HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Patriarch... Micsoda?!

2011.10.20. 09:32 Deansdale

A Dívány cikke szerint van 20 jel, amiről fel lehet ismerni a tehetséges gyerekeket. A cikkhez mellékelt fotó szerint van egy 21. jel is, mégpedig az, hogy a gyerek lány. Ezt a rohadt nőelnyomást már megint...

 

Eddig 5 komment érkezett

  • 1.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 10:13

    Ha csak fiúk lennének a képen, akkor meg a feministák berzenkednének. Ha 2 fiú 1 lány, vagy 1 fiú 2 lány, akkor ki állapítja meg a valós népességbeli eloszlást hűen tükröző arányt? :-)))

    Mondjuk, az érdekelne, hogy a tehetséges gyerekek közt milyen a nemek aránya...

  • 2.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 10:16

    Ha a pontos arány mutatása nem is célja a fotónak, azért nem tört volna le a kezük, ha egy vegyes csoportot mutatnak...
    Afelől is nyugodt lehetsz, ha legalább egy srác lett volna a képen, eszembe sem jut cikket írni a dologról. Csakhát ez így túl jól mutatja a jelenlegi társadalmi elképzeléseket a nemek tekintetében :P

  • 3.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 10:53

    " kutatások azt mutatják, hogy ahhoz, hogy megtaláld a helyed az életben,sokkal fontosabb az ún. érzelmi intelligencia, mint az általános intelligencia, amit az IQ tesztek mérnek."

    Kutatások? Hogyan lehet ezt mérni?

  • 4.  ulquiorra.schiffer (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 10:57

    @Deansdale:
    ne légy már ilyen izé...a kép jobb alsó sarkában aki a kék ceruzát fogja, az biztosan egy kisfiú...csak hagyta érvényesülni a hölgyeket :)

  • 5.  balin1 (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 20:31

    jellemző, hogy Mozart logikai és vezetői képességét firtatják. tipikus feminista agymenés. na és egy menő direktor aki a logika bajnoka is, az meg gondolom nem elég muzikális, már úgy érzelmi ÍQilag. és így tovább. a férfiakkal mindig baj van :)))

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása