik. Nálam.
Őket látva nehezen tudom elképzelni, hogy észben még olyan állapotban vannak, hogy egy ekkora ország vezetői legyenek és hatással bírjanak a világra.

JusztinaEufrozina 2021.11.18. 14:52:00

Volt itt szó arról, hogy mit kell/lene csinálni, ha áram/víz/gáz/étel hiány keletkezne.

Egy FB csoportban, ami azért született, hogy erről beszéljenek, valaki felvetette ezt:
"Rengeteg áramszünettel kapcsolatos posztot olvastam mostanában. Egy problémát viszont még nem láttam hogy kitárgyaltatok volna:
Mi lesz a szennyvízcsatorna rendszerrel, ha napokig nincs áram?
Olyan településen lakom, ahol a házam és a szennyvíztisztító telep között vagy 3 helyen dolgozik átemelő szivattyú, hogy a szennyvizet eljuttassa a megfelelő helyre. Ha leáll a rendszer, csak idő kérdése, hogy a felgyüremlett csatornalé hol köt ki. Jobb esetben az úton jön elő az egyik aknából. Rosszabb esetven valakinek a fürdőszobáját önti el, vagy a patakparti átemelő telepet önti el és beszennyezi a patakot is. Nálunk most épült ki a csatornarendszer és vonakodok rákötni, mert az emésztőm jól működik, és annak a működése nem függ az áramszolgáltatótól.
Ti mit gondoltok erről? Van erre B-tervetek?"

békaapu 2021.11.18. 15:19:49

@JusztinaEufrozina:
Nna ez egy sarkalatos kérdés.
Ebben a pillanatban akkor nem fizetsz talajterhelési díjat, ha a csatornarendszerre kötsz rá. De ha nem töltöd fel az emésztőgödröt, akkor viszonylag könnyen újra használatba tudod állítani.

De ha napokig nincsen áram, akkor vezetékes víz sincsen, mert a vízműben is villanymotorok hajtják a szivattyúkat.

JusztinaEufrozina 2021.11.18. 15:33:23

@békaapu: nálunk ugye a FB-on is említett lehetőség van. Én földszinten lakom. Pisi/kaki nehezen elintézhető a szabadban, társasházas környezetben. Persze lehet ásni lépcsőházanként gödröt és fölé guggolni.
A szükség nagy úr.
De ez a visszajönacuccawcnlefolyón azért izgis lenne, mert akkor ha még víz se nagyon, amivel takarítani lehet, akkor a gödör mellé kellene kiköltözni, élni vele nem hiszem, hogy lehetne, még szükség esetén sem (lehet, hogy finnyás vagyok, de talán ez azért nem csak finnyásság).

békaapu 2021.11.18. 17:06:38

@JusztinaEufrozina:
Ez nem finnyásság, hanem jólneveltség.
Kultúremberi viselkedés.

Ezt a vetületét a közművek hiányának.. hm.. ezt én nem is gondoltam át.

De a szükség az ezen a téren is nagy úr
Biztosan lenne általános megoldás, és muszáj is lenne elfogadnunk.

Mia and Me 2021.11.18. 17:18:06

megvan az új migráns:

www.blikk.hu/aktualis/belfold/kormanyinfo-oltatlanok-eletveszely-maszk-vedettsegi-szigoritas-harmadik-oltas/d73f47p?utm_source=blikk&utm_medium=layer&utm_campaign=koronavirus

"az oltatlanok mások életét is veszélyeztetik"

csak eljutottunk onnan, hogy Soros a patás ördög, oda, hogy minden egészséges ember az...

Én ugye nem vagyok fidesz-fan, de amikor az volt hogy vett kínai oltást, meg az volt, hogy a magyarokat nem lehet kötelezni, akkor még el is hittem, hogy na ez egyszer végre úgy "harcol" a nyugattal, hogy az esetleg tényleg a nép javát szolgálja.
Még meg is sajnáltam, mikor cseszegették a kinai meg orosz oltások miatt, hogy életében egyszer tett jót -már szerintem :) - (még ha nyereségvágyból vagy jó üzleti lehetőség miatt is), aztán pont az okozza a vesztét.

De nincs itt semmi harc, ugyanúgy megkapták a nyugati pénzt az (oltandó) kvótáért és ha beledöglünk akkor is teljesítik.

Mia and Me 2021.11.18. 17:23:06

@JusztinaEufrozina: a szennyvizkiállásra rá kell kötni egy csövet és kivezetni az utcára. Amikor majd ott is jön vissza a csatornákból, akkor lesz az igazi :)

De addigra mindenki elindul szerintem harci eszközökkel vidék irányába.

Deansdale 2021.11.18. 20:12:33

@JusztinaEufrozina: Az alomszék megoldás a probléma egyik felére. Hogy a csatornából visszafolyást hogyan torlaszolod el, az fogósabb kérdés.
okovolgy.hu/wp-content/uploads/P2230016.jpg
Aki városi környezetben nem tudja komposztálni a végterméket, az a vödörbe tehet zacskót, azt pedig szállíthatja ahová akarja.

Deansdale 2021.11.18. 20:19:42

@Mia and Me: Annyival egészíteném ki a mondandódat, hogy a Soros-féléknek a covidhülyeséghez is köze van, csak ez most épp nem pont ő személyesen, hanem a Klaus Schwabok és Bill Gatesek. Egy brancs. A fityisz nyilván túltolta a sorosozást, de Soros attól még nincs felmentve hogy most Orbánék beszartak.

KalmanBlog 2021.11.19. 01:27:30

@JusztinaEufrozina: Ezt elég egyszerű megmondani: lefelé folyik a cucc. Legalul jelenik meg először, aztán utána onnan tölti fel. Az átemelők gátat képeznek, tehát az egy átemelő területen belüli legalacsonyabb ponton tör fel a szar.

Vannak területek, ahol az esővíz is a csatornába van kötve: ezeken külön fincsi lesz, amikor megáll az esővízzel együtt a szar.

Szóval a vészhelyzeti bázist domboldalon vagy dömbtetőn kell telepíteni.

Deansdale 2021.11.19. 19:40:00

@vodkasprite: "Hogyha tilos felmondani, akkor fizetetlen szabadságra azért még elmehetnek a dolgozok?"

Lázadni kell, itt már nincs más opció.

Mme.Brioche 2021.11.21. 20:54:28

@JusztinaEufrozina: megkérdezhetem mi ennek a facecsoportnak a neve? szívesen benéznék, hátha vannak jó tippek.

(abba, hogy egy áramszünet esetén előfordulhat, hogy se víz, se szennyvízelvezetés nincs, már beletörődtem, de az eszembe se jutott eddig, hogy vissza is folyhat a trutymó :-O)

JusztinaEufrozina 2021.11.21. 21:27:11

@Mme.Brioche: www.facebook.com/groups/399893810925546/?multi_permalinks=946720929576162

Legyen B-terved az önellátás! "Simple living, high thinking!"

Ez a visszajövetele annak amit már elengedtünk, nekem sem. :)

JusztinaEufrozina 2021.11.21. 21:45:36

@Mme.Brioche: elég vegyes társaság és sok ehhez a témához nem pont illeszkedő poszt van, de átnézve azért vannak jó dolgok, illetve lehet kérdezni és még válaszolnak is, nagyon sok poszt és hozzászólás van.

Mme.Brioche 2021.11.21. 22:00:06

@JusztinaEufrozina: köszi a linket! csak átpörgettem kicsit, de látom lesz bőven érdekes olvasgatnivaló :-)

Deansdale 2021.11.22. 20:55:17

Ausztráliában a hadsereg segítségével szállítják a covidos pácienseket ÉS A KONTAKTJAIKAT karanténtáborokba.
twitter.com/disclosetv/status/1462767223853010948

Emlékeztetném a nagyérdeműt, hogy Ausztráliának még nincs 2000 halottja a covid lassan kétéves pályafutása során.

Mme.Brioche 2022.05.15. 21:18:33

Széles körű vizsgálatot indítanak Skóciában a megduplázódott csecsemőhalálozás miatt, de biztosítják róla az olvasókat, hogy a terhes nőknek adott vakcina nem tényező, így azt eleve kizárják a lehetséges okok közül... Hát erre szavak sincsenek.

444.hu/2022/05/14/vizsgalat-indult-skocaban-mivel-ketszeresere-ugrott-az-csecsemok-halalozasi-aranya

KalmanBlog 2022.06.07. 16:13:56

@Mme.Brioche: Hehhehheh, most már próbálhatnak meggyőzni. Mondjuk ha kiadnák a kórházi statisztikákat különös tekintettel az érrendszeri betegségekre, oltottsági státusz szerint, az javíthatna a lelkesedésemen. Mármint ha el is hinném amik kiadnak, LOL.

Szóval ez a vonat már elment, a pszichológizálással már nem mennek semmire. Van az a mém, a cuki béka képpel szokták illusztrálni, hogy: "Just no, I won't take it. Sorry."

Olyat aki megbánta volna a döntését, csak oltottat ismerek. Kiváncsi leszek, hogy bele fogják-e tudni erőltetni a boostert ősszel.

Mme.Brioche 2022.06.07. 16:35:05

@KalmanBlog: attól tartok hogy nem igazán a valódi meggyőzés a céljuk már, mert ez szemmel láthatóan csak egy marketing tanfolyam, manipulációképzés, megdumálósuli, és hogy épp most invesztálnak ilyen programokba, engem azért aggaszt, mert ezek szerint távolról sem került még le az egész a napirendről, és a következő körök már nem biztos hogy választható opcióként lesznek meghirdetve, ez a kurzus csak azért kell, hogy ne visítozó embereket hurcoljanak a vágóhídra, hanem profi meggyőző technikával agyzsibbasztottak sorjázzanak be maguktól majd. (bár kérdés, hogy egy 3 napos tanfolyamon mennyire lehet profi meggyőzőembereket legyártani, de ki tudja :-D)

Mme.Brioche 2022.06.07. 21:49:22

itt egy jó riport egy magyar nővérrel, akik kitálal az elmúlt két év eseményeiről. Érdemes megnézni.

orvosokatisztanlatasert.hu/megtapsolt-hosbol-uldozott-kozellenseg-egeszsegugyi-dolgozo-az-ot-ert-diszkriminaciorol/#more-13845
süti beállítások módosítása