HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Feminista sajtó

2012.06.27. 13:02 Deansdale

Csak egy apró példa arra, hogy hogyan működnek a feministák...

Aki figyelt, hallhatott róla, hogy a foci EB kapcsán agresszíven tüntető FEMEN-aktivisták közül párat lekapcsoltak. Nem feltétlenül kesztyűs kézzel, de ezt maguknak harcolták ki azzal, hogy minden emberi határt túllépve kifejezetten aljas módon próbálták a dogmájukat terjeszteni. Teli tüdőből kifulladásig ordítani hogy "fuck euro" [mármint Euro 2012, vagyis a foci EB] az nem tiltakozás, az nem tüntetés, hanem színtiszta idiótaság.

Lássuk hogyan "tudósít" erről egy feministabarát oldal:

"Alekszandra Sevcsenko elmondása szerint a három letartóztatott aktivistát attól a pillanattól, hogy megérkeztek a városba, már a pályaudvartól figyelte az ukrán SBU, a speciális biztonsági szolgálat. A szervezet közismerten durva és erőszakos tagjai a városban végig követték és inzultálták őket. A három aktivistát fényes nappal fogták el, egy autóba kényszerítették őket, elvették a telefonjukat és a személyes tárgyaikat, majd a rendőrkapitányságra vitték."

Aha. Szóval követték őket, aztán egyszercsak már le is voltak tartóztatva - mintha közben nem követtek volna el semmit. Csak sétálgattak, és a gonosz rendőrök hopp, rájuk vetették magukat. Arról tapintatosan nem esik szó, hogy közben ez történt:

http://vimeo.com/44345936

http://www.hirado.hu/FociEB/KepGaleriak/2012/06/19/19/A_Femen_tagja_tiltakozik_az_Eb_ellen.aspx

A videón és a képeken látszik, hogy a nő felpattan az ünneplő szurkolók között egy asztalra, elkezd hisztizni, ordítani, rugdosódni (előbb csak a poharakat, majd az embereket is), ésatöbbi. Valahogy nem csodálom, hogy a biztonságiak leteperték.

A cikk amiből idéztem így folytatódik:

"A kilencórás kihallgatás alatt a FEMEN-aktivisták végig erős pszichológiai nyomás alatt voltak, és nem volt joguk kapcsolatba lépni a külvilággal. A letartóztatás okát nagyon durva kifejezésekkel mondták el nekik."

Na ez már a nevetség kategória. Szegényeknek durva kifejezésekkel mondták el, hogy mi a baj azzal amit csináltak...

Ja, és amit egyszer már említettem: mekkora foka az a férfigyűlöletnek amikor valaki a focit is ennyire gyűlöli, csak azért mert a férfiak szeretik...?

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása