HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

5* érdekes téma

2022.07.08. 17:30 Deansdale

A tartalom sajnos angol, a lényeg magyarul:

Németország különböző részein különböző szigorításokat vezettek be: emitt nincs a házakban melegvíz, csak megszabott időpontokban, amott strandokat zártak be, másutt éjszakára kikapcsolják a közlekedési lámpákat, ésatöbbi. Ezzel aztán megmutatták Putyinnak, hogy ki a legény a gáton!

Eközben az USA-ban elvonják a diákok étkeztetési pénzét azoktól az általános iskoláktól, amelyek nem engedik be a fiúkat a leány mosdókba, hiszen az transzfóbia. Ilyen a haladás, aki ellenzi az meg náci, nyilván. És ilyet a magyar haladárok nyilván nem akarnak, hát mit képzelünk mi, ugyanakkor viszont ha a libsi politikusok hatalomra jutnak és bevezetik, akkor a tömegbázisuk csak hümmögni meg makogni fog. Akarni éppen nem akarták, de ha már úgy alakult akkor az van, azt kell szeretni.

Hollandiában éles lőszerrel lőtt a tüntetőkre a rendőrség miközben civilruhás ügynökök próbálnak erőszakot szítani a tömegben, hogy aztán keményebben léphessenek fel a földművelők ellen. Ilyen az, amikor egy ország szó szerint háborút indít a saját élelmiszertermelése ellen egy globális élelmi válság küszöbén. Persze ennek nyilván semmi köze a nagy reszethez...

Két extra az eredeti cikkhez képest:

Az ENSZ a minap törölte egy régebbi cikkét, miután túl sokan kezdtek foglalkozni vele. A téma? A globális éhezés pozitívumai.

Biden már nem először jelenti ki a médiának, hogy az "energiaválság" valójában az átállás a megújulókra, ezzel kvázi beismerve, hogy előre eltervezték és most szándékosan hajtják végre az egészet a klímahülyeség paravánja mögé rejtőzve (amúgy a great reset részeként, értelemszerűen).

304 komment

Címkék: politika szép új világ great reset

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2022.07.08. 17:40:16

Úgy látszik nem nagyon félnek a nyugati politikusok a népharagtól, ( bíznak a média hazugságaiban és az emberek birkaságában, vsz jogosan ) még most sincs szó a szankciók eltörléséről és a fegyverszállítások leállításáról, hanem helyette az emberek nyomorgatásáról és az ipar leállításáról télen.

Madarász Henrik 2022.07.08. 17:47:57

Nekem az is döbbenetes ahogy az Orbán kormány jópontok szerzése reményében az USA-nál, egyre jobban nyal az ukránoknak, mint most a vezérkari főnök látogatása, miközben teljesen az oroszok jóindulatára vagyunk utalva, hogy ne zárják le a Török áramlat gázvezetéket is télre, ahogy az Északi áramlatot már kezdik lezárni.

Gógita 2022.07.08. 20:33:55

@Madarász Henrik: Sajnos muszáj néhány gesztust tennünk, mert már így is páriáknak számítunk a hülyék birodalmában, másrészt bedöntik a forintot, a gazdaságunkat, ha nem "igazodunk". Orbánék már nem csak a falig mentek el, át is mentek rajta. De mi vagyunk a kisegér, ők meg az elefánt.

Mme.Brioche 2022.07.08. 20:52:45

Zseniálisan idióta cikkbe botlottam ma bele az Origon arról, hogy mennyire de nagyon életveszélyes a D-vitamin (mindezt arra alapozva, hogy egy amúgy is haldokló férfi állítólag túladagolta magát vele valahol Angliában), aztán azzal tették fel a habot a tortára, hogy beleírták a cikkbe a saját ajánlásukat:

"D-vitaminból [...] az ajánlott napi bevitel 600 mg, vagy 400 nemzetközi egység"

600 mg... :-DD az egészen pontosan 40ezer-szerese a napi minimálisan ajánlott bevitelnek. A D-vitamint eleve nem mg-ban hanem mcg-ben vagy NE-ben szokták adagolni, úgyhogy a 600 mg 600ezer mcg vagy 24millió NE lenne naponta :-D Na azzal aztán tényleg szépen túladagolnák magukat az olvasók :-D
És az a vicc, hogy még 600 mcg-ként sem stimmel, mert az meg 24ezer NE lenne, márpedig általában még a legelvakultabb D-vitamin hívők (engem is beleértve) sem szednek napi 10ezer NE-nél többet.

Írtam nekik levelet, hogy javítsák ki, de nagyon gyorsan, mert így csak magukból csinálnak hülyét.

kiváncsi vagyok mikor helyesbítenek, ha egyáltalán...
www.origo.hu/tudomany/20220708-a-dvitamint-is-tul-lehet-adagolni.html

valis47 2022.07.08. 22:24:24

@Mme.Brioche: Ez a kormánypárti/fideszes média színvonala sajnos, mivel az újságírók gyakorlatilag kivétel nélkül libsik, csak a legtehetségtelenebbek mennek el egy fideszes médiához (mert azért kell a pénz, de a volt egyetemi társak, haveri kör megvetése jár érte, akár teljes kirekesztés a körükből). A fidesz meg egyelőre nem tudott kinevelni túl sok használható, nem félig-meddig debil médiamunkást, lást a Pesti TV esetét...

valis47 2022.07.08. 22:25:24

@Madarász Henrik: Ez van, ha nem állnak be a sorba bedöntik a forintot, és sosem kapjuk meg az uniós pénzt...

ez a nevem senki 2022.07.09. 09:07:27

@Mme.Brioche: szónincs a cikk
be a
jánlott be
vitelről

Mme.Brioche 2022.07.09. 10:58:48

@ez a nevem senki: teljesen egyetértek, a cikkben jelen pillanatban szereplő ajánlás (amit amúgy az emailem után javítottak át) tényleg egyenlő a semmivel.

GABOR2 2022.07.09. 14:38:17

Kanadában egy hatalmas elektronikus összeomlás volt a napokban és még mindig tart. Úgy kb. mindennek annyi lett... hála két cégé a teljes telekommunkiációs ipar. Ezt egy internetes barátomnak köszönhetően tudom, de közben már a média is beszél róla és hatalmas a kiakadás:

ujtechkor.blog.hu/2022/07/09/osszeomlas_kanadaban_a_tobbszoros_redudancia_totalis_csodot_mondot

Írtam róla.

GABOR2 2022.07.14. 15:39:30

Sziasztok! Nekem is itt az új írásom, most nekem is több érdekes témá van egy cikken belül.

ujtechkor.blog.hu/2022/07/14/bizalom_hianya_es_egyeb_storyk_koronavirus_felho_matolcsy_musk_trump_hunter_biden_stb

Mme.Brioche 2022.07.14. 18:09:37

Azt hittem az emberhúsízű vegánburgernél (amivel kapcsolatban amúgy nem tudom nem feltenni a kérdést, hogy mégis honnan a frászból tudják milyen az emberhús íze...) nem találok már bizarrabbat, de ez mindent visz:

t.me/uncutnewshungary/10143

Annyira beteg és ízléstelen, azok meg ott röhögcsélnek...

Deansdale 2022.07.14. 19:52:27

@Mme.Brioche: A "haladás" nem csak a józan észt, de a jó ízlést is irtja ahol éri, így sajnos nincs mit csodálkozni ezen. Elképesztő, hogy a nyugati embertípus hová süllyedt milyen rövid idő alatt.

GABOR2 2022.07.17. 10:47:01

Sziasztok! Vannak macedón ismerőseim és most meséltek pár nagyon durva dolgot.

Azt tudom, hogy a macedónok baromira oda voltak az EU csatlakozás gondolatától. Most ez úgy tűnik, a nép körében, megváltozott.

Ugye a görögök korábban már követelték, hogy változtasson nevet... de most a bulgárok áltak elő követelésekkel. Mondom milyenekkel, az ismerősöm szerint, aki ott él:

Most van egy úgynevezett francia javaslat amit Makron együtt a bulgarokkal talaltak ki, aminek rengeteg feltetele van, hogy csak az EU-ba valo belépési tárgyalásokat megkezdjék. Beavatkoznak a belpolitikaba teljesen. Nem ismerik el a makedon nyelvet, szerintük az a bulgar nyelv dialektusa. Követelik hogy bevegyék a bulgárokat az alkotmányba. Teljesen at kell írniuk a történelmet, földrajzot, szerintuk a makedón történelmi hősök bulgarok voltak. Átirni az utcak nevet, történelmi hősök szobrait, a különböző nemzeti ünnepeket. Egyszóval mindenbe beleakarnak kötni, szerintuk minden közös. Beleszólnak az identitás kérdésébe is, es mindezt az EU megengedi nekik. Jöttek az EU képviselők minden nap valaki, azzal hogy ezt el kell fogadniuk, mert mert ha nem, sosem fognak belepni. Ez ellen voltak nagy tüntetések. De ennek ellenere tegnap a kormany nagy ovációval ezt megszavazta es alairta. Baloldali...

2022.07.17. 11:07:44

@GABOR2: Valamivel le kell foglalni az embereket, amíg a hálózat mindent szépen bekebelez. Nálunk ugyanezt csinálják a cigányokkal.

Wildhunt 2022.07.17. 11:47:56

@GABOR2: A fhansziák nemzetiségi ellentéteket gyártanak hosszútávú befolyás szerzésének reményében. Hol is láttunk már ilyet...

valis47 2022.07.18. 22:59:13

@GABOR2: Mondjuk ez a macedón identitás elég furcsa nekem is, a nyelvük valóban gyakorlatilag a bolgár...
De ők kitalálták, hogy Nagy Sándor örökösei, ugyebár. A hozzánk menekült volt miniszterelnökük épített is a fővárosban egy hatalmas Nagy Sándor-szobrot (ráírni nem lehetett a görögök miatt, hogy az, hivatalosan "egy harcos szobra" vagy mi), meg jó pár giccses épületet - timpanonos kis palotácskák, sőt hajó formájú épület a folyóparton -, minden történelmi előzmény nékül. OV ugye azért a Várban egy korábbi állapotot állíttat vissza többé-kevésbé, valaha létezett épületeket építtet fel ismét stb.

2022.07.29. 17:15:06

People in Ottawa driving a truck with Canada Flag get stopped, Ottawa Police Officer says "you scarred this city" and tells them it will continue to happen, guaranteed. Ottawa, July 2022.

Targeted by Police for Canada Flag
www.youtube.com/watch?v=CunjnBuhiR4

GABOR2 2022.07.30. 20:09:52

Sziasztok! Múltkor is tetszett valakinek... most itt van az újabb Matolcsy-s cikk. Ugye már évek óta írom, hogy Matolcsy... problémás, mostmár húsbavágóan az lett:

ujtechkor.blog.hu/2022/07/30/matolcsy_rombolasa_tovabb_folytatodik_de_mostmar_egy_magasabb_szinten

GABOR2 2022.07.30. 22:06:39

Miután Texas kormányzója elkezdte New Yorkba és Washingtonba küldeni a migránoskat... Bidenék újra elkezdték építeni a falat.

ujtechkor.blog.hu/2022/07/30/biden_megis_tovabb_epiti_a_trump_falat_de_csak_mert_ezzel_eleteket_ment_meg

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2022.08.03. 00:39:21

Deansdale téged is érdekel az ilyesmi, ajánlom figyelmedbe:
www.youtube.com/watch?v=dmfRl39j0MU

Az a nagyon durva az egyik mikor mondja hogy Szent László hermájában lévő maradványokat évekkel korábban egy kutatócsoport megvizsgálta és azt mondták hogy á, azzal nem is érdemes foglalkozni mert nincs benne értékelhető örökítőanyag amiből lehetne DNS vizsgálatot végezni. Ők most mondták hogy de azóta már sokat fejlődött a technika, most megint megnéznék. Az Egyház engedélyt adott nekik és kiderült hogy nemcsak hogy van benne örökítőanyag maradvány, hanem az egyik legjobb minőségű…
A másik meg hogy Aba Sámuellel kapcsolatban is vizsgálódnak és Abasáron volt valami ezzel kapcsolatos lelőhely, egy templomdomb, ahová ennek ellenére a 70-es években az MTA engedélyével felépítettek egy művelődési házat, a helyi tsz elnök még egy kádárkockát is meg hogy biztos legyen a dolgában, ami nem lett beépítve, azt markolóval kikapartatta és leaszfaltoztatták… De á, nincs itt semmiféle magyarellenesség, hogy lenne.

Deansdale 2022.08.03. 08:35:29

@Sipi81: A videó elejével annyi a bajom, hogy Árpád honfoglalóit veszi a magyarságnak és az ő őseiket találja meg Ázsiában, miközben azok csak egy kisebb csoport voltak akik beolvadtak az eleve itt élő tömegekbe. Szerintem a tömegek az őseink, nem a kis csoport. Nem értem az újhullámos kutatók miért veszik át azt az MTA-agyszüleményt, hogy nekünk mindenek felett Árpádékra kell koncentrálni, miközben amúgy látják, hogy az MTA sok tekintetben nem megbízható, hogy finoman fogalmazzak. Ahogy ezerszer leírtam, a mai magyarság zömének genetikai ősei itt éltek már a kőkorban is, Szeleta-barlang, Istállóskő, ésatöbbi. Aztán hogy ezekbe bevegyült valami sztyeppei csoport, irgum-burgum, tanuljuk már meg ezt a helyén kezelni.

Ettől függetlenül az is előrelépés lenne, ha a mainstream legalább ezt a verziót elfogadná, hogy még a honfoglalók SEM karikalábú és ferdeszemű rénszarvashajcsárok voltak, hanem eleve a sztyeppékről induló, hunokkal keveredett népek. Évek óta mondogatom, hogy a finnugor nyelvi rokonság tökéletesen elképzelhető a nyelvi töredékek "tőlünk hozzájuk" jellegű átadásával, amit most Neparáczki igazolni látszik - de persze amíg én beszéltem róla addig senki nem vette komolyan :) És ha a manysik a sztyeppékről északra vándorolva vitték magukkal a nyelvet, akkor a magyarság nem a finnugor nyelvcsaládból származik, hogy úgy mondjam, hanem "csak" átadtunk bizonyos dolgokat a finnugor nyelvcsaládnak, és a mi (nyelvi) eredetünket nem őbennük kell keresnünk.

Még nem néztem végig az egész videót, talán még fűzök hozzá dolgokat később is.

Deansdale 2022.08.03. 09:30:14

...ja, nem a tartalomhoz hanem a körülményekhez: a hit rádió csapata úgy érzem még szentül hisz a judeo-keresztény hülyeségben, ezért erőlteti a zsidó-témát - biztos nem hallottak arról hogy a zsidók gyűlölik és mocskolják, üldözik a kereszténységet, ahol csak érik. Talán nem kellene a magyar őstörténetet ezzel a témával beszennyezni. Neparáczki - genetikusként, lol - diplomatikusan úgy veszi, mintha a zsidó vallás lenne a kérdés, és kitér előle.

Deansdale 2022.08.03. 17:36:26

Media GOES INSANE Over White People Moving to Mexico - "They're Changing the Culture and Language"

www.bitchute.com/video/vvSGwIhoTuRy/

2022.08.03. 19:32:22

@Deansdale: Ilyen hírekkel már nem szabad felzaklatni magát az embernek.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2022.08.03. 23:33:01

@Deansdale: Szerintem azért foglalkoznak a honfoglalókkal és specifikusan is az árpád-házi királyokkal mivel ott viszonylag nyomon követhető a származási vonal, jól azonosíthatók a csontmaradványok és ez segíti a kutatást. Egyébként említi hogy az itt élő népekre is folyamatban van egy kutatás, de ez az interjú ez esetben kimondottan a honfoglalókkal foglalkozik.
Egyébként szerintem több esetben kimondottan óvatosan fogalmaz, gondolom a múltbeli támadások miatt most viszonylag kisebb támadási felületet szeretne adni.

A hit rádió olyan, amilyen, egy barátom szerint a Hit Gyülekezete egy neozsidó egyház. De hát ez van, még mindig ők (mármint ez a médiafelületük) az egyik legnormálisabbak a mai kínálatban akik ráadásul még nem vették át a progresszív elmebajt sem.

Wildhunt 2022.08.04. 00:33:34

@Sipi81: nem csak a barátod szerint. A hit gyülekezete azok a zsidók, akik elfogadták Jézust.

Deansdale 2022.08.04. 07:16:18

@Wildhunt: Olyanból nagyon kevés van, a hitgyülinek meg sok tagja, szerintem a többségük magyar.

Deansdale 2022.08.04. 07:16:52

@Deansdale: ...amúgy ha egy zsidó felveszi a kereszténységet azzal megváltja magát a zsidó bűnöktől, szóval onnantól rendben van :D

Wildhunt 2022.08.04. 09:44:49

@Deansdale: nem a tagok, az egyház. Szerintük ők azok, akik tovább iszik az üdvtörténetet. A zsidó egyház aki Izraellel szemben felismerte a messiást.

F. Szabó 2022.08.05. 14:13:51

@Deansdale:
Off.
Egy ideig nagyon ment itt a blogon a félig-meddig önellátós téma, mondjuk inkább úgy, hogy a mainál fokozottabb önerőre támaszkodás, felkészülve rosszabb időkre. Ahogy látom alakulni a politikát, ez még változatlanul aktuális. Úgy gondoltam, ide teszek egy ilyen linket. Már nem emlékszem, hogy eredetileg a fb-on vagy a yt-on találtam őket, de mindkét helyen ott vannak. "Legyen B terved az önellátás! Simple living, high thinking!" a csoportjuk neve.

www.youtube.com/watch?v=nKRMUdI926A&t=546s

Deansdale 2022.08.06. 18:33:24

@vodkasprite: Ezek nagyon kemény dolgok, és sajnos a többsége elég valószínűnek tűnik.

vodkasprite 2022.08.06. 19:08:01

Töröltem a felhasználómat, majd újra létrehoztam, hogy a régi hozzászólásaim törlődjenek.

GABOR2 2022.08.07. 00:46:52

Sziasztok! Itt van pár érdekes téma tőlem: utólagos mainstream koronavírus tanulmányok, amik szerint vannak itt gondok. Pl. a nők felének mestruációja is érintett, meg több százezer ember életét vágta gajra a vakcina Németországban... És még több másik tanulmány. De Monkeypoxról is írok:

ujtechkor.blog.hu/2022/08/07/nehany_erdekes_adat_a_koronavirusrol_es_az_uj_sztarolt_monkeypox-rol

És ismét Matolcsy... fő téma, hogy vajon a környező országoknak mekkora a jegybanki alapkamata, vagyis hozzájuk képest nekünk mennyivel többet kell fizetni kamatok miatt csak a jegybanki döntések miatt:

ujtechkor.blog.hu/2022/08/06/matolcsy_odavag_de_mit_csinalnak_a_tobbiek

2022.08.07. 08:42:38

Sziasztok.

Szembe jött velem ez a kb 6 perces film, érdekes szerintem, ha lehet - és kérem próbáljátok meg :) - szakítsatok rá ennyi időt.

Kiadó egy egész falu Nógrádban | „Ez a hely egy kis paradicsommá válhat”
www.youtube.com/watch?v=wCyJXo3RfWw

vodkasprite 2022.08.07. 13:34:34

@Mme.Brioche: h kevesebb legyen a hozzámköthető online nyom :)

Mme.Brioche 2022.08.07. 15:43:46

@vodkasprite: gondolod, hogy tényleg törlődik teljesen? szerintem aktát vezetnek rólunk :-D

Frederick2 2022.08.08. 14:51:51

@Mme.Brioche: @vodkasprite: @icipicicsipa: @GABOR2: @F. Szabó: @Deansdale: @Wildhunt: @Sipi81: @Madarász Henrik:

Az LMBT propaganda átkos hatásai

"Egyre több nő hagyja ott a férjét egy másik nőért"

www.evamagazin.hu/parkapcsolatom/nobe-szeret-bele-egyre-tobb-harmincas-no

"Éppen a második gyerekkel volt terhes, és azon kapta magát, hogy jobban szeretné, ha barátnője, Michelle lenne mellette a szülőszobában, mintha a férje."

A balos és libsi propaganda szerint az LMBT egyik pozítiv következménye az, hogy egyre nyitottabb a társadalom. Én meg azt látom, hogy amióta beengedtük az LMBT-t a társadalmainkba, egyre több család esik szét darabokra.

Van alatta egy galéria az alábbi címmel:
"Híres emberek, akik gendersemleges vagy transznemű gyereket nevelnek"
Voltam olyan merész, hogy rákattintottam. Majd kijött a gyomromból a tökfőzelék! :P

Azért nem kicsit feltűnő, hogy a bulvár- és a sztárvilág mennyire asszisztál ehhez az agyrémhez!

Az LMBT egyre inkább úgy működik, mint egy szellemi pestis. Egy olyan pestis, ami belülről alakítja át az embert, valami korccsá. Egyre inkább erősödik bennem két meggyőződés:

1, Nincs biológiailag és genetikailag determinált homoszexualitás. Ez valójában egy rossz szocializáció okozta mentális betegség.

2, Mivel az LMBT társadalmat mérgező és romboló eszköznek használja a homoszexualitást és a transzszexualitást, az állam csak akkor állhat útjában ennek a mesterségesen előídézett pusztításnak, ha kriminalizálja ezt a két szexuális identitást és orientációt.

Az államnak kötelessége lenne felszámolni az LMBT-t!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2022.08.08. 15:15:36

@Frederick2: Beleolvastam. Annyira átlátszó propaganda cikk hogy ilyet még én is tudnék írni tucatjával. Valami szarházi kis utolsó propagandista írta vagy fordította.

Wildhunt 2022.08.08. 16:28:42

@Frederick2: az 1.-et pár éve kétséget kizáróan (5 Sigma) bizonyították. Az LMBTP banda azóta is mindent megtesz a kutatás (saját kutatásuk volt) eltitkolásáért/hiteltelenítéséért.

Mia and Me 2022.08.08. 16:43:23

@Frederick2: ennyi erővel azon is dühönghetnél hogy egyre több nő tart macskát és egyre több férfi meg kutyát... :D.

Tipikus hőbörögtetős cikk. Eleve gyököt kell belőle vonni, plusz amúgy ki a tökömet érdekli ez az egész ilyen mélységében?

Mia and Me 2022.08.08. 16:44:59

@vodkasprite: :D alusapkás :D

(pont ezt gondoltam én is hogy ideje törölni és új néven nyomkodni a gombokat :D , mert lassan elkezdik összeírni a listát...

Frederick2 2022.08.08. 16:54:00

@Mia and Me: Várható volt, hogy megint bagatellizálni fogod az LMBT-t, mint veszélyforrást. Ezt már eljátszottad párszor. Szerinted az LMBT olyan veszélytelen és ártatlan szekta, mint a Jehova Tanúi. Szerethetőek, kedvesek, arik és cukik. Akik meg támadják az LMBT-t, dühöngő és höbörgő nyárspolgárok. Mit bántanak egy ilyen ártalmatlan, légynek sem ártó dolgot, mint az LMBT; nincs jobb dolguk? Ez a te véleményed.

Bár ha jól tudom, neked vannak LMBT-ismerőseid, így nem csoda, ha ennyire érzékenyen reagálsz a témára. Megint.

Mia and Me 2022.08.08. 16:55:15

@icipicicsipa: Elég szomorú hogy egy külföldi vásárolt meg egy egész falut.

Amúgy meg jó neki, megnéztem, a saját vize nyilván a falut körbefolyó patak. Nógrádban lényegében minden patak iható víz. Úgyhogy egyébként jó befektetést eszközölt az ürge.

A sajnálatos, hogy nyilván Te vagy én valószínűleg nem sok házat tudnánk venni a megtakarított pénzünkből :), még részletekben sem.

Mia and Me 2022.08.08. 17:03:17

@Frederick2: Nem jól tudod. :)

Csak te feltételezted.

Nem bagatellizálom, de ahogy ebben a linkelt cikkben írva vagyon, az eléggé a vicc és röhej kategória. Aki ezen idegesíti magát, az magának okoz felesleges idegtúráztatást.

Az egész lmbtq-val nem ilyen szinten van a probléma, hanem pont azon a szinten hogy egy ilyen cikk is ahelyett hogy elveszne a süllyesztőben és senki nem foglalkozna vele, egy csomó ember beemeli a köztudatba.
A kutyát nem érdekli hogy valami firkász szerint az összes 40 éves nő buzi lesz... Komolyan, ki nem sz.rja le? De tényleg ennek mi a hírértéke?

És lehet ki leszek tiltva, hogy provokálok, de tényleg komolyan kérdezem, mert én ezt nem értem, hogy ez akár a többi nőt vagy a férfiakat vagy bárkit miért érdekli hogy valaki leír egy ilyen f..ságot az internetre?

Frederick2 2022.08.08. 17:24:10

@Mia and Me:

"Aki ezen idegesíti magát, az magának okoz felesleges idegtúráztatást."

Gondolom, ezt nem csak nekem szántad. Mivel itt a fórumon egy-két embert leszámítva mindenki veszélyforrást lát az LMBT-ben. Igen, az egy-két ember közé tartozol te, aki szerint az elembété úgy működik, mint a jehovák és a szcientológusok. Ha belépsz, megbasznak, de ha nem lépsz be, akkor semmi bajod nem lesz - hát nem egyszerű, ne lépj be, és megúszod! Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem te kreálsz magadnak hamís képet az LMBT-ről, nem mi!

Bárcsak úgy működne az LMBT, mint a Scientológusok! A Scientológusok tényleg ki lehet kerülni, mint a kutyaszart! Viszont az LMBT az "érzékenyítés" címszó alatt az egész társadalmat szeretné beléptetni a szektába - ahogy Kanadában és Svédországban már megtörtént! Arról nem is beszélve, hogy az LMBT akármikor lecsaphat bármelyik ismerősömre, szerettemre.

"Az egész lmbtq-val nem ilyen szinten van a probléma, hanem pont azon a szinten hogy egy ilyen cikk is ahelyett hogy elveszne a süllyesztőben és senki nem foglalkozna vele, egy csomó ember beemeli a köztudatba."

Emlékszem, Dean tucatnyi alkalommal magyarázta el neked, mi is a valódi tényállás az LMBT-vel kapcsolatban. Hát, sokat nem ért vele! Ugyanúgy tagadod a tényeket, ahogy eddig.

"És lehet ki leszek tiltva, hogy provokálok, de tényleg komolyan kérdezem, mert én ezt nem értem, hogy ez akár a többi nőt vagy a férfiakat vagy bárkit miért érdekli hogy valaki leír egy ilyen f..ságot az internetre?"

Én is hadd kérdezzek egyet: te miért reagálsz ennyire hisztérikusan minden olyan hírre, ami az LMBT-vel kapcsolatos? Miért nem sétálsz el mellette, ha szerinted ennyire bagatell? Érintett vagy?

2022.08.08. 18:06:19

@Mia and Me:

Én nem ezt látom benne, amit Te.

Én azt látom, hogy egy ember valami jót akart tenni és alkotni.
Semmi mást nem látok bele.

vodkasprite 2022.08.08. 19:34:50

@Deansdale: közben a korábban linkelt weboldal el is tűnt :),

Mia and Me 2022.08.08. 20:44:02

@icipicicsipa: jah. Hát oké de ez az ember nem magyar, a föld amit megvett az meg igen:)
És mivel ez tendencia hogy itt élőknek nincs lehetősége ilyenre, közben külföldiek megvalósítják itt az álmukat ( mert nekik van rá pénzük és lehetőségük)

Mia and Me 2022.08.08. 20:46:19

@Frederick2: mert momentán jobban érdekelne mi a véleményetek a rezsiröl, a fakivágásról, a szárazság ( nem) kezeléséről, meg a tajvani buliról. Mert ezek tényleg fontosak szerintem.

Deansdale 2022.08.08. 21:05:44

@vodkasprite: web.archive.org/web/20220807022917/http://oculumlabs.com/bills-blog/

A hitelessége továbbra sem bizonyított, de az a gond, hogy amit mond azt a kirakósdarabokból össze lehet rakni...

Deansdale 2022.08.08. 21:07:07

@vodkasprite: ...viszont nem hiszem, hogy az itteni kommentek törlése bármit is jelentene, attól még nem lesz valaki a rócsildok csókosa, hogy nincsenek látható kommentjei ilyen blogokon :D

Deansdale 2022.08.08. 21:11:36

@Mia and Me: A véleményem nem változott: haladunk a nagy reset felé gőzerővel, ennek részeként a rezsi (meg a benzinár, meg az élelmiszer, és általában minden egyéb) folyamatosan emelkedni fog, plusz lassan odaérünk a globális élelmiszer-válsághoz, amihez az elitnek kapóra jön a szárazság, ha nem épp ők maguk HAARPolták össze ügyesen. Tajvan számomra mellékes, messze van, nincs ránk hatással, és nincs biztos infónk sem, szóval legföljebb a sötétben tapogatózhatnánk, azt meg minek.

GABOR2 2022.08.08. 21:23:30

@Deansdale: Kínában most hatalmas lázongások vannak, épp a bankrendszer dőlöget be... jól jön ilyenkor valami külső ellenség mutogatása inkább.

Mia and Me 2022.08.08. 21:24:55

@Deansdale: tsjvan a chip gyártás mekkája... Csak gondoltam hátha ez is pont ugyanannak a része (reset) így lényegében az oroszok és Kína is csak pont olyan színész a sztoriban mint az ukránok.
Ukrajnai háború alibi az élelmiszer hiányra, oroszok alibi az energia hiányra, tajvani háborúval meg majd megmagyarázzák hogy miért kell megint gépek helyett majd fél dollárért mindenkinek rabszolgaként dolgozni.

GABOR2 2022.08.08. 22:08:31

@vodkasprite: Itthon hallottam, hogy a gazdág elüldözték, rátámadtak a jégkármentesítő emberekre, mert azt gondolják, hogy ők okozzák a szárazságot...

"A jégkármérséklő rendszer okozza a szárazságot?"

www.agroinform.hu/gazdasag/a-jegkarmerseklo-rendszer-okozza-a-szarazsagot-57212-001

GABOR2 2022.08.08. 22:20:18

A jövőben a vakcinák már akkor készek lesznek amikor még a kórokozó létre se jött... és nem lesz idő sz@rakodni tesztelgetésekkel... azonnal be kell adni:

ujtechkor.blog.hu/2022/08/08/a_jovo_vakcinai_nincs_ido_tesztelgetesre

Deansdale 2022.08.09. 07:35:27

@vodkasprite: Mérget nem vennék a dologra, voltak már ennél rosszabb szárazságok is régebben.

"1473: Rendkívül száraz és meleg nyár, egyike a legforróbbaknak. A Duna annyira elapadt, hogy még Magyarországon is átgázolható volt. Az erdélyi folyók mind elapadtak."

www.agrofil.hu/hu/hirek/ki-imadkozni-nem-tud-menjen-a-tengerre-ki-sirni-nem-tud-jojjon-az-alfoldre

Ugyanakkor messze nem zárom ki a lehetőségét, hogy a globális élelmiszerválságra ilyen eszközökkel is rágyúrtak, abszolút benne van a pakliban. Csak nehogy véletlenül túllőjék a dolgot és olyan káosz keletkezzen ami rájuk is visszaüt...

Deansdale 2022.08.09. 07:43:13

@Mia and Me: A chiphiányt Kína a saját részére enyhítheti Tajvan elfoglalásával, az igaz :)

"miért kell megint gépek helyett majd fél dollárért mindenkinek rabszolgaként dolgozni"

Egy ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy ezt most már mindenképp megvalósítják, úgyhogy az egyszeri embernek jobb önként elébe menni ennek a folyamatnak, úgy legalább van fölötte valami kontrollja - aki ellenkezik, azt végig fogják rugdosni az egészen, és minden egyes fázisban szenvedni fog. Persze nem úgy értem, hogy már most menj el fél dollárért rabszolgának :) Eszközölj olyan befektetéseket a jövődbe amik majd megtérülnek a krízis idején.

Deansdale 2022.08.09. 07:49:46

@GABOR2: Ezek a lángelmék remélem számba vették azt, hogy ha jégkármentesítés címén a Dunántúlon folyamatosan esőt csinálnak, akkor a kelet felé haladó felhőkből Kelet-Magyarországra már nem jut eső... Ugye van ennyi eszük, nyugtass meg.

"Az elmúlt hetekben az ország nagy részén rengeteg eső esett, voltak olyan nyugat-dunántúli térségek, ahol 100 mm is lehullott alig több, mint egy hét alatt. Az ország keleti felében azonban továbbra sem esett. A békési és csongrádi aszályt bemutató képekből ITT válogattunk."

Deansdale 2022.08.09. 08:10:45

@vodkasprite: @GABOR2: Volt egy olyan sanda gondolatom, hogy a gigászi fóliasátorban műanyagcsövekben növényeket termesztő globális vállalatokat nem igazán érdekli az aszály, a hagyományos gazdákat viszont annál inkább, tehát az időjárásbefolyásolás is bizonyos nagyobb cégek malmára hajtja a vizet (ezúttal nem csak képletesen, hanem szó szerint is).

Ebből eredt a következő gondolat, hogy ha az ember a kertjében akar valamire jutni akkor a legjobban tényleg az akvapóniával jár, mert annak szinte teljesen mindegy milyen az időjárás. Ha nincs napsütés akkor még növesztő ledeket is lehet alkalmazni, legalábbis amíg van áram.

KalmanBlog 2022.08.09. 12:03:40

@Deansdale: Ugyan már, ezt már deboonkolták. Megmondták _A TUDÓSOK_ hogy az csak a jégkárt szünteti meg, de nem okoz aszályt.

Mme.Brioche 2022.08.09. 16:08:03

@Deansdale: " A Duna annyira elapadt, hogy még Magyarországon is átgázolható volt."

Ez még nem a folyószabályozás előtt volt, amikor szélesen terpeszkedett szét a Duna? Az könnyebben kiszárad.
Mindenesetre ami most van, az nem csak Magyarországot érinti, itt mellettünk a Loire már csak pocsolyák formájában létezik, és vagy száz településen ivóvíz sincs. Tavasz óta nem esett semmi eső, és állandóan 38-40 fok van, én még életemben nem éltem meg ilyen nyarat.
Jövő hétre ígérnek pár esős napot, nagyon reménykedünk :-)

Mindenesetre a linkelt cikk szerint 200-300 évente jegyeztek fel ennyire durva aszályos nyarakat... ha ezt most túléljük, és ezután 200 évig nem lesz újabb ilyen nyár, akkor én tuti nem fogom visszasírni :-DD

vodkasprite 2022.08.13. 15:30:56

Amúgy arra van ötletetek, hogy Angliában miért van szárazság?
Eddig nem úgy volt, hogy minden héten esik ott kb az eső? Azt gondolná az ember, hogy tekintve, hogy óceánnal határos, ezért ott nem lehet ilyen gond, hacsak nem nyúlnak bele az időjárásba..
Persze nem gyanakodnék ennyire, ha a CNN-es szerkesztő nem mondta volna el előre rejtettkamerás felvételen, hogy a kovid után a klímaválság lesz a fő téma, amit nyomatnak.

2022.08.13. 17:12:05

@vodkasprite:

Hát igen, esélyes, hogy belenyúlnak.

Mi van, hogy ha amit húznak csíkokat a repülők, azok nem engedik összeállni azon a területen esőfelhővé/felhőkké alakulni az elpárolgott vizet?
Vagy.

Van már mindenhol a jégkármentesítő rendszer szerintem, ami szintén lehet egy olyan, hogy vagy szándékosan okozza ezt vagy "mellékhatása" a dolgoknak.

Viszont ha már van olyan, hogy egy hírműsor szerkesztője előre megmondja, miről fognak majd cikkezni, akkor ez elég "érdekes" arrafelé, hogy ebbe bele tudnak nyúlni...

Wildhunt 2022.08.13. 18:03:11

@vodkasprite: vízhiány van. Azt meg bármelyik vízmű meg tudja oldani. Náluk gyakorlatilag csak vezetékes víz van.

Frederick2 2022.08.18. 16:53:15

@Deansdale: @Mia and Me: @Sipi81: "konzervatív" fideszes értelmiség a liberális Sziget Fesztiválon. örülök, hogy jól érzi magát, oda is való.

nekem nem kell vagyont költenem egy VIP-belépőre, hogy jól érezzem magam, a haverjaimmal. pár ezresből jól elszórakozunk.

2022.08.19. 22:16:46

A new lawsuit shows that the Canadian government issued vaccine travel mandates before there was any science on the matter. In fact, they decided on the mandates and then went looking for the science. That's not how these things should go!

www.youtube.com/watch?v=LNAVhTn08CI

Deansdale 2022.08.20. 08:48:34

@icipicicsipa: "That's not how these things should go!"

Ha a háttérhatalom előre leosztotta a politikusoknak, hogy márpedig lezárások lesznek, akkor az egyszeri laikus hiába hápog, hogy "ennek nem így kéne lennie"...

2022.08.20. 10:41:00

@Deansdale:
"akkor az egyszeri laikus hiába hápog, hogy "ennek nem így kéne lennie"... "

De ha senki nem - akar - hápogni ezen a vonalon, akkor miért várunk meg miért várjuk el azt, hogy ne így legyen?

F. Szabó 2022.08.20. 10:49:34

No, ez most nem teljesen off, mert a klíma és a vízhiány sűrűn előjön:

qubit.hu/2022/08/19/letezik-olyan-agrartechnologia-amivel-elerheto-hogy-meg-a-marhahus-eloallitasa-se-gyilkolja-a-bolygot

Én már egyszer belinkeltem pár (főleg magyar) videót, ami után én is azt mondtam, többé nem ások, nem permetezek...

Deansdale 2022.08.20. 11:48:57

@icipicicsipa: Úgy értettem, hogy Davos utcáin kellene vonulni kiegyenesített kaszákkal, nem cikkeket írkálni, hogy "nahát, furán alakulnak a dolgok"...

KalmanBlog 2022.08.20. 11:54:38

@F. Szabó: Azt eddig is tudtam, hogy a legelőt maga a marha tartja karban, teljesen egyensúlyban van a környezetével. Ezt marhatenyésztőtől hallottam, aki nyáron szintén csak legeltet.

A takarmány előállítására használja az ültetést, vagy odaát a legelőre is ültetik a növényeket? Nem teljesen világos a cikkből. Nálunk hagyományosan a legelőt nem ültetik, hanem teljesen magától nőnek a fűfélék és egyebek, és kész. A pásztor a mérgező növényeket megismeri és kigyomlálja gyökerestül, a többit pedig az állatok lelegelik.

>csak követni kellene az angliai példát, amely szakaszolva, a legelő növénytársulásainak fejlettségét figyelembe véve engedi az állatokat a megfelelőnek gondolt, villanypásztorral vagy mobilkarámrendszerrel lehatárolt legelőrészekre.

Ettől a mondattól hátast dobok: pont ezt csinálták eleink ezer évekig, még karámrendszer sem kellett, hanem a pásztor terelte az állatokat úgy ahogy kellett. Nagymamám mesélte. Ezt most tényleg az angoloktól kell eltanulni? :-)

> A regeneratív művelés azonban Európa nagy részén még tabunak számít.

Azt hallottam, hogy a területre adott EU-s támogatás (ami nélkül ugye nem lesz rentábilis a munka) csak akkor jár, ha a legelőn X db fa van hektáronként. Ami viszont kevés, mert ha csak annyi a fa, akkor kiszárad a talaj. Konkrétan az EU szabályai akadályozzák a normális legelő művelést.

2022.08.20. 12:18:18

@Deansdale:

Akkor én félre értettem első olvasatra, elnézést.
:)

vodkasprite 2022.08.21. 15:04:14

index.hu/techtud/2022/08/21/tiktok-kozossegi-media-bongeszo-billentyu/
Természetesen nem kell aggódni, nincs itt semmi látnivaló.

A valóság pedig, hogy régóta van olyan törekvés a "hálózat" részéről, hogy megszűnjön a neten az anonimitás, magyarán mindenki beazonosítható legyen, hogy aztán "rossznyelvek szerint" a netes tevékenységét social kredit pont levonásokkal tudják jutalmazni. Ja várj, ez Kínában már meg is valósult, tehát 1 milliárd ember már így éli az életét.

A cél, hogy az AI minél rövidebb idő alatt be tudjon azonosítani mindenféle netes ujjlenyomat, pl a billentyűleütések ritmusa alapján, ha esetleg más azonosító nem áll rendelkezésre.

A GPS pozíció, IP cím, használt készülék típusa, billentyűleütés ritmus, meglátogatott weboldalak, és még ki tudja mi előbb utóbb felfedi az AI-nak, hogy ki vagy.

Deansdale 2022.08.22. 07:44:12

@vodkasprite: A világkormány majd minden ilyen problémát megold :D

F. Szabó 2022.08.22. 21:28:55

Azt írtam a legutóbbi cikkemben, hogy "a megoldás kulcsa is ebben van, mert biztos vagyok benne, hogy a kevés szupergazdag és a 8 milliárdnyi ember együttes szellemi ereje és informáltsága között azért még sincs akkora különbség (a kisebbség javára). Ha a tömegek pénzügyi, információs és jogi manipulálásáról szóló tények elég széleskörűen ismertté válnak (és erre jó az internet), nem tudják többé megtenni velünk azt, amit ma tesznek"

Nos, egy ilyenféle informatív videó arról, hogyan vernek át minket, és hogyan működünk közre mi is tevékenyen abban, hogy rabszolgákat csináljanak belőlünk. (Elég jó magyar fordítással)

www.bitchute.com/video/cmhaf6NYaZj0/

2022.08.23. 12:23:10

Dr. Fauci is my Hero…you will be greatly missed Tony…Please Don’t Go!

www.youtube.com/watch?v=SB_qPnQ6Kw0

:D

Mia and Me 2022.08.23. 19:01:16

@F. Szabó: Sokat dumál a nő és ismétel, de a lényeg szerintem abban van, hogy ahogy a szupergazdag (de nem irányító elit) tagjai azt hiszik kimaradhatnak ha van elég pénzük, úgy a kisember is azt hiszi, hogy kimaradhat ha ilyen olyan módon eltűnik a rendszer látóköréből.

A magyar király is szerintem ebben járja pávatáncát: magát és körét igyekszik megvédeni.

De valószínűleg a védelem nem pénz és javak által érhető el.

Nemet kell mondani.
A történelem viszont sajnos azt mutatja, hogy amikorra tömeg nemet mond, addigra az aktuális elnyomó elitnek rendelkezésére áll a tömeget likvidálni, és mindig lesz a tömegben aki hűségét bizonyítani csak addig képes amig nem kap egy újabb ajánlatot (pl. az élete megkimélésére) ha elárulja a sajátjait.

Az önellátás meg bartel működhet de nem sokáig. Jön a kinai drón és felnyom hogy "használjuk" a nagy állam tulajdonában álló esővizet pl. lázadó (azaz saját) paradicsom öntözéséhez.

@icipicicsipa:

ismét elővettem a bibliát és abban pál levelét. Újra szöget ütött a fejemben, amiről régebben írtam, hogy mi van ha a biblia is ezt a hamis istent hivatott szolgálni azáltal hogy megváltást igér (ami az örök szolgaság lesz)?

@KalmanBlog:

valahol azt olvastam hogy az Alföld régen ilyen bokros cserjés, fatársulásos kánaán volt, és aztán lett ez a puszta.
A Tisza szabályozása valószínűleg kegyelemdöfés volt, meg a csatornák nem karbantartása. Lehetne végig több mesterséges tavat duzzasztani végig a két nagy folyónkon, persze ezért cserébe fel kellene adni most száraz területeket.
Most nyáron több helyen voltam, ahol kis lóf.sz patakból van halastó meg tározó. Tavasszal azért még mindig iszonyú mennyiség víz jön az országba, azt okosan meg kellene fogni itthon.
(ennek nem sok köze van a marhákhoz, de a marhákról nekem ez ugrott be :) )

Mia and Me 2022.08.23. 19:06:23

@Frederick2: idén max azért mentem volna szigetre mert itt volt a Dűne szépfiúja :), de volt más dolog pont abban az időben.

Mia and Me 2022.08.23. 19:13:32

@Deansdale: Most olvasok egy könyvet
Julius Andan- Élet a rendszerben.

Rövid "kinyilatkoztatásos" fejezetekben egy -egy dologról mond egy véleményt.
Még nem értem a végére nem tudom mi lesz a végső megállapítása, de eddig szinte minden kis rövid eszmefuttatása igaznak tűnik.

Akkor pedig kb. végünk, mert lényegében a kevesek "örök életéért" eladják a bolygót mint erőforrást. És nagyjából ez összecseng a pál levelével...

Deansdale 2022.08.24. 07:48:40

@Mia and Me: Ha van valami fejlemény írj :)

Mme.Brioche 2022.08.25. 02:39:17

@Mia and Me: Azt tudod, hogy ahhoz a könyvhöz tartozik egy háromkötetes regényfolyam? Csak akkor lesz világos, hogy pontosan miről és kikről is beszél Andan, ha azt is elolvasod. Nem akarom lelőni a poént, de az egész egy scientológiai propagandamű.

Duncan Shelley írta, aki egy magyar scientológus író, és az Elme gyilkosai-trilógia arról szól, hogy ez a Julius Andan nevű főszereplő sok kaland közepette írja meg ezt a könyvet, amit önállóan is kiadott utána, Élet a rendszerben címmel.

Amúgy elég izgalmas, jól ír, már más sorozatait is olvastam, de érdemes szem előtt tartani, hogy mi is a motivációja, és ha ezt tudod, akkor tudod mi lesz a végkifejlet. Igen, az ufók. :-D Nincsenek pariban a Bibliával, de nagyon rafkósan igyekszik tévútra terelni.

F. Szabó 2022.08.25. 07:33:54

@Mia and Me: Tényleg sokat dumál Fitts, én mégis találtam egy olyan gyöngyszemet az előadásában, amit világosan egyszerű megfogalmazásával annyira fontosnak tartottam, hogy utólag beapplikáltam egy régi írásomba: Az emberek szuverén individuumok, isteni eredetű szabadságjogokkal, és elfogadhatatlan az a racionalista (kapitalista) szemlélet, ami kiaknázandó természeti erőforrásnak tekinti, és akként kezeli őket.

Ez végül is az ószövetségi és újszövetségi emberfelfogás lényegi különbségének megfogalmazása.

(Önhitt módon felmerült bennem, talán pici részem lehetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma elnevezés megszűnésében annak, hogy valahol szóvá tettem: egy társadalom vezetői ne nevezzék erőforrásnak a társadalom polgárait egy fontos intézmény nevében, mert bár az ember tényleg a társadalom legfontosabb erőforrása, de ennél azért lényegesen több, és lényegileg más, és az a szemlélet, ami ezt a megfogalmazást szülte, sértő az ember számára)

Deansdale 2022.08.25. 07:57:52

@F. Szabó: "egy társadalom vezetői ne nevezzék erőforrásnak a társadalom polgárait"

Mondanám, hogy furcsállom ahogy nem ébred rá több ember erre a dologra, de valójában sajnos tökéletesen érthető. A globalizált kultúrában az emberi méltóság értelmezhetetlen fogalom, ill. csak abban a verzióban maradt fenn, ami kiüresített marxista locsogás amivel az ellenfeleiket próbálják ostorozni.

Frederick2 2022.08.25. 16:54:40

@Deansdale: @Mia and Me:

"Mondanám, hogy furcsállom ahogy nem ébred rá több ember erre a dologra, de valójában sajnos tökéletesen érthető. A globalizált kultúrában az emberi méltóság értelmezhetetlen fogalom"

Egyszer megpróbáltam kifejteni két közvetlen kollégámnak azt, hogy nincs rendjén, miszerint a bérmunka rámegy az ember magánéletére. Mindkét kollégám küzd a munkahelyi kiégéssel. Vagyis elvileg érteniük kellett volna, miről beszélek. Tudod, mit válaszoltak? Azt, hogy ez a dolgok rendje!

Azt mondod, nem ébrednek fel. Mindebben szerepet játszik, hogy megmagyarázzák maguknak: ez a dolgok rendje! Közben meg nem ez a dolgok rendje.

Deansdale 2022.08.26. 08:03:00

Don Fefinho-ról tud valaki valamit? Jó ideje nem láttam sehol. Aki tud valamit írhat privátban is.

Mia and Me 2022.08.26. 14:27:41

@Mme.Brioche: én nem annyira tudom mi az a scientológia, az ufókban meg hiszek, azaz pont annyi esélyük van létezni mint nem létezni :)
És mondjuk a mérhetetlen lerablást látva, ezt nem is teheti önmagától az "ember", mert ez nem az ember alaptermészete.

Mia and Me 2022.08.26. 14:30:46

@F. Szabó: " elfogadhatatlan az a racionalista (kapitalista) szemlélet, ami kiaknázandó természeti erőforrásnak tekinti, és akként kezeli őket"

Nem csak a szemlélet ezen részével van a probléma.

Valamilyen szinten még érthető is az "erőforrás" dolog, csak mivel ez önmagát megújító (kvázi végtelenné tehető) erőforrás, így érthetetlen az a kapitalista megközelítés hogy nem segítik a regenerálódást, újratermelődést, stb.

tehát az hogy erőforrás, még nem lenne akkor szemléletbeli gond, ha nem "eldobható erőforrás"-ként tekintenének rá.

Mia and Me 2022.08.26. 14:36:23

@Frederick2:A jelenleg kiépült rendszerben ez a dolgok rendje :).
De az emberi és élet rendszerben nem ez a dolgok rendje.

A strukturák mindenhol élet-ellenesen működnek, elég sok sok (ezer) éve.

Kicsit összefonódik az ufós gondolattal is, meg legutóbb pont a spiritusz nélküli utolsó Mátrixban hangzott el, hogy a szenvedés és vágyakozás a legfőbb energia a mátrix fenntartásához.

Frederick2 2022.08.26. 14:53:55

@Mia and Me: @Mme.Brioche: Ha már megemlítődött Duncan Shelley, vagyis Julias Andan neve.

(Most mellőzöm, hogy ideírjam azt a három magyar nevet, amit előszeretettel ráncigálnak elő az olvasói, miszerint ő az. A magam részéről belezavarodtam a találgatásba. Simán el tudom képzelni, hogy a könyveket nem egy ember írja, hanem több. Nem ez az első ilyen eset.)

mohabacsi-olvas.blog.hu/2021/10/10/duncan_shelley_az_ertelem_gyilkosai_az_arulo_kunoichi-trilogia

mohabacsi-olvas.blog.hu/2021/05/14/julius_andan_a_vilag_a_szinfalak_mogott_552

Deansdale 2022.08.26. 15:08:12

@Mia and Me: Számukra az ember nem csak erőforrás, de a fogyasztásban vetélytárs ill. kockázati tényező is, ezért nemhogy nincs szükségük végtelen mennyiségre, de egyenesen az irtásunkban érdekeltek.

Mme.Brioche 2022.08.26. 15:44:14

@Frederick2: nem tudom milyen nevekről pletykálnak, hogy ők Duncan Shelley eredetiben, de amelyik közülük a szcientológus, az lesz DS, az fix (én úgy tudom egyébként, hogy az író testvére a magyarországi szci-egyház vezetője). Egyetértek Mohapapával, akkora propaganda mű, hogy majd levitte a hajamat. Az Andan könyvből még nem ennyire egyértelmű első olvasatra, főleg ha valaki nincs otthon a szcientológiában (én se vagyok egyáltalán), és még a trilógia elején sem kristályosodik ki teljesen, de a végére annyira egyértelmű, olyan szinten szájbarágós, hogy ennél konkrétabb csak akkor lehetne, ha névszerint említené meg Hubbardot, meg Xenut a Galaktika Urát, meg a lélekporszívó gépezetet.

vodkasprite 2022.08.27. 13:10:08

Gulyás Marcell folytatja kitartó munkáját, hogy megágyazzon a Great Resetnek a fejekben:
www.youtube.com/watch?v=4guG5A39JpU

Deansdale 2022.08.27. 13:29:19

@vodkasprite: Csak ne lenne ilyen végtelenül unalmas és szájbarágós...

vodkasprite 2022.08.27. 13:33:12

@Deansdale: justpaste.it/oculum-labs-intel-drop-15
Ez az előzőek folytatása, van benne néhány érdekesség.

2022.08.27. 14:30:44

YouTube has changed its terms of service to allow us to now admit that Covid vaccines do not prevent the spread of Covid. We are awaiting our apology...

www.youtube.com/watch?v=XR63aK9Fp7A

Tim Pool tweets out that the TOS on YouTube has recently changed, allowing certain claims to be permitted on the platform about Covid 19.

www.youtube.com/watch?v=lBA6VcbJebQ

2022.08.28. 18:12:26

Dr. Anthony Fauci says that he never ordered lockdowns and he does not regret them anyway because there was no lasting irreparable damage. Really??? Tell that to people who were late to detect cancer, people who died alone in hospitals, children who are painfully behind in school, people who developed addictions, people who suffered from domestic abuse... This list could go on. But yea, no irreparable damage.

www.youtube.com/watch?v=iVeeDhZCSws

2022.08.29. 20:14:36

A végén mondja a dolgot, hogy "építi a bárkát"
:)
www.youtube.com/watch?v=2Fo7WfY7_v8

vodkasprite 2022.08.30. 19:21:52

A világpiaci árak titkos manipulációja - Boros Imre:
www.youtube.com/watch?v=saVA6aoYnjM

GABOR2 2022.09.01. 21:52:39

Sziasztok most írtam jópár cikket, több nagyon érdekes. pl...

Cikk a vakcinákkal kapcsolatban, több fontos fordulatról árulkodik:

ujtechkor.blog.hu/2022/09/01/alapveto_fordulat_a_vakcinakkal_kapcsolatos_kommunikacioban_a_mainstreamben_egyeb_koronavirus_hirek

Aztán konkrétán, külön arról, hogy az új "szuper vakcina" a koronavírus ellen úgy kapott engedélyt, hogy nem volt egyetlen egy emberi tesztelése se, sőt még csak főemlős teszt se volt. Egérnél megálltak. Ez nagyon nem normális:

ujtechkor.blog.hu/2022/09/01/uj_szupervakcina_engedelyezve_emberi_teszteles_nelkul

Aztán pár friss példa arról, hol tart az amerikai közbeszéd... pl. egy korábban magát független, középenállónak tartó fickó kijelentette, hogy ő felőle Biden fiának házában gyerekek maradványait is megtalálhatja, nem érdekli, akkor is Bidennel van, sőt ha ezerszázalékra kiderülne, hogy Biden eladta magát az kínaiknak, tehát hazaárulást követetett el, az se számít, hogy ennek mekkora a mértéke... akkor is Bidenre szavaz.

ujtechkor.blog.hu/2022/09/01/nehany_pelda_ra_hol_tart_a_mai_amerikai_kozbeszed

F. Szabó 2022.09.02. 08:34:17

@vodkasprite:
Nem álltam meg, és hozzászóltam ehhez a Partizán videóhoz a yt-on:
"Ha már GM-Partizán szóba hozta David Wallace-Wells könyvét, illett volna elmondania a könyv azon adatait is, amik mutatnak valami megoldási irányt is. A könyv szerint ugyanis ha az átlagamerikai (USA) karbonlábnyoma olyan lenne, mint az átlageurópaié, akkor az USA CO2 kibocsátása a mainak felét sem érné el, ha pedig a világnépesség leggazdagabb 10 százalékának karbonlábnyoma volna az európai átlagra korlátozva, akkor a világ kibocsátása egyharmadával csökkenne... rögvest teljesülnének az eddigi megállapodásokban kitűzött klímacélok... nem kéne félnünk a jövőtől (feltéve, hogy tényleg csak az emberiség CO2 kibocsátása okozza a problémát)... az EU 1 főre jutó napi vízfogyasztása 150 liter (Magyarországé 110), az USA-é viszont 573 liter/fő/nap! Szóval tudatosítsuk már, az európai átlagemberrel pont nincs baj, ezért ne tőlünk követeljék az EU vezetők az áldozatvállalást, hanem saját maguktól, a leggazdagabb 10 százaléktól és az USA-tól."

F. Szabó 2022.09.02. 08:42:01

Egy konteo gyűjtemény. De talán mégis hasznos mindenfelé tájékozódni. Hátha van bennük valami?
www.napitema.com/2022/09/prof-dr-tanka-endre-uj-vilagrend-titkos.html?m=1

vodkasprite 2022.09.02. 10:18:36

@F. Szabó: Tekintve, hogy a mainstreamben reggel, délben és este hazudnak, az az alapfeltevésem, hogy bármi más alapból csak jobb lehet.

vodkasprite 2022.09.02. 10:24:26

@F. Szabó:
Visszatérve a CO2 témára: az egész agybetegség, mert van több tízezer tudós, aki pedig azt vallja, hogy előbb jön a felmelegedés, aztán emelkedik a CO2 koncentráció, nem pedig fordítva. Csak ők ugye el vannak kussoltatva, nem kapnak szót a mainstreamben.
De ha még így is lenne, akkor sem az ember a legnagyobb CO2 kibocsátó, kb csak az összekibocsátás 4%-áért felel.

Csak arra akarok utalni, hogy kár lesüllyedni az ő szintjükre.. Ez olyan mintha elfogadnád, hogy beköltözik egy svéd cserediák illegálisan a házadba, és hajlandó lennél vele arról beszélni, hogy mostantól neked kell mosnod az ő ruháit is, vagy azt azért neki kell.

Zombimókus 2022.09.02. 14:10:33

@vodkasprite: A vízpára is üvegházhatást okoz, de arra nehéz kvótát osztani, meg így a kvótával biznicelni, tehát arról senki sem beszél.

F. Szabó 2022.09.02. 16:06:01

@vodkasprite: Az lehet, hogy agybetegség, de nem lehet nem törődni a dologgal, mert erre hivatkozva országokra vonatkozó kvóták vannak, erőmű bezárások, autókra vonatkozó, évről-évre szigorodó előírások, amik miatt égbe emelkednek az autóárak, pár év múlva nem is lehet már forgalomba hozni robbanómotorosakat...

vodkasprite 2022.09.02. 16:49:05

@F. Szabó: így van, a cél, hogy minél kevesebb embernek legyen kocsija, és azzal minél kisebb sugarú körben tudjon mozogni

GABOR2 2022.09.02. 17:56:13

@Deansdale: Megy ezerrel az érzékenyítésé... Lehetett ezt látni előre.

GABOR2 2022.09.02. 18:00:02

@F. Szabó: Kaliforniában volt, hogy most tán tiltják 2035-re valamelyik hagyományos meghajtást, de a bejelentés utánni másnap jött a hír, hogy arra kérik az elektomos autó tulajdonosokat, hogy ne töltsék a kocsijukat fel, mert nem bírna el hálózat.

www.nytimes.com/2022/09/01/us/california-heat-wave-flex-alert-ac-ev-charging.html

"Amid Heat Wave, California Asks Electric Vehicle Owners to Limit Charging"

Szóval ne legyen benzines kocsi, de közben az ország hálózata nem bírja már a mostani elektromos kocsikat se tölteni... Hogy fog ez működni?

GABOR2 2022.09.02. 18:01:48

@vodkasprite: Ha lesznek országok amik sz@rni tudnak valamiért ezekre a korlátpozásokra, akkor be tudják majd előzni a Nyugatot...

KalmanBlog 2022.09.02. 22:53:07

@GABOR2: Például Oroszország, Kína és általában a BRICS országok.

Más: láttátok az új Westernt ami jön? Azt írták róla, hogy régimódi Western, gondoltam az jó mert azt szeretem. Nézzük meg a trailert! Találjátok ki, hogy mi a toposz anélkül, hogy megnéznétek, aztán utána nézzétek meg, ha van türelmetek hozzá!

esport1.hu/news/2022/09/02/film-es-sorozat-westernben-jatszik-egyutt-christoph-waltz-es-willem-dafoe-dead-for-a-dollar-sensevida "Régimódi Western lesz Christoph Waltz és Willem Dafoe új filmje"

Mia and Me 2022.09.03. 08:13:20

@icipicicsipa: tetszik az öreg. Sok érdekes dolgot mond a maga egyszerűségében, ami akkor is érvényes ha nem a világvégét várjuk.

(családok szétszakadása, csak ünnepnapokon tali, sok evés miatt egyik emésztési kómából a másikba, faöntözés ne mert megszokja, stb.)

Mia and Me 2022.09.03. 08:17:36

@F. Szabó: Ez kicsit olyan mintha az ókori Egyiptomban azt mondta volna a földművelő, hogy nem is ő hanem a fáraó és a fia haragította magára az isteneket.... :)
SZerinted ez hol érdekelte a fáraót azon túl, hogy azt a földművest és családját kivégeztette, hogy ne nagyon duruzsoljon "hülyeségeket" a többi dolgozó meg rabszolga fülébe.

Mia and Me 2022.09.03. 08:20:23

@GABOR2: Hogy fog ez működni? - Sehogy. Senkinek nem lesz semmije, akinek meg lesz az az 1 %, aki viszont semmiben nem lesz korlátozva.

Deansdale 2022.09.03. 08:44:13

@KalmanBlog: Az LMBTP vonalra tippeltem de ez se rossz :) Amúgy nagyon B-kategóriás kinézete van a filmnek, ami engem általában nem szokott zavarni, de itt valamiért mégis.
Ha modern westernt akarnék nézni inkább a Daily Wire próbálkozását választanám Gina Carano-val, a Terror On The Prairie-t. www.imdb.com/title/tt14043966/

F. Szabó 2022.09.03. 09:25:29

@Mia and Me:
Igaz, így pontos. De éppen ezért jó, ha minél többen, minél világosabban kimondjuk, hogy az USA tetején álló kis csoport a világ fáraója. Miközben azt hazudja a világnak, hogy: demokrácia. És ennek a sajátosan hazudós és erőszakos, egyeduralkodó által vezérelt "demokráciának" a terjesztésére minden nyílt és sunyi eszközt bevet, pénzt, jól fizető állásokkal, pozíciókkal megvásárolt politikusokat, álcivil szervezeteket, a média minden formáját, de végül saját és szövetséges hadseregeket is, ha úgy látja hasznosnak...

vodkasprite 2022.09.03. 16:54:54

AZ ORVOSOK A GRAFÉN-OXID JELENLÉTÉT ÉS HATÁSAIT MUTATTÁK KI A BEOLTOTTAK VÉRÉBEN
www.bitchute.com/video/3NTDqtGp5EJI/

valis47 2022.09.03. 22:44:58

@GABOR2: Lehet átülni biciklire...

Deansdale 2022.09.04. 07:49:44

@valis47: Napelemes elektromos bicikli kell :)

Frederick2 2022.09.04. 13:49:51

@Deansdale: Ha már @KalmanBlog: behozta a filmes témát, én is hozok egyet. Itt az új Gyűrűk Ura sorozat első két részéről egy ismertetés.

www.youtube.com/watch?v=90Au8xQAK6o

Tetszenek a néger tündék és néger hobbitok? Ugye, milyen jó? :P

Itt egy poszter Galadriel-ről:
www.roboraptor.hu/wp-content/uploads/2022/08/galadriel-scaled-e1661262340482.jpg

A karaktert egy szép színésznő alakítja. Ettől függetlenül a felvett póz férfias. Mi más lehetne? Kocsmázos időszakomban láttam hasonlót, az alkesz prolik vágták magukat ilyenféle pózba, ha meg akarták mutatni, mennyire kemények. Nem kicsit gagyi.

A Gamestar kritika természetesen elfogadó a sorozattal kapcsolatban. A Gamestarról még lehet, hogy linkelek valamit.

Frederick2 2022.09.04. 14:18:04

@Deansdale: BadSectorra emlékszel? Herpai Gergely. A Gamestar egykori szerkesztője, ma a The Geek főszerkesztője, dolgozott az Index-nek is. Igazi woke seggfej. Kemény kritikus az alt right-tel szemben, nagyon elfogadó az SJW-vel kapcsolatban. Egyszer már beszabadult hozzád is, egy trollkodás erejéig. Gábor blogján vitázott velem és Gáborral is.

Kétéves a cikk. Amiért a figyelmedbe ajánlom, az a vád, amit megfogalmazott BadSector a GameStarral szemben.

Kapaszkodj meg! BadSector szerint a GameStar fideszes.

thegeek.hu/2020/07/31/igy-nez-ki-a-gamestart-kiado-uj-szlovak-ceg-szekhelye-a-google-street-view-szerint/

"A Media1 portál már egy jó ideje alaposan és behatóan foglalkozik a GameStar kiadója körüli történésekkel és mivel 2000-től 2008-ig én is ott dolgoztam (BadSector néven voltam print játékrovat 2006-ig, majd mint online szerkesztő), jómagam is figyelemmel kísérem az igen csak „szövevényes” eseményeket, melyek során különféle (részben független, részben erősen fidesz-, vagy MSZP-közeli – a részletekért tényleg érdemes elolvasni a Media1 cikkét) politikusok csak próbáltak, vagy a kiadóhoz is kerültek változatos (cég)vezetői pozíciókba. Különösen érdekes például Bozsóki Dániel szerepe, aki korábban a Fidelitas-nál (a Fidesz ifjúsági szervezeténél) is megfordult és a Computerworld lapigazgatója lett. Ennek ellenére is visszautasították azt a cégnél, hogy a Projekt029 Fidesz-közelivé vált volna az elmúlt időszakban, és Bozsóki kiválasztását „szakmai okokkal”, Bozsóki „rátermettségével” igazolták."

A GAMESTAR fideszes. Hmm...

Nézzünk fel a GameStar Youtube-csatornájára!
www.youtube.com/c/GSHungary/featured

The Last of us Part II; Bioshock Infinite; Gyűrűk Ura : A hatalom gyűrűi; Amazon ügyvéd (She-Hulk) - négy olyan cím, ami hírhedt arról, hogy van benne SJW-tartalom. A Gamestar csak pozitívan nyilatkozik az alábbi címekről. A lényeg: a Gamestar pozitívan értékel SJW-alkotásokat.

Ha fideszes a GameStar, miért értékel pozitívan SJW alkotásokat?

Lehetséges válaszok:

1, BadSector egyszerűen fasz. Tipikusan az a woke bozótharcos, aki még a full balos személyekre is igyekszik rábizonyítani, hogy full jobbos.

2, A GameStar tényleg a FIDESZ kezében van, és egyfajta furmányos taktikából nyomatja az SJW tartalmat. Sőt, az is lehet, hogy a FIDESZ csak látszólag anti-woke, valójában woke.

Hmm, vajon melyik a lehetséges válasz?

Deansdale 2022.09.04. 15:23:01

@Frederick2: Sokan megrekednek 12 éves értelmi színvonalon a szórakoztatóiparral kapcsolatban - ha van egy filmben nagy pózolás meg jó grafika, verekedés meg robbanások, akkor az már szuper, és nem értik mások miért hőzöngenek. Karakterábrázolás, dialógus, történetvezetés nem érdekli őket, azt se tudják mik ezek. És nem akarok hülye elitista lenni, de a szar az szar, ezen nincs mit szépítgetni. Abba meg bele se menjünk, hogy mennyire vakok a beteg ideológiai szarkavarásra, nem értik hogy miért baj a transznemű néger elf, ésatöbbi. Pffff.

Deansdale 2022.09.04. 15:35:28

@Frederick2: Eleve aberrált dolog ha egy kultúrmagazin arról jelentet meg cikket, hogy egy riválisánál kik dolgoznak és azoknak milyen a politikai háttere. Ez nettó politikai szardobálás, a kultúrához semmi köze, és egy átlagos olvasót nem is érdekel. Legalábbis ha engem a legújabb gamer hírek érdekelnek, akkor nem olyan cikkeket akarok olvasni, hogy egy másik sajtóorgánumnak milyen a székháza és kiket vettek fel dolgozni. Ennek még akkor is csak marginális jelentősége lenne, ha valamelyik játékfejlesztő cégről szólna, de egy másik médiaszereplőről, broáf.

A Gamestar szerintem tipikus posztmodern felszopómédia, azokat ajnározzák akiknek a csöcsén lógnak, ennyi. Vagy beveszi a gyomruk a libsi mocskot mert az elég jól fizet, vagy maguk is elkötelezettek azon az oldalon, végülis egyremegy, de fideszességgel vádolni őket hajmeresztő ostobaság. Mintha a fideszt egyáltalán érdekelné a számítógépes játékipar, bakker...

Frederick2 2022.09.04. 15:54:51

@Deansdale: Arról nem is beszélve, hogy több olyan eset is ismert, amikor egykori politikusok otthagyják végleg a politikát, és inkább mennek az üzleti életbe, a gazdaságba.

Egykori három fideszes (Csák Ambrus, Hadzisz Lázár, Bozsóki Dániel) megunta a FIDESZ-ben való kiszolgáltatottságot (a kiszolgáltatottságra van számos példa, nem csupán a FIDESZ-ben), és inkább mennek önmegvalósítani a Project029-be.

Ez is egy reális forgatókönyv.

Időnként ránézek a GameStar, a PC Guru és az IGN Hungary Youtube-csatornájára. Mintha a Magyar Narancs gamer rovatát fogyasztanám. Ez szomorú. Régen nem jellemezte ez a balliberális fertőzöttség a gamer újságírást.

vodkasprite 2022.09.04. 16:28:40

Le kell szakadni ezekről a szarokról, és csak az életbenmaradásra koncentrálni :)

Deansdale 2022.09.06. 08:38:02

@vodkasprite: "csak az életbenmaradásra koncentrálni :)"

Attól hamar megcsömörlik az ember. Érdemes arra is bőven időt szakítani, ami örömet okoz.

A jövő úgyis kiszámíthatatlan, és a háttérhatalomnak van egy olyan bevett stratégiája, hogy beijeszt, aztán egy kicsit visszaenged, szóval akármennyire durvák most a jelek, simán lehet hogy a kemény idők majd csak évek múlva jönnek.

Madarász Henrik 2022.09.06. 17:49:08

@GABOR2: Ezek a zöldek épp olyan kóklerek mint Hruscsov szovjet vezető volt 1960-ban, amikor kijelentette hogy 1980-ra lehagyják gazdaságilag az USA-t, a saját vágyaikat hiszik a valóságnak.

GABOR2 2022.09.07. 15:38:48

Sziasztok itt van egy cikkem arról, hogy a Kínában a PÁRT elkezdte a kovid appot arra használni, hogy megakadályozza, hogy az emberek felvegyék a pénzüket, nehogy összeomoljon a bankrendszer:

ujtechkor.blog.hu/2022/09/07/kina_pontosan_arra_hasznalja_a_covid_app-ot_amitol_remalmod_lesz

Ez pedig arról szól, hogy miért nem repkednek mindenfelé szállító drónok... pedig már a jövőben élünk... ja semmi politika:

ujtechkor.blog.hu/2022/09/07/a_jovoben_elek_tehet_hol_vannak_szallito_dronok

GABOR2 2022.09.07. 20:21:59

Hozzánk is megérkezett az új vakcina, amit nem teszteltek emberen. Sőt azóta kiderült, hogy mindössze... nyolc egéren volt tesztelve az új vakcina és... ennyi. Ennyi elég... ami nagyon nem normális. Sőt állítólag a nyolc egér tesztjét is lehet akár úgy is értelmezni, hogy... kudarcot vallott a vakcina.

Nálunk még csak boosternek lehet majd használni.

ujtechkor.blog.hu/2022/09/07/mar_hozzank_is_megerkezett_a_csupan_nyolc_egeren_tesztelt_uj_koronavirus_vakcina

GABOR2 2022.09.09. 23:35:11

Ezen is besz@rok... az Ukrajnába küldött fegyverek... amiket úgy követelnek folyton erősszakkal, hogy kell, hogy "megvédjék Európát"... csak 30% jut el a csapatokhoz. Többé fekete piacra megy. Ez is mennyire nem normális. Vagy direkt így látnak el rengeteg mindenkit, hogy máshol is kirobbanjon háború?

"Around 30% of Western Weapons Make it to Ukrainian Troops – CBS"

moneycentral.com.ng/markets/article/around-30-of-western-weapons-make-it-to-ukrainian-troops-cbs/

Deansdale 2022.09.10. 07:43:16

@GABOR2: Úgy hallottam van amit egyenesen az oroszoknak adnak el...

Frederick2 2022.09.12. 10:48:02

@Deansdale: Kis kulturális téma. :)

A legmenőbb új sorozatok és filmek a Disney-től!
www.youtube.com/watch?v=hU6mEUH_Ie8

"Legmenőbb". Azért azt bírom, hogy az IGN Hungary előre eldöntötte, hogy ezek az alkotások menők lesznek! Leginkább, hogy néhány a bemutatója alapján kifejezetten gagyinak néz ki. Meg aztán vannak olyan folytatások is, aminek már az elődje is gagyi volt.

Na de akkor az IGN Hungary videóhoz.

1, Először a szokásos füstölgés tőlem:

- Láthatólag semmi gondjuk nincs azzal, hogy az élőszereplős Hófehérkében a Hófehérke néger.

- Meg azzal sem, hogy "A kis hableány" Ariel-e is néger.

- Azt, hogy várják a Fekete Párduc 2-t, meg sem lepődőm. Arra azért kíváncsi leszek, a BLM után milyen filmet kapunk majd. Hiszen a témája mégis csak az afrikai fekete identitás.
(Úgy látom, az IGN Hungary szerint a Fekete Párduc 1 nem egy szar akciófilm volt, hanem menő! :P)

- Azon sem lepődőm meg, hogy várják a Marvel Kapitány folytatását.
(Mert ugyebár az IGN Hungary szerint a Marvel Kapitány nem egy szar Marvel-film volt, hanem menő!:P)

- Az új Indiana Jonest nem várom. El kellene engedni végre. És ha jól hallom, az immár öregember Harrison Ford is szerepelni fog benne. JAJ, ne már! :( Ja, meg megint a fehér nácik lesznek a gonosztevők. Ki mások?

- Télapu sorozat?
(Itt már tényleg zavarban vagyok. A Télapu-filmek menők? Ez már tényleg rossz ízlés.)

- Ami STAR WARS fronton megy, az no komment!
(Persze az IGN Hungary szerint a Disney-féle STAR WARS menő!)

2, És hogy mondjak valami pozitívot is:

- A Willow sorozatba ültetése akár jól is sikerülhet. Én a filmet szerettem. Remélem, ezt elmondhatom majd a sorozatról is.

- Valószínűleg egyedül vagyok vele, de engem érdekel az Avatar 2.

A Disney mostanában egyáltalán nem menő. Egyfajta minőségi visszaesést okozott egy csomó franchise területén: STAR WARS, MARVEL, a rajzfilmjeik többsége vacak. Ugye, felvásárolta ez a mohó cég (IGN-retorikával: kisgömböc) az Aliens-franchise-t is. Előre félek, milyen Disney-filmek várhatóak tőle. Ennek a rohadt Disney-nek mindent fel kell vásárolnia, s senki nem képes NEM-et mondani ennek a kapzsi és mohó cégnek.

Ez a Disney rohadt menő! Te nem így gondolod? :P

Deansdale 2022.09.12. 12:58:07

@Frederick2: Pár éve mondogatom, hogy nagy multicégeknél átvette az irányítást a háttérhatalom és a saját céljaira használja őket (ami a kultúrmarxizmus terjesztése a nyugati civilizáció rombolására), és hogy a Disney-től is csak ezt várhatjuk a jövőben, de a többség engem nézett hülyének. Ami miatt szomorú vagyok az az, hogy sok hülye még most sem ismeri fel ezt a tényt, pedig szó szerint nem lehetne ennél egyértelműbb.

Az IGN és társai meg reklámcégek, reklámfelületek, semmi közük a hagyományos értelemben vett újságíráshoz. Ha a Disney valamelyik alkalmazottja élő adásban beleszarna egy pezsgősvödörbe ők azt is az egekig dícsérnék.

Én semmilyen Disney-produktumot nem várok lelkesen, a Marvel-vonalat abszolút bedöntötték (a 4. fázisban egyetlen félig értékelhető Pókemberen kívül kizárólag nézhetetlen übertróger propagandaszart gyártottak), a Star Wars halott, a mesefilmjeik meg eleve sem érdekeltek, amikor még nem rokkant néger transzneműek voltak mindennek a főszereplői. Indiana Jones is kiszenvedett már az előző mozifilmmel, nem tudom miért akarják a hulláját meggyalázni.

Madarász Henrik 2022.09.12. 18:00:22

@Deansdale: Szerintem a mai amerikai filmgyártástól már nem lehet normális filmet várni, teljesen átfertőzte a woke propaganda, érdemesebb kínai, koreai filmeket nézni.

Mia and Me 2022.09.12. 19:27:03

@Madarász Henrik: Koreai filmek is elég betegek ám.

Jók, nem arról van szó, de nekem legutóbbiak mind olyan volt hogy csak bámultam hogy ilyen beteg ötlet hogy jut valaki eszébe.

Mia and Me 2022.09.12. 19:29:30

@Frederick2: A fekete párducot megvédem. És nem csak azért mert nekem tetszett, hanem mert szerintem végre egy teljesen néger négeres film volt :).

Nekem a SW-sal sincs bajom, a régiek is pont úgy mese mint ezek, kicsit változott a világ, ennyi.

Madarász Henrik 2022.09.12. 19:34:08

@Mia and Me: Nyilván előtte meg kell nézni mi a film témája :) Például volt egy film a japán invázióról Korea ellen a 16.században, elképesztően jó volt.

GABOR2 2022.09.12. 20:31:41

@Deansdale: Igen, ezt én is hallottam... Az egész fura.

Nemrég talán Nógrádi mondta a rádióban, hogy az oroszok gyakorlatilag nyertek, mert minden terület már az övék amit akarnak, de ez nem elég.

Ahhoz, hogy tiéd legyen egy terület, nem elég csak odaérni, elfoglalni. 1. Vagy szét kell verni totál az ellenfelet. 2. Vagy elérni, hogy békét kössön veled.

Ami a másodikat illeti... ugye ukrajnának nem ukránok a vezetőik, és már párszor kijelentették, hogy nem kötnek kompromisszumot, az utolsó ukránig harcolnak.

Az első meg... az oroszok először próbálták lazán bevenni ukrajnát, az nem volt elég, de akkor mostmár kéne, hogy elég erőveltámadjanak és elfoglalják az egészet, hogy ne legyen hátország ( bár valahol pl. Lengyelország még az lenne, hisz ott is képezik ki az új katonákat ). Lehet ez egy átmeneti időszak, lehet ennyi új katona... talán létrehozása egyszerűen több időbe kerül. De mivel nincs kompromisszum az egészet szét kell Putyinnak vernie... ha nem akkor nem lesz béke, folytatódik a harc. Persze lehet úgy vannak vele, hogy nekik ez jó, mert EU-nak többet árt majd.

GABOR2 2022.09.12. 20:34:16

@Frederick2: A néger Kishableány kapott több min egy millió dislike-ot, de a dislike-ot ugye már nem mutatják a Youtube-on...

Deansdale 2022.09.12. 20:42:33

@Mia and Me: Tényleg néger film volt, de ezt én nem látom pozitívumnak, főleg mivel úttörője volt ennek a hollywoodi trendnek. Mostanság százszámra jönnek ki a debil, érdektelen, és legtöbbször fehérgyűlölő néger filmek, a '80-as évek Zs-kategóriás mozijainak színvonalán - ami amúgy nem érdekelne, ha nem tudnám, hogy a libbant médiaiparosok szándékosan a fehér kultúra gúnyolására ill. lecserélésére gyártják ezeket.

Szerintem megszépítően emlékezel a Fekete Párducra, egy kezem is sok lenne megszámolni a pozitívumait, ellentétben a negatívumaival. Agykikapcsolós pofánrúgós-szétlövős akciónak elment volna pár kisebb javítással, de egyrészt ez marvel-filmnek akkoriban még baromira kevés volt, másrészt az ideológiai háttér még ezt is élvezhetetlenné tette.

GABOR2 2022.09.12. 20:53:02

Az a Wukanda vagy mi... Csak feketékből álló faji ország; ami amúgy lesz@rta végülis a körülötte levő afrikai népek szenvedését, éhezését. A filmben viszont erre hivatkozva akarja a rosszfiú elpusztítani a világ többi részét.

A különleges nyersanyag az egyetlen oka, hogy ők ilyen fejletettek... ennyi egyedi nyersanyag. Valahogy szuperré tud tenni... legalábbis fizikálisan.

Aztán amikor győzött a "jó" nyitott a világra és áruba bocsátotta a nyersanyagot... valami millárd dollár/ gram vagy mennyiért...

Vajon fordítva is működni fog-e a dolog és Wukandába lesznek majd valahogy ázsiaiak, fehérek... attól tartok abba az irányba nem fognak menni a dolgok.

Frederick2 2022.09.12. 20:55:11

@Deansdale: Az ideológiai háttér még hagyján, legalább akciófilmként megállta volna a helyét. Az Ip Man 4 a förtelmes Amerika-ellenessége ellenére is képes volt akciófilmként működni.

A Fekete Párducban egyedül a két vízeséses párbaj volt korrekt, köszönhetően annak, hogy ott volt koreográfia.

A többi akciójelenet viszont drága CGI-be csomagolt hadonászás és ugrabugrálás volt.

Még a leggyengébb Chuck Norris-akciófilm is jobban össze van rakva, mint a Fekete Párduc.

Madarász Henrik 2022.09.12. 21:44:54

@GABOR2: Eddig nem háborúztak rendesen az oroszok, amit tegnap tettek a erőművek kilövése, azzal kellett volna kezdeni a háborút, plusz a nagyobb hidak lebombázása, a vasúti közlekedés megbénítása, az USA mindig ezekkel kezdi a háborúit.

GABOR2 2022.09.12. 22:16:08

@Madarász Henrik: Azt azért ne felejtsd el, hogy volt egy előzmény... pár évvel korábban a Krim-et lazán elfoglalták és úgy tekintettek az ottlakókra, mint testvérek... azért se kezdtek tán így mert azt hitték ez megismétlődik. Nem jött be.

Madarász Henrik 2022.09.12. 22:22:48

@GABOR2: Erről jut eszembe, hogy a háborúk elején abból szoktak lenni az óriási szívások, hatalmas veszteségek, hogy az előző háború tapasztalataiból indulnak ki, aztán az nyer aki jobban túl alkalmazkodni az új körülményekhez.

vodkasprite 2022.09.12. 22:37:04

Mi a véleményetek arról, hogy azzal, hogy végignéztek egy olyan filmet, amiben már az elején felismeritek a kultúragymosást valójában szándékosan, tudatosan mérgezitek magatokat? Vagy megvan az önerőtök ahhoz, hogy felénél kikapcsoljátok?

Madarász Henrik 2022.09.12. 23:51:22

@vodkasprite: Aki képes felismerni az agymosást, arra nem hat, ha vannak a filmnek értékelhető részei, ( harci jelenetek, képi világ ) meg lehet nézni egyszer. Nyilván vannak olyan filmek amik olyan szinten undorítóak, hogy nem nézi meg az ember, Becstelen brigantyk, Szellemirtók 3 és társaik.

KalmanBlog 2022.09.13. 12:16:56

@vodkasprite: @Madarász Henrik: Én arra jutottam, hogy tudatosan nagyon le lehet csökkenteni a hatást, de mivel a programozás a tudat részvétele nélkül is meg tud történni, ezért hosszú távon még akkor is veszélyes a média ha egyébként direkt olyan szemüvegen keresztül nézzük.

Egyrészt nem biztos, hogy minden manipulációt felismerünk még ha figyelünk sem, másrészt pedig egy idő után ellankadhat a figyelmünk, és akkor elkezd beszivárogni az ártalom.

Ezek miatt nagyon visszaszorítottam a médiafogyasztást. Családilag együtt egyáltalán nem nézünk semmit, és én külön is csak 1-1 olyan filmet nézek meg, amiről annyira sokat beszélnek, hogy "muszáj". Például a Jokert megnéztem, de ha jól emlékszem végül abba is belepörgettem, mert nem volt elég türelmem hozzá. Most azt hiszem nincs is semmi terítéken amit meg akarnék nézni.

A westernt is félig viccből írtam, nyilván pontosan tudom hogy teljesen lehetetlen, hogy egy normális filmet kiadjanak 2022-ben. Ha csak kijönne egy olyan film, amit a 80-as években közepes Westernnek mondtak volna, akkor arra rárepülnék, de nem fog. Tehát ha igaz volna a cikk címe, hogy klasszikus Westernt csinálnak, na azt szívesen megnézném.

A Kojot jutott eszembe mint olyan film amit mindenképpen látni kellett és nem volt annyira régen, már a bohócvilág érában jött ki. Nem véletlen, hogy ha jól tudom végül nem is került ki a mozikba, vagy csak pár vetítése volt és 1-2 hetet volt "véletlenül" YT-on, akkor néztem meg. Ez a film szerintem nagyon jó, semmihez nem hasonlítható módon az, van benne időtlenség is, de a korhoz is kapcsolódik. Ezt tudom ajánlani, gondolom a kalózos tékában be lehet szerezni.

Online videókat nézek, de csak podcastet, beszélgetős műsort, és néha dokumentumfilmet (azokat is ilyen fringe témákban). Meg 1-2 tudomány-technika jellegűt, például egy időben rákaptam az elektronikákra és gépekre.

Nagyon ritkán előfordul, hogy 1-1 tényleg régi filmet megnézek, de eléggé leszoktam és nem is hiányzik. Még ritkábban van, hogy a gyerekeket lepasszolva a feleségemnek eszébe jut, hogy valamit megnézne. Ilyenkor megpróbálom inkább lebeszélni, mert ha akkor kezdek el torrentezni, akkor csak bénázás lesz a vége. Ami meg ingyen online van az vagy nagyon régi vagy nagyon szar többnyire.

A gyerekeknek egyébként továbbra sem hiányzik, a mozgókép tiltása meglepően jól működik és nem is kerül különösebb erőfeszítésbe. A legnagyobb egyszer volt moziban az iskolával, de szinte egyáltalán nem hatotta meg a mese amit látott, nem kapott rá, hogy még akarna nézni. Ami érdekes hozadéka a mozgóképmentes létnek, amire nem számítottam, hogy sokkal félelmetesebbnek találnak egyszerű dolgokat is mint a többi gyerek. Az az érzésem, hogy a rajzfilmek deszenzitizálják a gyerekeket ebből a szempontból.

Szóval a szórakoztató média általi programozódástól elzárom magamat a biztonság kedvéért. 1-1 filmet bátran meg tudnék nézni akár a woke kategóriából is, de már nem is hiányzik.

Deansdale 2022.09.13. 13:31:22

@vodkasprite: Szerintem szellemi értelemben nem hatna rám a propaganda, de nem bírja a gyomrom, ezért sok filmet/sorozatot a kukába vágok 5-10 perc nézés után. Legutóbb a Minden, mindenhol, mindenkor c. szart kezdtem el nézni, mert mindenki nagyon dícséri, de az első jelenetek azzal teltek, hogy a főszereplő mondatonként nyelvet váltva zagyvált valamit a leszbikus lányával, úgyhogy nekem annyi elég is volt belőle. A Peacemaker sorozatból is ennyit néztem.

(A mondatonként nyelvet váltás állítólag mindennapos dolog a migráns családokban, de egy hollywoodi filmben szerintem a helyi kultúra szándékos arcul köpése, és nekem ezzel a szándékkal van bajom.)

Hál'istennek a dolgok zöméről eleve tudni lehet, hogy milyen céllal gyártották, úgyhogy azokat el sem kezdem nézni, megspórolom azokat az 5 perceket is.

Kevés jó film készül manapság. A Top Gun 2 király volt, ezen kívül gyakorlatilag csak animéket találtam átlagon felülinek az utóbbi időben.

Deansdale 2022.09.13. 13:37:27

@KalmanBlog: Ha új westernre vágysz talán próbáld meg a Daily Wire produkcióját a Disneytől kirúgott Gina Carano-val. Én nem láttam, de elvileg szándékosan szembemennek a libsi áradattal, szóval akár még jó is lehet.

www.imdb.com/title/tt14043966/

GABOR2 2022.09.13. 17:34:30

A Youtube-on egész csatornák épülnek arra, hogy a készítő megnézi a filmet, hogy neked ne kelljen, ha sz@r és elmondja mennyire woke, vagy sz@r más szempontból. Persze angolul.

Madarász Henrik 2022.09.13. 18:26:45

@GABOR2: Melyik amerikai film nem az ?

2022.09.13. 19:19:05

Egyébként észrevettétek?

Egy csapásra megszűntek az üzemanyag-hiányos cikkek.
Legalábbis nem nagyon olyashatóak mostanában ilyen hírek, de valami egyik napról a másikra eltűntek.

Lehet én érzem ezt rosszul. látom rosszul....

Deansdale 2022.09.13. 19:48:57

@icipicicsipa: Idegesítő az a helyzet, hogy a háttérhatalom napról napra variál a narratívákkal, mindegyikkel úgy hogy tudni lehet, akár valóra is válthatják (pl. ahogy a vírust és az oltást ránk nyomták), ugyanakkor bármelyik narratívát egyetlen pillanat alatt el is engedhetik, levehetik a műsorról minden következményével együtt. Nem lehet tudni hogyan változnak a terveik, úgyhogy az egyetlen megoldás normálisnak maradni és rugalmasnak, figyelni a hírekre de nem belehülyülni a konteókba. Vékony borotvaél ez azoknak akik odafigyelnek.

Ugyanakkor érdekes belegondolni, hogy mi van ha a dolgok ezen aspektusa is szándékos - ahogy az angolok mondják "gaslighting", vagyis tudatosan próbálják nekünk bemagyarázni, hogy hülyék vagyunk, és ami tegnap még valóság volt azt csak mi képzeltük? Ezekből már bármit kinézek :D

2022.09.13. 20:56:23

@Deansdale:

Nem tudom, minden meglehet, ez is, amit állítasz.
Én ezt nem tudom kioskoskodni.

Nem is akarom illetve ez a célom, csak érdekességképpen felvetettem ezt.
A másik dolog, amit írtam máshol, hogy olyan egy kicsit számomra, illetve úgy vettem észre, hogy hétvégén nincs háború.
Hétvége van a háborúban.
Legalábbis a hírek szerint, olyan, mintha pénteken letennék a fegyvert a háborúzó felek és szünnap van.
Persze tévedhetek, de valami ilyen látszik a hírportálokon, hogy a hétvégén valami ilyen lenne...

De ez is csak ilyen érdekesség, amit mintha látnék folyamatként...

GABOR2 2022.09.13. 22:03:09

@Madarász Henrik: Én magam nem láttam, de sokat hallottam, hogy a TOP Gun 2 nagyon jó és rengeteg rekordot felállított.

GABOR2 2022.09.13. 22:09:57

@icipicicsipa: Most valami olyan történt, hogy Szaud-Arábia az EU-nak kedvezménnyel ad nagyobb mennyiséget. Az USA-nak meg fordítva. Az USA-ban viszont Biden tán a választás után még egy hétig fenntartva az USA olajtartalékából dob piacra... ami nem volna erre való. Viszont amint meglesz a választás ennek vége lesz és olaj ára mehet szépen újra fel.

Most jöttek infláció adatok az USA-ból és még mindig nagyon rossz. És az USA szopóágon van, mert emelnie kéne neki is a jegybanki alapkamatot, ami ott ráadásul még most is tán negatívban van. Viszont ha csak egy ici-pici pluszba is megy az a hatalmas USA adósság miatt hatalmas kamatteher lenne, tehát ezt se teheti nagyon meg, bár azt igéri megteszi. Gondolom még ők is megvárják a választást, aztán jöhet a szivatás, mert a gazdaságra rombolóan fog hatni.

GABOR2 2022.09.13. 22:13:26

@GABOR2: "Saudi Arabia reduces oil prices to Asia and Europe"

atalayar.com/en/content/saudi-arabia-reduces-oil-prices-asia-and-europe

Biden viszont megalázta a Szaudiakat úgy érzik, mert amikor sürgőssen keresték, közölték, hogy Biden éppen alszik és utánna is még baromisokára volt velük hajlandó beszélni, azóta a Szaudiak sorra szivatják Bident vissza.

GABOR2 2022.09.14. 00:36:06

Most olvasom, hogy a szerbeket bünteti a Nyugat. Ugye a szerbek és az oroszok rokon nép, és most a nyugatiak közölték a szerbekkel, hogy válasszon: hozzájuk, vagy oroszokhoz tartoznak. A szerb elnök nem árulta el a válaszát, de a nyugati világból hirtelen elvágták a pénzt. "Pénzügyi világhatalom" akcióban...

"Alexander Vucic szerb államfő múlt szombaton az Európai Unió, Németország és Franciaország nagykövetével egyeztetett Belgrádban és ezután bejelentette, hogy az kérték tőle: válasszon oldalt, azaz vagy a nyugati hatalmak felé fordul az ország, vagy Oroszország felé, mert a mostani geopolitikai helyzetben mindenkinek oldalt kell választania."

"Arra is panaszkodott, hogy a nyugati, illetve uniós befektetők elfordultak a szerb adósságpapírok vásárlásától, mert az ország nem csatlakozott a nyugati hatalmak által meghozott oroszellenes szankciókhoz a háború nyomán, noha közben Szerbia az EU-tagságra törekszik."

"Elhasalt a szomszédunk: az IMF-hez fordult Szerbia!"

www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasalt-a-szomszedunk-az-imf-hez-fordult-szerbia-566741

GABOR2 2022.09.14. 00:54:42

Az is eszembejutott, hogy vajon a nem ukrán ukrán vezetőknek vajon bajuk van-e az ukránokkal és két dolog jutott eszembe...

Ugye volt egy nagy, átfogó genetikai vizsgálat ami kiadta azt, hogy a mai zsidók igazából kazárok. A kazárok eredeti országa pedig Ukrajna területén és kicsit még keletebbre volt... Lehet visszaszereznék.

A másik meg, hogy én ilyen ukrán függetlenségi mozgalmakról akkor olvastam tán először, hogy megtörtént a szovjet hatalomátvétel az oroszoknál és az előtte ugye nagy kérdés volt a zsidók, a jobbágyok, különböző népek egyenjogúsága... zsidók helyesbítették maguknak "teljesjogúságot" akartak, mivel már száz évvel előbb is összességében több joguk volt mint az orosz jobbágyoknak, bár volt néhány speciális megkötésük, hova nem mehetnek meg még pár dolog... bár non-stop megszegték azokat is.

Na mindegy, az ukránoknak amúgy is megvolt már gyűlve a bajuk a zsidókkal a szokásos dolgok miatt, mint egész vidékek elkezdenek éhezni miattuk, mert úgy kiuzsorázták a leitatott parasztokat, hogy a termelőeszközüket is elveszik, meg csalnak a kereskedelemben, mert vám nélkül becsemészik az árut és olcsóbban adják, amíg megsemmisítik a konkurenciát, a vezetés nekik adta a legjobb földeket, de nem termelnek semmit, hanem helyieket fognak be trükkkökkel stb..

Viszont ahol igazán nagy törés történt, hogy ugye mondom, hogy volt ez a mindenki lehessen egyenlő, meg ami akar lenni... és az ukránok közül valamennyien szerették volna, ha őket is tudomásul veszik mint külön nép, de az immár szojvet hatalmat bírtokló zsidók kiröhögték őket, hogy hogy képzelhetik, hogy ők mások mint oroszok...

Aztán eljött az ideje a pogromoknak... amit amúgy szovjet visszavonuló csapatok kezdtek; legjobban a jobboldali erők ilyen tetteiről lehet hallani, akik visszavonulásuk közben valóban tettek ilyet, mert megtudták, hogy a zsidók elárulták őket.

De mégis magasan a legvéresebb pogromosok az ukrán szeparatisták voltak.

Lehet, hogy most talán csak mint mellékest, de... benyújtják a számlát. A zsidók emlékeznek. A Bibliai zsidók történetében is van olyan, hogy bevonuláskor Isten kérése ellenére az egyik népet nem irtották ki és száz évekkel később egy népet amiről gondolták, hogy talán ők lehetnek azok, lecsaptak és megpróbálták kiírtani őket akkor... Akkor sikerült is tán.

2022.09.14. 04:34:17

@GABOR2:

"válasszon oldalt, azaz vagy a nyugati hatalmak felé fordul az ország, vagy Oroszország felé, mert a mostani geopolitikai helyzetben mindenkinek oldalt kell választania."

Olyan, mintha ez is csak arról szólna, hogy "oldalválasztás".
Hogy erre menne ki.
Hogy legyen valami kicsúcsosodása az egymás elleni fordulásnak a világban, amivel már egyértelműen - a háború szerint, annak tartalma szerint, amit maga a háború megkíván - az egymás elleni totális, megsemmisítésig való szembefordítása legyen az embereknek.
És, hogy errefelé megy narratíva ezzel....

"oldalt kell választani!"

Emlékeztek, ezt nekünk is mondták az "háború" elején, elég erőteljesen.
És azt, hogy nem lehet olyan, hogy "nem választunk"

Pedig de.
Mert nem TUDHATOD a teljes igazat.
Nem hozhatsz olyan döntést ezért, amivel egyértelműen és teljesen a másik felet mondod ki "vétkesnek"
És ehhez jogod van, ha így látod magadban a kérdést.

Ezt gondolom erről a helyzetről.

Madarász Henrik 2022.09.14. 18:55:11

@GABOR2: Ezek a progromok azért voltak, mert amikor a szovjetek megszállták 1939-ben Lengyelország keleti részét, ahol az ukránok nyugati része élt, főleg zsidók léptek be a kommunista pártba és belőlük állt fel a titkosszolgálat is, amelyik tömegesen tartoztatta le a helyi ukránokat, egy részüket kivégezték, a többieket deportálták Szibériába. Aztán amikor elfoglalták a németek Ukrajnát bosszút álltak a rokonok.

GABOR2 2022.09.15. 01:16:44

@Madarász Henrik: Én még előbbről beszéltem, amikor még csak épphogy átvették a hatalmat 1919 talán.

GABOR2 2022.09.15. 01:22:24

Valami fura dologra lettek figyelmesek a tudós emberek. Hirtelen rendkívül megugrott a 50 év alattiak között a rák.

Ráadásul fura mód... az egész világon.

Vajon mitől lehet, mintha valami b@sztatta volna az emberek DNS-ét.

"Cancer Cases Rising ‘Dramatically’ in Adults Under 50"

www.everydayhealth.com/cancer/cancer-cases-rising-dramatically-in-adults-under-fifty/

KalmanBlog 2022.09.15. 11:25:00

@GABOR2: Közben úgy hallottam a Facebook letiltotta a #diedsuddenly hashtaget. Az ABTV a másik trend: anything but the Vaccine - valami, de nem a vakcina.

Teljesen szétszakadtak a világképek, van aki szerint minden oké, van aki szerint meg már jön is a világvége.

Például első szintű ismerősi körben én nem látok bajokat, de van olyan ismerősöm, aki szintén antivaxer és azt meséli, hogy a fél rokonsága mellékhatásokkal küzd.

Az is igaz, hogy az első szintű ismerőseim jelentős része a lockdownok óta el van tűnve. Konkrétan a család vaxer ágával alig találkozunk már. Baráti összejövetelek még vannak, de ott is sokkal kevesebben jövünk össze mint régen.

GABOR2 2022.09.15. 13:57:21

@KalmanBlog: Nálunk azok a rokonok akikkel a legjobban tartjuk a kapcsolatot és igazából jó a kapcsolat full balosok/ Orbán utálok évtizedek óta. De tudod az a fajta balosok akik hogy mondjam életvitelük miatt nem kéne oda tartozniuk. Ők ilyen felső-középosztály, medencés, jakuzis stb. ház, saját vállalkozás + mellett baromi jó kereset.

Mi is már összejövetelszerűen rég találkoztunk, bár egyéb ügyek miatt azért láttuk őket. Most nemsokára lesz olyan, hogy az összes kisgyereknek a családba egybe lezavarjuk az összes névnapot, szülinapot.

Persze nem értünk egyet a politikában, de mi ezt totál félre tudjuk tenni, meg igazából ők is olyan mint a Geszti... megvehetők. Volt, hogy náluk valaki kormányzati projekten dolgozott jópénzért... amíg az tartott nem nagyon kritizálták a kormányt.

Vakcina ügyileg náluk az volt, hogy az egyik fiatal családtag aki megkapta az első oltást utánna a bordája több hónapon át nagyon-nagyon fájt és az orvosok... a magán orvosok is mást nem találtak mint, hogy a vakcina okozta. De beadatta a következő adagot is csak másik fajtát.

Plusz az ö távolabbi oldalon volt valaki... ott volt az összejötelünkön, ő mesélte, hogy náluk valaki beadatta magának és hónapok óta azóta kb. vegetál.

Ez annyira volt elég, hogy bár sokszor elmondták nekem hogy be kéne oltatni magam, de nem erőltették.

GABOR2 2022.09.15. 14:07:57

Deansdale te raktad be korábban ennek a storynak a linkjét... most itt a folytatása. Kirúgták a pedofiliára érzékenyítő tanárnőt, és mostmár tán a férjét is mert védte a védhetetlent.

"Husband of Texas teacher fired for defending pedophiles in class and calling them Minor Attracted People (MAPS) says she was 'taken completely out of context'"

www.dailymail.co.uk/news/article-11209281/Husband-Texas-teacher-fired-defending-pedophiles-kids-says-challenging-children.html

GABOR2 2022.09.15. 15:34:13

Sziasztok!

Írtam egy cikket arról, hogy mi a helyzet a "Defund the Police" mintavárosában Portlandban, ma.

Hogy néz ki a város, ahol leépítették a rendőrséget?

ujtechkor.blog.hu/2022/09/15/hogy_all_portland_a_no_fund_the_police_zaszlovivoje_manapsag

GABOR2 2022.09.15. 16:25:47

Képzeljétek vannak akik nagyon modernek akartak lenni és okostermosztátot használnak, ami mindig a neten lóg egy felhőben...

Most hirtelen azon kapták magukat, hogy többé nem tudják ők maguk beállítani a hőmérsékletet, mert az "okos" eszköz kiírja, hogy energiaügyi vészhelyzet van.

Ezután a cég fogja beállítani nekik a hőmérsékletet... természetesen nem lehet ideális, mert takarékoskodni kell.

ujtechkor.blog.hu/9999/12/31/meg_egy_ok_hogy_miert_ne_legyen_okosotthonod_a_cegek_es_kormany_mondjak_meg_mennyire_futhetsz_fel_fe

KalmanBlog 2022.09.15. 16:35:37

@GABOR2: Haha, olyan sztorit is hallottam, hogy mondjuk 17 fokot állított be a termosztát. Erre valaki takarékoskodni akart tényleg és levenni mondjuk 12-re, de azt sem engedte. Ott állt mondjuk egy üres lakás és muszáj volt drága pénzen 17 fokra fűteni.

GABOR2 2022.09.15. 16:41:44

@KalmanBlog: 14 fok alatt kezd a ház nagyon tönkremenni...

GABOR2 2022.09.15. 17:06:43

Biden azt igérte, hogy ők lesznek a legátláhatóbb kormány... nos most megszünteti a katonai költekezések nyilvánosságra hozatalát... két éve 35 trillió dollár lyukat találtak. Alighanem ma sokkal többet találnának és erről nem akarja hogy tájékozódjon a nyilvánosság:

ujtechkor.blog.hu/2022/09/15/biden_titkolozik

GABOR2 2022.09.15. 17:26:19

A liberálisok szeretik távolból szeretni az illegális migránsokat és kioktatni a határmenti településeket hogyan kéne bánni velük.

Nos... most hogy 11,000 migráns New Yorkba ment, a migránsokat oly szerető polgármester kijelentette, hogy a városa az összeomlás szélére került.

ujtechkor.blog.hu/2022/09/15/new_york_szavakban_bevandorlobarat_polgarmestere_szerint_a_varosa_osszeomlas_szelere_kerult_11_000_m

F. Szabó 2022.09.15. 22:09:24

Kis videó a digitális zöld pipákkal és piros x-ekkel kontroll alá vont jövőnkről:

www.bitchute.com/video/VAg6xvCyR0rp/

vodkasprite 2022.09.16. 14:11:45

Facebook csoportból kimásoltam egy poszt szövegét:
"Még pár hónapja csak ötletelgetés folyt itt a csoportban, azóta műszaki szimulációkkal a 3D modelljei is elkészültek az eDI-nek, ami a valaha volt legköltséghatékonyabb, fedett jármű lesz fogyasztás és előállítás terén: ediwheel.com/
Ebben a fázisban tárgyalok most pre-seed befektetőkkel, hogy legyártsuk kevesebb, mint 50k EUR-ból a prototípust.
Az amerikai, holland accelerátorok felét azonban az izgatja, hogy mi a rasszom, milyen neműnek definiálom magam a biológiai nemem ellenére, és mennyire vagyok bináris. Nyilván mindent is X-elek be, mert tisztában vagyok vele, hogy a fehér-hetero-férfiaknak már rég sárga csillagot kéne viselnie; Kaliforniában már numerus clausus korlátozza őket az igazgatótanácsokban. (Kb a COVID-lezárás fasizmus idejével párhuzamosan emelkedtek az ilyen törvények jogerőre, azaz sokszor nem is accelerátor menedzsmentje mgy el neonáci irányba, hanem valamelyik állami szerv utasítása szerint jár el).
Sajnálattal kell azonban közölnöm a tényt, hogy a jármű Jin-Jang ajtó dizájnja pont a egyenlőtlenség természetességét hivatott közvetítetni, és ezen semmilyen elme-vírus nem fog változtatni."

Zombimókus 2022.09.17. 13:14:18

Sziasztok!
Többlethalálozási táblák érdekesen néznek ki mostanában. Júliusban 15,8% volt a többlet az EU egészében:
ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/demo_mexrt/default/table?lang=en

GABOR2 2022.09.17. 21:23:12

Sziasztok! Na, megvolt a találkozó baloldali, de igazából felső-középosztálybeli rokonokkal.

Ott volt az is aki távolabbi családi ág és náluk mint korábban írtam az egyik valaki aki beoltatta magát hónapokkal később is csak vegetált.

Most megkérdeztem, hogy mi lett vele. És kiderült, hogy náluk két valaki is rosszul lett az oltástól, az egyik felépült teljesen, a másik viszont végül... meghalt. Aki ráadásul nagyon fiatal is volt. Az érrendszere meg más dolgok is totál tönkrementek nála. És aki ezt mesélte nekem... egészségügyben dolgozik.

Aztán... Orbánt most nem szidta senki, pedig volt, hogy adva volt a magaslabda. Illetve egyetlen egy szidást kapott, hogy miért nem épített az olaszországi kikötőbe cseppfolyós gáz fogadására alkalmas létesítményeket, de valaki kijavította, hogy mindig is az volt a terv, hogy nem magánál a kikötőnél, hanem bentebb a vizen lenne valami létesítmény és onnan jönne ki csővel a partra... Nem tudom.

Egyébként még többük mesélte, hogy arra számítanak, hogy hamarosan óriási bűnözés lesz. Önvédelmi tanfolyamra járna az egyikük, meg ilyen high-tech biztonsági rendszereket vesznek majd, mert meggyőződésük, hogy hamarosan rengeteg embernek nem lesz más lehetősége, csak hogy lopjon, akkora összeomlás lesz. Hármuk is ezt mondta+ hogy egymás között nem tudom a kollegák ezt beszélik. Ezek nem szegény emberek...

Állítólag 2010-ig is volt hasonló, hogy akkor a környékükön rengeteg betörés volt. ( Zárójelbe, a rohadt Orbán alatt akkor ezek szerint megszünt. ) Most egy még nagyobb hasonlóra dologra számítanak, és hogy az embereknek nem lesz választása, lopniük kell majd attól akinek van.

Plusz többük vett napelemet...

Deansdale 2022.09.18. 09:04:34

@GABOR2: Az nem került szóba, hogy kimennének a great reset ellen tüntetni? Jelen helyzetben az egyetlen (többé-kevésbé) békés megoldás az lenne, ha a great reset mint téma bekerülne a köztudatba és elegen felháborodnának egy általános tüntetéshez. Amíg egyes politikusok vagy egyes intézkedések ellen akarnak tüntetni az emberek addig úgy szopat minket a háttérhatalom ahogy csak akar.

GABOR2 2022.09.18. 12:38:25

@Deansdale: Őszintén... ők lehet, hogy a háttérhatalommal lennének. Nekik bejött az élet.

Viszont az is látszik, hogy azért nem hisznek a bullshitekben, még a baloldaliakban se már... vagy van valami furcsa lelkiállapot, hogy egyszerre hisznek és nem.

Volt egy olyan is ami felvetődött és rögtön elhalt, hogy "Na most az oroszok és Putyin jól kicsinálják magukat, de teljesen." Mire én mondtam, hogy lehet inkább néhány nyugat-európai politikus csinálja ki teljes és örökre a népszerűségét. Mire kaptam egy hirtelen zavart arcot aztán rá rögtön egy olyan arcot, hogy lehet, de ezt ne folytassuk tovább.

Az is érdkes volt, hogy ugye szóbakerült a rezsi, -az nagy téma volt - és az egyik valaki aki totál velük volt elmesélte, hogy Svájcba börtön jár ha 19 fok felé melegítik a lakást, Norvégiában meg olyan tanácsot adnak, hogy egy szoba legyen befűtve és azon belül állítsanak fel egy sátrat; és a többiek rávágták, hogy ez Fideszes propaganda, nehogy beszopja már, mire ő eröltette, hogy ez nem Fideszes propaganda. Norvégiában - ha jól emlékszem így magyarázta - vizierőművek és az oroszoktól kapott nyersanyagokkal fűtöttek, most nyersanyag nincs, a folyók pedig nagyon lecsökkentek, úgyhogy a lakásság mondják, hogy az lesz, hogy időnként le fognak kapcsolni egy-egy megyét az áramellátásról... Aztán ezen totál kiakadtak, hogy dehát azok teli vannak olajjal, hogy lehet ez... Hát nem lehet pár hónap alatt átállni úgy.

Meg még az került szóba, hogy ez a tél vizslag nem is lesz durva, mert most még lesz valamennyi tartalék, de ha jövő télen is lesz még háború akkor egyszerűen nem lesz kb. semmi és ők úgy képzelik el, hogy az emberek egymásra fognak támadni.

Ők nem tüntetni akarnak menni, hanem a saját területüket védeni, mert úgy gondolják, hogy ők célpontok lesznek, tuti majd megpróbálnak hozzájuk betörni és az összes kollegájának aki hasonlóan él ez a témaja, hogy hamarosan rengeteg embernek nem lesz választása mint lopni és ők készülnek high-techkel és önvédelmi tanfolyamokkal...

Ja meg van pár plusz ingatlanjuk, egy nyaralójuk... lehet oda mennek majd el, bár ezt nem mondták.

GABOR2 2022.09.18. 13:03:17

Ja meg még így eszembejutnak dolgok... Az egyik mesélte, hogy van ilyen utcai ingyenes könyvmegosztó... eddig az emberek ki-be raktak könyveket, de most totál üres mert... az emberek inkább el fogják égetni a könyveket.

És kb. mindegyikük rákezdett arra, hogy az emberek majd az égvilágon elégetnek majd mindent, akár a műanyagot is, mert nem fognak tudni fűteni. 50.000 forint már egy ilyen nagy adag fa is... És még így se lehet kapni. Az egyiknek a kollegája írt egy algoritmust, ami jelzi, ha a nem tudom melyik cégnél van íngynes fa és rögtön vesz egy adagot, mert percekig van csak lehetőség venni azonnal elviszik...

Szóval ilyen egy baloldali apokalipszis váró... És ők nem úgy gondolják, hogy így lehet, hanem hogy így lesz... meg persze ha béke lenne, se vennék újra Putyintól dolgokat, tehát baj lesz úgyis ha béke lesz, kisebb lenne békével, de akkor is nagy baj lenne.

Meg ez megintcsak a távolabbi ág mesélte, hogy Németországban a németek nagyon készülnek arra hogy baj van. Kint náluk valaki egy webshopban dolgozik és évek óta ott van... ilyenkor évvége fele rengeteg kötelező túlórájuk volt annyi a forgalom, most a németek annyira nem vásárolnak, hogy van, hogy bemennek és mondják hogy mehetnek is haza, mert nincs semmi forgalom.

GABOR2 2022.09.18. 13:47:51

Ja meg a női oldal is megszólalt, hogy mostmár az ilyen ici-pici női műtyűr szépítő cuccok is milyen sokat drágultak. Hogy ez nem csak a fűtésről szól, hanem az inflációról, hogy az árak elszabadulnak... és tette hozzá valaki ez még semmi ahhoz képest ami jön. A női rokon hozzátette, hogy hamarosan szerinte rengeteg büdös ember lesz, mert igazából majd kaját se tudnak venni, nemhogy majd ilyen cuccokat.

Tegnap, már itthon láttam egy cikket amúgy erről:

"Áruhiány jöhet alapvető zöldségekből és gyümölcsökből is a téli hónapokban"

g7.hu/vallalat/20220908/aruhiany-johet-alapveto-zoldsegekbol-es-gyumolcsokbol-is-a-teli-honapokban/

Meg mesélték ugye, hogy vettek, valaki meg éppen vesz napelemet. Éshogy 6 céget is megkerestek és csak az egyik adott választ és vállalta el őket... mert állítólag úgy el kezdték venni az emberek mint a cukrot a napelemet hirtelen és már nincs kapacitás újabb rendeléseket felvenni. Az 50% kedvezmény se tart már sokáig, meg ugye... a rezsi.

Ugye a jobboldali "felkészülűk", akik ötöd áron vettek dolgokat meg milyen buták voltak még nemrég...

Deansdale 2022.09.18. 13:54:39

@GABOR2: "Őszintén... ők lehet, hogy a háttérhatalommal lennének. Nekik bejött az élet."

Minél gazdagabb valaki annál nagyobb pofáraesés a great reset. Tőlük fognak a legtöbbet elvenni és nekik lesz a legdurvább az életszínvonal zuhanása. Aki már most is csóró és ezután is csóró lesz annak szinte mindegy... Csak az a gond, hogy jelenleg a jómódúbbak ezt még nem értik, és azt képzelik hogy a pénzükkel majd megússzák az egészet. Hiszen mi van ha lesz egy kis infláció vagy épp zavargások? Ők dupla áron is simán megveszik majd a kaját és ha felszerelik a szuper biztonsági rendszereket akkor a tolvajoktól is védve vannak. Csakhogy hiába van valakinek jelenleg havi milliós fizetése, ha 1 kg kenyér egymilliárd millpengőbe fog kerülni. Baromi nagy vagyonokat is pillanatok alatt le lehet így radírozni. Aki most jómódú, az ugyanúgy állhat majd sorba a kenyérjegyével az utcán, mint aki most munkanélküli.

Persze szokás szerint hozzáteszem, hogy nem látjuk a jövőt, lehet hogy a háttérhatalom magától visszakozik és akkor nem lesz hiperinfláció - ez esetben a jómódú rokonaid megússzák a balhét :)

GABOR2 2022.09.18. 13:55:36

@GABOR2: Ezt olvastam tegnap szerintem:

"Olyan áremelkedés jön, amit elképzelni sem tudunk: megfizethetetlen lesz a zöldség és a gyümölcs?"

www.portfolio.hu/gazdasag/20220917/olyan-aremelkedes-jon-amit-elkepzelni-sem-tudunk-megfizethetetlen-lesz-a-zoldseg-es-a-gyumolcs-566605

Szóval hiába baloldaliak, belőlük az életösztön nem halt ki teljesen, sőt sokkal jobban paráznak mint én... A nyugati társaik alighanem lazábbak...

GABOR2 2022.09.18. 14:04:28

@Deansdale: "Minél gazdagabb valaki annál nagyobb pofáraesés a great reset."

Miszont minél gazdagabb valaki annál inkább azt gondolja, hogy ő is valahogy az elit része... és igen ők majd megússzák. Ők okosak. De amúgy teljesen egyetértek... kivéve hogy a szegényeknek mindegy... mert ők most majd lehet éhenhalnak vagy megfagynak.

" a szuper biztonsági rendszereket akkor a tolvajoktól is védve vannak"

Én mondtam nekik, hogy abban a helyzetben amit lefestettek, hogy lesz, ezeknél a riasztó rendszereknél többet érne egy olcsó paprikaspraj, de ezt elütötték valami poénnal.

Az infláció el fogja tüntetni sokak megtakarítását, de nekik vannak ingatlanjaik is, meg ezt a napelemet is nem a legolcsóbbat vették, mert áramot és melegvizet is fog nekik adni. Ők inkább az életüket féltik, hogy rengeteg ember lesz akiknek nem lesz választásuk lopniuk kell és mint mondtam, 2008-2010-nél azt mondta az egyik család, hogy átélték már ezt amikoris rengeteg betörés volt a környékükön. És a hasonlóan jómódú kollegáik között is ez állandó téma, hogy hamarosan rájuk fognak támadni.

GABOR2 2022.09.18. 14:09:18

@Deansdale: "Persze szokás szerint hozzáteszem, hogy nem látjuk a jövőt, lehet hogy a háttérhatalom magától visszakozik és akkor nem lesz hiperinfláció "

Zeleskij sok mindent mond, de most nemrég valami olyat mondott, hogy a következő egy hónap eldönti, hogy mi lesz. Ha pofára esés jön nekik és nem lesz támogatás, Európa kihátrál, akkor bedobja a törülközőt. Németországban nagyon sokan követelik, hogy legyen vége a szankcióknak, most próbálják őket elhallgatatni azzal, hogy lám az ukránok előretörnek, sőt már meg is nyerik a háborút... csak még tarsuk ki. Persze ez csak mese habbal...

Deansdale 2022.09.18. 14:13:15

@GABOR2: Az ingatlan sem betonbiztos dolog, mivel az a great reset egyik célja, hogy állami (pontosabban háttérhatalmi) tulajdonba vegyenek minden ingatlant... Na mindegy, nem akarom a rokonságodat ijesztgetni :)

Esetleg ha tömbházban vesz valaki egy lakást, az jó lehet a vészhelyzeti időkben (akár raktárnak), mert sokkal jobban védhető mint egy kertes ház.

GABOR2 2022.09.18. 14:19:36

@Deansdale: Hát tudod, a nagy gazdasági világválságnál is annó, sokan azt hitték, hogy biztonságban vannak, mert nekik aranyuk van. Aztán hoztak simán egy olyan törvényt, hogy illegális aranyat tartani magadnál... a szabadság hazájában az USA-ban.

Ha a politikusok a te embereid... bármit elintézhetsz... a német külügyminiszterasszony is elmondta... lesz@rja mit akarnak a választóik.

"Évtizedeken át tilos volt aranyat tartani otthon az USA-ban"

telex.hu/eszkombajn/2021/12/15/usa-arany-tartalek-beszolgaltatas-torveny-tortenelem

vodkasprite 2022.09.18. 17:47:58

@GABOR2: Tutti az aranyat is be akarják majd szolgáltatni újra és tilos lesz vele kereskedni. Nem tudsz mást csinálni, minthogy őrizgeted otthon, és reménykedsz, hogy egyszer lesz egy olyan lehetőséged, hogy bizniszelhetsz vele, akár évek múlva.

Tömbházba nem költöznék, mert beszögelik az ajtót, mint Kínában.

Én a nagy kerítéssel körbevett kertesházban hiszek, ahová csak úgy nem tud bejönni senki. Egy kertes adhat annyi lehetőséget, örömöt, hogyha kijárási tilalom lesz, akkor is el lehet lenni a kertben :).

Azt olvastam, hogy hosszútávon illegálissá akarják tenni az olyan lakóingatlanokat, aminek a fenntartása karbon lábnyommal jár, tehát csak teljesen zöld lakásokat akarnak engedélyezni, ezért az önellátás kiépítése energia szempontból továbbra is jó ötlet.

KalmanBlog 2022.09.18. 18:39:03

@GABOR2:
> A női rokon hozzátette, hogy hamarosan szerinte rengeteg büdös ember lesz, mert igazából majd kaját se tudnak venni, nemhogy majd ilyen cuccokat.

Egyáltalán nem kell semmi pipere cucc. Kb a Covid eleje óta szappant sem használok és minden oké. Valami dörzsölős szivacs kell - én luffát használok, de biztos meg tudnám oldani a kertből is valamivel, és annyi. Illetve egy kis szódabikarbónát szoktam a hónaljamra tenni, ami filléres tétel. Szóval büdösek nem lennének ezek nélkül az emberek.

Oké, ha gépzsíros a kezem, akkor használok szappant, de egyéb esetekben nem.

2022.09.19. 17:02:02

Leak: Liberals Poised to Remove Covid Mandates - Even the ArriveCAN App

www.youtube.com/watch?v=IucByVbnCNw

2022.09.19. 17:05:33

Minden tiszteletem a Tiétek.
De.

Én rájöttem valamire.

Minden ami félelemből fakadó és a jövőt "megjósoló" dolog és ezzel együttes cselekedet: valami olyanban hinni, ami nem az Élet.
(Írtam volna mást ide, de most legyen ez...)
:)

Ennyi.
További Szép Napot.
:)

Deansdale 2022.09.19. 17:32:50

@icipicicsipa: Honnan vetted, hogy itt bármi is félelemből fakad? Ne vetítsd másokra a saját elképzeléseid.

A lehető legalapvetőbb része a normalitásnak odafigyelni a környezetedre és készülni a jövőre, aminek a félelemhez semmi köze. Fejet a homokba dugva játszani az örök optimistát legföljebb arra jó, hogy letolt gatyával érjen az a probléma amire mások már felkészültek.

2022.09.19. 18:06:33

@Deansdale:

Lehet nem jól fogalmaztam.
Majd átgondolom és ha sikerült - és azzal együtt megfogalmaznom is :) - akkor leírom másképpen.

Nem a homokba dugom a fejem, örök optimistát játszva.
Biztosíthatlak róla.
"kérlek ne vetíts másokra a saját elképzelésed".
:D

Mme.Brioche 2022.09.19. 18:26:43

Ez hihetetlen, megint lehet kommentelni...! a kényszerkussolás után most nem is tudom hirtelen mit írjak, pedig egy csomó mindent akartam az elmúlt napokban, most viszont semmi nem jut az eszembe. Nagyon fura, mostanában hirtelen mindenhonnan ki vagyok tiltva, fura egy technikai malőr...

Wildhunt 2022.09.19. 18:44:25

@GABOR2: felteszem nem szigetüzeműt vettek?

KalmanBlog 2022.09.20. 13:08:16

Nekem Firefox-szal nem működött valami okból - kicsit nézegettem, de nem jöttem rá hol a hiba. Vagy te rendesen le voltál tiltva?

Chrome-mal működik a kommentelés. Egy két hozzászólásomról nekem is lemaradtatok, mert a másik gépemen nincs Chrome és ami ott jutott eszembe, azt nem írtam meg.

2022.09.21. 04:35:09

@Deansdale:

Üdv Dean!

Na szóval, ma reggelre jött valami "magyarázat".
:)

Az van, hogy van a tudásunk. Amiről azt hisszük, hogy a kapott információk alapján bombabiztosak lehetünk szinte a jövővel kapcsolatban.
És ha az nem jó hanem rossz, akkor azt azt úgy vélem, hogy nem nem félelemből tesszük, mert tartunk a jövőbeli "általunk tudott" végkifejletekről és így cselekszünk a mában, hogy arra készüljünk.
Minek nevezzük azt, hogy ha tartunk a negatív esemény bekövetkeztétől a jövőre vonatkozva- amit most kalkulálunk ki a tudásunkból - ha nem félelemnek?

Szerintem a félelem definíciója ez lehet, anélkül, hogy kíváncsi lennék a letárolt megfogalmazásra a neten kikeresve, a saját, ebben a pillanatban elgondolt véleményem szerint nagyjából ez: tartunk események bekövetkezésétől avagy nem bekövetkezésétől, amiket negatívnak ítélünk meg.
Nagyjából.

Mert mondhatod te: én nem félek, csak előre látó vagyok azzal, hogy nem lesz ez nem az egy vagy több év múlva. Tutira nem lesz, ezért itt tutira erre készül itt pár ember.
Nem azt mondod, és nem azért cselekszel, mert "lesz lesz, nem lesz, nem lesz" és így is állsz hozzá, hanem átviszed a projektet minden áron és kész, és kizárólag ebből a célból, hogy: mert ez így lesz!
És ez szerintem megfelel annak, hogy a negatívot tutira várja az ember: tehát fél attól, hogy nem lesz a jó.

Ha ott van már az a gondolat mondjuk a nagy "kertes házat kezdek építeni, mert úgy gondolom, hogy nem lesz mit enni, DE HA MÉGSEM" akkor már viszont nincs ott a félelem, nem uralta el az embert.
Ha viszont kizárólag a jövőnek ilyen alakulása végett tesz, amire az ember számol, hogy: ez negatív lesz és kész!.....akkor azt már félelemből teszi, úgy vélem.

Na, tehát valami ilyesmire gondoltam nagyjából úgy összességében, mint emberi cselekedet és reakció, mikor azt mondom, hogy félünk a jövőtől.

Lehet, hogy még át kell ezt értékelnem magamban, és más eredményre fogok jutni később, de most az ébredésem után kb 15-20 perccel ez fogalmazódott meg bennem.
:)

Ja, és ez nem rád irányult mint negatívum vagy lenézés, vagy bármi, pusztán egy szimpla emberi cselekedet, aminek jelenlétére utaltam, hogy szerintem: ez most van.
És kész.

Szép Napot.
:)

2022.09.21. 04:37:48

Na így utólag visszaolvasva most kicsit zavaros nekem, remélem azért nagyjából azért megvan a lényeg benne, mert nekem sikerült megtalálnom azt, amit mondani szerettem volna.

Na hali.
:)

Frederick2 2022.09.21. 06:25:50

@Deansdale: Már párszor esett szó itt Moskát Anitáról. Aki a balliberális kritika szerint az egyik jelenlegi legjobb magyar modern sci-fi és urban fantasy író. (Ezt úgy eldöntötték a fejünk fölött, jó ballib szokás szerint.) Meg aki balos identitáspolitikai témákat dolgozz fel a regényeiben.

Na, itt van lehetőség belekóstolni a stílusába. Kis novella:

konyvesmagazin.hu/bookline-zold/moskat_anita_jojjon_el_fotoszintezis_orszaga_novella.html

Ugye, milyen jó? Hol van ehhez Philip K. Dick és Arthur C. Clarke? :P

Deansdale 2022.09.21. 08:51:34

@icipicicsipa: Ha kinézel az ablakon és látod hogy esőre áll, neked meg sokat kell az utcán ácsorogni, akkor viszel magaddal esernyőt. Ez a lehető legnormálisabb elővigyázatosság. Ha a környezetedben és a médiában azt látod, hogy a jelenleginél nehezebb idők jönnek, akkor arra is felkészülsz, ez szintén a lehető legnormálisabb elővigyázatosság. Pontosan az a nemnormális, aki nem visz esernyőt és szarrá ázik, azaz szarik az intő jelekre és vakon bukdácsol át az eseményeken, minden bukkanón pofára esve.

És ahhoz, hogy te készülj a nehézségekre nem kell pánikolni és túlzásokba esni sem. Ha minden bevásárlásnál teszel a kosárba még 1 valamit tartalékképzésnek, meg esetleg beruházol valamibe ami az otthonodat fejleszti (nyílászárók, napelem, bárakármi), azzal úgy léptél előre hogy nem kockáztatsz semmit, mondhatni "megtetted a kötelességed", ennyi. Nem kell rettegve virrasztani a paplan alatt, hogy jaj mi lesz ha jön a mumus.

Viszont ha arra hivatkozol, hogy minek készülni mert lehet hogy nem lesz baj, és mégis baj lesz, akkor csak magadra vethetsz a hülyeségedért. Ez nem olyan nagy gond ha/amíg egyedül élsz, de ha van család, gyerekek, akkor a legalapvetőbb felelősségednek nem tettél eleget, pedig mások előre figyelmeztettek.

És lehet hogy tényleg nem lesz semmi, amely esetben simán felélheted a képzett tartalékot és semmilyen kár nem ért. És lehet hogy lesz valami, amely esetben sokkal nagyobb mozgástered van cselekedni mint másoknak, pl. segíthetsz másokon amikor azoknak szüksége van rá.

Csak annyit kell megtanulni, hogy az ember ne érzelmileg reagáljon az előrejelzésekre, hanem nyugodt elmével mint egy stratéga.

A végső érvem meg mindig az, hogy a tömegek minden katasztrófa előestéjén azzal nyugtatták magukat, hogy valahogy majd rendbejönnek a dolgok, de sokszor nem jöttek rendbe. Nem lehet mindig a csodában bízni, hogy a Jóisten majd suhint a varázsvesszejével és hirtelen mégsem lesz infláció meg energiaválság. Nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, de vakon bízni abban hogy nem lesz gond az esetek 50%-ban MEGSOKSZOROZZA a katasztrófát. Ezzel szemben az a probléma amire felkészültél, már nem is igazi probléma, csak átmeneti kényelmetlenség. Mérlegelni kell, hogy mi mennyi rákészülést ér meg, és szerintem amit én most csinálok az talán még kevés is, nemhogy túl sok lenne.

Deansdale 2022.09.21. 08:54:44

@Frederick2: Ha ezt 13 évesen írta, akkor nem is rossz, még lehet belőle valami ha figyel a visszajelzésekre és tudatosan fejlődik.

2022.09.21. 17:14:36

@Deansdale:

Van igazságod.

De mostanában nagyon úgy tűnik, hogy azok, akik akár egy nappal előre mondják meg, hogy tuti eső lesz, minden létező tudásukkal és technológiájukkal, azok is elbuknak.
Akár egy napra nem tudják megmondani azt, hogy bőrig ázunk avagy nem.

"Viszont ha arra hivatkozol, hogy minek készülni mert lehet hogy nem lesz baj, és mégis baj lesz, akkor csak magadra vethetsz a hülyeségedért. Ez nem olyan nagy gond ha/amíg egyedül élsz, de ha van család, gyerekek, akkor a legalapvetőbb felelősségednek nem tettél eleget, pedig mások előre figyelmeztettek."

Az a te önmagadba vetett vakhited abba, amire számolsz, hogy lesz.
Te egyes egyedül önmagadnak hiszel, még azt sem fogod fel, hogy az esélyét belengesd annak, hogy tévedsz.

Én már tavaly nyáron megvettem a 12KW-os kandallót a hozzá való kb 5 méteres kéményrendszerrel meg 3 big-bag zsákos fával, a szuper gázkazános lakásba.
Ugyan így tavaly megvettem valami 4-5 darab petróleumlámpát, meg vagy 5 liter lámpaolajat.

És erre tavaly télen nem volt semmi.
:)
Halleluja érte!
:)
(És egyébként gyanítom nagyon, hogy idén sem lesz... )

Szóval.
Visszakanyarodva.
Ugyan úgy gondoltam a világról, mint most te.
Hogy az az irány lesz és az a jó, amit én gondolok.
Mert tudom.
Mert én azt gondoltam, hogy ez lesz megengedve a világban, ami én gondolok, hogy lesz.

És megfordultam.
Vagyis sokkal inkább: nagyon arra próbálok törekedni, hogy fordítva legyenek a dolgok.
Hogy sokkal inkább higgyek és nem tudjak mindent, mert van nálad nagyobb.
Sokkal.
:)

Ja.
És az nem az én meg a te tudásod, meg hited abban, hogy te jól tudod és kész.

És ez nem verseny veled, hogy ki mondja jobban.
Ez tény.

Nem mondom, hogy nem úgy lesz, ahogy én gondolom, hogy lesz.
De egyetlen egy okból csak.
Mert fogalmam nincs, hogy miért kapnák olyat, ami gondolok, hogy hallok.
Vagy ilyen...
:)

Mint mondjuk azt, hogy 300 lesz az euró.

De néha ez olyan abszurdnak tűnik számomra, hogy ha ez megvalósul - márpedig 1 max 1,5 év alatt szerintem - akkor nem tudom, hogy mi van és miért és leülök és fogalmam nem lesz, hogy hogyan tovább....
:)

Na ennyi most belőlem, megyek enni lassan.

Jó étvágyat mindegykinek!...

:)

Deansdale 2022.09.21. 17:20:25

@icipicicsipa: "Az a te önmagadba vetett vakhited abba, amire számolsz, hogy lesz."

Amit írtam általánosság volt, nem arra vonatkozott, hogy most garantáltan jön a világvége.

GABOR2 2022.09.21. 18:42:52

Sziasztok; írtam róla egy cikket, hogy miújság ma Seattle-ben, a városban ahol két éve a baloldaliak létrehozták a tökéletes kis mintaállamukat és ahol azóta is Demokrata vezetés van és a "Defund the police" mozgalom él és virul. Vajon sikerült-e megtalálni a rendőrség alternatíváját, vajon paradicsomi állapotok uralkodnak-e ott, különösen ami a kisebbségieket illeti? Plusz beszámolok egy új baloldali törvénytervezetről ami szerint ezután elve nagyon súlyos büncselekmények esetén, beleértve a gyilkosságokat is, függyetlenül annak súlyosságától sem szabad majd ezuán a gyanusítottat őrizetben tartani, amíg a bírósági tárgyalás véget nem ér. Tehát egy sorozat gyilkost se szabad ezután benttartni addig.

ujtechkor.blog.hu/2022/09/21/miujsag_seattle-ben_ahol_ket_eve_a_baloldal_letrehozta_a_chop_zonet_a_baloldali_mintaorszagot-t

KalmanBlog 2022.09.22. 07:19:06

@icipicicsipa:

> Én már tavaly nyáron megvettem a 12KW-os kandallót a hozzá való kb 5 méteres kéményrendszerrel meg 3 big-bag zsákos fával, a szuper gázkazános lakásba.
> Ugyan így tavaly megvettem valami 4-5 darab petróleumlámpát, meg vagy 5 liter lámpaolajat.

Szóval rajta ülsz a kincsesraktár tetején és közben minket arra buzdítasz, hogy ne törődjünk a földi hívságokkal, csak imádkozzunk csupaszon?

Wildhunt 2022.09.22. 09:40:54

@icipicicsipa: "12KW-os kandallót a hozzá való kb 5 méteres kéményrendszerrel meg 3 big-bag zsákos fával, a szuper gázkazános lakásba.
Ugyan így tavaly megvettem valami 4-5 darab petróleumlámpát, meg vagy 5 liter lámpaolajat."
Eddig is tudtam hogy arányérzéked 0

vodkasprite 2022.09.22. 10:10:09

@KalmanBlog: icipicicsipa-n már meg sem lepődöm. Pár hónapja meg azt vallotta be, hogy maszk gyártó céges részvényeket vett, és abban a reményben, hogy feljebb menjen az árfolyam, másokat paráztatott be a kovidtól, hogy vegyenek maszkokat. Közben meg jön itt nekünk a vallással. Azt hiszem az ilyen emberre mondják, hogy hamis keresztény.

Mia and Me 2022.09.22. 19:37:00

@Deansdale: Mert már itt van :).

Lényegében olyan ez, mint amikor az ember meghal, de még x óráig nő a szakálla meg a haja. (A haja nem észrevehető, de a szakáll- borosta igen).

Most a borosta idejében vagyok, de a fő rendszer már megállt szerintem.

Mia and Me 2022.09.22. 19:37:15

vagyok = vagyunk
világszinten

Mia and Me 2022.09.22. 19:52:39

@KalmanBlog: Dettó.
Bár én hónalj izére azt a kis sórúd szerű izét használom (szerintem mindegyik drogériában kapni), ami illatanyag mentes és abból van amiből régen a nagyapám ilyen borotvélkozó-sója vagy mije, amit akkor tett magára amikor vhol véletlenül megvágta magát, (hogy fertőtlenítse és összehúzza).

Igazából naponta egyszer mosok kezet, amikor hazamegyek a nagyvilágból a saját kis mikroflórámba és baktériumközösségembe, amiben lakom :). És zuhanynál is csak a kényes helyeken.

SZóval a great reset ezen része amúyg teljesen oké :), hogy ne csináljunk hót fölösleges dolgokat naponta.

Inkább az az érdekes ebben hogy ha megnézzük akkor homlokegyenest más van most mint 2 éve:
Akkor:
fertőtleníts, hordj maszkot , a kenyeret is mosd le, mindent zacskózzunk, a zacskót is nylonozzuk, stb- egy láthatatlan ellenség (kovid) miatt.
ha beteg vagy menj kórházba, fűts, meleg teázz, stb.
Most:
ne fürödj, ne használj vizet, ne használj semmi piperét, szellőztesd a ruhát, ne használj zacskókat (vagy fizess ), ne fűts, ne melegíts semmit... stb.

Az ember biztonságát a világban a "szokások" is adják, tehát hogy van egy bejáratott rendje és menete a dolgainak.
Most ezt is teljesen összezavarják.
Mert elhiszem hogy aki napi szinten azzal kapcsolt ki hogy 25 percet meleg zuhanyzott habos akármilyen illatú tusfürdővel, annak nagyon nehéz lesz 18 fokban félig hideg vizben 3 perc alatt tisztálkodni heti 3szor.
és nem azért mert hogy le kell mondani erről a kényelemről, hanem azért mert a napi "rendjét" ez teljesen hazavágja.

Mire betanulják megszokják ezt a népek, addigra megint lesz egy homlokegyenest más narratíva.

A vége pedig az kb, hogy aki(k) mindenhez alkalmazkodnak és minden változással együtt tudnak élni, azokat űrvagonra pakolják aztán viszik rabszolgának.

A földön maradva meg azon kevesek menekülhetnek meg akik valamilyen módon kimaradnak a rendszerből minden szinten.

valahogy ezen dolgozik szerintem itt mindenki. hogy hogyan lehet ebből az egészből "kivülállóként" életben maradni.

valis47 2022.09.22. 22:08:10

@Mia and Me: Harari azt mondta, hogy az elitnek rabszolgaként sem lesz szüksége a tömegekre

Egyébként meg:
www.alternativhirek.com/2022/09/a-nemzetkozi-fizetesek-bankjanak.html

Központi banki digitális valuta... ebből ki lesznek zárva a "rosszak", meg persze a "rossz országok" is.

2022.09.23. 17:58:39

Üdv Hölgyek és Urak.

Először is: az, hogy mi volt velem és miket tettem, azokat azt hiszem, nagyjából azt már kifejtettem régebben kommentekben, ha minden igaz.

Az meg amiről most pofázok és nem bírjátok felfogni: hogy mindenki azt hiszi magáról, hogy baromi okos és tutira elmondja a jövőt a józan eszét meg otthon hagyja.

Lásd "közös digitális pénz" és rettegés.

Baszki.
Már digitális pénz van, úgy hívják: bankkártyás fizetés.
Meddig tartana csak azt meghozni, hogy: nincs készpénz és bankkártya?
Már most blokkolhatná bármilyen rendszer a pénzedet és a költésedet, nem kell ehhez digitális közös pénz, mert itt levezetem - már megint - hogy ma, ebben a pillanatban is alkalmas a közeg és technológia arra, hogy ezt megtegyék.

De rettegni meg okoskodni a jövőről, hogy ez mekkora démoni dolog lesz majd úgy, hogy el sem gondolkodunk, hogy ennek már most sincs akadálya, az röhej.
(vagy valami ilyesmi)

És elnézést, hogy kicsit bunkó stílusban - vagy miben - írtam erről, de hol a pitsába van az agyunk, hogy nem gondolkodunk el, miről beszélünk?

Lehetne törvény minden országban arról, hogy nincs készpénz?
Lehetne.
Kell ahhoz közös pénz, hogy digitálisan legyen így mindenki pénze?
Nem.
Megfelelne akkor azonnal annak a követelménynek, hogy valakik szabályozni tudják annak mozgását bárkinél?
Igen.
Tehát
Kell hozzá a jövőbeli közös digitális pénz tehát, hogy ilyeneket tegyenek, vagy megtehetnék most is?
Igen.

De lehet vele vitatkozni, hogy a fentieket miért nem lehet megtenni.
Megsúgom: nem fog menni.
Sőt.

Elmondom mi a helyzet: a közös pénz kívánatos.
Mert akkor nem lesz olyan, hogy az egyik ország valami által felfújja a sajátját hegemóniába - lásd dollár - és semmi más nem számít, mint valós érték, csak mondjuk erős katonai helyzet - mint egy példa - és úgy játszik így más országokkal, ahogy akar.
Másik: megvalósul az, hogy mindenhol a teljesítmény fog számítani és ha nem tetszik itt, hogy egy fabatkával fizetnek ki, akkor átmész a másik országba, mert ott két fabatkát kapsz ugyan azért.
Sokkalta kiegyenlítődőbb lesz minden, úgy vélem.

Na, most csak ennyi gyorsan és még egyszer: elnézést.

F. Szabó 2022.09.23. 18:36:20

@icipicicsipa:
Csak hogy tudd, mire megy ki ez a digitális izé a dolgok jelen állása szerint. Hosszú, a 21. perctől kezdődik a lényeg:

www.facebook.com/watch?v=605036021096252

"Amikor otthagytam a Bush kormányt, már láttam, hogy a rosszfiúk meg fogják szerezni az irányítást a digitális és telekommunikációs technológia fölött. Megértettem az ezekben a technológiákban rejlő hatalmat. Meg fogják szerezni ezt a technológiát, és a hatalom központosítására fogják használni, és zsarnoksággal fogunk szembesülni. Szóval tennem kell valamit"

2022.09.23. 20:50:08

@F. Szabó:

"Megértettem az ezekben a technológiákban rejlő hatalmat. Meg fogják szerezni ezt a technológiát, és a hatalom központosítására fogják használni, és zsarnoksággal fogunk
szembesülni. Szóval tennem kell valamit" "

Nem érthető az, amiről beszélek?
Hogy mi van itt is?

ÉN megértettem!
Mert én kiokoskodtam, hogy mi lesz itt.

Elolvasol valamit, ami egy szubjektív kijelentés egy egyéntől, aki látja és gondolja valahogy a dolgokat az általa, önmaga felé bemagyarázott és biztosra vett igazságról, amiről aztán kijelent valamit, mint tényt, és te és más ugyan így tényként elmondja önmagának, hogy: akkor valóban ez meg az van illetve lesz.

"Én megértettem"
Mert tudok.

Ez egy fikció egy egyéntől és a saját világlátásától és arról, hogy mit szűr ki önmaga számára igazságként.
És ezt te most magadévá tetted.

Ezt gondolom erről.

És ha lehetséges, akkor most cáfold meg kérlek a logikai vonalát annak, amit írtam a közös digitális pénzről a saját logikai elgondolásod alapján: nem lehet ezt meg azt megcsinálni ezért meg azért.

vodkasprite 2022.09.23. 21:09:28

Három jó filmet ajánlanék:
The Witch
The Outfit
The Northman

Frederick2 2022.09.23. 22:21:32

Higgadt élménybeszámoló következik. Igen, higgadt.

Ülök a Székesfehérvárról Siófokra induló vonaton. A vagonban, ahol üldögélek, két leszbikus csaj is üldögél pár lépéssel arrébb. Egy kövér, punk taréjú leány, meg egy sovány leány. A kövér leány rámászik a sovány leányra. Rámászik, öleli, simogatja, csókolja. Majdnem 15 percen keresztül nyalják-falják egymást. Senki nem szól rájuk - ÉN SEM! - nehogy homofóbnak tűnjenek. Azok meg csak nyalják és falják egymást. Sokáig. Érződik, hogy ők tudatni akarják a külvilággal, a környezetükkel, hogy azonos neműekként szeretik egymást. Hát nem romantikus? Danielle Stelle tollára való románc!

Életemben először láttam egymással csókolózó homoszexuálisokat. Életemben először! Felszabadító érzés volt. Egyszerre zajlott le bennem a hippimozgalom, Woodstock, 1968!

Amit még ki kell emelnem az eseményből, hogy a két lány tizenéves kamasz volt. Fiatalság, bolondság!

Székesfehérváron számos alkalommal láttam leszbikus párokat. Egymást kézen fogva, szivárványos kitűzővel és/vagy táskával, sétáltak az utcán. LMBT az egykori királyi koronázóvárosban! Tudjátok, mi volt a legfeltűnőbb? Az, hogy tizenéves kamaszlányok voltak. KAMASZLÁNYOK! Mindezt az Aranybulla emlékévben - az Árpád-házi királyok büszkén tekintenek a magyarság megváltozó szexuális etikájára az égből!

Virágzik a homoszexuális szerelem a kamaszok között az Orbán-féle liberális demokráciában. Egyes fiatalok pedig rádöbbenek, hogy valójában rossz testben születtek - ezt is az Orbán-féle liberális demokráciában. Úgy érzem, ez az igazi liberális konzervativizmus! Jó ez! Tetszik!

2022.09.24. 04:20:36

"Tartsátok 500 millió alatt a népességszámot."

Ez van a kövekre írva, nyolc nyelven.
És mi van akkor, ha nyolcszor kell érteni?
Tehát ennyi embert képes a Föld ellátni igazából?

Csak találgatok most így kora reggel...

2022.09.24. 04:32:12

"Ez van a kövekre írva, nyolc nyelven.
És mi van akkor, ha nyolcszor kell érteni?"

Vagyis egyszerűen 8 oldal van és ezért szorozni kell 8-al az 500 milliót?
Lehetséges így érteni?
Igen.
Lehetséges így is érteni.

Szerintem.

2022.09.24. 05:26:24

@Frederick2:

"az Árpád-házi királyok"

Az akkor volt.
Most más van.

És nem hiszem, hogy homoszexuális embert lehet "nevelni", ha az úgy érez, hogy hetero.
Miért?

Mert csak mondjuk - megint és ebben is, ezzel kapcsolatban is - a hülyeséget, mikor észre nem vesszük, ennek ellenkezőjét:
A heteroszexuális közösségekben nem lehetne egyetlen egy homoszexuális ezen logikai vonal mentén olyan, aki soha nem találkozott eddigi életében ezzel vagy ilyen propagandával, egyszerűen csak elkezdett vonzalmat érezni ezen dolog iránt belső indíttatásból.

Tehát ha létezne propaganda hatására nemi irányultság, akkor egy olyan közösségben, amely kizárólag heteroszexuális életmódban van és ezt éli a közösség és ezt hallja mindenki és látja és tapasztalja, akkor ez a "propaganda" fut a közösségben: nem lehetne akkor homoszexualitás, mert érvényes az, amit állítotok, hogy a propaganda által, az egyén által látott dolog irányítja az embert.
És nem.
Mert mégis ott van a titkolózó ember, akiben belső indíttatásból van ott a saját neméhez való vonzódás.

Ha én nem szeretem a májat - márpedig hányingerem van az ízétől, a fizikai megtapasztalásától - azt nekem kiskorom óta hiába tolták a tányérom, hogy finom és egyem és mindenki eszi körülöttem a családban jóízűen, nekem az akkor sem ment, nem megy és szerintem nem is fog.

Nincs olyan, hogy amit szeretek vagy nem szeretek, azt belülről vágyva akarjam vagy ne.
Nálam valahogy így van, és szerintem mindenki másnál is így lehet.

Frederick2 2022.09.24. 07:06:36

@icipicicsipa: Még egyszer kihangsúlyozom: KAMASZLÁNYOK! Székesfehérváron magukat felvállaló "leszbikusokat" csak kamaszokat láttam. Budapesten állítólag "transznemű" kamaszokat is látnék, egy csomót. Kötve hiszem, hogy ezek a lányok már a születésük pillanatától determinálva voltak arra, hogy vagy a saját nemüket fogják szeretni, vagy rossz testbe születtek. Valahogy érdekes módon az esetek többségében külföldön is, meg itt belföldön is a kamaszoknál történik a legtöbb coming out. Vajon miért?

Elnéztem ezeknek a fehérvári "leszbikus" kamaszlányoknak az öltözködését. 3 fajta van: punkos, csöves és egy olyan kinézet, mintha a csaj a Mad Max világából jött volna. Ehhez többeknél pedig jön az extravagáns frizura: mindenképpen rövidre vágott haj, kakastaréjjal, vagy lilára, rózsaszínre, kékre festve. Sosem normális megjelenés. Hanem olyan stílus, ami megbotránkoztató, polgárpukkasztó. Ami megint csak árulkodó, miről is szól ez az egész.

Az a két leszbi csaj a vonaton nem szolidan csókolózott. Valósággal egymásra mászott. Igyekeztek úgy csinálni a dolgot, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ez egy performance volt. Megmutatták, hogy ők leszbikus létükre fel merik vállalni a szerelmüket a nagyközönség előtt. Még akkor is, ha senki nem kíváncsi rájuk a vonaton. Beletolják az ember arcába, hogy ők most azonos neműekként szeretik egymást. Ezt a romantikus filmet akkor is végig kell nézned, ha nem vagy rá kíváncsi!

Az LMBT igazából lázadás a kamaszoknak, nem pedig az igazi önazonosság megtalálása. Lázadás, de nem a rendszer ellen. Lázadás a társadalmi konvenciók ellen. Az LMBT egy tipikus szekta, ami direkt a leggyengébb lelkületű és idegzetű fiatalokat cserkészi be magának. A depressziós és egyéb mentálisan beteg fiatalokra utazik.

Az LMBT találkozása a 14 éves Annával. 3 végkifejlett lehetséges:
1, Az LMBT bemagyarázza Annának, hogy őt nem érdekli a szexualitás és a szerelem. Ő valójában egy erős szingli, aki képes párkapcsolat nélkül is megélni a társadalomban. Anna aszexuális és aromantikus lesz.
2, Az LMBT bemagyarázza Annának, hogy őt nem érdeklik a fiúk, csak a saját neme vonzza. Anna összejön egy csajjal, és leszbikus lesz.
3, Az LMBT bemagyarázza Annának, hogy ő rossz testbe született. Ő nem nő, hanem férfi. Anna megváltoztatja a nevét Hose Armandóra, szedi a hormonblokkoló tablettákat, és készül a műtétre.
Anna akármelyik utat is választja, nem lesz belőle egészséges felnőtt. Átalakul Rémkoppantóvá.

Az LMBT-nek egyébként van egy erőteljesen ellenséges irányulása a heteroszexuális férfiakra. Igazából, akár a leszbikus programot, akár az aszexuális programot, akár a transznemű programot futtatja, az átalakított nők teljesen alkalmatlanok lesznek egy hetero monogám kapcsolatra. Innen is látszik, hogy az LMBT-n belül erőteljes hatása van a feminizmusnak, ami jó szokás szerint most is barátságtalan a férfiakkal.

Látod @Deansdale: nem kell LMBT-aktivistáknak behatolni az iskolákba, hogy átmossák a diákok egy részének az agyát. Ezt megteszi a szerencsétlen gyermekkel egyrészt az LMBT-szimpatizáns pedagógus, másrészt az LMBT-fertőzött kortársak.

békaapu 2022.09.24. 07:34:57

@icipicicsipa:
Ha csak azt a viselkedést tudod elképzelni másoktól ahogyan te tartod természetesnek - akkor még keveset láttál a világból.

És ezt a te-féle magabiztosságot is jól ki lehet használni a felforgatóknak, hogy deigenishogy törvényesen lehessen a kisgyerekekben is zűrzavart okozni.

Wildhunt 2022.09.24. 09:01:59

@Frederick2: a sátán egyetlen célja az hogy Isten minden munkáját lerontsa.

Deansdale 2022.09.24. 09:19:39

@Frederick2: Kamasz lányoknál ez többségében divatmajomkodás, ez az ő trendi módszerük a "lázadásra" úgy hogy az nem jár kvázi semmilyen kockázattal.

Amúgy kib*szott ravaszul van felépítve a libsi agymosás abban az értelemben, hogy ráhelyeznek egy csomó terhet a gyerekekre, pl. szégyelld magad amiért fehér vagy, nyugaton születtél, keresztény országba, a felmenőid egész történelme rasszista, szexista, homofób, xenofób, és összességében a rohadt elnyomásról szól, és te semmin nem tudsz változtatni... ...kivéve hogy átpártolhatsz a jó oldalra ha csatlakozol az LMBTP brigádhoz. Ez az egyetlen megváltásod a születésedtől fennálló eredendő bűneidtől. Ciszheterónak lenni amúgyis egy plusz elnyomó szerep, meg uncsi és náci, bezzeg az LMBTP izgalmas és modern és trendi, és a sok gonosz polgárt még pukkaszthatod is vele.

Ha ezt elég korán kezdik, amikor a gyerekekben még nincs szexuális vágy, és nem is értik miről szól ez az egész, akkor sokakat rá tudnak venni mindenféle hülyeségre, aztán a tinikorban vagy helyreáll az agyuk, vagy nem. Nyugaton így sikerült elérni, hogy a gyerekek 10-20-30%-a mindenféle betűlevesnek képzeli magát, és nemet vált vagy helikopter-genderű. Baromi veszélyes konzervatív tévképzet, ugye @icipicicsipa: , hogy aki normálisnak születik azt nem is lehet félrevezetni. Óvodások készülnek nemváltásra, mert "rájöttek" hogy transzneműek, bakker.

Egy normális társadalom, mondanom sem kell, nem így nevelné a gyermekeit, de ha véletlenül néhány így nevelődne, azt azonnal helyretennék. Azokat meg, akik próbálják így nevelni a gyermekeinket, hamar fellógatnák egy-egy fára vagy lámpavasra.

Mia and Me 2022.09.24. 11:10:14

@Frederick2: mennyi volt a jegy ára? Szerintem hirdesd meg és szedj érte pénzt ;) azt olvastam a férfimagazinokban hogy a pasik többsége szereti nézni ha két nő elvan.

Kéretik nem megsértődni, szokásos cukkolo poén és nem neked szól hanem a helyzetnek.

Mia and Me 2022.09.24. 11:14:33

@icipicicsipa: megfelelő technológiával 20-25 milliárdot.
Persze nem úgy hogy a megtermelt javak 80 %a egy tízezres családi körnél van

Mia and Me 2022.09.24. 11:17:53

@Frederick2: szerintem csak simán polgárt akartak pukkasztani.
Majd kinovik

Deansdale 2022.09.24. 12:14:51

@Mia and Me: A "majd kinövik" egy kicsit cinikus és veszélyes válasz olyasmire, amit az a tízezres családi kör dollármilliárdok elköltésével szándékosan erőszakol a gyermekeinkre, azért hogy a következő generációk úgy nézzenek ki ahogyan ők szeretnék, nem gondolod?

2022.09.24. 15:50:59

Elméleti kérdés a cikkből:
index.hu/kulfold/2022/09/19/foldrenges-tajvan-termeszeti-katasztrofa-yuli/

(elnézést, elrontottam az előbb)

Nézzétek a videót, ami a cikkben van.
Van a szerelvény, ami ezerrel dülöngél jobbra-balra.
Az emberek a földön meg guggolva kapaszkodnak, de ahogy én látom, semmi nagy mozgás.

Szóval a kérdés:
Én a 80 kilómmal úgy megrángatok ilyen állapotban jobbra-balra egy embert, hogy az tutira felborul.
Viszont ugyan ilyen erővel, amivel megrángatom az egy darab embert , egy több tonnás vasúti kocsit ezrednyire sem tudnék így oldalirányba megmozgatni.
Tehát mi az oka annak, hogy a talaj mozgása által fellépő erő ami úgy tud szerintem így megmozgatni egy több tonnás vasúti szerelvényt oldalra, oldalirányba, az nem képes megborítani egy embert, ellenben azzal, amit én meg tudod tenni ezrednyi erővel ember ellen, de a több tonnás vasúti kocsi ellen nem?

Lehet fárasztó vagyok most is, de ezen filózom, hogy mit látok ebben rosszul?

2022.09.24. 16:05:28

@icipicicsipa:

Szóval tőlem van kb 5 méterre a több tonnás vasúti kocsi.
Akkor tud így kimozogni jobbra és balra, ha alatta - alattunk - a talaj rá oldalirányba mozog jobbra és balra ezzel kilengetve ilyen erősen és nagy erővel és elég durván a több tonnás vasúti szerelvényt.
Alattam miért nem mozog ugyan úgy a talaj, hogy én nem mozgok ki erre a nagy erővel, hanem ellent tudok tartani?

Valami ilyesmi, amin filózom...

vodkasprite 2022.09.24. 18:16:50

www.youtube.com/shorts/miOmXqtQs5Y
+
2015-ös videó arról, hogy USA érdeke az, hogy Oroszország és Németország ne kapcsolódjon össze túlzottan.
www.youtube.com/watch?v=tMd71UIw1CE

Leírom a háborúval kapcsolatos észrevételeimet és elméletemet, kíváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek, vagy tudtok-e esetleg okot arra, hogy miért van vagy nincs úgy.

Nekem az az elméletem, hogy a great reset szükséges feltétele lenne, hogy az emberek még jobban legatyásodjanak, és ennek az egyik eszköze/lépése a háború (a másik 3: - élelmiszer válság, - járványok + lezárások, - klímavédelemre fordított végtelen pénz, és megszorítások).

1. Oroszország miért engedélyezi a nyugati fegyverek beáramlását? A vasútvonalak tönkretételéhez még rakétát sem muszáj kilőni, elég ha néhány fedett ügynök felrobbantja napi egyszer a vasútvonalakat. De még egy rakéta is olcsóbb, mint egy tank. Tehát véleményem szerint kisebb költséggel tudna egy egy beutazó hadieszközt tönkretenni, összehasonlítva azzal, hogyha azzal a harctéren kell megküzdenie.

2. 2022-ben vagyunk, mégis a háború mintha ilyen 1-2 vh-s szinten, és megközelítéssel történne: különböző hadszintereken próbálnak előrenyomulni az egyes felek szárazföldön, légi támogatással. Az oroszoknak a legfejlettebb a rakéta technológiája, miért nem kényszeríti térdre az ukránokat a kritikus infrastruktúrájuk kilövésével az ország egész területén? Ha orosz lennék, akkor azt kérdezném, hogy miért van még Ukrajnában áram, internet és működő mobilhálózat.

Nincs ennél a 2. vh-s stílusnál valamilyen fejlettebb hadviselés, ami csökkentené az oroszok veszteségét? Semmilyen váratlan nem történik a háborúban, nincsenek ügyes, spéci megoldások, de akár még egy szerverközpont kilövése sem.
Ehelyett nyugi van, emlékszem, hogy Kijevben látogatást tett nagyon sok EU-s politikus, már a háború elején. Ők nem fostak, hogy betalálhat egy rakéta?

3. USA-ban Biden mindent is a háborúra fog, a gáz/olaj árának a megtöbbszöröződését is, holott USA csak 1% alatt importál az oroszoktól gázt. USA simán kötelezhetné a saját cégeit, hogy adják a saját magunk által kitermelt olajat a háború előtti áron. Gondolom ha egy újságíró ezt felvetné, hogy az olajipari cégek ne nyerészkedjenek az emberekem válság idején, akkor még aznap elbocsátanák.

vodkasprite 2022.09.24. 18:26:45

@vodkasprite:
Emellett még van millió furcsaság. Pl. semmilyen nagy hatásfokú fegyvert nem lepleztek le egyik oldalon sem. Vannak pl. az EMP fegyverek, csak az elektronikát sütik ki, de nem rombolnak mást.

Nekem úgy tűnik, hogy a cél maga a háború. Egy jó lehetőség az elit számára, hogy az embereket leszopassa, és lassan maguktól fogják kérni a great resetet alapjövedelemmel és kaja fejadaggal.

Nagyon hasonlóan fest a sztori, mint Drábik videójában, amiben kifejti, hogy a 2. vh mindkét felét ugyanaz az elit finanszírozta részben.

Deansdale 2022.09.24. 19:03:13

@vodkasprite: Mikor a háború elején megjegyeztem, hogy Putyin is lehet a háttérhatalom embere, és így a háború egy tisztán háttérhatalmi játszma aminek burkolt, közvetett céljai vannak, többen is nekemtámadtak hogy hülye alusapkás vagyok :) Neeeeeeem, Putyin egy megalomán őrült aki el akarja foglalni a világot, és ezt azzal kezdte, hogy Ukrajnába küldte az országa elavult haditechnikáját leselejtezésre, holott amúgy kb. egy óra alatt lerendezhette volna az egész hacacárét a csúcstechnológiával ami a rendelkezésére áll. Így meg lassított felvételen bohóckodnak párezer muskétással, ami pontosan arra tökéletes, hogy az EU-s politikusok a szankciókkal a saját választóikat szivassák halálra. Közben a háborút nem veszi komolyan senki, többtucat nyugati fejes pezsgőzött a legnagyobb lelki nyugalomban Zelenszkijjel Kijevben a "háború" közepén.

Az is vicces, hogy Putyin Ukrajna nácitlanításáról beszél, mintha amúgy egy fikarcnyit is érdekelné őt vagy Oroszországot pár ukrajnai LARPer hülyegyerek. Azt ugye magyarázni nem kell, hogy Ukrajna nem lesz náci ország ami a náci ideológia nevében megtámadna másokat, vagyis ez a téma irreleváns és idióta, de mégis szóban tartja a világsajtó.

valis47 2022.09.24. 20:15:33

@icipicicsipa: A vasúti kocsi rugózott, belengett a földmozgástól.

2022.09.24. 20:18:40

@valis47:

Szerintem nem.
Oldalra dülöngél.
Akkor tud valami oldalra mozogni, ha abba az irányba hat az erő.
Fel-le rugózik valami.
Oldalra nem rugózik.
Oldalirányba dől, dülöngél.

Szerintem ez valahogy így működik...

Frederick2 2022.09.24. 20:52:35

@Deansdale: Ez az ember nagyon pesszimista. De érdekeseket mond. Kicsit hasonló a gondolkodása, mint a tiéd.

Népszerűtlen Vélemény 14.: Aktuálpolitika
www.youtube.com/watch?v=VmkE9ayw4b0&t=651s

"A 337171533426. Borús összeesküvéselméletes nyavajgó videó.
Nem adok forrásokat mert:
1. Nem olvasod el.
2. Használd egyszer a google-t, ne csak az használjon téged"

valis47 2022.09.24. 23:19:10

@icipicicsipa: Ha vízszintesen mozog a talaj, akkor lengeni fog ide-oda.

valis47 2022.09.24. 23:21:09

@Frederick2: kétszámjegyű megtekintései vannak... gondolom nem véletlenül találtál rá, ilyeneket nem szokott a youtube ajánlani.

békaapu 2022.09.24. 23:48:33

@Deansdale:
Az "anti-Oroszország" szerep úgy alakítható ki egy eredetileg nem ellenséges országban, hogy elkezdik a fő népcsoportot különlegesnek, kivételesnek, kiemelkedőnek propagálni a többiek kárára.
A "Slava Ukrajina" nevében aztán annyi szörnytettet elkövettek, hogy az "öljünk oroszokat csak azért mert oroszok" jelszó önjáróvá változott.
Ennyi a nácizmus.
Az orosz hadmozdulatok nem a területszerzésre összpontosítanak elsősorban, hanem az ukronácizmus hátterét jelentő élőerőt pusztítják.

Tudtommal.

Mia and Me 2022.09.25. 00:23:36

@vodkasprite: azért azt ne felejtsük el hogy orosz lakta területeken folyik a háború.
Nekem logikus hogy egy saját népe által lakott területen úgy foglalja el a dolgokat hogy nem lesöpri a föld színéről...

Persze Deansdale nek is igaza van lehet, hogy Puty is a háttérhatalom embere és neki is ez a háború végső soron nagy üzlet is

2022.09.25. 06:39:18

@valis47:
Igen.

Ezt írtam én is.
Meg mást is, ami ezzel összefüggőnek kellene lennie szerintem....

2022.09.25. 07:11:45

@Mia and Me:

Azt gondolom, hogy közelebb van ahhoz a dologhoz - ahogy én látom - hogy ez a háború: hazugság.

Éspedig közel van ahhoz, ami a jelenésekben van.
Csak a dolog ahogy én látom, ami a jelenésekben van, azok nem úgymond valósak és természetesen megjelenők, hanem minden esemény tervezettnek tűnik.
Ez egy, ezt én így látom.
De, persze tévedhetek, de jelenleg ez - mondjuk úgy - a "gyanús" számomra, hogy így van.

Valami olyan dolgot gondolok, hogy az aggódás, bizonytalanság és a félelem - de leginkább a félelem - előidézése talán a cél.
És az, hogy ezen spirál mentén az ember kezdjen mindnél jobban a másik ellen fordulni.
És, hogy mindenben legyen egy ék két ember közt.
És a legnagyobb ék az, hogy azt érezd a másik fele, hogy meg akard ölni.

Nem tudom igazából ám. (ezt sem)

Leírom csak a gondolataimat, mint egy lehetőség.
Megadom neki a lehetőségét, hogy ez van.
De, hogy mi van, arról azt gondolom, hogy itt senki, senki az égvilágon nem tudhatja, bármilyen jól informáltnak és okosnak - szó szerint, odabenn ő elmondja önmaga számára azt, hogy okos illetve így könyvelte el magát önmagának - hiszi magát, mert azzal "dolgozhat" csak, amit egy másik embertől kap.
Nincs ilyen.
Szerintem.

Annyi tuti dolog volt a múltban is.
Elítél bűnöző évtizedes börtönbüntetéssel tárgyalás után a legdemokratikusabbnak mondott országban - USA - és most jön a cikk, hogy a DNS bizonyíték szerint kiderült, hogy nem ő volt az, aki.
Pedig tutira bebizonyították akkor, hogy: de.

Van egy blőd duma:
(Mondjuk azt, hogy blőd....vagy valami ilyen)
Az ember önmagának is hazudik.
Basszus, ha önmagunknak hazudunk, akkor mennyire egy "idegennek"???
:D

Na mindegy, ez csak jött a héten, hogy van egy ilyen az életünkben, akkor mit várhatunk a médiából meg a másiktól valahol a világból, hogy mit mond, mikor a "messziről jött ember azt mond, amit akar", nem?

Szóval én azt mondom, hogy talán fejezzük be azt, hogy mindent annak veszünk, amit hallunk és látunk, hogy az egy tény vagy a valós.
Hagyjuk meg lehetőségnek, hogy az valós.
Sőt, még a gondolatainkkal is tegyünk így, hogy "lehet ez, lehet az, tévedhetek".
Szerintem.

Idegeskedni meg alapból hülyeség.
Az élet vége mindenképp - legalábbis eddig úgy látjuk - a test halála.
Akkor annak elvételével való riogatás meg számomra le van xarva.
Egy dolog érdekel: ne fájjon.
Legyen max olyan 2-3 másodperces fájdalom, és kész.
Én ennyit kérek.
Meg annyit, hogy a szeretteim és a barátaim és ismerőseim ne szenvedjék meg azt, hogy én meghalok, illetve legyen jó és boldog az életük a halálom után is.
Ez a kettő aggaszt csak, a többi nem.
:)

És még egy másik gondolatsor:
Azt gondolom, hogy valamiféle Mátrixban vagyunk.
Az erőnk pedig azt hiszem, sokkalta inkább az, hogy hogyan gondolunk a világra, a jelenünkre és a jövőre.
És az életről való gondolataink amik a teljes hideg racionalitásra és józanságra támaszkodik, az olyan világot is fog eredményezni számunkra és mások számára, a világ számára is.
De ha a keretek, kereteink közt - a szabályok keretei közt - bele visszük a "ne gondolj"-t és az álmainkat és vágyainkat amiben a boldog életet látjuk magunknak és másoknak, akkor az elkezd formát ölteni a valóságban és az a keret elkezd majd növekedni, ahogy a világ formálódik át a vágyaink és álmaink által.

Azt gondolom, hogy így van megalkotva ez a világ.
És, hogy mitől vagy kitől nem ezt éljük, az majd egy másik gondolat lesz valamikor, most belefáradtam a saját kora reggeli újabb ámokfutásomba.
Elnézést a "sokkért".
:)

További szép napot!
:)

Frederick2 2022.09.25. 07:36:47

@Mia and Me: Ha kitör egy vulkán, Deansdale azt is a Háttérhatalomra fogja. És igaza van.

Neked úgy tanították a történelem órán, hogy a Habsburg Birodalom és az Oszmán Birodalom hadban állt egymással, vívták egymással a háborúikat. Ez tévedés. Valójában mindkét állam vezetői egy zsidó kereskedőkből és bankárokból álló Háttérhatalom szolgálatábab álltak.

Az ókorban a Római Birodalmat és a velük szembenálló barbárokat is a Háttérhatalom pénzelte. Ahogy előtte a rómaiakat és a velük szemben álló punokat is. Már az ókorban is elképesztő folyamatok zajlottak a háttérben. Látszik, hogy nem játszol az Assassin's Creed-del - bizony, egy videójáték is sokat segít, hogy jobban megismerd a VALÓDI történelmet!

A dinoszauruszok kipusztulásáért is a Háttérhatalom felelős. Titokzatos spirituális erőkkel, egyfajta zsidó mágiával belevezettek egy aszteroidát a Földbolygóba. Igen, a dinoszauruszok korában is éltek emberek a Földön, és azok mind zsidók voltak, a Háttérhatalom szolgálatában.

Azt is kevesen tudják, bár számos rejtett bizonyíték van rá, hogy nem az Úr teremtette a Földön az életet, hanem a Háttérhatalom. Olyan mágikus hatalommal, amit te elképzelni sem bírsz! Bizony!

Dean nem fecseg butaságokat, mikor azt mondja, Zelenszkij, Putyin és Biden a háttérhatalom embere. Dean-nek ügynökei vannak az ukrán, az orosz és az amerikai államvezetésnél. Diplomaták és titkosügynökök. Naponta küldik neki a friss információkat. Velünk nem fogja megosztani ezeket a forrásokat, hátha mi is a háttérhatalom emberei vagyunk. Jól teszi, fő a biztonság!

Trump, Orbán és Toroczkai is a Háttérhatalom emberei. Külön akták, külön sztorik. Hosszadalmasok, ezért nem fejtem ki.

Bizonyos kemikáliák fogyasztása is segíthet, hogy tisztán lásd az Igazságot. Ajánlom, igyál sok vodkássprite-t. Én éppen a nyolcadik vodkásprite elfogyasztása után láttam tisztán azt, hogy az ezévi nyári szárazság Európában nem a természet műve, hanem a háttérhatalom műveli chemtrail módszerrel, műholdakkal, időjárást befolyásoló gépezetekkel.

Enyje, Mia, nem vetted be a piros pirula adagodat! Lebuktál! Rossz kislány! Gyorsan, uccu, vedd be, és máris többet fogsz tudni!

Deansdale 2022.09.25. 07:40:53

@békaapu: Az oroszellenesség nyilván szúrhatta Putyin szemét, de a sajtóban kifejezetten a nácizmus visszaszorításáról (is) beszélnek. Van egy pici esély, hogy Putyin csak trollkodik ezzel, a libsi bilit borítja azok saját fejére, de én attól tartok ez inkább arra közvetett bizonyíték, hogy Putyin is csak egy báb ebben a színdarabban. Ne legyen igazam... A világnak sokkal jobb lenne, ha a BRICS valóban szembemenne a nyugati háttérhatalommal, és nem csak annak a sokadik hidrafeje lenne, ez utóbbi esetben ugyanis nem marad aki ellenálljon a rócsildok világuralmának.

Deansdale 2022.09.25. 08:14:43

@Frederick2: "Ha kitör egy vulkán, Deansdale azt is a Háttérhatalomra fogja."

A poén jó volt, de nem, közel sem fogok mindent a háttérhatalomra, csak azokat a józan ésszel érthetetlen ill. elfogadhatatlan politikai döntéseket amik a WEF, a bilderberg csoport, meg a hasonló szervezetek által NYILVÁNOSAN közétett ágendát tolják előre az emberiség kárára. Pl. amikor Belgiumban bezárnak egy atomerőművet az energiaválság közepén, amikor Hollandiában milliárdokat áldoznak az élelmiszertermelés csökkentésére az élelmiszerválság közepén, vagy amikor Putyin teljesen logikátlanul 2.VH-s eszközökkel és módszerekkel indít egy szándékosan elnyújtott háborút amikor amúgy a világ 2. legjobb hadereje áll a rendelkezésére és pár nap alatt eltaposhatna egy olyan bolhát, mint Ukrajna - amire a nyugat egyöntetűen azt lépi, hogy "szankciókkal" tönkreteszik a saját gazdaságukat és újabb mesterséges válságokat idéznek elő, amin a ruszkik csak röhögnek, mert simán eladják a gázukat és olajukat ázsiába. Nem érzed úgy, hogy ezeket a dolgokat épelméjű politikus nem lépné meg, és gyanús, hogy "tök véletlenül" mind a(z Orbán által is nyíltan emlegetett) 2030-as tervnek megfelelő lépései? Egészen olyan, mintha a politikusaink nem a választók érdekeit szolgálnák, hanem az emlegetett agendát, csak ezt nem mondják ki nyíltan, mert az nem lenne szerencsés.

Persze a tömegek úgy élnek, hogy a fejük permanensen a homokba van dugva, azt hiszik el és úgy, amit és ahogyan a TV a fejükbe tölt. Putyin őrült hódító, az EU-s vezetők meg hősök akik ellenállnak a gonosz újhitlernek a csodaszankciókkal, és akik úgy fogják megállítani a háborút, hogy fegyvereket küldenek oda és az utolsó ukránig való ellenállásra bíztatnak. Az meg, hogy közben a davosi fafejek NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT tervei óramű pontosságal haladnak előre annak ellenére, hogy papíron ugye senki nem szolgálja őket, és ők az egészet csak mint afféle kívánatos jövőképet tálalták, nahát az csak véletlen egybeesés.

Torockaiban amúgy nem vagyok biztos, Orbán és Trump viszont tuti hogy a lényegi kérdésekben nem megy szembe a háttérhatalommal, ennek naponta bizonyságát adták/adják. Orbán is csak pofázik 2030-ról meg a betervezett háborúkról és éhezésről, de semmit nem tesz a mezőgazdasággal és pl. az oltáskényszert is ugyanúgy bevezette mint mindenki más.

Az a baj, hogy ezt az egészet úgy képzeled el, hogy ha valaki nem megy szembe a háttérhatalommal akkor az "ő emberük", ami azt jelenti hogy kitörő örömmel csicskája a rócsildoknak valamiféle Bond-filmes díszletek között, holott valójában a politikusok többsége egyfelől eleve egy korrupt közegbe nő bele (lásd a Soros-alapítványos ösztöndíjakat vagy akár a WEF "vezetőképzőjét"), másrészt van annyi paraszti józan esze hogy átlássa, ha tartja a pofáját és teszi amit mondanak akkor anyagi jólétben és biztonságban élheti az életét, ha viszont megpróbál pattogni akkor JFK lesz belőle, vagy Jörg Haider, Jovenel Moise, Abe Shinzo, ilyesmi. Orbán úgy tűnik próbál a határvonalon evickélni, annyira tart ellen az agendának amennyire hagyják, de amikor egyenes utasítást kap azt simán végrehajtja rajtunk. A pofázásáról is látszik, hogy szőrmentén érintgeti a háttérhatalmat, utal rájuk és a terveikre, de semmit nem mond ki nyíltan és egyértelműen.

De tudod mit? Cáfolj meg. Ha vannak jó ellenérveid, örömmel hallgatlak, de azt remélem érzed, hogy az üres gúny meg az hogy te ebben nem hiszel azok nem érvek.

2022.09.25. 08:57:25

Én meg azt mondom, amit mondtam.
De egyikőtök sem fogja fel, mert - és ezért bocsánat - akkor beképzelt öntelt fasz, hogy a fal adja a másikat.
Mind a ketten azt hiszitek - Dean és Frederick - hogy ő az, aki szerint minden úgy van, ahogy látja.
Pedig ez az a szubjektív valóság, amit az egyén épít fel a bucijában, hogy úgy van.

Még azt sem lehet kimondani, hogy ami előttem van leves, az sótlan.
Mert az anyának meg sós.
Ennyi a valóságunk, és aztán okosan az egyik támadja a másikat.

Az egyik probléma meg a világukban - azt hiszem - hogy akkora hazugsághálót szőttünk össze a legapróbb dologban is már, hogy ezért lehetséges, hogy ekkora kavarás létezhet a világban, amihez megérkeztünk.
Talán.

Nem az lesz szerintem a válasz és a megoldás, hogy a végletekig kitartva a magunk igazának a hitében úgy, hogy az esélyét sem adjuk meg annak, hogy tévedünk.

És én így vagyok a - jelenlegi - világnézetemmel is, amit hangoztatok - szuperoptimista, vagy mi. :D - hogy ez van, ha elbukom akkor elbukom, meg ha tévedek benne, akkor - vélhetőleg - qrvára fog fájni, de most ez van nálam, megértem a másikat, hogy nem így látja meg elfogadom. (de azért persze én is valahol talán bizonygatni akarom, hogy nekem van igazam...vagy valami ilyesmi.. :).... )

"Csak ennyit tudok mondani Vietnámról"
www.youtube.com/watch?v=2KeSK9RRUaA

:)

2022.09.25. 08:59:55

Bocsánat Dean meg Frederick, dühös lettem egy pillanatra és elvesztettem az önkontrollt az "öntelt fasz"-al kapcsolatban, ezt nem is tudom, miért mondtam, valami abszurd reakciónak gondolom, elnézéseteket kérem.

Frederick2 2022.09.25. 09:08:19

@Deansdale: Teljesen pro és kontra a hozzáállásom a mondanivalóddal kapcsolatban. Vagyis ahogy a világot látod. Van, amit elhiszek belőle - amúgy meglepődnél, elég sokat. Azt nekem nem kell bizonyítani, hogy az EU, a NATO, az USA, az IMF, a Világbank, az EU és az USA szövetségesei, ja meg persze Izrael stb. egy hálózatot alkotnak, és igyekeznek kialakítani egy új világrendet. Arról sem kell kiselőadást tartanod, hogy a NER összefonódott a Balliberális Networkkel, a FIDESZ az MSZP-vel és DK-val, a Republikánus Párt a Demokrata Párttal. Elhiszem.

De arról nem fogsz meggyőzni, hogy Putyinnak Zelenszkij és Biden nem az ellenségei, hanem a haverjai, csókos pajtásai. Putyinnak 1000+1 oka is lehet arra, hogy elhúzza a háborút. Bocs, de nem látsz bele Putyin fejébe! Következtethetsz erre meg arra, de nem tudhatott biztosan, mit miért tesz és csinál.

Deansdale 2022.09.25. 10:25:23

@icipicicsipa: "Bocsánat Dean meg Frederick, dühös lettem egy pillanatra és elvesztettem az önkontrollt az "öntelt fasz"-al kapcsolatban"

Semmi gond, úgysem veszem magamra az ilyesmit, csak azt az egy apróságot nem értem, hogy miért nem látod, te pontosan olyan öntelt fasz módjára csattogtatod nekünk a saját véleményed, mint amit rajtunk számon kérsz. Ránézésre szerintem te legalább kétszer annyira biztos vagy a saját véleményedben, mint mondjuk én, aki minden második mondathoz hozzáírom, hogy ez csak a saját véleményem, általánosságban beszélek, stb. Legalább egy tucatszor leírtad, hogy én bele vagyok fanatizálódva a véleményembe, de közben el sem olvastad amit erre válaszoltam, annyira bele vagy fanatizálódva a véleményedbe.

Deansdale 2022.09.25. 10:27:36

@Frederick2: Persze, nem látok bele Putyin fejébe, és ezért is fogalmazok feltételes módban vele kapcsolatban. Kb. 10%, hogy ő mint a BRICS egyik vezetője tényleg szembenáll a nyugati háttérhatalommal (ahogy te gondolod), meg 90% hogy nem. Nem zárom ki az előbbit, csak kevésbé tartom valószínűnek.

Frederick2 2022.09.25. 10:32:48

@Deansdale: Minden attól függ, mit akar a BRICS.

Frederick2 2022.09.25. 10:36:49

@icipicicsipa: Nehezen kezeled az indulataidat. Gyenge az önkontroll. Találnod kellene erre valami megoldást.

Ha frusztrált vagy, feszült, tegyél be egy kis DOOM-ot! Verj szét egy várost a Saints Rowba! Ilyenkor az erkölcscsőszök által annyira kárhoztatott, fikázott videójátékok kifejezetten tudnak segíteni. Mármint a feszkó levezetésében.

Esetleg kezdj el edzeni! Szerezz be egy szobabiciklit, aztán tekerj a nappaliban! Vagy ami még jobb, biciklizz az utcán - de csak ha jó idő van!

Ha nagyon súlyos, és nem tudod házilag kezelni, akkor keress meg vele egy orvost!

2022.09.25. 11:40:07

@Deansdale:

"hogy miért nem látod, te pontosan olyan öntelt fasz módjára csattogtatod nekünk a saját véleményed"

Valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem azután, hogy leírtam a sajnálatomat a dologgal kapcsolatban.
Hogy én lettem öntelt fasz azáltal, hogy rátok ezt mondtam, mert, hogy: én jobban látom.

Ez volt bennem akkor, csak nem írtam meg, mert nem akartam tovább "húzni" a dolgot, mondván magamban: majd le lesz írva más által. (vagy valami ilyesmi... :).. )

2022.09.25. 11:43:27

@Frederick2:

"Esetleg kezdj el edzeni!"

Na akkor meg jött ez ma kb egy órája a barátnőm felé, hogy visszatérek - azt tervezem - a súlyzós edzéshez megint.
Lehet ez segít azon, ami van a bucimban...
De igazából magáért a sportért gondolom, az edzettebb testért, de vélhetőleg lenne egy ilyen mellékes hatása is a dolognak...

Szóval igen, egy ilyen projekt tervben van nálam....

Wildhunt 2022.09.25. 12:29:00

@icipicicsipa: elolvashatnál végre egy általános iskolai fizikakönyvet.

2022.09.25. 12:42:47

@Wildhunt:

Oké.
Sokat segítettél, köszike.
:)

Mia and Me 2022.09.25. 13:02:52

@icipicicsipa: a jelenések könyve meg a végitélet le van írva, mindenki által ismert.
Már említettem szerintem hogy én olyan verziót is hallottam hogy azt rendezik meg - a háttérhatalom - vagy bárki, lépésről lépésre, és így egy hamis ezer éves "békébe" kényszerítik a földet. Azaz a rosszak ránk szabadítanak előidéznek olyat ami le van írva majd eljátszák Jézus második eljövetelét ( csak épp diktatórikusan) és aztán mindenki testi lelki rabszolga lesz.
Mire jon igazi jézus kb mindenki halott ( képletesen)
De ez is egy verzió, meg a hamis ufo támadás is.
Lényegében bármi lehet
Totál hülyének néznek mindenkit ugyanis

Mia and Me 2022.09.25. 13:06:02

@Frederick2: :) a poén tényleg jó volt, ezt a fajta humort nagyon szeretem.

Remélem Dean nem bánja/ta

2022.09.25. 13:17:47

@Mia and Me:

Talán a lényege ez: bármi lehet.
Odaírva is, a valósággal is, a mindennapjainkról is.
Mindennel!
Legalábbis az én nézetem szerint... :)
(és ezért tojom le a jövőt úgy nagyobb "mennyiségében"... :D....)

Szóval a tervem ezért a következőkben az, hogy tisztában lévén önnön idiótaságommal és abnormalitásommal, ilyen őrülten és irracionálisan - ezek a szavak talán a legjobbak - fogom élni az életem, sőt felelőtlenebbül(!!), mint eddig tettem.
A világ minden nyomoronc manipulálása és hazugsága meg bekaphatja és kész!
:)

És most egy ebéd utáni szunya jön....mert igénylem és egy nagyon jó dolog így hétvégente... :)

Jó pihit mindenkinek!
:)

Mia and Me 2022.09.25. 13:37:04

@Deansdale: . "Orbán úgy tűnik próbál a határvonalon evickélni, annyira tart ellen az agendának amennyire hagyják, de amikor egyenes utasítást kap azt simán végrehajtja rajtunk. "

Erre írtam egy szép esszét de az egész elszállt...:/

Deansdale 2022.09.25. 13:49:55

@icipicicsipa: Ez a "bármi lehet" ugyanolyan kocsmai okosság mint az, hogy a világon minden esély fifti-fifti, mert vagy úgy lesz, vagy nem. Persze, elvileg bármi lehet, de azért egyes dolgok valószínűbbek mint mások, és sokminden előre sejthető. Lehet, hogy holnap kitör a világbéke meg az ingyensör, de valószínűbb, hogy ugyanúgy folytatódik az ukrán konfliktus és a magyar boltokban megint pár forinttal drágább lesz valami. Egy értelmes ember arra készül amit a legvalószínűbbnek lát, ANÉLKÜL, hogy valamiféle tévedhetetlen szuperprófétának képzelné magát. És az, hogy megtárgyaljuk a legvalószínűbb jövőképet, ami jelenleg sajnos nem túl pozitív, azt sem jelenti hogy itt mindenki retteg, meg azt sem hogy itt mindenki mindentudónak képzeli magát.

Amúgy teljesen legitim elképzelés azt mondani, hogy te beleszarsz a jövőbe és inkább most jól érzed magad, mint hogy a nehéz időkre készülnél - legalábbis amíg nincs rajtad felelősség. Ha egyedülálló lennék én is röhögve hugyoznám szembe a nagy reszetet.

Deansdale 2022.09.25. 13:50:28

@Mia and Me: Írd le újra tömörebben :|

2022.09.25. 14:49:38

@Deansdale:

Nem vagyok tévedhetetlen szuperpróféta.
Isten jobb keze vagyok.
És az Euro 300 forint lesz.

:)

Wildhunt 2022.09.25. 15:28:19

@icipicicsipa: elvárod, hogy itt, 1 kommentben valaki elmagyarázza neked Newton törvényeit úgy, hogy a hozzávaló matematikáról sincs fogalmad. Ez nem fog megtörténni. De ha az iskolában nem tanultál, könyvekkel bepótolhatod. Ha olvasni nehéz, ajánlom Öveges professzor előadásait.

Wildhunt 2022.09.25. 15:31:10

@icipicicsipa: a kérdésedre a választ megmondta a Heki kutya.

2022.09.25. 15:47:40

@Wildhunt:

Nem, nem azt vártam el, hogy Newton törvénye legyen elmagyarázva, hanem azok a felvetések, amiket oda leírtam.
Ha oldalirányba beleng ilyen mértékben és vehemenciával egy több tíz tonnás tárgy egy alatta lévő erő hatására, annak az erőnek ember hogyan képes a fizikai erejével ellenállni.

Ez volt a kérdésem.
Józan ész kérdése ez pusztán, amire annyira nem vagy képes a tudásod által, hogy ez leírd. A képességed erre terjed ki, hogy engem minősítesz.
És azt hiszed, hogy választ adtál.
Pedig nem.

Mert nem cáfolod meg azt, amit leírtam, hogy én mit látok illetve nem magyaráztad meg azt, hogy miért konkrétummal:
A kocsi ezért meg ezért leng be oldalirányba és az emberek ezért meg ezért nem.
Ennyi kell.
Konkrétum erre a két dologra.
Nincs benne semmi nagy dolog kérve.

vodkasprite 2022.09.25. 18:21:01

Próbálja erőltetni a WEF, hogy az emberek karbonlábnyomát egyénileg kövessék.
www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/

Ez eddig csak összeesküvéselmélet volt, gondolom mostmár, hogy hivatalos narratívává vált, továbbra is mi vagyunk a hülyék.

Ezt is lehet ugye kétfeléképpen értelmezni ugyebár:

1. Itt a klímaválság a nyakunkon, sőt elkéstünk, de valamit most már tennünk kell, mert végünk!!4

2. A klímaválsággal tisztán politikai célokból mossák az ember agyát a médiában. A cél, hogy érezd magad rosszul, szégyelld magad, és hogy felkészítsenek klímáválságból fakadóan a nagyobb kontrollra az életed felett (korlátozások, áremelkedések, lezárások). Ez amúgy nem (csak) az én véleményem, hanem a Greenpeace alapítójának is, aki 1983 körül lépett ki a szervezetből az előbbi okokra hivatkozva. Ő már akkor azt mondta, hogy a pénz irányítja a tudományt, és már akkor is megrendelésre készültek a tanulmányok az elvárt eredménnyel.

De amúgy miért nekem, egyszerű fogyasztónak kellene foglalkoznom a klímaválság kihívásaival? Miért nem a Coca Cola-nak kell kötelezően átállnia megújuló energiára és környezetbarát csomagolásra? Egyszerű emberek örülnek, ha kifizetik a bérleti díjat és a rezsit meg a kaját. Miért nekik növekednek a terheik? Az emberek kis része tud csak félretenni, a legtöbb nem termel "profitot".
De vannak cégek, akik viszont igen. Az előbbi emberekből élnek, és profitot termelnek. Na nekik kellene a nem létező klímaválság megoldását finanszírozni.

Természetesen megértem, hogyha valaki hisz az ember által előidézett klímakatasztrófában. Nem hibáztatom. Nem is tehetne mást, hiszen olyan szinten orrba szájba nyomják a témát, hogy kikerülhetetlen az agymosás. Fizetett hirdetések, hollywood, napi egy fizetett újságcikk, külön sorozatok, amik erről szólnak.

Persze én sem tudom mi az igazság a klímaválsággal kapcsolatban... de az tisztán látszik, hogy mire megy ki a játék. Leírták, csak el kell olvasni..
Ja, hogy nem tették ki az index.hu címlapjára, ezért hülyeség?

Ami igazán fontos az szerintem az, hogy te választasz.. Hátradőlsz, és hagyod, hogy a fizetett narratívák építsék fel a világképed? Adott esetben próbálsz viccet csinálni azokból, akik nyitottak, és meghallgatják az alternetív interpretációt is? Netán foggal körömmel próbálod védeni a hivatalos narratívát, azt a virtuális világot, amit felprogramoztak az elmédbe?

Vagy esetleg élsz a szabad akarat adományával, és a saját kezedbe veszed a sorsod, az életed, érdeklődve figyeled a világ alakulását, és utánajársz a fura dolgoknak, ami szemet szúr.

Mint pl kovid, oltás, háború, élelmiszerhiány, great reset, stb..

Persze a legtöbb felvilágosult ember el van ájulva magától és a tudásától, miután az összes mainstream médiát elfogyasztotta, és úgy gondolja, hogy teljeskörűen tájékozott lesz. Legtöbben már arra is be vannak tanítva, hogy kell leugatni azokat, akik a mainstreambe nem illeszkedő hírről mernek tudosítani.

valis47 2022.09.25. 18:27:37

@icipicicsipa: Ha lökdösni kezdesz egy autót elég erősen, annak is be fog lengeni a rugózása.

békaapu 2022.09.25. 21:19:49

@Deansdale:
Akkor nem írtam elég érthetően..
A nácizmus tudomásom szerint annyi, hogy öljük meg a másokat.
Eszerint az ukronácizmus annyi, hogy mi ukránok ölhetjük az oroszokat következmény nélkül.
Nem orosz-ellenesség, hanem oroszgyilkosság.
És a saját határaikon innen ölték is őket halomra.. és nagyon ment a sorakozó hogy ilyen faj szerint tervezett biofegyverek, meg olyan Krím-visszafoglaló hadműveletek.

Szerintem egy orosz elnöknek a saját népe előtt nem kell mással érvelnie mint hogy ölik a mieinket.
Nem kell általános emberi jogokról, meg európai értékekről szónokolnia ahhoz hogy egy korlátozott hatáskörű különleges hadműveletet elfogadjon a népe.

Se a BRICS -hez, se a valódi szembemenéshez nem értek, a pénz meg mindaddíg uralkodik felettünk, amíg az álmainkat pénzzel akarjuk megvalósítani.

Deansdale 2022.09.25. 22:05:46

@békaapu: De ők szó szerint értik a nácizmust, horogkeresztes karlengető ukránokat üldöznek az oroszellenes témától teljesen függetlenül.
mandiner.hu/cikk/20220508_kulfold_vlagyimir_putyin_naci_szenny_beszed_haboru

Wildhunt 2022.09.26. 09:59:53

@icipicicsipa: mondd el nekem hogy működik a repülő?
-beleöntöd a benzint oszt repül.

békaapu 2022.09.26. 11:04:17

@Deansdale:
Mert van olyan ukrán is, a 2014 -ben még csak nyiladozó értelmű kamaszok felnövekvése óta.

Illetve az orosz politikushernyók szerint az egységsugarú orosz alattvaló ezt a veszélyt egyből felfogja.
A propaganda ott is agymosoda.. mindenhol az.

Mia and Me 2022.09.26. 19:51:55

@Deansdale: vonaton voltam (nem azon amin Frederick mert itt nem voltak punk smároló csajok)

Annyi volt a lényeg, hogy O. vik-ról nem tudom eldönteni hogy kinek az érdekeit nézi, a mienket-e vagy csak a saját sleppét.

Valahol érthető hogy nem nagyon tud lavirozni, de az meg bicskanyitogató, hogy pofátlanul hagyja lopni a holdudvart, és amikor meg olyan van, hogy a pénzek feltétele az ország valamelyik szelete (ágazatokban kötelező oltás pl.), akkor simán beáldozza.
Nekem úgy tűnik meg lett véve kilóra és ez is csak nekünk ilyen vetítés- mármint a nyugattal való "harc" meg ellenállás.

Meg simán nem lenne ekkora szarban az ország, ha a korábbi eus pénzek tényleg fejlesztésre meg mezőgazdaságra meg "önálló lábra" állásra ment volna és nem ilyen fasságokra hogy Lölö megkapta a kovid pénz felét hogy ne küldjön el senkit a szállodákból, aztán persze ő volt az első aki elküldte a fele népséget, hogy menjetek isten hírével, nincs fizetés, segély meg főleg.

Plusz most valahogy le kell nyomni a magyarok torkán hogy a gázár illúzióért cserébe mindenkit kiforgatnak mindenéből, ha megkapnánk a pénzeket, akkor nem lehetne mire fogni a még fél évig zuhanórepüléses élet- és vásárlóerő színvonal zuhanást.

De amúgy nem ez volt az esszé, azt már elfelejtettem :)

valis47 2022.10.14. 00:46:04

@icipicicsipa: A májjal én is így voltam, aztán most már nem utálom annyira. :)

Deansdale 2022.10.14. 07:56:54

@icipicicsipa: "Nincs olyan, hogy amit szeretek vagy nem szeretek, azt belülről vágyva akarjam vagy ne."

Nem szívesen kapcsolódok vissza ebbe a témába, mert úgy fogod érezni hogy direkt baszogatlak, pedig nem, csak nem bírom ki hogy ne javítsam ki a téves tudást :)

Amikor gyerekeket zaklatnak az LMBTP agendával, ott még nincs bennük szexuális vágy, fogalmuk sincs miről szól ez az egész. El lehet adni nekik úgy a dolgot, hogy az LMBTP téma eleve csak arról szól, hogy ne legyünk rosszarcok egymással, és ennek nagyon sok gyerek bedől, afféle LMBTP "szimpatizáns" lesz, ami önmagában nem lenne annyira rossz, ha ezzel nem tennék a kultúrmarxista sínre. De ez tényleg nem a legrosszabb dolog a világon, ez szimplán csak rohadt emberi g*ciség lenne a baloldaltól, hogy így toboroz katonákat már az általános iskolákban is. Az ennél sokkal rosszabb sátáni szarlelkűség az, amikor bemagyarázzák egy még a kamaszkor előtt álló gyereknek, akiben nincsen kialakult szexuális identitás, hogy ő "rossz testbe született", és ráállítják a hormonblokkolókra, elküldik fütyi- vagy mell-levágásra, ésatöbbi. Aztán mikor a gyerekben a tinikor végére letisztázódik, hogy ja, vele semmi baj nem volt, csak átverték ezzel a transz maszlaggal, akkor már nem lehet visszacsinálni a dolgot, egész életére egy terméketlen megcsonkított frankenstein marad akit valószínűleg senki nem fog szeretni, és akinek fizikai képtelenség elérni az orgazmust, mivel a vonatkozói szerveit amputálták. Ezernyi ilyen gyerek van máris a neten aki panaszkodik ezek miatt, meg még sokezernyi aki inkább nemes egyszerűséggel felakasztja magát - statisztikai adat, hogy a transz emberek között kb. 50% az öngyilkosok aránya. Ettől függetlenül a háttérhatalom futószalagon gyártja őket.

A net annak ellenére is tele van ilyen sztorikkal, hogy a netóriások nagy előszeretettel cenzúrázzák:
www.youtube.com/results?search_query=detransition

Szóval nem arról van szó, hogy mi konzervatívok azt képzeljük a baloldal fiatal felnőtt heterókkal akarja megszerettetni a saját nemüket sima bíztatással, ez nyilván nem működne. A helyzet ennél sokkal rosszabb, és talán azért nem akarják ezt sokan megérteni, mert képtelenek megemészteni hogy létezhet ilyen szintű emberi gonoszság.

Deansdale 2022.10.14. 08:07:16

KÉT ÉV ALATT a hétszeresére nőtt a genderbeteg gyerekek száma Maryland egy tankerületében, 35-ről 239-re, ezen belül az általános iskolások 4-ről 18-ra.
moonbattery.com/educrats-celebrate-582-increase-in-trans-children/
Teljesen normális ez kéremszépen, nincs itt semmi ideológiai agymosás...
süti beállítások módosítása